tatueringsenkät.


Jag kom och tänka på det här med tatueringar här om dagen och kan inte riktigt släppa det. Så jag tänkte att jag kunde höra efter med er alla här inne. Låt oss leka "enkätundersökning".

Ni som har en tatuering, har ni någon gång fått höra att er tatuering är ful? För jag föreställer mig att det är något man inte ens kan säga till sin värsta fiende, att dennes permanent insprängda motiv i huden är fult. Eller jo, det kanske man visst kan. Själv brukar jag mest klistra på ett smajl och säga "wööööw". Inte alls falskt, nej då.

Har du sagt till någon att han/hon har en ful tatuering? Modigt jävlar i sådan fall. Och elakt som fan.

Hur många här inne har en tatuering? Jag har ingen. Mest av anledningen ovan, att det ska bli skit och jag får lov att leva med mitt bajsmotiv resten av livet.

Slut på enkät. Rolig lek!
monika

sv: aa det va jättenice =)

Michaela Snöborgs

jag ska skaffa i höst =)

stefan

Jag har ingen tatuering.

anne

ÄNTLIGEN!!!!Äntligen någon mer än jag som lyckats inse att de flesta tatueringar är BAJSFULA!!!!Ge mig en snygg tatuering så kan jag överväga det, men hittills är allt jag sett bara BAJS!!!Jag har ändå övervägt, att om jag börjar bli senil och gaggig och inte kan ta hand om mig själv, eller att jag förlorar förmågan att kommunicera (och det är här jag instruerat mina barn!!!), då vill jag har följande intatuerat på skinkan:"Om jag ser ut att ha analklåda-smörj in mig för fan!"Jag har nämligen tagit hand om en kvinna med afasi efter en stroke, som INTE hade kunde förmedla detta till sin omgivning. Jag grät i princip när jag hjälpte henne.

Madde

Nä jag har ingen tatuering, men nästa gång du träffar Lasse på jobbet så fråga honom om en kille i Kga som tatuerade sig för ett tag sen. Den skulle inte vara vacker.

Sara

Haha, ja ack så fel det kan gå med tattoos! Det är ju därför man måste tänka efter ordentligt innan man gaddar sig. Jag vill men jag vågar inte^^Sv: Jag dog inte! Men varmt var det xD

Emma says style, love & rock and roll.

1: Ohja, det är för att jag har minst en väldigt ful tatuering.

2: Ohja, jag är elak som fan och det fulaste jag vet är folk som tatuerat in endera kinatecken eller tribals. Min bästa vän Lina har en tribal på ryggen, ett riktigt trampstamp. Det får hon höra en del fult om...väldigt ofta!

3: Massor, jag gillar mina bajsmotiv. Sen är jag ju stenhård också och ångrar ingenting ;) De blir lite som födelsemärken efter ett tag...

Sanna

en Älva på skulderbladet. tyvärr bara ca 1 dm. lite för liten men fler kommer så småningom men inte på ställen som "syns"har nog inte sgat att en tatuering är ful men frågat vad det föreställer. kanske är likadant?;)

Carolina

"In loving memory" av frugan som blev vampyr/zombie/varulv...Nej, jag skulle inte säga till någon att de har ful tatuering. Avsiktligt. Däremot skulle jag säga det till alla andra, med risk för att vara så högljudd att den stackars tatuerade människan fått höra... Typiskt mig i så fall...

Mea

Jag har två och mamma har sagt att båda både ser äckliga och fula ut!

Hääna Banääna

Jag har två fladdermöss på höften, men på grund av placeringen är det sällan någon som ser den så jag har aldrig behövt höra att den är ful :P Jag har en kompis som har en sjukt ful tatuering på vaden, men jag har aldrig sagt det åt honom, jag tror att han är medveten om det ändå ;)

Erica

Jag har ingen tatuering och har aldrig sagt till något att deras tatuering är ful.Om jag nån gång skulle tatuera mig så skulle det nog vara antingen en kort text eller ett kors. Fast det är ett stort om. För antagligen så blir det ingen tatuering. Ever.

Huskatt

Mer frågan varför, brukar jag få.

En ängel i ett hjärta har jag och det är vår pojke Kasper som inte lever längre.

De flesta blir klart besvärade över svaret och jag hoppas att inte du blev det. Inte min mening alls att göra dig besvärad.

Martha

jag gjorde min tredje den 7 juni :)Ellenor

har ingen men vill sååå gärna. vågar inte riktigt för jag är rädd att tatueraren ska göra fel :S

Ally

har en mesigt liten. bakom örat sitter den också så det är ju inte som att den syns. väl spenderade 800 spänn känner jag

Johanna

ingen har sagt mina 5 är fula, dock att två av dme är udda... men vaddå, man gör vad man vill... och så är det..... :P 1 är det bara jag som ser och min partner.... :P

Ida We

Jag har ingen. Men jag ska låta min kompis tatuera nåt på min tå i slutet av sommaren. Under tån alltså. Typ ett pacman spöke. Känns inte som att det gör nåt när det är där under, och då kommer den att nötas bort efter några månader ändå.Tatuering 1 i din bild. Får en obehaglig känsla varje gång jag ser den...Gun

Hahaha, vilken mardröm för honom med tatueringen till vänster... Det finns ju snygga tatueringar, men oftast tycker jag det är ganska fult. Jag skulle nog inte ha hjärta att säga att det är fult. Förhoppningsvis är ägaren nöjd, och jag vill inte förstöra den känslan för den personen.

Tess

Ingen har sagt att min är ful, men en har sagt att den inte gillar det tatueringen står för. Jag har den keltiska symbolen för treenighet (mod, visdom och styrka). Den kan betyda andra saker också så som många symboler, men detta är den betydelse den har för mig.

Therese

Jag har två än så länge, vill ha fler när jag får råd till det. :) Har aldrig hört att de ser fula ut, men det är alltid någon som ska fråga vad som står på armen. :) Och nä, har inte sagt till nån att hans/hennes tatuering är ful, skulle inte ha hjärta till det. XD

- Therese -

Jag har eeen. ingen har sagt att den är ful, men måste erkänna att jag är lite trött på den själv. så fail är jag, japp. och nej, skulle inte kunna säga det till någon men nog har man viskat till sina vänner och familjemedlemmar x antal gånger när man sett någon med en ful tatuering. men smaken är ju som baken och huvudsaken är nog ändå att personen i fråga gillar sin tatuering. tycker jag.

MaryCaroline

Haha, nej det har jag faktiskt aldrig sagt till någon vad jag kan minnas :) Har själv tre stycken och ingen har sagt att de är fula :) Och den där i ditt exempel, den första som är tatuerad efter ett fotografi... Snacka om misslyckat :) Hade själv med den som exempel i ett inlägg för länge sen med misslyckade tatueringar :)

Anna

Jag har två tatueringar(en liten drake och en katt-tatuering). Har aldrig hört att någon av dem är fula men man märker på människor när de tycker att "det var ju en dum sak att göra, pränta in en massa skit på kroppen..det ska vara naturligt utav bara tusan".

Jag har aldrig sagt till någon att jag tycker att någons tatuering är ful, man vill ju inte stå för ett eventuellt kuttande i någons kroppsdel..

Lena

jag funderar på att tatuera konturerna av afrika på armen, vad tror du om det pelle?

i övrigt är jag ungefär lika kritisk som du till tatueringar. ibland kan det vara galet snyggt, men för det mesta inte.

Jonesy

Nej, jag har aldrig fått höra att någon av mina är fula... Men det hade inte spelat någon roll för mig om någon sagt det för jag är nöjd och alla kan inte alltid tycka samma sak. Min åsikt om min kropp är viktigast. Precis som att jag har lärt mig att inte ta åt mig om någon kommenterar min kropp eller mitt utseende på ett negativt sätt ;)Nej... Men jag har sagt mer än en gång att en tatuering behöver fyllas i eller rättas till. Min styvfarsa är tatuerare och jag har varit lärling så jag är lite skadad när det gäller det...Den frågan borde väl varit först va? ;) Men ja, jag har ett par. Skaffade den första när jag var 16 eller 17 (minns inte) och har inte ångrat mig än. Så var jag jävligt klar över vad jag ville också. Det är viktigt om man ska sätta något permanent på sin kropp ju.

julia

jag har en afrikakontur, har fått höra att den ser ut som:

en chickennugget

konturen av australien

sverige om man drar ut den jävligt mktmen alla har tyckt att den är fin iaf.

Neha

Jag har en

Lollo

FY FAN vad hemskt, bilden till vänster! :OJag säger bara ett vänligt men bestämt " Okej, ja den är snygg på dig men inget JAG skulle skaffa".

Lisa

jag har ingen!

A

1. Nej.

2. Nej. Men jag skulle nog gärna vilja säga det till personen på den vänstra bilden. Eller, kanske är inte tatueringen ful. Men den är fan inte lik originalet. På armen ser det ju3 ut som en maori-krigare...

3. En liten typisk "tjej-tatuering" från mitten av 90-talet. För liten för att ens ångra.

Skulle mycket hellre ha en riktigt stor.

korven

jag har EN, och det är lite extra känslig eftersom jag designart den själv. Har fått jättefina komlimanger av randoms som kommit fram. Om någon tycker den är ful så skiter jag nog i det ändå, jag gillar ju den!

lisa lightning

1. min mamma hatar tatueringar och gör kräkljud när hon ser min rygg.

2. nästan alla jag känner har fula tatueringar, men jag är snällare än jag verkar vara, så jag kan inte säga något om det.

3. tatueringar är mer regel än undantag. there you have it.

beciell - humor & ironi

Jag har 5 styckna :) En fågel på foten, en drake på skuldran, en alv på armen, Skånegripen på mitt ena "love-handle" och ett zebrahjärta i färgerna grönt, gult & rött med texten One Love på andra sidan Love handlet ;D

beciell - humor & ironi

* Min mamma säger alltid att det inte är fint ;) haha!

Richard

Japp.. 2st.. Självklart har man fått höra att de är fula, iaf från sambon när man tjafsar ;-) !!Vill ha fler, men letar efter någon som gör fotografier BRA !!

bella

jag har två stycken! den på ryggen har jag bara hört att den är snygg,

men den på höften sa faktiskt en person att den var FUL, och några andra tyckte den var "rolig" , men jag kan få skydda mig med att det bara är konturer än så länge, väntar på hösten så jag kan få färglägga den då ;)

Matilda

Jag har 4 stycken och har hört att 1 av dom inte riktigt ser ut som den ska men det är jag medveten om själv :P Huvudsaken är att man är nöjd själv ! Har väl inte direkt sagt det rakt ut, men typ påpekat det lite fint :P Jag kan lova att det kommer en massa fler på mig :P Vi får väl se om det blir snyggt eller fult :P

Johanna

Jag har två tatueringar, än så länge, och jag har aldrig fått höra att de är fula. Jag har en stjärna och en text. Texten är den jag får mest beröm för. Och jag skulle aldrig våga säga till någon att dens tatuering är ful, stackaren ska ju få leva med den hela livet. Det är illa nog.

Slevin

Hej! Jag har en chest piece som jag är väldigt nöjd med och som människor säger är fin, även de som är lite emot tatueringar. Kanske är blåögd men vet att de är kvalitet. Däremot så har jag ett citat i tatueringen som jag har fått ETT klagomål på. "Memento mori" står det, och är latin. Latin är inget enkelt språk att översätta för de finns inga "direkta" översättningar. Det översätts på svenska till "Minns din dödlighet" eller "Minns att du är dödlig". Kollegan påstod att de betyder "döden kommer". Katolik som hon är såg hon mig som en djävulsdyrkare eller dyligt, vilket jag tyckte var lite elakt. Även fast jag förklarade så stod hon fast vid att de var ett hemskt motiv och frågade mig flera gånger om jag gillade döden... Kul tjej.