mot dänskeländ och köbenhämn.


Nu drar jag på semester till Dänskeländ och Köbenhämn fo fään!

Since Danmark is the största U-landet i Europa, så haver vi inget internet på vandrarhemmet vi bor på. Och inte har jag lärt mig MMS-blogga än heller. Men det gör inte så mycket, MMS-inlägg är ju ändå inte överjävligt roliga att läsa.

Istället uppdaterar jag när jag får möjlighet. Håll ut, alla Pellheads (det är vad jag kallar er)! Den som väntar på något gott... den smeker sig själv så länge.

Veckan avslutas i de värmländska skogarna, hängandes med The Beach Boys. Grymt jävlar!

Vi hörs när hvi hoers fo i helvede!
Publicerat i: Resa

påls geting, en bålgeting.


Var på bålgetingjakt precis! Det blev en förjävla hemsk närkamp som inkluderade ett badmintonrack, en stege och ett okänt trädgårdsredskap. Allt slutade i en übersizead geting delad på mitten.

Det var en fråga om liv och död. Hade vi hört. Eller är det ännu en av nittionhundratalets stora myter, att bålgetingar är dödligt giftiga?

Lite som med det där tjafset om att man sväljer sjutusen spindlar i sömnen varje år, ni vet?
Publicerat i: Pelles vardag

känt.


Tusenlappar senare och på väg hem från stan så sitter jag och syster och lyssnar på Digilistan på P3. Programledaren säger något i stil med: "Nu har det hänt, för första gången i Digilistans historia så har ett och samma band hamnat på både första och andra platsen. Låt oss nu lyssna på musikgudarna från Eskilstuna"! Kent slås på.

Syrran skriker "UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUÄÄÄÄÄ!" och slår istället på Meat Loaf som spelas på grannkanalen.

Varför detta Kent-hat inom klanen Nilsson? Jag försöker förstå mig på det vad fan.

Tusen spänn på att vi är för bonniga.
Publicerat i: Musik

gudaporslin.


Innan vi slog till med åkgräsklipparrace och fylleslag under gårdagen, så for vi och kollade på midsommarfirande. Det var glada åldringar som sjöng, det var överviktiga barn som tävlade om choklad och det var kyrkligt porslin (se bild ovan).

Som den konfirmerade nisse jag är, så minns jag när man blev inkastad som diskare efter det kyrkliga pensionärsfikat på söndagar under sitt fjortonde år i livet. Jag undrar: kan det vara så att alla församlingshem har samma porslin? Är det heligt?

Skiten håller allt vill jag minnas. Jag har för mig att vi byggde torn av Guds eget kaffekärl. Vissa som rasade.

Amen.
Publicerat i: Okategoriserbart

jagade hund med gräsklippare - går fri från straff.


Vad gjorde ni på midsommar? Själv jagade jag hunden med åkgräsklipparen.

Det ni, klå det om ni kan! Vilt jävlar!

(Ingen hund kom till någon större skada)
Publicerat i: Pelles vardag

sommarlov.


Host! Upptagen man ("man") här! Host! Jag ska sluta ursäkta mig för att jag inte hinner blogga, men jag vill att ni ska veta att ni ständigt finns i mitt medvetande. Speciellt om natten.

När vi alla är nakna. Lekandes kurragömma.

Igår firade vi min semester med jordgubbstårta som syrran slängt ihop. Precis som vi gjorde förr om årtiondet när man fick sommarlov. Det var nästan som jag fick lust att ställa mig upp och vråla Den blomstertid nu kommer. Kvällen ägnades åt att grilla med några peeps och natten avslutades med världshistoriens sämsta rysare, Cube. Se inte den fo fään!

Idag ska jag dansa till Små grodorna. Samtidigt som jag smuttar på en öl. Det är ju trots allt semester.
Publicerat i: Pelles vardag

tio timmar kvar.


Ser ni ansiktet ovan? Ser ni det? Ser ni? Va? VA?!

Det är ansiktet som talar om förväntan (och även lusta och kåtslag). Det är bara ynka tio timmar kvar tills jag går på en arton dagar lång semester. Det blir gött som fan! Sol ska lapas, öl ska drickas, katter ska smekas, badminton ska spelas och Köpenhamn ska rivas.

Men först om tio timmar...

Jag lovade er min uppmärksamhet igår, jag vet. Men släkten dök upp och vi firade "minimidsommar". Förhoppningsvis så kan jag gottgöra er i eftermiddag. Annars är spöstraff befogat.
Publicerat i: Pelles vardag

kajsa anka är en bitch, del 6.


Detta har hänt: Kalle Anka har köpt en lott där man kan vinna en lyxkryssning. Tydligen, genom detta lottköp, så "lovar" han Kajsa förstapriset. Kalle vinner inte och Kajsa blir arg. Igen.

DUMMA JÄVLA KALLE SOM INTE KÖPER RÄTT LOTT!

Eller?

Nu kan ingen av er stå på Kajsas sida banne mig! Då blir jag lika lack som henne, hehe.
Publicerat i:

guten morgon!


Trött snubbe AB.

Jag ska vara ärlig nu, vad fan! Det här inlägget skrev jag igår. För att underlätta för oss alla. Men om jag ska gissa hur jag skulle må idag igår (?), så skulle det nog vara att jag är jävligt trött och försöker bota detta med kaffepimplande. Och att jag som vanligt inte ser jag fram emot cykelturen till wörket.

Allt är som vanligt. Allt känns tryggt.

Jag har inte glömt er heller, i eftermiddag så har jag planer på att gå igenom kommentarerna. Har inte hunnit skiten alls. Jetsetare som man är.
Publicerat i: Pelles vardag

dexter.


Kolla vem som fick hem tredje säsongen av Dexter idag. Sex dagar innan releasen!!!!11ett Jepp, jag har det privilegiet, jag får DVD-boxar före alla andra.

*NöJdh kiLLeH*

Inte för att jag är sponsrad på något vis, men vill man köpa boxen så finns den på CDON. En hemsida som har både prisvärda produkter, snabb leverans och en oerhört tillmötesgående kundservice!

Som sagt, inte sponsrad. Inte ett dugg.

CDON!
Publicerat i: Film och tv

kletie, pletie...


Jag är vän med YouTube-stjärnskottet Shane Dawson på Facebook. För att jag är cool.

För någon timma sedan la han till ett klipp som hette "Duck Face", en hyllningssång till alla brudar som plutar med läpparna på kort. Kolla vem som är med tre sekunder in i klippet, den där lilla fläckiga bloggaren.

Vad är det hon heter? Kletie? Pletie? Smetie?
Publicerat i: Okategoriserbart

halvsexigt.


Nyvaken och flötig.

Gissa vem som gick upp halv sex självmant idag? Många.

Gissa vem som gick upp halv sex idag och svor utav bara fan för att han inte kunde somna om? Undertecknad.

Men det här är bra fan! Nu kommer jag somna som en klubbad griskulting ikväll och vakna bra tills mitt svintidiga jobbpass imorgon. Det gäller att ha framförhållning. Om än oplanerad sådan.

Två, TVÅ, T-V-Å pass kvar innan semestern! Gött, GÖTT, G-Ö-T-T MOS!
Publicerat i: Pelles vardag

finnen pelle.


Vätskepaus.

TJA FÖ' FA'AN! Klockan har råkat blivit sen eftermiddag och jag önskar jag hade någon vettig ursäkt till varför jag inte suttit vid nätet. Men jag har istället spenderat dagen utomhus med bordshockey, badminton och ett par glas vitt vin. Så som alla lediga måndagar spenderas här på landet.

Jag förlorade på hockeyn också, för er som antecknar. Men jag skyller oavkortat på att jag tvingades vara Finland. De måste ha käkat för många piroger, mina blåvita spelare.

Inget ont om Finland, ey! Jag råkar ju veta att några av er är därifrån. Pintamaa on hyvä!
Publicerat i: Pelles vardag

kungens säkerhetsvakt.


God jävligt sen morgon, ey! Jag sov till lunch idag. Det sker aldrig annars, inte ens om jag festat till fyra på morgonen. Det är så att jag känner mig jävligt cool. Som en riktig tonåring. Finnig och grinig.

Och lönnfet.

Jag har recapat det kungliga bröllopet en aning, eftersom jag inte såg mer än ett par minuter igår. Jag gillade det! Kul för gamla Vickan att äntligen få hoppa ner i sänghalmen med sin Danne nu. Jag är nog ett fan av kungahuset så här när allt kommer omkring. Det har jag varit ända sedan jag stod säkerthetsvakt åt kungen själv.

Sann historia.

Jag upplevs som hög på gräs. Jag skyller på att jag maratonjobbat i nästintill en vecka. Sista passet ikväll. YÄH!
Publicerat i: Pelles vardag

kajsa anka är en bitch, del 5.


Följande har hänt: Kajsa Anka ska möta upp en kung på en tågperrong. Verklighetstroget, jag vet. Hon krockar med Kalle som är på samma perrong för att möta upp en chef.

Hur mycket überbitch är man inte om man blir arg över något som delvis är ens eget fel? Håll ögonen framåt kvinna! Och sluta skäll på ditt ligg!

Kajsa Anka... du har så mycket att lära om livet.

MVH
veldiGht_Vetande_killE_666
Publicerat i:

pelle spår strandmodet.


Om solskyddskräm i armbandsform inte blir sommarens hetaste strandmode så kommer jag gräva ned mig själv i en dynghög. Själv kommer jag klä mig i den guldfärgade varianten, som snyggt kommer matcha mina gröna crocs.

Jag har ett öga för det här med mode. Det har gammelmormor alltid sagt.

Jag jobbar som fan hela helgen. I fall ni undrar varför jag pissar på er.
Publicerat i: Okategoriserbart

badminton.


Syster är hemma på landet. Med sig hade hon midsommarhelgen nöje. Vad passar bäst till badminton, en jävla massa bärs eller en hink med rödtjut?

Nu gäller det bara att lära sig stöna vid varje slag, så som man sett att de gör på TV (för jag följer uppenbarligen skiten med spänning). AAAAAAAAAH! HUUUUUUH! MMMMUUUUU!

Jag anar en världsmästartitel....
Publicerat i: Pelles vardag

flyga flygplan.


Jag har fått kritik för att det har varit för lite fot- och kattbilder på sistone. Svag för hårda ord som är, så får ni en kombination av de båda på bilden ovan.

Minnesanteckning: leka inte "flyga flygplan" med katter, du får sönderrivna testiklar!

Nu ska jag jobba vidare. Med byxor som skaver sönder redan mitt sargade skrev.
Publicerat i: Pelles vardag

pelle von trapp.


Var precis inne på en blogg som hade skrivit om Cory Monteith för att han "äääär zååh snyGg zå hon bah dööör assåh bah". Det är killen som spelar Finn i Glee. I inlägget hade hon länkat ett YouTube-klipp som hette något i stil med Golden moments with Finn. I klippet fick karaktären Finn frågan hur gammal han är och svarar "jag är sexton".

Dagens fråga: Om Monteith, som är född 1982, kan landa rollen som sextonåring, tror ni jag fixar att spela tio bast då?

Jag har hört att det tydligen ska rulla in cash om man spelar en av de störiga von Trapp-ungarna. Pengar jag skulle behöva fan.
Publicerat i: Okategoriserbart

dream win.


Det är förjävla törrt när någon ska prata om sina drömmar, jag vet. Men jag måste fan berätta om det drygaste jag sagt. I drömväg. Samtalet utspelades mellan mig och en äldre dam i en mataffär, jag har för mig att jag bad henne hämta något.

Jag: Kan du hämta ett paket sån't där?
Hon: Ser det ut som om jag kan det, ser det ut som om jag har åtta armar?
Jag: Ja, du är ju lite lik Ursula...

HAHAHAHAHAHAHA!

Epic win.
Publicerat i: Okategoriserbart

comic sans uppdatering.

Jag har varit dryg och diZZatH min mejlkorg i veckor nu. Men igår så gick jag igenom rubb och stubb och svarade på allt. Utom till alla jävla internetcasinon som vill byta länkar med en hela tiden. Varför de nu envisas med att fråga en det? Hundra spänn på att det är en punkt i Internetcasino for dummies. "Bli tajt med din lokala katt- och fotbloggare".


Här kommer lite bilder på djävulens påfund, Comic Sans MS:


Lollo var på utbildning för sommarjobbet. Hon lärde sig inget. Gissa varför!


Det här får mig att vilja bli bartender, typsnittsdiskriminering. Bild funnen av Stéphanie.
Publicerat i: Pelles vardag

jag, skvallerblogg?


Jag fick ovanstående kommentar i morse på mitt Robyn-inlägg som jag skrev här om dagen. Jag, skvallerblogg? PFFFFFF! Vad är egentligen en skvallerblogg? En liten fjortis som skriver om den inavlade bloggstaden Stockholm? Jag vägrar befatta mig med den smörjan.

Så här kommer några bilder från mitt privata bildarkiv. För att bevisa min existens.


Här stretchar jag inför en viktig finalmatch i korpfotboll. Vi vann hela ligan det året och firade med Sveriges fetaste fylleslag. Så full som jag blev den kvällen, så full har jag fan aldrig varit förr. Så går det när domaren har fixat billigt rödtjut från Tyskland.


Hår åker jag bil. Bilden är tagen av min äldsta älskarinna tidigare i år. Vi ägnade natten åt att dunka både Justin Bieber och varandra. Träffen avslutades med två Piggelin, varav en som åts upp (om ni förstår vad jag menar).


Här är jag i Miami, mitt under planeringen av mitt nästa mord. Jag minns att jag såg en prostituerad veteransoldat som raggade på en hund den dagen. Aaaah... soliga Miami kan få vem som helst att göra konstiga saker.

Så, det var jag det. Alla nöjda, ey?
Frågor på detta?
Publicerat i: Okategoriserbart

pelles sommar 2010, serieversionen del 2/3.

dubbla utropstecken orsakar hardöd.


Mobilkameran samarbetar inte, så jag skryter lite med mina Paint-skills istället.

Varje dag när jag cyklar till jobbet så ser jag skylten ovan. Och varje dag spelas samma jävla dialog upp i huvudet på mig. Tänk er ett gammalt par som är ute och kör. Frun i bilen ser skylten och vänder sig till sin man och skriker: "ÄLSKLING! ÄLSKLING! NU FÅR DU KÖRA SAKTA, ÄLSKLING! HÄR FINNS DET BARN! BARN!!!".

Sen kör de in ett i träd. Och har ihjäl en hare.

Det är de där dubbla utropstecknen som gör det, som får mig att skrika en dialog inne i huvudet. Förövrigt så trodde jag två utropstecken på rad var olagligt utanför internet. Tji fick jag!
Publicerat i: Okategoriserbart

mitt grymma yttre.


Fläsknäsa, flött och finnar, det är grejer det!

Nu ska jag cykla till wörket. Utan vare sig kaffe eller knark kroppen. Cykelturen kommer ta jävligt lång tid idag. Det enda som får ta mig framåt är mitt grymma yttre.

HAHAHAHAHHAHAHA!

Morrn', y'all! Smek din granne och lid med mig som inte fått sova inatt! Glöm inte kaffet!
Publicerat i: Pelles vardag

robyn.


Det bästa med att vara storbloggare är att man får gratis skivor att promota. Så det är bra synd att man inte har en stor blogg. Själv får jag slänga ut mina egna surt förvärvade slantar på att stödja musikindustrin. Senaste köpet: Robyn - Body Talk Part 1.

Hur man bäst börjar gilla Robyn: var lite småfull, var lite kåt, gå på en av Hultans nattspelningar utan förväntningar och låt dig bli frälst. Hela spelningen var en synth- och trumorgie.

Jag vet inte när Robyn blev det geni hon är idag, men tydligen krävdes det tio år av gullig Rix FM-pop innan hon började göra förjävla bra ifrån sig. Kvinnan kan sin skit numera, det är ett som är säkert. Nya skivan får toppbetyg.
Publicerat i: Musik

kli.


Bilden är ett montage.

Är det fortfarande pollen på gång i luften eller borde jag bli orolig över att vakna upp i en pöl av snor och ögonklet på kudden?

Det känns som om en katt har hostat päls på varje millimeter av mitt ansikte. Något som i och för sig inte behöver vara någon omöjlighet i det här huset.

Kliar som fan.
Publicerat i: Pelles vardag

true blood / vampire sex evening


Ikväll är det premiär för tredje säsongen av True Blood. I USA. SVT väljer att vänta till februari nästa år innan de kickar igång serien igen. Alltså ungefär åtta månader.

Nästan en hel graviditet.

Det här är en av de få gångerna som jag känner att jag inte pallar att vänta på att en serie ska komma tillbaka på svensk TV. Så jag tänkte streama röven av mig. Jag och even Steven funderar på att ha det som ursäkt för att hänga med varandra, att se på ett nytt avsnitt vampyrsex i början av veckan.

Det är svårt att umgås utan TV. Hur fan gjorde folk förr?

Hoppas det regnar varje måndag. Så man slipper känna sig nördig.
Publicerat i: Film och tv

mamma, pappa, barn.Tvillingen och hans polare hade fest igår. Ett partaj de kallade "mamma, pappa, barn". Vilket innebar att alla föräldrar och syskon var bjudna. Först tänkte jag skita i att gå. För att jag var emo. Men jag ryckte upp mig själv och gick. Och jag hade förjävla roligt! Träffade en hög med gamla klasspolare och bekanta.

Något som suger häströv idag var att jag envisades med att dricka ur deras jävla bål de fixat. En bål som bestod av tio delar vodka och en del Sprite.

Så idag: vodkabakfylla. Det var fan i mig inte igår.
Publicerat i: Fest och fylla

var fan är mitt personnummer?!


Fan vad googlar bilder idag. *oLagLiGh p0ike*

Igår fick jag hem en räkning för ett Siba-kreditkort. Det kändes jävligt onödigt att slänga ut 145 spänn på ett kort jag aldrig någonsin skulle använda, så bestämde jag mig för att ringa och säga upp skiten.

Det var väntetid till att komma i kontakt med kundservice och en automatisk röst säger till mig: "Vi på Fucked Up Bank gör allt för att din väntetid ska bli kortare. För att vi ska kunna behandla ditt ärende fortare, se till att ha kundnummer och personnummer redo".

Så här reagerade jag när jag hört detta: "PERSONNUMMER!? VAR FAN ÄR MITT PERSONNUMMER!?". Varpå jag vrider och vänder på fakturan, lusläser brevet som följde med och kollar om jag inte glömt kvar något i kuvertet. Det hinner gå ungefär tre minuter innan jag kommer på vad fan ett "personnummer" var för något.

[Avsluta inlägget med slumpmässigt utvald Huset Fullt-replik]
Publicerat i: Pelles vardag

låt oss öppna lördagen med lite gnäll.


"Landet" enligt Google.

Jag måste gnälla en minut, håll med mig fo fäään!

Varför vill man bo på landet? Jag har 22 års erfarenhet av skiten och jag har fortfarande inte fattat grejen. För det första så är det långt till fan i mig allt. Bara att köpa en liter mjölk tar 30 minuter. För det andra så blir man lätt asocial när man vankar av och an mellan ladugårdar och kohagar.

Inte heller blir det inte bättre av att jag befinner mig i något "ekonomiskt ingenmansland" där jag har råd med mycket, men inte tillräckligt med pengar för att kirra mig en egen bil. Och busshelvetet går två gånger om dagen. På vardagarna!

Till råga på allt så lyckas jag tajma in min första lediga helg på sex veckor när alla andra måste jobba.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH!

Vad jag vill ha: en lägenhet i ett tätbebyggt område, lediga vänner, en fylla och ett ligg. Sen skulle jag klara mig länge.

Nu ska jag olla en katt och bli glad igen.
Publicerat i: Pelles vardag

i'm gonna doodle your ass.


Till alla iPhone-ägares förtret så har jag köpt mig en ny iPod Touch. Skiten släpptes i ny version nu i maj, så jag slog till. Jag behövde en ny, den gamla var fylld med soundtracket från Madicken. Men jag hade tankar på att skaffa en iPhone, det hade jag faktiskt. Men eftersom jag är världens kanske sämsta mobiltelefonanvändare, så kör jag på med min sketna Samsung och mitt gamla hederliga kontantkort.

Jag tänker ekonomiskt. Kan vara första gången.

Det första jag gjorde var att köpa hem Doodle Jump från App Store! Skitnördigt spel för skitnördiga personer.

Sju kronor väl spenderade!
Publicerat i: Pelles vardag

lärare ute i det fria.


Bilderna är retuscherade.

Männen ovan får illustrera de tre personerna jag stött på under loppet av 48 timmar. Först sprang jag på min gamla biologilärare, sen min gamla körskollärare och så en idrottslärare från den tiden man knappt räckte en meter över havsytan.

Är det bara jag som reagerar på följande vis när jag ser en gammal lärare: kolla ner i marken och fortsätt kolla ner tills faran är över! Det är en rent instinktiv tanke, som om de skulle ge en underkänt i livet om ögonkontakt upprättades.

Eller förvandla en till sten med sina lärarögon.
Publicerat i: Pelles vardag

wt-pelle


Någonstans i modebloggsuniversum får någon just nu en hjärtattack.

Det är förjävla knepig värme här på närkeslätten idag, jag går klädd i kortbrallor och raggsockor. Härlig kombination så här i mitten av juni, det vill jag lova. Jag känner mig jävligt white trash. Egentligen borde jag slänga på mig en nätbrynja från 2001 och hoppa i Crocs-pjucksen också, för att fullborda min tillfälliga sunkimage.

Fast här på landet så skulle det bara göra mig till en i mängden. Envisa bönder.
Publicerat i: Pelles vardag

pelles sommar 2010, serieversionen.

gleeeeeeeeeee!!!!111ettelva


KOLLA INTE PÅ KLIPPET OM DITT LIV HÄNGER PÅ EN SPOILER!

Min dag har sugit så jävla mycket apkuk! Den har innehållit både Sveriges längsta arbetspass och idiotiska människor. Tackar fan för skatteåterbäring, Statoil och Glee. När jag klev ut från jobbet så stack jag till macken, köpte på mig det fettigaste jag kunde hitta, cyklade hem fort som fan och slog på säsongsfinalen Glee.

Sicket avsnittet dårå! Och musiken! Mitt arma gubbrockshjärta dunkar hårt för bandet som influerade finalavsnittet [spoilerfri Spotify-länk, klicka fo i helvede!]

Jag gillar Glee som fan! Det är nog den mest nyskapande TV-serien på flera år! Musiken är förjävla bra dessutom, med låtar av bland andra Bruce Springsteen, Kiss, The Beatles, Beck, Bill Withers och så vidare. Det går inte annat än att digga't!

Poängen här: fett och Glee, det är bra skit för humöret!
Publicerat i: Film och tv

och på tal om trasiga fötter...


Så jag har skaffat mig en blåsa på foten som jag tänkte zooma in och visa er, men närbilder på min demolerade kropp var tydligen inte uppskattat. Föreställ er istället att bilden pryds av en härlig fotblåsa. Eller låt bli. Skiten är i alla fall resultatet av gräsklippning

Är det möjligt att klippa gräs utan att ens kropp faller sönder och samman?

Idag jobbar jag hela jävla dygnet. Så låt ägna dagen åt att diskutera varför jag är bäst nere i kommentarerna. Den som smörar bäst får ett sexigt pris.
Publicerat i: Okategoriserbart

ett hål i foten.


LÄNGE LEVE NÄRBILDSLINSEN!

Jag kom precis på mig själv med att sitta och slita upp ett hål i foten ...

...

... och bestämde mig för att dela med mig av detta till en siljard människor.

Låt oss direkt sparka igång projekt ihopläkning. Hur fan gjorde man nu, sög av en vampyr? Blottar sig för en varulv? Ofredar ett spöke?
Publicerat i: Pelles vardag

avskedsinlägg del 4 - egoina.
[Ett sådant där inlägg utan bild]Tog en tripp med tidsmaskinen precis för att spana in Egoinas avskedsinlägg.
När: 1 januari 2012
Aktuellt läsarantal: Cirka 80 000 unika besökare om dagen.

"Jag och Jacob vandrade hem från nyårsfestens efterfest förut och kom att tala om nyårslöften.

Egoina: Kanske mitt nyårslöfte ska bli att sluta blogga?
Jacob: Hahaha!
Egoina: Vadå?! Varför skrattar du?
Jacob: För det klarar du aldrig!
Egoina: Det är väl inte så svårt, alla kan väl sluta blogga?
Jacob: Inte du, du är för svag!

Jag ska minsann visa honom den jäkeln!

Tänk att säcken skulle komma att knytas ihop på grund av ett bakfullt samtal. Det hade jag aldrig kunnat tro.

Ha ett fint liv, kära läsare
!"

Inlägget ovan blir det mest kommenterade i blogghistorien.

Tidigare avskedsinlägg: Kenza, Foki och Kissie.

Vilken bloggare ska bli näste man till rakning?
Publicerat i: Okategoriserbart

pelle bieber.


MySpace-bild.

Vaknade upp med med en frilla som liknar ett förstadium till Justin Biebers pälsmössa. Därför har jag bestämt att jag imorgon vaknar jag upp med en fullfjädrad Bieber-hjälm, morgonen efter det kommer sångrösten och på den fjärde dagen trillar miljonerna in på kontot mitt.

Man kan allt med lite viljekraft. Och lite petting.

Det enda jag inte behöver ärva från Bieber är den råa sexuella utstrålningen. För jävlar vad jag har av den varan.

How you doin'?
Publicerat i: Okategoriserbart

save tonight.BLA BLA BLA! Som Ke$ha hade sagt.

Hade skrivit ett inlägg om E.M.D och deras cover på Eagle-Eye Cherrys Save Tonight. Onödigt drygt och pissigt inlägg av mig.

Så jag tog bort det.

...

Jag är arg och svettig idag. Antingen äntrar jag puberteten om igen eller så är det åska i luften. Lika bra att jag lägger mig och sover.

Imorgon är jag här till ert förfogande igen. Naken.
Publicerat i: Musik

i pelles ipod del 2.


I min jakt att bli mer personlig här på bloggen, så tänkte jag ännu en gång uppdatera er med innehållet i min iPod. Nu när jag cyklar till jobbet i stort sett varje dag, så blir det att ens mp3-spelare används flitigt. Jag brukar låta maskinen välja själv bland de tusentals låtar jag en gång i tiden pillat in.

Så här kommer en lista över fem låtar som jag inte kan begripa hamnat i mina ägor. Låt oss kalla den "hur fan kom du in här"-listan.

1. Madicken & hennes störiga lillasyster - Pilutta-visa
2. Simple Plan - Untitled
3. Paris Hilton - Nothing In This World
4. Magnus Bonum - Skateboard
5. Björn Rosenström - Värdelös

Jag känner mig smutsig.
Publicerat i: Musik

handtvätt.


Jag fattar inte det här med handtvätt, hörni! Här om året så tänkte jag att "äsch vad fan, det där är inte så noga", stoppade jag in en tröja i tvättmaskinen och slog på det mest varsamma tvättprogrammet. Skiten kom ut som något som skulle passa en dvärgsschnauzer.

800 spänn rakt åt helvete.

När jag frågade morsan förut hur man tvättar en tröja som ska handtvättas, så svarade hon något i stil med att "det betyder att du ska tvätta den för hand".

Hon lät som Bonniers uppslagsverk, inte allt för uttömmande i sitt svar.

Så jag vänder mig till er bloggläsare, självutnämnda fashionistas som ni är. Hur handtvättar man bäst en tröja?
Publicerat i: Pelles vardag

Hultan.


Hultan-fail!

Nu blev det genast klart varför Hultsfredsfestivalen gått så kasst de senaste åren, den är ju inte med i Firefox' ordlista! Undra om allt är en välplanerad komplott?

Jag yrar. Kan det bero på de 45 plusgraderna i mitt rum tro? Jag är svettig precis överallt. Min kudde luktar omklädningsrum.

God morgon! Drick upp ditt kaffe och lid med mig som måste jobba hela dagen!
Hörs, ey!
Publicerat i: Pelles vardag

10 orsaker att hata sommaren.


WÖÖÖW! Är det bara jag som tycker att det är lite väl mycket positiva ord om sommarvärmen som råder? Ni minns väl vad som hände sist masspositivitet spred sig som munsår på Hultsfredsfestivalen? Ett ord: fyrtiotalets Tyskland och Hitler-mustasch.

Det är alltså för allas skull som jag nedan listar 10 orsaker att faktiskt hata sommaren.

1. Sommarplågorna. Bailando, Boten Anna och Zlatan-låtar. Nog sagt.

2. Fästingarna. De syns inte med blotta ögat om man är halvblind, men de finns där. Många forskare menar att fästingen kommer bli slutet på mänskligheten.

3. Repris-TV:n. Juni månad kommer som en bomb från ingenstans och plötsligt slutar TV att visa något utav värde. Tack och lov finns USA och deras okunskap om vackert svenskt väder. I sommar blir det till att streama True Blood.

4. Husvagnarna.

5. Husvagnarna på motorvägarna.

6.
Husvagnarna på riksvägarna.

7. Överfulla uteserveringar. Vill man få sig en hyfsat bra plats på en trevlig uteservering så får man vara i god tid. Gärna ett och halvt dygn innan. För att inte tala om de absurda priserna. Det finns ingen chans att man lyckas knäcka fjorton öl på löning.

8. Gräsklippningen. Det är kul första gången man klipper gräsmattehelvetet, men mot slutet av juli så önskar man inget hellre än att gräsmattan ska lägga sig ner och självdö.

9. Fiskmåsarna. Fågel från helvetet syns överallt och skyr inga medel för att norpa åt sig vår mat. Beredda att döda för äggmackan är de också.

10. Människor i pikétröjor. MQ tjänar som mest den här tiden på året.

Så där, ja! Visst känns det lite bättre nu? Erkänn!

Ni kommer tacka mig i slutänden. Jag känner det på mig.
Publicerat i: Okategoriserbart

expandera.


Storslagen utsikt.

Jag har en fråga till alla (fyra) manliga läsarna här inne. Är det bara jag eller sväller inte ens skrev i solen? Efter tre dagar med konstant solsken, så har jag märkt av storleksskillnader som inte är av denna värld. Jag känner mig som John Holmes.

Googla snubben på egen risk.

Nä, jag bara skojar! Jag hittade en socka och beslöt mig för att skämta till det. På mitt grymma säregna vis.

Men det hade varit något det, lite solsken och sen är man redo för dejten i sänghalmen. Tänk på det nästa gång, evolutionshelvete!
Publicerat i: Okategoriserbart

pastasallad eller paket?


Smygreklam. Ge mig pengar, Panasonic.

Det stundar fest med "tema P" om någon månad. Jag är kluven hurvida jag ska klä ut mig till ett "paket" med hjälp av kartongen ovan eller om jag ska gå som en "pastasallad". Det skulle vara jävligt kul att gå runt och bjuda på Jägermeister från en tom Rhode Island-flaska. Men å andra sidan, varför vill man missa chansen att gå med presentsnöre runt huvudet?

Att komma "packad" är ju också ett alternativ.

Intressant...
Publicerat i: Fest och fylla

damsugare.


Har ni tänkt på effekten som kommer med en ny hushållsapparat? Vi fick lov att köpa hem en ny dammsugare här om dagen, då den gamla inte var vidare värst längre (den sög, hahaha!). Inte nog med att hushållets senaste inköp beundras som om det vore något med fyra däck och en V8-motor, nu jävlar ska det turas om med att suga upp damm i hörnen.

"Fan, vad bra den går!"

"Jävlar vilken lång sladd, den räcker ända hiiit bort! Wow!"

Aldrig är dammsugaren mer omtyckt än när den är ny. Sen vill man bara glömma bort skiten. Lite som med barn och när de växt upp till tonåringar.
Publicerat i: Okategoriserbart

sant blod.Jag har idag deltagit i och vunnit min egna tävling Sveriges ledigaste dag. Jag har inte gjort annat än att dricka vatten, käka frukt, steka mig själv, lyssna på musik och läsa i True Blood-böckerna.

På tal om de där böckerna, jag gillar de fan! Jag känner hur fjortisbruden inom mig blir bejakad till max när sidorna flyger förbi. Första boken var lite skitnödig i handligen dock. "Oj, där dog någon! Begravning! Där dog en till! En till begravning! Någon hamnar i fängelse! Någon dör! Polisen frustrerad! Någon dör igen!". Jävligt hoppigt och "för på". Andra boken är mer målande och med mer dialog. Båda är dock förjävla spännande och bra!

*ReKåMÄNderaZ*

Sen har de mycket blod, knulla, våld och mord. Precis så som det ska vara. Rena hårdporrböckerna bredvid mormon-Twilight.

Hör på mig, herr bokanalytiker är i farten...
Publicerat i: Pelles vardag

spräckt.


Ey, mates! Jag såg precis att vi spräckt gränsen för 300 Bloglovin'-peeps. Gött mos!

Det är heller inte det enda jag fått spräcka idag! Låt oss inte gå in på detaljer, men att få spräcka något två gånger på en morgon - då vet man att dagen kommer sluta fint.

Jag är så jävla ledig idag att jag kommer få magvärk. Dags att lägga sig i solen med boken och dricka cola ett par timmar. Kanske att jag tar mig en öl eller två också. Bara för att jag kan.

#överdrivenalkoholkonsumtion

Vad gör ni idag då? Någon som fått spräcka något?
Publicerat i: Pelles vardag

tack. typ.


Päronen har varit i Kroatien och köpt med presenter till mig och tvillingen. Vi fick varsitt par Crocs-skor.

...

Jag börjar tro att presenten var ett test för att se hur jag reagerade. Det är ju som så att jag tidigare i livet högljutt och tydligt klargjort mitt förakt gentemot denna skomodell.

Men för att inte verka otacksam så har jag utsett de till gräsklipparskor. Och kanske att jag kan ha på mig de när jag åker och badar nu i sommar.

På folktomma stränder.

CROCS ÄR COOLT!
Publicerat i: Pelles vardag

jag är nominerad.


RÖSTA HÄR!

Mitt i allt jobbande så har jag glömt fiska röster till något jag är nominerad till, nämligen Örebros bästa blogg. Så rösta på mig om ni vill. Eller låt bli.

Delar av mitt tacktal om jag skulle vinna:

"Oj, det här var verkligen oväntat [inövad suck]. Det är en ära att bara vara nominerad, men att faktiskt vinna..."

"Jag vill tacka Gud, min musiklärare i trean och de tolv..."

"Med den här vinsten tänker jag stoppa världssvälten och gör mitt yttersta för att ingen..."

KA-PAAAAAOW! TO BE CONTINUED!
(om jag vinner)
Publicerat i: På tapeten

cykel säljes till trevligt par på landet.


En härliga cykel på två somrar söker nytt hem. Vi ser helst att hon kommer till ett trevligt par på landet, som gärna låter henne vara i fred när hon ber om det. Hon trivs bäst med punktering och trasiga trampor. Låter hon sig bli fixad, så ska ni se att hon kommer se till att förstöra sig själv inom kort igen. Enastående charmigt! Växlarna är bara till för att se på och sadeln är obekväm, men samtidigt en fröjd för ögat. Cykelstödet fungerar en gång på hundra.

Pris: 1 krona eller högst bjudande.

Köp aldrig cykel på Cykelringen! Tre cyklar senare och först nu har jag fattat att skiten inte håller. Nu går jag bärsärkagång i uthusen. Kanske att jag hittar någon bortglömd fyllecykel från '75 som funkar bättre.
Publicerat i: Pelles vardag