YEAH!


Så jag låg och kollade på Six Feet Under innan jag somnade igår. I ett avsnitten så gick Dave på gayklubb. Är det bara jag eller finns det någon mer som reagerar på alla "YEAH!" som ropas i bakgrunden, så fort det handlar om en nattklubbsscen i en TV-serie?

Så här kan det låta:

"Dialog, dialog, bla bla bla..."
[YEAH!]
"Handlings, dialog, fylla..."
[YEAH!]
"Repliker, muckande, slagsmål...."
[OOOOH YEEEEAH!]

TV-seriefolket måste lära sig lite partytugg, det är ett som är säkert. Jag kan se det framför mig, hur producenten (?) säger åt alla statister att ropa "YEAH!" var tredje minut. Fyndigt.

Idag är jag en förjävla upptagen man igen. Tänkte dock försöka ta mig igenom alla kommentarer ikväll. Försökte igår, men blogg.se envisades med att tvinga mig trycka in verifieringskoder. Blev jävligt tröttsamt. Men vi hörs lite senare, mates!


KATEGORI: Film och tv

utvärdering.


Det är dags att summera modebloggsveckan här på bloggen. Jag kan ju direkt säga att jag kunde inte ha valt en sämre vecka än den som varit. Jävlar vad jag har varit upptagen. Det har varit plugg på dagarna, jobb på kvällarna och mellan där så har jag umgåtts lite med folk och bloggat. Och när kvällarna väl kommit så har jag somnat på fem röda.

1. Ett par läsare har kaxigt kommenterat att det inte har varit så mycket mode, utan mer fjortissnack. Men hur många bloggar skriver enbart om kläder idag? Jag hade Kenza som "inspiration" och hon vann väl rätt så nyligen pris för bästa "modeblogg". Så skyll på henne! Att märka ord är sååååå 1995 asså lixom!

2. Jag försökte vara seriös. Det sket sig rätt så rejält. Ganska trist att skriva tafatta texter om "cupcakes" och "smaltips". Jag fattar inte hur folk pallar det.

3. Frukostinlägget blev en succé. De flesta kommenterade bara bilden, vilket är en modebloggs huvudsyfte. Bloggar ska inte läsas, de ska kommenteras och då behöver man rätt bilder! Så det inlägget är jag väl "mest nöjd" med från veckan som varit. Men överlag så var detta blogghoreri ganska misslyckat. Jag får köra det igen någon gång när jag har lite mer tid.

Hoppas det varit någorlunda roligt att läsa i alla fall, ey!


KATEGORI:

mina favoritplagg.


Många av er (minst två) har frågat om jag kan lista mina favoritplagg här bloggen. Och visst kan jag det :)

1. En sådan där "muskel-ont-sak" som man trär på över armen. Jag behöver den ganska ofta, då jag sover som en påse grus med armar i kläm lite här och var.
2. Mina älglångkalsonger. De håller alla viktiga ägodelar varma och uppvärmda, hihi ^^
3. Mina turkalsonger. De är från tjugohundratidigt, urtvättade som fasiken och luktar inte längre hallon (tvättar de inte). Men de ger tur! Massor med tur!

Det var mina favoritplagg, har ni några?

Inlägg nummer sex.


KATEGORI:

tweet! tweet!


Jag måste bara få bejaka den fjortonåriga småbruden inom mig genom att säga följande: Blondinbellas Twitter är förjäkla rolig.

"Middag på Wasahof med pojkvännen, svärföräldrarna och mina föräldrar. Vi ska diskutera hur många kameler jag är värd".

"
Insett varför Nils har kalsonger hemma med den amerikanska flaggan på: 'störst, bäst och vackrast'".

"
Fast om underkläder ska spegla innehållet så skulle min bild på framsidan vara ett kalhygge i Norrland, allt har avverkats".

En jävla kontrast från bloggen hennes, det kan inte säga något om. HÄR är länken till Twitter-kontot!


KATEGORI: Bloggtips