nykuttad.


När man började tro att mirakel bara sker i sagor, så har jag idag fått tummen ur röven och ägnat ett par timmar i drop in-kö. Ovan ser ni före-bilden. Jag lämnade hemmet med ett überknullrufs som, om man tog i ordentligt, hade en lugg så lång att den nådde ned till käften.


Efter-bild som i "två timmar och en tupplur efteråt". Direkt när jag kom ut ur frisöresalongen så hade Tyra Banks hade kallat mig "fierce" och sagt åt mig att "wörka itt" (Top Model = jobbrast-TV, idiotiskt program). Men jag råkade somna och vakna upp med en champinjonliknande tantfrissa.

Nåväl, det är kort och jag gillar't. När det är Tyra Banks-fierce alltså, inte när det ser ut som en cellfri pizzaingrediens. Jag får väl köpa något waxklet så skiten ligger still.

Nu ska jag jobba halv natten, jao! Ha det kul ikväll och drick ett par bärs å mina vägnar!


KATEGORI: Pelles vardag

när någon lånar ens röda spets-bh.


Jag kom och tänka på en sak igår. Ni vet när man ska låna ut något till en person, till exempel sin röda spets-BH, så säger många (jag inkluderad) något i stil med "var rädd om den bara".

Varför säger man så? Är det för att gardera sig? För hur ofta lånar man någon annans personliga tillhörigheter för att med flit gå hem och sätta eld på skiten? "Asså ja sa att du skule va redd om den å så hever du sönder den så köp en ny!".

Jag vet inte, längre kommer jag inte i mitt resonerande. Jag skyller på att det är morgon.

Nu ska jag fira valborg genom att klippa av mig sju kilo hår!


KATEGORI: Pelles vardag

En nystart. och en neddragen gylf.


Med den här bilden så öppnar jag upp för de korta och mer märkliga(re) blogginläggen. Det är en av mina svårigheter här i bloggosfären, att hålla mig kortfattad. Och vad sammanfattar "märklighet och korthet" mer än en bild på ens oknäppta gyld? Inte mycket. Inte mycket alls.

Jobbar till sent i natt, så ha're gött ikväll och så hörs vi imorgon!

*vinKiZahR å kRamiZZar*


KATEGORI: Pelles vardag

ursäkter värda att ifrågasättas.


Ella

När jag skrev om min allergi för obäddade sängar här om dagen, så var det många av er som skrev att "det faktiskt är bra att ha obäddad säng, för då får man mindre kvalster". Haha, varje gång jag får höra det där så tänker jag att det måste vara någon lat ursäkt som någon en gång hittat på? Eller?

Andra ursäkter värda att ifrågasättas:
- Hundälskare som hånglar med sina hundar för att "de har den mest renliga munnen av alla djur". VARNING! En hund kan nå samtliga kroppsöppning med truten sin.
- "Jag måste dricka röd mjölk, för lättmjölken är ju blandad med vatten". Används ofta av bönder. Tro mig.
- "Jag kan inte läsa Pelles blogg, han är för ocool för mig". Haha, kom igen! Det här kan inte stämma, det är en ren omöjlighet! Det finns forskningsrön som talar emot alla sådana där rykten.

God morgon och allt det där!
Ta er en köpp kaffe!


KATEGORI: Okategoriserbart