30 Rock.


Har någon här sett 30 Rock? Jag köpte andra säsongen här om dagen och har knarkat skiten i två dygn nu. Det här så jävla bra, ett rent mästerverk! Utan tvekan en av världens roligaste TV-serier. Efter Arrested Development så klart. Inget klår Arrested Development.

Kolla bara på det här! HAHAHAHAHAHAHA!

Hur som helst så har jag planer på att gifta mig med Tina Fey. Ganska snart. Hon bör ha sett mina SMS vid det här laget.

För er som inte har någon aning om vad vare sig Arrested Development eller 30 Rock är för något: asså bah, såååg ni senaste Grey's Anatomy? Azzåh jah ba' döööööör!

Host.
nathalie

såg nåt avsnitt förut, och ja det var riktigt roligt!

Natasha

Jag älskar de första säsongerna!

wingers

30 rock är så jävla kingigt! (om man fortf säger så. om inte, screw you, guys. i'm going home!) men seriöst, yeees. we loves it, we loves the precious. alec är kuuuuung o du kommer bara få gifta dig m tina fey om inte jag hinner före, hah!

anne

Har missat.

Lena

jag skulle snarare vilja kalla det att hon försökte joina din liga..

MaryCaroline

Har ingen aning om vad det är, hehe.

fifi

30 rock är ännu en serie jag måste se. Någon gång…Det stör mig lite att Twilight inte var så dålig som jag hade trott, och det stör mig mycket att jag vill se New Moon ikväll…Suck...

anna

aldrig sett, fått för mig att det är lika fjantigt som seinfelt ungefär ;Pey du hur går det med dexter?

anna

pelle, bli inte som alla andra nu utan LÄS inlägget. mitt lag har redan vunnit, det vann igår ;)haha men bevvan är ju klassisk! dock inte en sån bra serie utan mer 99 % nostalgi och 1% humor, eller nåt.

Sara

Eftersom jag gillat all annan skit som du försöker sälja på oss svaga så antar jag att jag får ge det här en chans också... :D

Ally

känner mig äckligt efter, har inte sett nån (aldrig greys anatomy heller för den delen). TV ÄR TRÅKIGT

Lena

påminn mig en annan dag. typ, när jag är klar med californication. ok?

Sabina

laddar ner