zombietajm.


I år ska jag gå på Halloweenfest som mig själv.

Nä, jag skojar bara. Ifall ni nu missade ironin i meningen ovan. Jag håller på och förvandlas till en zombie. Och för ett för sminkpennakit för 19:90 spänn så blir det inte mycket bättre än så här. Men jag är nöjd, det är helt okej. Kommer nog ha kvällens billigaste utstyrsel.

Lite som en hora. Billiga kläder, billigt smink och allmänt kåt.

Varför jag inte bloggat idag? Jo, jag vaknade upp med huvudvärks-VM och har inte återhämtat mig förens nu ungefär. Ett tips: undvik att överkonsumera glögg under oktober månad. Kroppen är inte van.

Fan vad trashig jag låter. Skyller på det billiga sminket. Jag ska ha en grym kväll, ska ni?


KATEGORI: Fest och fylla

pre-julafton.


Idag är det "dan före dopparedan" gånger 54. Vad gör man då? Jo, firar julafton. Det här är syrrans påhitt, då den jäveln ligger på Thailands solstränder under julhelgen. Så nu ska vi käka lussebullar, pepparkakor, julskinka, dricka glögg, julmust och en massa annat gött.

Vi kör en "pre-julafton" med andra ord.

Och ja, självfallet är det starkvinsglögg. Det enda som egentligen saknas är "Take That"-spelet. Men vi är ju ute en vecka för tidigt. Attans!


KATEGORI: Pelles vardag

världens bästa spel!!!

Hahahahaha! Det här tycker jag är jävligt lustigt. Den femte november släpps ett "Take That"-spel till Singstar. Jag undrar hur brainstormandet gick till på det mötet, när man beslöt sig för att göra det här spelet.

"Vilket band eller artist är det ultimata kultbandet som vi kan göra ett storsäljande Singstar-spel med? Oasis? The Rolling Stones? Red Hot Chili Peppers? Michael Jackson? Nej, jag vet - låt oss ta Take That".

Inget ont om Take That (inget som bör nämnas här i alla fall), men jag förstår inte hur man tänkte här. Jag är säker på att det finns ett tiotal fans världen över som mer än gärna betalar för ett spel som detta. Men alla spel som inte blir sålda kommer nog få en medarbetare avskedad på London Studios.KATEGORI: På tapeten

för in lämplig cranberries-titel här.


På lördag ska jag på halloweenfest. Det är självfallet maskeradtema och jag ska vara zombie. Fick en jävla massa zombieinspiration igår på bion. Bara att gå dit så som man ser ut när man vaknar.

Köpte några kritor som tydligen ska hjälpa mig med min zombielook. Exakt hur de ska hjälpa vet jag inte. Men de kostade bara tjugp spänn, vilket är ett lagom pris för att se sjaskig ut som fan.

Till denna knullrufsfrilla och kritmålade nuna så slängar jag väl på mig gympakläder från sjätte klass och dränker mig själv i två dagar gammal köttfärs. Kan inte bli annat än succé!

Ska ni på halloweenfest, mates?


KATEGORI: Fest och fylla