comic sans paramount.


Hur ber Paramount Pictures om ursäkt för att de kukat upp tredje säsongen av Dexter på DVD? Med Comic Sans MS. Och ja, jo... de skickade ju med en ny skiva också. Proffsigt gjort som fan!

Men ändå, Comic Sans smärtar fan i ögonen! Jag känner mig som Phoebe.

Är på wörket nu. Fyra pass kvar till semester nummer två kickar igång och fem dagar tills det är maskerad här hemma. Det blir gött mos! Vad gör ni ikväll, mates?
Anonym

haha chandler and monica chandler and monica!!you little geek

cecilia

hahaha phoebe är så jävla skön! jag satt senast idag och funderade på att ha maskerad för att få klä ut mig till marge simpson igen. sjukt roligt ju! sen kom jag ihåg hur lgh såg ut efter förra gången och då började jag fundera på vem jag skulle kunna lura till att ha maskerad istället :)

anna

haha jävlar i mig vilket misstag av dom!j ajag fattar inte heller vad som hände, alla skulle ut samtidigt och så blev det väl panik och då tryckte folk på.

Frida

håller med, så fort någon använder det typsnittet ser det så b ut, haha. typ som ett informationsbrev från orienterngsföreningen i Orsby i Norrland, hehe.

sabina

jag har hand om ridklubbens hemsida och när vi hade tävlingar så skulle jag ladda upp ryttarmeddelandet (som hälsar alla ryttare välkomna och så)och då såg jag att de skrivit med Comic Sans och då tänkte jag på dig. Det var nästan så jag bytte teckensnitt

Himmel unt Pannkaka!

Hur modernt och väldesignat vårt samhälle än blir så kommer alltid gemene man att pissa på de grafiska icke-analfabeterna medelst Comic Sans. Tro mig, jag har sett försättsblad till salstentor skrivna i Comic Sans.(Inte helt oväntat fann jag även en glad smiley i en av frågorna på den tentan.)

wingers

haha, aww, jag älskade comic sans som barn, vilket är smått oroväckande då jag aldrig var ett särskilt stort fan av serietidningar. skumt.anyway.i "vuxen" ålder har jag insett dess skador på mänskligheten och tar nu totalt avstånd. hur ska världen kunna bli en bättre plats med comic sans som förstahandsval för så många människor?

anna (parantääs)

Jag har kommit hem från jobbät i form av barnpassning och försäljning, och har precis satt i mig en fjärdedels kilo räkor med bearnaise. De ska va gött å leva.

Elin

Ikväll är inte planerat, mer än att man ska handla och laga mat för två(för en gångs skull, grymt kul!).shit vad rädd jag blev.. min radio fick fnatt! en lugn nåt på Bandit Rock blev någon någon popsång på finska O_o hur fan gick det till? haha

Elin

låt*

Bea

Om du inte redan har sett den, så borde du kolla in filmen "Fingerprints". Dom använder Comic Sans MS i förtexten ^^

Erica

Gah! Comic Sans! :|

Hääna Banääna

Fy fan alltså. Och jag fick inte ens ett "ursäkta"-brev, bara för att jag måste beställa från cdon i Finland! Tydligen tror de att det är okej att det bara finns finsk text då... Fy fan vad ansträngande det var att försöka höra allt de sade!