close your eyes and take it in your mouth.


Jag bjuder på det här.

Dagens lärdom: jag borstar tänderna med ögonen stängda. Jag har reflekterat över detta förr och bestämde mig då för att sluta upp med detta dysfunktionella beteende. Men nu så har jag börjat med det igen.

Kan det vara för att tandborstning är det absolut tråkigaste som finns och allt man kan göra är att blunda för skiten? Jag tror nog det.

Glad löning på er, måsar!
Emma says style, love & rock and roll.

om man blundar kan man ju inte samtidigt packa väskan, leta nycklarna, diska bort frukosten, läsa bloggar och välja kläder samtidigt?! mmm.. jag har aldrig tid att stå stilla i två minuter på morgonen ;)

Natasha

Håller med Emma! Jag brukar faktiskt också borsta tänderna och göra en massa andra saker samtidigt.

- Therese -

Jag blundade alltid när jag borstade tänderna förr, men gör inte det längre vad jag vet. Tror det bottnar i den tiden då man var liten och satt i mammas knä och hon borstade ens tänder. Då fanns ju verkligen inget annat att göra än att typ sova.

monika

sv: det är faktikst bra att veta. om man nu ska se den på bio inom en snar framtid =D

Lollo

HAHA, huvudsaken är väl att det blir gjort ;)SV: Tackar som ödmjukast. Och det blir nog den kjolen.

Huskatt

Snudd på snuskigt men..okej, jag ska testa xd

Sabina

Det kanske är en killgrej xD Min pojkvän blundar också.Sv: Smygreklam är bra så länge jag också får ut nåt av det ;)

anna

åh vad jag ser fram emot att träffa dig om några veckor nu när jag ser hur het du är pells ;)och nej ingen löning för mig här, men på måndag!

anna

haha det förstår jagomg har vi samma favoritämne?!

A

Du kanske är lika känslig för tandkrämslödder som min dotter är. Hon håller på att spy när någon annan borstar tänderna och det löddrar och dreglas. Du kanske inte ens klarar av att se ditt eget "gägg". :D

anna

jag visste att vi var lika liksom men inte SÅ lika. ey jobbar du nu eller?

Anna (ulllllllfitta)

Jag ÄTER Pelle! Eller snarare jag åt.

Kod morron pele

Mari

att borsta tänderna är jätteviktigt!

hoppas du även använder tandtråd mot tandsten och munskölj mot erosioner. mhm!;)

Stattinskan

Man kan muntra upp sig med värstingeltandborsten ... det killar liksom skönt i näsan samtidigt ;-)

Stephie

jag brukar inte blunda, men jag borstar för hårt varje gång. Blöder gör jag då.. =(Oooh, i min garderob? Får jag joina? :D

Eller du hade kanske tänkt, "komma ur garderoben"?:D

tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Jag blundar då inte, haha!

Emma

Eller för att man är så trött eftersom man precis vaknat/ska gå och lägga sig att man fortfarande/redan är inställd på sömn?

anne

Undrar om det hjälper mot kräkreflexen när det blir för mycket skum? Att blunda alltså?

Klara

Det verkar ju lite knasigt! Fast jag brukar sitta ner när jag borstar tänderna, det är ju så sjukt jobbigt att stå upp! Skulle jag blunda skulle jag säkert somna också :P

Agnes Cecilia

Jag gör också det. Står även på ett ben. Vänster ben. Har gjort det sedan jag var liten.

Rosita

Finaste bilden, lett!!

Isabel

Jag brukade alltid se mig själv borsta tänderna förr, men så insåg jag hur vidrigt det faktiskt är egentligen att se den där tandborsten skrapa upp lödder i munnen. Fy! Så numera blundar jag :D

Lisa

haha sötis

Joan

Jag får inte lön förrän på måndag :( Sinnes vilken besvikelse! Trodde stenhårt att det var idag som gällde :(

Adine

Jag är säker på att det finns tråkigare saker att göra. Som att dammsuga till exempel! :P Eller vattna blommorna..^^Svar: Haha, visst är den?! xD Tittade du på Darth Vader också eller? Den kom i slutet, som man kunde klicka in sig på :)

Viktkamp

hehe har jag aldrig sett innan :)

Ella

Jag tänker på något annat när jag ser den där bilden...Är det meningen?Taaaaaaaaaaaaaack Lille Pellzo. Jag tycker den passar stilen på bloggen ganska bra asså. Min image. lolz.

Ellenor

sv. det trodde inte jag heller. blev paff att det stod "bäst före" på en påse så jag var tvungen att läsa på den (och så klart kolla resten påsarna). konstigt.. men men fick rensa bort lite ur lådan iallafall :Phaha kul bild. när jag är trött tror jag att jag blundar men annars så är en bra tid att göra en massa saker precis då tänderna ska borstas och då går det ju inte att blunda

beciell - humor & ironi

Jag tycker duscha är det tråkigaste som finns.. och det är precis som tandborstning nånting man omöjligen kan skippa ^^ (saknar att ha badkar!! har bara en trång litenliten duschhörna med en 2 cm "hög" gummikant längs duschrutan så vattnet inte ska rinna ut.) min kille brukar säga att han känner sig som ett våldtäktsoffer, då jag instruerat honom att stå i hörnet och duscha med strålen INÅT mot sig själv och väggen med duschdraperiet fördraget så att resten av badrumsgolvet inte blir blött.. he he he)Men FY vad tråkigt det är ;/Och nu vet du allt om mitt badrum och mina duschregler ^^

Sofie

sv: ja, glassigt värre! glass glassigt!för övrigt är det väl bättre att blunda när man borstar tänderna än att kvälja när man borstar tänderna? finns visst folk som sysslar med sånt också.själv brukar jag borsta tänderna och håret samtidigt. fast med olika borstar, det tar alldeles för lång tid att borsta håret med en tandborste.

PussJorvas

Hahaha! Är väl charmigt? .. jag tror dock att jag skulle borsta fel om jag inte såg i spegeln. Vet inte varför jag fått för mig detta.

Mari

Jag skulle lätt kunna tänka mig att åka på Way out west. Men jag tror inte nån av mina vänner vil med dit :(

Matilda

Hahah, har aldrig tänkt på det innan men det gör faktiskt jag med.. Varför det!? Jag tror nog inte riktigt på teorin att man vill blunda för skiten, däremot är jag allt som oftast omänskligt trött när jag borstar tänderna och blundar därför samtidigt som jag HÄNGER på handfatskanten. Ett rent mirakel att jag inte somnar. Keep up the good work med tandborstningen och fortsätt blunda!