fem timmar senare...


Haha! Kick ass-kommentar här ovan ju! Lite sandlådenivå så här i bloggvärlden, det gillar vi!
- "Min storebror är äldre än din, ha-ha!".
- "Jaha, men min storebror har faktiskt en egen bil, så det så!".

Underhållande.

Okej, så min blogg låg nere i fem timmar nu på eftermiddagen. Lite lustigt att One.com (där jag har min domän) påstår sig ha en livesupport beredd dygnet runt. Jag fick då inget svar under de 300 minuterna jag höll på att kvävas. Jo, det var fan som att kvävas.

Jag tvingades ju fan att tala här hemma! Med riktiga människor! Primitivt jäkla beteende!KATEGORI: Pelles vardag

bitch-pelle.

Kakelsilikonet på bilden har inte skrivit inlägget.

Fan vad jag sov i natt! Hade det inte varit för att jag var jävligt nykter igår, så hade jag kunnat tro att jag svängt mina lurviga på ett femårskalas med en bag-in-box i högsta hugg. För man däckar lätt efter ett femårskalas. Som man varit full på. Det har jag släktingar som kan intyga på.

Hur som helst så vaknar man upp denna söndag, vilandets dag, med orden "nu får du hjälpa till och pilla bort det här, lägga i sånt där och skrubba bort det här". Fråga mig inte exakt vad jag gjort, men jag har stått och gnott i badrummet i två timmar. Päronen rustar och jag är deras bitch.

Om det ändå vore måndag...


KATEGORI: Pelles vardag

till herr ansvarig-för-evolutionen.


En fråga till herr ansvarig-för-evolutionen, när ska människan kunna rulla ihop sig till en köttbulle likt en katt? För att kunna värma sig själv, menar jag? Vi har inträtt 2010-talet med stormsteg och fortfarande ska det behöva vara en omöjlighet att rulla ihop sig som ett stycke kött eller att kunna vrida nacken 360 grader.

Jag fryser röven av mig! Det är nästan 30 minusgrader utomhus och inga långkalsonger, Jysk-filtar eller håliga sockor hjälper mot kylan.

"Lägg dig i fosterställning" tänker kanske ni? Aldrig. Så jävla 1989 asså liksom bah!


KATEGORI: Okategoriserbart

sängkläder.


Här om dagen så pratade man om byte av sängkläder inne på Bloggkommentatorernas blogg. Här ställdes frågan om hur pass ofta man bytte sina lakan. En övervägande majoritet svarade att de bytte efter sju till fjorton dagar. Vad fan, är inte det förjävligt ofta?

Låt oss undersöka saken vi med, hur ofta byter ni era lakan? Och låt oss nu inte räkna med eventuella grannpigor som kommer på sängkammarbesök eller utspillt söndagskaffe. Nej, under en vanlig "period av celibatism", hur ofta byter ni sängkläder då?

Som den übersnusk jag själv verkar vara, så kan jag erkänna att det kan gå upp till två månader mellan mina byten. Fast till mitt försvar så kan jag säga att jag duschar varje kväll och drar på så vis inte med mig en daglig dos kroppssmuts med mig ned i bingen.


KATEGORI: Pelles vardag