Skämsnöjen.


Anna skrev här om dagen om sina "guilty pleasures" och jag tänkte att jag skulle anamma idén (läs: sno utan skam i kroppen). Min tolkning av "guilty pleasures" är att det är saker man "njuter" av, fast man egentligen inte borde i rädsla för att andra ska upptäcka. Jag vet inte om det är en korrekt tolkning, men det är utifrån den som jag skrivit det här inlägget.

GLEE

Att gilla Glee är så ocoolt att månen färgas blå och imploderar. Men jag gillar det och kommer på mig själv med att längta tills onsdagar och det nya avsnittet. Jag vet inte varför jag gillar serien egentligen, den är jävligt olik allt jag vanligtvis brukar se på i tv-väg. Andra säsongen har pågått i tio avsnitt nu och jag tycker nog att den är lite sämre än första säsongen. Nu är det vartannat avsnitt med handling och vartannat med fjanteri. Jag sätter mig högra öga på att FOX's fel, tv-bolaget som alltid sabbar fungerande koncept.

JULMUSIK
December månad är (som vanligt) starkt influerade av entoniga julhits från förr. Just nu är det Ensam Hemma-soundtracket som gäller här hemma.

TOPPBLOGGARNA
Den här punkten kanske jag inte njöt så mycket av direkt, men likt förbannat såg jag varenda avsnitt av  Aftonbladets webbprogram, Toppbloggarna. Tydligen så finns det något undermedvetet behov i mig, som kräver att jag ska se på spåniga brudar på badsemester i Gran Canaria. Samtliga med noll verklighetsförankring och lika mycket intellekt.

Nu var jag ärlig.
Nu är det er tur! Vilka är era "guilty pleasures"?
Hääna Banääna

Hmm... En kall öl eller ett glas gott vin en helt vanlig vardagskväll, det är något speciellt med det, kanske för att det inte är helt socialt acceptabelt när man inte är student längre :P

Petra

Jag blir glad av Miley Cyrus - Party in the USA och Justin Bieber - Baby. Det är så inte okej som det kan bli. Det är ju inte bra för fem öre. Men jag blir jävligt glad bara.Och jag gillar messmör. Det har jag skämts för hela mitt liv. Haha. Om folk sover över låtsas jag att jag äter ost på mackan varje morgon. Det blev så på lågstadiet när alla tyckte att man var så jävla äcklig för att man tyckte om det.

Gun

Jag kollar på Glee precis nu och skäms inte ett dugg. ;D Annars var jag till Stockholm på kungligt bröllop i somras och stod i timmar bara för att få en glimt... Och så kan jag alla schlagerlåtar utantill, trots att det bara är skit. Men jag är nog för gammal för att skämmas för sånt.

ida

Ja älskar kes§a (hon med dollartecken i namnet, som jag inte kan hitta på schweiziska tangentbordet). Tik tok gör mig motvilligt glad i själen.

Mos

Får väl slå till med något från mitt nördregister. Vet t.ex. inte hur cool det är för en 28åring att se fram emot "toonami" på cartoon network.+tycker fortfarande bye, bye, bye med N´sync är en jäkligt juste partylåt...

Anna (den nyare och bättre versionen)

Jag gillar seriöst att kolla på Hannah Montana. Fast jag är ju liten, det kanske inte är samma sak då. men det är ändå inte direkt så att man pratar om det.

anna

haha du det är okej att du snor den där, även om det var utan skam. och vafan, glee är väl inget pinsamt att gilla? :) toppbloggarna dock, ojoj...

mr. addspirit

Ensamma hemma-soundtracket är grymt, likaså filmen! :D

Tess

Hmmm...något man alltså gillar men som man inte vill att någon annan ska veta? Något som är lite "skämmigt"? Jag tror jag är ganska öppen med saker. Sådant som andra kanske tycker är "pinsamt" tycker inte jag är det. Men jag kommer ihåg när jag var tonåring. Då ville jag inte att folk skulle veta att jag kollade på t.ex. Dr. Quinn, Dallas och liknande serier. Kollar fortfarande på dem på dvd-boxer och bryr mig inte alls om vad folk tycker numera :-) Hmm...jag var visst dålig på att komma på nåt :-/

PussJorvas

Barnfilmer..

..disneymusik..

..och att sova när jag låtsas plugga

nathalie

alltså, jag måste nog fundera ett tag... återkommer med ett inlägg sen! förresten, tusen tack för paketet, det kom idag. haha, min mamma sa en sådan klockren sak:"jag tror han gillar, dig, hihi"HAHAHAH, alla vet ju att du ÄLSKAR mig :D

stefan

Ensam hemma är ju guld! Spelas i skrivande stund faktiskt.

Linda

Oj oj nu känner jag mig manad att skriva om detta också. Får väl se vad jag avslöja för världen. Men inte nu idag.Det enda jag fnyser åt av det du tog är Toppbloggarna för det där är bara pinsamt!

bella

1. största glädjen är fortfarande när folk slår sig. vilket man inte borde säga högt till personen som nyss ramlade. ännu mmindre skratta högt åt..

2. det är lite kul att följa kissies olika bloggbråk. och det är väl egentligen något man håller tyst om? men är det inte kul att se tjejen göra bort sig totalt i sina inlägg? ;)

3. något annat kul är att säga "Nej" till bortskämda barn som aldrig annars får ett Nej av en vuxen. den minen ungarna gör, den är oslagbar! ;p (nej, jag är absolut inte en ond människa)

Petra

Erkänner.. När jag var hemma och mamma ledig kollade jag på våra bästa år!

fifi

Att jag gillar Hugh Grant. I smyg.