nyttigt skit.


Jag försöker mig på att leva en nyttigare vardag (igen). Därför får ett glas mineralvatten, en clementin och lite torra popcorn hålla mig sälle till kvällens "True Blood"-avsnitt.

Lite annorlunda från förra veckans chips- och godisorgie.

Hur många gånger kommer vi se folk ligga med varandra det här avsnittet då, tror ni? Åtta? Nio? Tjugotvå?


KATEGORI: Pelles vardag

frosty the snowman.


Mera fötter.

Fan vad jag fryser! Jag går klädd i tofflor, raggsockor och resten av klädbaletten. Som en mantel över axlarna bär jag dessutom en filt. Hade det inte varit för att mina flyttlådor står i ett utehus, så hade hämtat långkalsongerna också. Men jag tror jag bestämt får bestående köldskador om jag så ens rör mig utomhus i fem sekunder. Kanske tappar ett ben på köpet?

Eller vad som nu händer när man har köldskadat sig själv...

Har ni kallt idag? Vilket törrt avslut det blev. Nåväl.


KATEGORI: Pelles vardag

hur många har du?


Jag får identitetskris, så jävla dålig är den här kameran.

Jag var på toaletten precis och en sak slog mig. Mina päron har omänskligt mycket deodorant på sin badrumshylla. Det är nästan så att man blir mörkrädd. Vad är det de fruktar? Svettlukten? Tanken på att ha för förpackningar hemma?

Själv samlar jag mycket på antalet pluggtimmar. Bara idag har jag läst in sex timmar. Den där Freud var en märklig dude, det är ett som är säkert.

Straffet fixar jag imorgon, så du hinner fortfarande lämna ett förslag.


KATEGORI: Pelles vardag

tydligen inte så desperat.


Så jag satt och degade framför de där desperata hemmafruarna igår. Det hände en sak som jag tyckte var jävligt lustig. Hon Lynette, på bilden ovan, blir på smällen med tvillingar och allt blir så jävla jobbigt och uj uj uj... Fastän de, hon och karln, är både på väg att bli gamla och redan har vuxna ungar, så verkar det inte finnas några andra alternativ än att behålla barnen. Man fingrar inte ens på ordet "abort". Hade det varit ett par i samma sits i en svensk eller brittisk TV-serie så hade de inte tvekat en sekund innan de gick och skrapade bort skiten.

Det här provocerar mig så, för vad är "Desperate Housewives" att gå som något jävla föredömme? Folk mördas i varje gathörn, utpressning sker mellan mor och dotter (ungefär), man är otrogen med alla och diverse missbruk kommer och går. För att bara nämna ett fåtal av de saker som ständigt sker på den där plastväxtgatan.

Jag kan nog vara den enda som blir provocerad över en sådan här sak, haha. Men ibland så lyser det konservativa Amerika rakt igenom TV-rutan och slår en på käften. Har det någonsin skett en abort på någon primetimeserie från USA? Någon som vet?

Just ja, jag är ledsen om jag "spoilat" för någon nu. Lev med det, det är bara TV!


KATEGORI: Film och tv