sell out.


Då har det skett, undertecknad har sålt sin själ till internetannonsörerna. Lite längre ned i högerspalten så ser ni att jag pulat in lite reklam. En av kolumnerna är bara förberedande dock, men förhoppningsvis så väljer företag snart att synas här.

Varför reklam? Jo, jag tänker som så att alla eventuellt intjänade cash får gå till er läsare i form av tävlingspriser. Det är för lite tävlingar här inne, fan i mig! Jag vill också ha råd att lotta ut saker. Kattungar, ullsockor, DVD-boxar och så vidare. Därför väljer vi reklam!

Hoppas ni överlever alla blinkande bilder.
Emma says style, love & rock and roll.

aj aj aj blinkandet av flashig reklam gör ont i ögonen! :)

Lisa

haha kul! :D och najs med tävlingar! hoppas du tjänar in några cash!

Lisa

sv: haha det var ju i lördags! ;P idag mår jag bara finfinfinfint!

Lisa

sv: jo jag har hört att jag och pappa är lika varandra ;P.

Lisa

sv: nä, det är ju svårt att veta något om såna kvinnliga saker liksom ;P, men nä, det sitter inte i flera dagar, bara några timmar eller sådär.

Lena

hor-pelle!

Lena

du får ju förminska bilderna innan du lägger upp dem...

Lena

ja, det klart! jag menar bara att du kan förminska dem så de är exakt så stora som du ska ha dem i bloggen...

Lena

då vet jag inte, onödigt bra kvalle kanske.. behöver inte vara mer än 72 dpi för nåt som man laddar upp på internet. för mer än så visas inte i skärmen ändå

Lena

vafan sitter du där för utan att vara inne på msn för?? fjant!

anne

Hmm.Hur mycket får du för det där då?

frida

kattungar, jag gillar.

Lena

dpi är upplösningen. betyder pixlar per tum eller nåt sånt. för tryck behöver man högt, men inte när de bara ska ses på skärmen.

ja, tänk på det nästa gång!

|| mannen som kan prata om hundar ||

Reklam är aldrig fel om man inte överdriver. Själv försöker jag sälja annonsplatser på min hemsida... men det går lite trögt så jag funderar på att lägga upp lite nakenbilder på mig ^^

Anonym

blogghoran himself :D

Tess

Så länge som reklamen inte är störande för bloggen och inte är t.ex. pop-up så är det väl harmlöst om man kan tjäna någon krona :-)

Mari

nä ta pengarna själv och köp en fin tröja med matchande sockar till. Det tycker iaf jag.Föressten, jag har en bild som jag tror du skulle gilla. Det är en kombinerad kat OCH fot-bild.

Intresserad? ;)

KATTUNGE

JAG VILL HA EN KATTUNGE!!!! SKICKA PÅ POSTEN :)

anna

fy fan, nu blev jag riktigt besviken. snart redigerar du väl dina bilder så du ser ut som en kendocka också.

made of awesome

du får ha hur mkt reklam du vill...så länge det inte är pop ups..;P I slutändan ska du kunna leva på bloggen!!1 like a true internetceleb;)

wingers

hahahhaa, jag älskar kommentaren från "KATTUNGE", riktigt kickass ju! om jag var en kattunge, hade jag också velat ha en kattunge då? kanske, kanske.

Ella

Vad är det för fel på spö på posten??

Anna

Hm... okej. Men om du börjar tipsa om hårfärg och den "superduperbra nya kameran som man bara måste ha azzå, kolla mina ascoola pics" så slutar jag läsa direkt. Och lämnar en riktigt elak kommentar. Vilket hot va?

Ida We

Det är lugnt för mig, så störande är det ju inte, inte när det bara är där på sidan.

korven

äh, reklamen sitter så låbngt ner att jag inte hade sett den om du inte nämnt det. Men nu vet vi att du sålt din själ PELLE!!! :O