Musikhjälpen och Johan Fransson.


Jag blev ombedd att promota SVT's och P3's Musikhjälpen, samt ett sidoprojekt till insamlingen. Något jag mer än gärna gör! Känns gott att kunna väga upp till den oseriösa smörjan som allt för ofta postas på den här bloggen.

I år är det Nour El-Refai, Jason Diakité och Martina Thun som stängt in sig i sex dygn för att samla in pengar. Pengar som ska gå till att stävja barnhandeln i världen. Allt direktsänds dygnet runt i SVT och P3 från Gustav Adolfs Torg i Malmö. För mer information - klicka här!

Johan Franssons projekt till förmån för Musikhjälpen
Sedan i måndags har Johan Fransson varit på resande fot, med start från Norrtälje och vidare mot Malmö. Varje dag stannar han till på olika orter för att samla in pengar till förmån för Musikhjälpen. Två dagar är avklarade och fem dagar återstår innan han överräcker sin donation till glasburen i Malmö.

Schema över de orter som återstår av Johan Franssons resa:

Onsdag 15/12-2010: Linköping & Jönköping

Torsdag 16/12-2010: Borås & Göteborg

Fredag 17/12-2010: Kungsbacka, Varberg, Falkenberg & Halmstad

Lördag 18/12-2010: Ängelholm, Hässleholm & Kristianstad

Söndag 19/12-2010: Lund & Malmö

Mer information finns att hitta här! Har ni vägarna förbi killen så kan ni väl skänka en slant och hälsa från "Pelles personliga"! Kom igen nu, bara gör't!

miss x Jung

Najs! Du är ju alldeles för jäkla grym! Tack! :D

Anna (den nyare och bättre versionen)

Fjortis och Sugarplum/Mando älskare som man är så började jag gråta när Carl Norén spelade The Anger där. Moget, jag vet...

Peter

ojoj, kanske man ska åka ner från norrland för att skänka en slant då? ELLER?

Rosita

Så himla braaa!

Johanna

oh då skall jag ge mig ut på stan den 18:e

Daniel

Godhjärtade du!

Linda

Detta är en bra grej! en varför inte Göteborg :( Nåja får be nån som bor i görningarna skänka en slant åt mig då!

anna

ey det där tittade jag på i morse, bra skit!

Ida We

ÅH! I övik är det nåt event om det där på fredag, en i klassen håller i det. Vet inte hur många affisher vi satt och ritade idag bara för att det var så kul... hoppas folk kommer dit då (både till oss och till glasburen och alla andra ställen det finns), för de som har möjlighet, annars får man sms:a osv :)

Van

haha, ska hälsa från dig om jag träffar på honom på stan :D

Lilla Fröken

Riktigt bra gjort av honom. Jag önskade en låt men den har inte blivit spelad än vad jag vet. Men en riktigt bra insamling! Följer det online nu när jag har legat hemma förkyld i ett par dagar...