Möbler att åldras med och att ligga på.


I och med att tvillingen flytt huset och blivit sambo, så var det dags för mig att mellanlanda tillbaka till mitt gamla rum med gulnad korkmatta och smutsiga väggar. Eftersom jag i stort sett redan lämnat föräldrahemmet mentalt och väntar bara på en vettig lägenhet, så passade jag på att köpa på mig lite robusta möbler. Lite gediget skit, möbler att åldras med och att ligga på.

Från det att jag slutade jobba klockan sex i eftermiddags, så har jag suttit med den här skitbyrån (se bild). Fan för IKEA-möbler. Att man ens utsätter sig för besväret gång på gång. Det var ju bara ett par veckor sedan som jag skrev om päronens vitrinskåp of doom.

Fast jag har ny säng, det är alltid något. 120 centimeter, baby!
anna (den nyare och bättre versionen)

Försöker du antyda något? ;P

Frikadellen

Sv. Äh jag bara ogillade grejen med en avancerad liten mackapär som folk köper på kredit fast den inte på det minsta sätt är nödvändig. Ingår nog i hela min irritiration över prylhetsen i livet. Mina footsteps i detta fallet är nog marginella. Det handlar mer om principen i sig.

Allt är skrivet från min Iphon Fåååååår...

anna

120 cm är nice du! och vafan de säger att det ska var aså enkelt men det är aldrig det!ja men jag tycker glee är ganska cheesy nu för tiden över lag, förutom förra avsnitte för det var awesome!

anna

jag tycker det är tvärtom, för få ploter över huvudtaget. känns inte som det är ngn röd tråd den här säsongen, lite trist.

tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Haha sjuuukt jobbigt med IKEA möbler...Jag har en 180cm's säng :D

Myaraq

Hahahahaha, åh! IKEA har ju en historia av ondskefulla möbler. Min näsa har ettstort ärr pga IKEAskit.

Emma says style, love & rock and roll.

haha ikeamöblerna. döden...

Lisa

IKEA<3. Åh härligt du! 120 skönt du!

ida

Ojoj. I den får du plats med massa groupies ju. Hijay (cowboytjut)!

Lisa

sv:tack! jag skaffade designen idag så du har inte vart ett dugg seg :)

Huskatt

hahahaha, Det enda rätta när det kommer till IKEA är att låtsas att man är 6 år igen och bygger lego...

Andreas

Hoppas du fick ihop byrån. För den ser ut att bli riktigt fin när den är ihopsatt.IKEA har vi alla en hatkärlek till, så är det och det kommver vi aldrig ifrån. De gånger vi svurit åt felande anvisningar, skruvar och pinaler som saknas i det platta paketet...dessa gånger verkar ha flugit sin kos när man genialiskt utbrister än en en gång "Jag vet´vad vi kan göra, vi kan dra till IKEA, vi behöver ju en ..."

Linn

Den byrån har jag också, fast den lite större varianten. Var ett rent HELVETE att sätta ihop den! Var ju för sjutton gubbar en hel ICAkasse med skruvar! Jag har aldrig velat mörda någon så mycket som just då. :) Lycka till! heheheh

Linda

Ja Ikea är förbannat meck att trilskas med. Men ofta är det ändå värt det av någon anledning. Jag har turen att jag alltid köper bättre begagnat så någon annan har blivit galen för att få ihopa skiten. Jag slipper :)

Cecilia tipsar

men oj vad alla var negativa här då! jag är mot min vilja ikeaproffs :) har själv den där byrån fast den högre. den var ju inte klyddig att få ihop? så länge man är två så är det ju lurre! jag föredrar överdrivet gamla och gedigna möbler, men inte för att ikea är svårt att bygga ihop utan för att det är mer känsla i de gamla :)

anne

Jag skruvar aldrig.Sånt har jag man eller son till.