gummi.


Päronen har köpt hem ett mångpack med billiga Netto-tuggummin. Tuggummin som jag av någon anledning fått för mig bara klara av i större mängder åt gången. Som nu, nu har jag fyra bitar i käften. Förut slog jag på stort och stoppade in sex bitar.

Är det möjligt att tuffa käften ur led? I alla fall så har jag löst gåtan med huvudvärken jag haft hela dagen. Tuggar man med alla mun-, nack- och ryggmuskler man har, så får man väl spänningshuvudvärk antar jag.

Ey, snart är det dags för vampire sex evening. True Blood alltså.

EXTRAFILM!!!


KATEGORI: Okategoriserbart

pics.
Min nördiga läggning nådde nya höjder för ett par dagar sen. Eftersom jag rent mentalt redan lämnat föräldrarhemmet, så är det dags att kirra lite saker till nya lyan. Projektet just nu är att samla ihop bilder till en tavelvägg. Jag tror det kallas så, om jag minns Äntligen hemma årgång 1998 rätt.

Fast istället för att för att slå upp bilder på nära och kära som någon hobbypensionär, så tänkte jag hålla mig till populärkulturella ting jag gillar. Det är här nörden kommer in. På test så framkallade jag pressbilder från Six Feet Under. Oväntat, aight?

Poäng: de blev förjävla bra! De fyra översta motiven här är i storleken 20 x 30 cm och Claire-bilden nederst är på 30 x 40 cm. Kostade 150 spänn hos Extrafilm och gick på två dagar. Jävligt bra!

Det låter som om Extrafilm har sponsrat mig. Om ändå...KATEGORI: Okategoriserbart

exklusivt material.


Så här om dagen så köpte jag den avslutande filmen i Millennium-triologin. Mest för att ha den i min samling tillsammans med de andra två filmerna. Precis nyss så drog jag av plasten runt fodralet och fick syn på rubriken "exklusivt material". Utropstecken. Detta exklusiva material(!) bestod av två trailer. Och sen inget mer.

Inget. Mer.

Är det bara jag eller känns inte utropstecknet jävligt ohyfsat? Speciellt när det kommer till några futtiga trailers som går att finna på YouTube. Som om köparen är dum i huvudet och ska tänka: "Wow! Vilken TUR att jag köpte den här DVD:n, så att jag fick med det exklusiva materialet! Utropstecken!".

Tss...


KATEGORI: Film och tv

vardagsmultitasking.


Vardagsmultitasking: blögg, käffe, särieböx och räggsöcks.

Så har vi på landet äntligen fått trådlöst internet. Egentligen så har jag redan ett mobilt bredband som ligger och samlar damm. Men eftersom jag inte bor på centrala Östermalm, så är det inte så värst mycket att ha här ute på vischan.

Där har vi 199 spänn i månaden som går till absolut ingenting. Grattis Tre!

Men den här nya routern är grym, nu kan jag blogga samtidigt som hjärnan sakta tinar bort framför dumburken. Varje lat bloggares dröm.


KATEGORI: Pelles vardag