duktigt, pelle.


Hittade Blondinbella i min kamera. Hur fan kom hon dit?

Anna gav mig en sådan där utmaning. Det är fan ett år sedan jag gjorde en utmaning sist tror jag. Brukar tycka det är förjävla tråkiga, så det är därför som jag inte gör de. Den gick i alla fall ut på att skriva ett par saker som man är duktig på. Spräcka gamla jantelagshelvetet med andra ord. Så nu kör vi.

1. Jag är svinbra på att googla saker. Jag ser direkt vilka träffar som är bra och vilka som direkt kan sållas bort. Och eftersom Google är det bästa av alla övervakningssystem så kan jag "Google your ass down", för att dra lite schyssta sitcom-referenser.

2. Jag är duktig på "Mysteriet på Greveholm"-repliker. "Han tog stenen", "vik hädan, onda ande" och "kom ihåg, av deg blir man seg" är bara ett par klokrena fraser från den julkalendern.

3. Jag kan skriva och stava, ävän åm de i bland blirr litte fell.

4. Jag kan inget om fiskar. Det är ganska duktigt.

5. Jag är förjävla bra på att skoja till allt. Det är nästa sjukligt. Vi såg hur det gick för Henrik Schyffert. Tio spänn på att jag är påväg åt samma håll. "Ja... eller nej".

Jag utmanar dig, dig, dig och dig. Utmana inte mig något mer. Jag är så dålig på sådant här. Och helt klart för viktig.
Sandra

Haha. Ja, absolut. Och hur ofta får du möjligheten att få en sådan katt helt gratis? =)

ida

ja man gör ju de, konstigt .. man mognar snabbt ;) haha.haha jag ÄLSKAR mysteriet på greveholm! :) bästa kommentaren är ju när dom ska flytta in i slottet och lillan snor nyckeln från ivar o ivar säger till pappan "pappa pappa, lillan snodde nyckeln från mig" och pappan säger tillbaka "bra lillan, om du övar lite till kan du bli väskryckare!" HAHAH :D

Mari

duktigt, pelle.

monika

älskade den: av deg blir man seg. i min skola får vi inte baka med hyper deg!

Stefan

För att älska mysteriet på greveholm var ida ganska sämst på att citera det. "Pappa, lillan tog nyckeln"

"Ja det är bra lillan, övar du lite till så kan du bli väskryckare." ska det vara. Tji fick du ida ;)Kul att du är duktig på att söka på en motor som endast täcker 16% av hela internetvälden. ;)

NAISY-Anna I Landet Upp och Ner

Duktigt Pelle! Om än motvilligt, haha! Okej jag ska aaaaldrig utmana dig mera. Klart du har viktigare saker för dig! ;)

made of awesome

Det var inte en dålig lista...du har bra kunskaper(egenskaper. Önskar jag var lika bra på att Googla^^;velvet

haha kee hade ju iallafall vett att lämna dem för att satsa på europe, men ger inte mycket för dem heller^^

martha

du får inte glömma: "och så blev du flour-tant också".. "jag är inte flour-tant. Jag är TANDHYGIENIST!" .. "Det spelar ingen roll mamma. Alla hatar tandhygienister också" :P .. och "Jan? Vem är Jan?" .. och "Va? kommer det en gentleman i turkisk fez?" - "Men staffan! han står ju här!"

Aspen

Hej Pelleponken! Monsieur Pélé!^^Kul att du gillade hårförlängnings/piercings/tatuerings-inlägget hehe.:p Ibland får man till det, du får till det ofta.^^ För mig blir det mest dagboksbloggande (som jag läste att en viss Pelleponke inte gillar.:p Grattis till framside-intervjun förresten.^^)Utmaning antagen yao! (Dock inte nu.. trötter.. MEN SEN!)Julia

Hahaha, låter Oliver som Karl-Petter? Kewl, det är Karl-Petter och jag som båda är värmlänningar. Oliver är ju göteborgare. Gud, vad krångligt det blev nu.

Sabi - Hoppet om att bli skådespelare

Haha kul att hon hamnade där:P

Jouline

Jo, höhö. Så tråkigt att vara seriös.. det kan man vara på viktiga saker.. vad nu det är. Haha

Lilla Fröken

Hmm vågen med bloggutmaningar har dött ut lite känner jag. Under en period kom det ofta kommentarerer om att man var utmanad.Punkten om Mysteriet på Greveholm är ett partytrick som impar, om något. Kanske något att använda dig av när du tar kontakt med tjejer på krogen till och med? Men i en sådan situation bör du nog skippa det där citatet "vik hädan, onda ande". Haha ;)

Anna

glöm inte att du är bra på att ha en fotfetisch :P

Johanna ♥

haha ja jag var det bara för jag skicka sms till honom 23.15 han skall vara glad jag inte skicka 3 när jag var förbannad för jag inte kunde sova!!

josephine

de blir en mini kånken, en rosa också. såklart haha. och du, hon är redan coolast i stan! tro mig.

Eva

Jo du, det är nog bäst, da far man bort olika kemiska ämnen, som ofta är i tyger o kläder., Men, som du papekade, kvinnor är ju inte sa bra pa att supa..... därför känner dom till sant....hihihihi, där fick jag dig allt. Fan vad jag kan va rolig ibland...

Madde

Tack Pelleskrälle! :)och mysteriet på greveholm.. Pfft! Alla kan replikerna därifrån! om man har hängt med!

M i c k a

ha, jag är duktig på att härma Melitta ;D

pubes

sv: Nej, inget svar ännu. Jo, jag HOPPAS personen suckar men jag hoppas även att dom tar sig tid och skriver värsta seriösa mejlet tillbaka till mig! mohaha!Hahaha! Hur fan kan man veta repliker från mysteriet på greve holm!? =D Det var ju aslängesen det gick!! (men bästa julkalendern EVER!)

fia

sv: haha så bra :D

lina

allt bra? kram

Anonym

Nej pizza fick jag inte. och nu sitter jag och surar av just dn anledningen. Och för att jag inte har något socker hemma.

Och för att jag är ensam.

Och för att... well, I can keep going forever. Men ja ä int bitter...

Maado

et bittre kom från den lilla svarta boken som inte förtjänar att bli kallad lilla svarta boken längre mörvel

kiki

Haha, jag kan faktiskt räkna upp åtminstone 5 fisksorter... räknas det som att man kan nått?Svar: Jaa, men jag har gått ut låg, mellan, högstadiet, gymnasiet, folkhögskola men nu går jag ut en yrkesutbldning och det är liksom tänkt att jag faktiskt ska bli nått och räta in mig i det samhälleliga ledet efter det. Det känns lite... motbjudande. Men samtidigt ganska lockande... fast hemskt.

fröken elin

oj shit du kan ju typ allt! underbarn?

Emelie

ha ha nej jag tog inte de me färgerna på allvar.. man ska inte ta allt på allvar utan man måste se humorn i de hela=)så då va räkningarna betalda o nu ska jag söka mig till min kudde..

Natti

milla

Sv: Nä, utseendet ska man väl inte sjunka till att kommentera. Särskilt inte om en skivbolagsdirektör(?) som inte har något utseende. Stackarn!Greveholmsrepliker är inte riktigt min grej, men Yrrol kan jag baklänges (lorrY) (Hm, risk för upp till bevis..)

Dragana

Du kan inget om fiskar?! Hehe. Då kan jag lära dig att hajar simmar även när de sover... haha, men det visste du väl redan?!

Och att delfiner skickar bilder till varandra via hjärnan och på så sätt kommunicerar! :)(Svar: Ju du kan ju lite mycket om kanal 5 och deras program, men det är la bra... inte för att jag är sådan tv fanatiker... Hm.)

Tigger

Skönt med folk som är så där lagom (inte alls) blygsamma, haha! =)

Och jo, namnet Tihi ÄR bra! Passar henne på något sätt =) Och jag tror inte att hon skulle ta illa upp, snarare ta det som en komplimang. Det skulle jag gjort i alla fall! Man kan stolt lämna denna värld när man fått något uppkallat efter sig ;) Om det inte är någon form av diareé förstås... :Z

LIENE

sv: kul att du gillade den bilden:D jag är lite extra nöjd med den.

Marcus Å

Vet du inte vem Garbomannen är?! :O

Klint - Att vara tjej på Fordonsprogrammet

Dom där listorna är svåra ;o även fast man vet vad man ska svara så blir de fel xDSv; Okej, härligt!

Lil Lina

poängen med det hela är väll att du konsxtaterade att du har ett vackert ansikte sett ur vetenskapens teorier? :)

Yoghurt på fyllan är jävigt mums faktikst, så länge den stannar I magen :)

jessica

god morgon pelle!

hanna

mysteriet på greveholm <3klart du ska komma på lördag!! då får ha en skylt däre står "bloggkillen" så ja vet var du är ;)haha jorå det är bra medmej. :)

rebeccA

ääh, det var de säkert inte, men det spelar ingen roll ändå för jag tyckte bara att det var roligt :D du har ingenting att be om ursäkt för haha, däemot jag. börjar ändra uppfattning om din blogg nu, (lite). KÖSS

Blondiie

tack så mkt du ;D

jag är rätt nöjd. Men den ska göras om sen när jag har lite nya kort så blir det lite mer färg =P

Jag är juh en färgsprakande figur så lite färg ska de va ialf!

Anna

man måste äta ALLT. eller kalciumtabletter. Så jag har börjat meja i mig massa mejeriprodukter för jag har verkligen inte så där mkt automatiskt per dag.

nathalie

sv: tack för din peppkommentar! betyder mkt!

linn

svar: hehe iknow. man blir helt tagen!

astrid

Ååhåhåhåhå Greveholm!

"Leif, du har ett hål i handen!"

"Ektoplasma! Det stod i boken. Det är snor!"

"Sneeeuuur?"

"Ja, från spöken"

"Spöksneeuuur?""Plugghäst!"

"Jag är ingen plugghäst, jag är ett...oupptäckt geni!""Sluta andas, du blåser bort mina pilar""Varför har du en kastrull på huvudet?"

"Jag tänker"Kan ha sett den där kalendern för många gånger. Eller vad säger jag? Man kan inte se Greveholm för mycket.

joanna

HAHAHA Ja det var ju kul att kunna bidra med något ;) hahaha JA! jag tror det är meningen med min blogg, att folk ska glömma bort vad dom skulle skriva :P

Miss Dramaqueen

Greveholm är ju klockrent!=)

Meg

Bra att du inte kan något om fiskar. På riktigt. Tummen upp!

Marcus Månefox

Skitbra XD Mysteriet på greveholm är lätt den bästa julkalendern!

Erica,

dumdumdubidumbidumdum!*nynnar på Greveholmlåten*

Jessica andersson

trodde nästan det var jag på bilden.. NOT! hahahär är allt toppen, själv Pelle? :D

Ella

"Men Mellitta, det fiiinns inga spöökehhn"

Jag kan härma dialekten från Greveholm! Slå den du!

nadja

ja precis ;)

Pjoltas

Tack som fan för länkningen som Efva Attling sa!

.

Greveholmsgrejen är jag galet impad på. Själv är jag endast duktig på att "försöka skaffa tix". Jag har inte lyckats ännu men snart så. Annars är jag ganska kass.

Puss

http://pjoltas.blogg.se

Barrolicious

Greveholm säger du? Ska vi battla? Vavava, kom igeeen, du vågar inte, aiight?(kommentar-grejen KIRRAD. Så börja slänga iväg några ord igen nuråååå!)

Nicole Sanzetth

Det där med Mysteriet på Greveholm-repliker kan jag ju utan tvekan säga att vi har gemensamt, haha! "Sluta andas, du blåser bort mina pilar"...Trevlig helg!

Nicole

Sussi

Men Pelle om du är duktig på att googla, hur ska jag då kunna tro på att du inte bara googlade fram replikerna ur "Mysteriet på Greveholm"?

Elin

japp 20gbit rätt mycket om man vet om de, men deras ide är lite sjuk, dom erbjuder snabbare bredband hela tiden men om det är begränsning kommer dom 20gbit försvinna på nolltidne håller mej till en fart som duger så begränsningen inte uppnås

Lina

förkyld och förbannad. men annars är det bra :)

Jack

Tja ;) Vem är din favorit i idoljuryn?

Sohlberg

Hahaha, greveholm är så braaa!

Mina vänner är också jävligt bra på deras repliker :D

Malin

Sv: Nej, den är faktiskt kvar än, konstigt nog ;)Haha, jag kan också hela Greveholm utantill. Det görs inte såna barnprogram längre...

Ewis

Min åttaårige son klår du inte vad gäller "Mysteriet på Greveholm". Han har memorerat hela kalendern i sitt söta lilla huvud. :-)

Nathalie

åååh, mysteriet på greveholm :D måste se det igen snart!

Jessica

Som en räkmacka med marmelad!

Renée

ooooostkaaakaaa!

hanna

-hawaii-skjorta? hawaii-skjorta mitt i vintern?

-Är det redan vinter? Tänk snart är det vår!

hanna

-hawaii-skjorta? hawaii-skjorta mitt i vintern?

-Är det redan vinter? Tänk snart är det vår!

Carro

Hehe, Mysteriet på Greveholm är ju den bästa julkalendern :D