En summering av julen.


Wöw! Så jag tog några dagar ledigt från cybernet här under julhelgen. Det har varit alla tiders under de här dagarna. Ledig från jobbet har jag också varit. Förjävligt gött!

På julafton var släkten här och vi delade ut julklappar åt halva norden. Det kan inte vara kul att köpa julklappar åt mig fan. Jag önskar mig i stort sett ingenting mer än "bra att ha saker" som jag aldrig får tummen ur röven och köper själv. Så i år fick jag (bland mycket annat) torkarblad till bilen, deo, Elvis-prenumeration och pengar att skänka till två nya regnskogsträd (för att kompensera upp för tidningsprenumerationen). Det blev en trevlig dag med lite julöl och brädspel på kvällen.

På juldagen så jag och peersen på nya Narina-rullen. Jag vet inte när övergången skedde, men jag har gått och blivit en fantasyfilmfantast. Och den här rullen var inget undantag, jag fan den grym och episk jävlar. Skitbra till och med! Smörig i slutet så klart, men annat kan inte väntas av C.S Lewis inbakade moralkakor.

Annandagen bjöds på folkhäng, ännu mer släkt och alkohol. Jag gick inte ut på krogen någon av dagarna efter jul. För att det suger att festa i Örebro. Fan, varför är det så viktigt för folk att släppa ut arslet på klubb just någon av de här två dagarna? Det är inte speciellt roligare. Bara dyrare.

Det var min jul det. Vad har ni gjort då?

Vinnaren av den tjugofjärde luckan blev Ivona Tinkle!
Grattis, ey!
Ivona Tinkle

HURRA!!! :D Så jäla själaglad jag blir, att beskriva hålla på att fumla med superlativen för att beskriva min glädje blir bara ovärdigt, men vilken julklapp!! Och sicken glädje du har spridit tidigare i december med, tänk om du lyckats introducera 30 rock och arrested development för ett par oinvigda stackare, du kommer att ha slavar för livet. Jag kan tyvärr bara erbjuda mina inre organ för försäljning på svarta marknaden, så om du nånsin behöver några i strl xxxxxl så vet du var du ska vända dig.

Peter

du är med som kandidat i min bloggtävling!Gå in och rösta! :)

Hääna Banääna

Det låter ju som en riktigt bra jul det! :) Vi hamnade på "lokal" på juldagen trots att vi inte skulle dit... Konstigt hur det fungerar det där. Och det var precis som det alltid är och som jag visste att det skulle vara... Men det skadar väl inte (mer än kontot då) att man någon gång vågar sig ut ur boet också :P

Dnaiel

Narnia diggade jagGillar när det e smörigt för det ska de va på julen.

Emma says style, love & rock and roll.

hehe gillar att du tänker på kompensationen! ;)

Ida We

Jag vill se Narnia. Också. För Narnia är bra.... ...

anna

naaarnia! den vill jag se ju!

ewa

Jag försökte mig ut på juldagen, kom ut på stan, såg kön. Sket i det och drog med mig sällskapet hem och käkade pannkakor istället. Så värt!

ida

Har han färgat manen det där lejonet?

Fifi

Fick du inte cybernetabstinens?

Ellie

Ååh, jag måste verkligen gå och se Narnia snart! Du dreglade väl lite över Caspian åt mig va?

Andreas

Så du tyckte om filmen om Narnia...härligt Vi ska ta och se den här inom en riktigt snar framtid. Gillade dom andra filmerna och narniaböckerna är lästa.Vem vill inte ha ett lejon ; )

Erica

Sent svar: plugget går jättebra! :)Åh! Den filmen vill jag med se! Hoppas att min polare som jag är hos nu vill se den... :D

Ella

Ätit, det är var jag gjort. Ätit kött.

Bea

Gått upp femtielva kilo(gram, för kilo betyder bara hundra som min fina högstadielärare ständigt påpekade...) Fantasy=verkliga(...) drömmar ju!