sång för de döda.


Jag kikade in på YouTube igår och hittade den här låten ovan. Den är fan som tagen, om än något på skoj kanske, rakt ur min hjärna. Var tar alla bra TV-serier vägen? Ni vet, de serier som bara får en-två säsonger och är så jävla bra att man inte kan begripa varför de lades ned?

Istället får serier som fucking jävla Two and a Half Men överleva i ett årtionde...

Deadwood, My So-Called Life, Veronica Mars, Arrested Development, Pushing Daisies, Firefly, Freaks & Geeks, Twin Peaks, Mitt Liv Som Död, The Comeback och alla andra kvalitétsserier - vila i frid. Typ.

Nu ska jag tvätta av mig lite nördighet. Med stålull.
stefan

Jag har inte hört talas om alla dessa serier tyvärr men du brukar ju ha rätt så bra smak när det gäller serier av någon konstig anledning.

Rosita

Veronica Mars, faen, bättre tv-serie alltså.Dunder är en marknad, eller ja, det är marknad och karuseller på dagen sen är det artister som spelar på kvällen, alltså askalas ;) haha!

Anonym

Såg den här filmen ca 10 minuter sen ^^

Collegehumor är bäst!

Mea

För att inte tala om Kenny Stafighter!!Sara

Håller med, de bra serierna överlever aldrig :(Sv: Ja men det är inte så farligt faktiskt, de kan ju inte direkt göra nåt :P

Sara

Håller med, de bra serierna överlever aldrig :(Sv: Ja men det är inte så farligt faktiskt, de kan ju inte direkt göra nåt :P

Lena

hahaha, underbart! :D

jag vet att jag inte är lika nördig, men jag vet ändå precis vad du menar. åhHuskatt

Du är en sjuk människa. Rolig som faan, men sjuk. :D

Emma says style, love & rock and roll.

mkt märkligt, faktiskt!?!

anne

Detta får mig att inse att det finns en stor lucka i mitt TV-tittande liv! Barn nr 1 är född under Twin Peaks storhetsera och sedan dess var det väl bara Six Feet Under som jag krävde att få se (inte så svårt med små barn och TV-serie som gick på söndagkvällarna).Å andra sidan, bra serier, minns man dem inte som bra just för att de inte fick gneta kvar i årtionden så att de blev dåliga?

Tess

På min lista finns även Earth 2, Space above and beyond (trots kassa effekter), Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Moonlight m.fl.

Ida We

Haha bra xD Fast jag kände inte igen nån serie i sången...Veronica Mars in my heart för att låta lite nördig ;P

Madde

Haha klockren låt, är det säkert att det inte är du som gjort den?

wingers

Haha, aww, jag blev lite sorgsen av den här =/

Ella

Ååååh du glömde Dirty, Sexy, Money! Typ den bästa tv-serie som gjorts som lades ner efter två säsonger! Saaaaknar deeeen!!!

Åsa

Men det är ju därför de är så bra! Just för att de inte gör femton säsonger som gör att allt ballar ur.