en snabb uppdatering om läget.


Jag hade min första sovmorgonen på nio dagar imorse. Så vi stannande i sängen till halv tolv. Sen klev vi upp, hävde i oss lite kaffe och drog till Ingelsta köpcentrum. Jag handlade kalsonger för 300 spänn. Två par i stringvariant.

Nu dricker vi alkohol och väntar in Toy Story 3. Igår körde vi på pensionärsgöra till gryningen, ikväll blir det child touching time. Då vi berör våra inre barn. Inga andra.

Så... BRB!


KATEGORI: Pelles vardag

luddes kudde.


Jag har tvättat mina kuddar! Minns ni de där dagarna i början av juli, när det var fyrtiofem grader dygnet runt i tre veckors tid? Man kan säga att mina kuddar aldrig blev sig riktigt lika efter den perioden av tropisk värme. De har ångat odörer i månader nu. Och så äntligen kom chansen att få snylta in sig på en torktumlare.

Så jag tog den chansen och tvättade för glatta röven!

Så nu vet ni vad vi har haft för oss, vi har haft tvättstuga. Druckit kaffe och sovit middag har vi också gjort.

Living on the edge!


KATEGORI: Pelles vardag

finnbördeskrig.


Vad är höjden av lyxsmärta? Att vakna av att ens egna jättefinne pulserar vid tinningen. Jag trodde på riktigt att jag vaknade med huvudvärk, innan jag insåg att det var en släng av puberteten som återvänt med Godzilla-kliv.

Så jag är ledig idag och ända fram till på onsdag! Anledningen till att jag är vaken redan nu är för att jag ska förflytta röven till Norrköping och sluta upp med folket där borta. Kan vara bäst att använda sina lediga dagar på ett så produktivt sätt som möjligt (läs dricka alkohol och käka skräpmat).

Och ey fan, de är underrättade om att jag "måste" (jah bah måzte azzå) blogga och svara på kommentarer! Så sitt uppe och vänta, nerds!


KATEGORI: Pelles vardag

en gåta.


Bra bildval här, jag vet.


Vet ni vad som går och går och går och går men aldrig kommer till dörren?

DEN DÄR HELVETES %&#%# KLOCKAN SOM BARA TYCKS RÖRA SIG EN %&@#¤ MINUT I TIMMEN!!!!111ettelva.

Måste få sova. Ganska snart. Gärna igår.


KATEGORI: Pelles vardag