what not to blogga om.


Efter att ha bloggat konstant i snart två och ett halv år på den här bloggen, så har jag börjat analyserat mina tidigare inlägg. Tre saker har jag kommit fram till att man inte ska säga högt, om livet är en kärt.

1) "Nyckeln till frihet var inte så jättebra faktiskt". Vänta dig mordhot och överbevisningar. Morgan Freeman kan komma och knacka på din dörr dessutom.

2) "Jag är inte så förtjust i att dansa". Ett av mina första missförstådda inlägg och folk blev hetsiga som fan. Klart jag gillar att dansa. När jag är full. Bara jag får köra varukorgen, vattenspridaren eller smiska Carola-dansen så är jag nöjd.

3) "Fan vad varmt det är!". Inte nog med att folk hatar Tomas Ledin för hans Sommaren är kort, nu ska inte någon lönnfet närking komma och förstöra illusionen om att den svenska sommaren är perfekt. Vilket den är!

Så där, nu vet ni vad ni INTE ska blogga om. Kom ihåg detta nu! Se det som en present från mig till er.

Nu ska jag åka och bada, så att min lediga dag blir något att vara nöjd över. Senare ska jag svara på alla era miljarders kommentarer från den gångna veckan! Hörs jao!
- Therese -

Pelle, Nyckeln till frihet är faktiskt bra. men nog om det. tänkte säga att vi överlever reklamen. tycker faktiskt inte alls att den stör där den är nu. Barasåruvet.

Leo

Meeh! Du kan ju inte göra ett sånthära inlägg utan att länka till det du skriver om, juhe! ;)

Lilla Fröken

Hehe. Det där om hur svenskarna gnäller om värmen är rätt komiskt ändå. För plötsligt är det vinter och istället svinkallt och då gnäller folk om det istället. ;) Trevligt med en ledig dag. Ha det gott i solen och glöm inte att gnälla lite. ;)

Lena

äh, det är bara om man är lönnfet närking man inte ska blogga om sånt.

anne

Tack för tipsen, jag tar dem till mitt hjärta.

Emma says style, love & rock and roll.

Haha jag har totalt missat/glömt att du bloggat om nyckeln till frihet... JAG SKULLE HA HALSHUGGIT DIG. Ja, så var det sagt ändå... :)anna

suck för dina löften om att svara på kommentarer som du aldrig gör ;)och du, jag har inte ens sett nyckeln till frihet, det måst eju fan vara värre? ;P

Natasha

Ja, det är väldigt irriterande! Och visst får man inte gnälla när det är varmt ute, man SKA ju älska värmen och sommaren.

Em

Jag vågar inte titta bakåt i min blogg, så mycket skit som det finns där. :D

Ella

Du får inte heller blogga om överviktiga personer fär då JÄVLAR är man FÖRDOMSFULL och ELAK och RASISTISK och KORKAD och etc etc.Att skriva att det skulle vara en besvikelse om någon som ser ut som en MC-knutte skulle tycka om poesi och kattungar är tydligen också jättediskriminerande.Suck.

Rosita

Nuruuu, nu ska du få lite svar! höhöJo, det är en bro, enligt Ronja så, en stor bro. Du vet, i Jämtland har man bara stora broar ;) hähä.

Sen så JA, det blir Göteboooorg! Spikat å sånt alldeles nyss, så ja, vi ses hörru!

Tess

Svar: Oh ja det är den :-) Om du sett miniserien Nord och syd från 80-talet (med bl.a. Patrick Swayze) så är bilderna från den. Det är bok 2 av 3 i bokserien Nord och syd :-)

Anna (snorkel)

ZVAHR!!: Yeeesh, Kneippbyn. Jag bara vägrade skriva det vedervärdiga namnet. Det är inte ens värt att uttala. FY!

Huskatt

Aha..det ska jag komma ihåg. Tack!

Lisa

haha tack för det! :) jag borde bada någon dag, du gör mig sugen på att bada!!!

Anneli

Jag anser att jag har full rätt till att klaga på att det är på tok för varmt här eftersom att jag inte klagade någonting alls i vinter. ;)

Sofia

HAHA jag hittade en parodi på foki på en av mina favoritbloggar (http://szerafia.se)

Så otroligt likt! Det kan du blogga om! ;) =) http://www.youtube.com/watch?v=_z8ZtbttuuA