gummi.


Päronen har köpt hem ett mångpack med billiga Netto-tuggummin. Tuggummin som jag av någon anledning fått för mig bara klara av i större mängder åt gången. Som nu, nu har jag fyra bitar i käften. Förut slog jag på stort och stoppade in sex bitar.

Är det möjligt att tuffa käften ur led? I alla fall så har jag löst gåtan med huvudvärken jag haft hela dagen. Tuggar man med alla mun-, nack- och ryggmuskler man har, så får man väl spänningshuvudvärk antar jag.

Ey, snart är det dags för vampire sex evening. True Blood alltså.

EXTRAFILM!!!
Publicerat i: Okategoriserbart

pics.
Min nördiga läggning nådde nya höjder för ett par dagar sen. Eftersom jag rent mentalt redan lämnat föräldrarhemmet, så är det dags att kirra lite saker till nya lyan. Projektet just nu är att samla ihop bilder till en tavelvägg. Jag tror det kallas så, om jag minns Äntligen hemma årgång 1998 rätt.

Fast istället för att för att slå upp bilder på nära och kära som någon hobbypensionär, så tänkte jag hålla mig till populärkulturella ting jag gillar. Det är här nörden kommer in. På test så framkallade jag pressbilder från Six Feet Under. Oväntat, aight?

Poäng: de blev förjävla bra! De fyra översta motiven här är i storleken 20 x 30 cm och Claire-bilden nederst är på 30 x 40 cm. Kostade 150 spänn hos Extrafilm och gick på två dagar. Jävligt bra!

Det låter som om Extrafilm har sponsrat mig. Om ändå...

EXTRAFILM!!!
Publicerat i: Okategoriserbart

exklusivt material.


Så här om dagen så köpte jag den avslutande filmen i Millennium-triologin. Mest för att ha den i min samling tillsammans med de andra två filmerna. Precis nyss så drog jag av plasten runt fodralet och fick syn på rubriken "exklusivt material". Utropstecken. Detta exklusiva material(!) bestod av två trailer. Och sen inget mer.

Inget. Mer.

Är det bara jag eller känns inte utropstecknet jävligt ohyfsat? Speciellt när det kommer till några futtiga trailers som går att finna på YouTube. Som om köparen är dum i huvudet och ska tänka: "Wow! Vilken TUR att jag köpte den här DVD:n, så att jag fick med det exklusiva materialet! Utropstecken!".

Tss...
Publicerat i: Film och tv

vardagsmultitasking.


Vardagsmultitasking: blögg, käffe, särieböx och räggsöcks.

Så har vi på landet äntligen fått trådlöst internet. Egentligen så har jag redan ett mobilt bredband som ligger och samlar damm. Men eftersom jag inte bor på centrala Östermalm, så är det inte så värst mycket att ha här ute på vischan.

Där har vi 199 spänn i månaden som går till absolut ingenting. Grattis Tre!

Men den här nya routern är grym, nu kan jag blogga samtidigt som hjärnan sakta tinar bort framför dumburken. Varje lat bloggares dröm.
Publicerat i: Pelles vardag

satligt hemligt brev.


Jag har fått kärleksbrev från "en satligt hemlig människa" (fint namn). Skitkul! Lite mysko formulerat, men jag diggade det som fan. Luktade som Shitney Spears gjorde det också och bara det betyder ju att det här är ett brev att spara för all framtid.

Tack en satligt hemlig människa! Jag blev skitglad!

Känns härligt att min adress finns där för alla som vill ha den. Speciellt svår att finna är den ju inte heller. De enda som är döpta till Pelle idag är väl ungefär... jag och en katt i Söderköping. Har jag hört.

Borde man vara rädd för att ens adress finns tillgänglig? Kan man få gonorré på posten? Det vill jag inte ha, skicka inte det till mig. Men gärna fler kärleksförklaringar som luktar alkoholiserade kändisar.
Publicerat i: Pelles vardag

inre varulv.


Jag är jordens minst vidskepliga person, det har jag nämnt förut. Övernaturliga företeelser är för lata människor. Men det finns en grej som alltid påverkar mig och det är den där jävla fullmånen. Jag blir ett insomniaoffer utan dess like dagarna runt fullmåne. Och anledningen till att jag väljer att se det som något övernaturligt, det är för att jag är bergssäker på att min inre varulv försöker göra uppror och visa sig.

Känns okej ändå. Men det hade ju varit schysst om sexpacket à la Twilight följde med köpet också. En lönnfet varulv känns jävligt passé.
Publicerat i: På tapeten

mind fucking.


Jag dränkte mina sorger här om dagen, när ni-vet-vad tog slut, genom att slänga pengar på boxarna på bilden ovan. De var billiga, jag tror jag fick alla för runt femhundringen.

Så fort jag sett igenom ni-vet-vad en andra gång, så ska jag börja se igenom de. Med andra ord när jag vinner tillbaka lite självdisciplin och fixat lite stake.

Sjukt jävla onödig dag idag, jag känner mig omotiverad till precis allting. Jag är inte säker, men det kan bero på att jag vaknade självmant klockan sex i morse. Efter att ha somnat runt ett. Fan ta dig, sommartid! Mind fucker.
Publicerat i: Pelles vardag

tanttidningsfail.


Coolingen, och tillika min bloggbuddy, Natalie hörde av sig till mig igår angående ett epic failure som hon hittat i tanttidningen Amelia. Jag ska erkänna, jag är inte så jävla bra på att känna igen nunor som jag inte är så bekanta med. Men jag kan mitt Weeds och jag ser klart och tydligt att kvinna på bilden ovan inte är Katy Perry. Hennes namn är Zooey Deschantrkamascndwel... typ.

Men jag vet inte, Perry och Deschgssaekednfjaxel kanske är lika varandra?

Har du själv hittat något failigt? Maila mig på pelles.personliga@hotmail.com
Publicerat i: Epic failure

baby.


Här om dagen var Arwen, brorsans lilla bebis, på besök. Eller Linnea som jag tror det är bestämt att hon kommer heta. Jag funderar dock på att fortsätta kalla henne Arwen. Sen när hon blir äldre och frågar mig varför jag kallar henne detta, då kan jag säga något i stil med att jag fick en uppenbarelse i sömnen eller något.

"Frodo sa åt mig i en dröm att jag skulle kalla dig Arwen. Jag tror det var någon högre makt som försökte säga mig något".

Att jag bedrev en så kallad "humorblogg" kan det vara lika bra att hålla tyst om. Man vill ju inte dela ut credpoäng i onödan, hehe.
Publicerat i: Okategoriserbart

every day above ground is a good one.


Jag har haft en enda sak på huvudet hela dagen. En endaste sak. Jag vet att jag beter mig pubertalt med allt mitt jävla tjat om Six Feet Under, men det är på riktigt det enda jag tänkt på. Jag är sjutton bast igen.

Hela dagen började med det smarta draget att se på seriens allra sista avsnitt en timma innan jobbet satte igång. Hela jobbpasset kände jag mig avtrubbad av jag-vet-inte-vad-för-jävla-känslor. Och det är det som irriterar mig mest, att jag inte förstår varför jag blir så påverkad av en jävla TV-serie. Höjden av irrationellt beteende. AAARGH!

Nästan varenda en av recensionerna på IMDb, rörande just Six Feet Under, säger samma sak - att det inte går att sätta fingret på exakt vad som gör serien bra. Många skriver också att serien gett de en ny syn på livet. Jag vet inte om jag vill sträcka mig riktigt så långt, för mig handlar det nog snarare om seriens förmåga att dra in en i handlingen. Det är lite som att läsa en jävligt bra bok, ni vet? Man blir lätt en av karaktärerna. En osynlig Fisher-brorsa i detta fall. Något som suger rejält när det kommer till sista säsongens fyra sista avsnitt.

Jag svamlar, jag vet. Se Six Feet Under! Ta det från en som vet, det är bra! Det är precis lika jävla bra idag som det var för fem år sedan. Handligen, rollsättningen, miljön, sorgen, döden... jag får orgasm bara av att tänka på det.

Ett tips är också att, om ni inte har något liv (liksom en själv), att under fyra dagar maratonglo på säsong tre till fem. Sömnlösa nätter utlovas. Sista avsnittet får en att gå under, men det är det värt.

Nu är jag avnördifierad. Imorgon blir jag normal igen. Inget mer snack om TV-serier. För denna vecka. Kattbilder utlovas.
Publicerat i: Film och tv

portabla pelle.


När jag var i Stockholm här om veckan så slog jag till och köpte mig en ny telefon. Min sletna LG, som klarade av ungefär tio minuters samtalstid en bra dag, höll inte måttet längre. Jag köpte mig en touchtelefon. Den funkar fint. Den är visserligen ständigt flötig av fingerpillandet, men annars helt okej.

Det som slog mig precis, och som också var anledningen till att jag började skriva det här inlägget, var att jag fan borde lära mig MMS-blogga. Visserligen suger det att läsa mobilblogginlägg, men det skulle inte skada att bli lite mer portabel av sig. Då kan man blogga att man har "kollat på Six Feet Under hela dagen" samtidigt som man sitter där framför TV:n och slipper på så sätt släpa sin feta röv till datorn.

Så idag har jag, för elfte dagen i ordningen, ägnat dagen åt just Six Feet Under. Ganska sorgligt, jag vet. Trodde fredagskvällen skulle bestå av häng med peepsen, men jag hade tagit fel på dag. Så nu sitter man här. Någon frågade om jag ville med ut, men jag ska fan jobba imorgon.

Jobba bakis är så 2007 azzåh lixom bah! Säkert olagligt också.
Publicerat i: Pelles vardag

heja makedonien!


Varför vet man alltid hur schlagerartiklarna kommer ljuda efter att Globen-finalen varit? Ta bara Nunstedts artikel igår, där fick Bergendahl inte helt oväntat en fyra. OMG! LOL! AIK! Ett betyg som också var det högst satta betyget i artikeln. Så här är det ju varje år, media bygger upp någon "Sverige är vinsttippat"-hets. Och sen blir det bara skit med allt.

Låt oss vara realister nu. Jag tror hon kommer på sjuttonde plats. Sverige är för coolt för att hamna högt upp på något smörigt som "Eurovision Song Contest". Alltså: ju lägre placering - desto coolare.

Heja Makedonien! Eller något. Inge illa menat.
Publicerat i: Musik

everything ends.


Så har ännu en dag slösats bort på Six Feet Under. En säsong kvar nu och jag gör allt för att inte se klart på skiten. Dels för att det snart är slut. Finito. Puts väck. Men också för att just Six Feet Under har ett av världshistoriens mest jobbiga jävla slut. Jobbigt på ett bra sätt. Jag har förberett mig för vad som komma skall med hjälp av min personliga psykolog, Anna. Jag upplever att hon egentligen inte lyssnar, då hon själv är mitt uppe i serien och tror att jag kommer spoila henne. Men inte då.

Det blir väl omvända roller sen när hon närmar sig slutet. Det kan jag nästan sätta pengar på.

Kvällens uppdrag: skaffa mig något typ av liv. Kanske prata med ett par riktiga människor. Och hålla mig undan katterna. De känner av att jag är svag just nu och vem vet egentligen vad en kattjävel är kapabel till?
Publicerat i: Film och tv

bildbomb 2 - Vatikanstaten, Castel Sant' Angelo, Spanska trappan & Fontana di Trevi.
Någon bad mig igår att fortsätta mitt bildbombande från Rom. Kan kännas jävligt inaktuellt just nu, jag vet. Men jag hade helt glömt bort det. Jag kom knappt ihåg att jag varit i Rom. Väl spenderade pengar. Jag ska hålla mig kort i alla fall, för så jävla kul är det ju inte att kolla på andras semesterbilder. Men jag följer gärna önskemål.

Så länge önskemålen inte inkluderar Red bull och vodka.

Dag två i Rom var vi som mest aktiva. Redan på morgonen for vi mot Vatikanstaten och besteg Peterskyrkan. Grym utsikt. Vägen upp var dock lite halvjobbig. Så alla som har planer på att vandra upp i kyrkans kupol, ha i åtanke att vägen kantas av sneda trappor och halvtrånga gångar.

Nere på marken igen så töntade vi oss med hoppbilder och påvkatakomberna. Folk stod och bölade hos de balsamerande påvarna och jag vet inte vad jag tyckte var obehagligast - döingarna eller de som grät. Men vi sket i båda grupper och gick mot Castel Sant' Angelo, en rund borg. Väldigt trevligt ställe. Efter det bar det emot Spanska trappan, där vi hoppade igen och passade på att vilka fötterna.

Kvällen avslutades med vin, glass och pengakastande vid Fontana di Trevi. Det var en bra dag. Kanske den bästa under hela resan. Fulla blev vi också. Fråga kinakrogen bredvid hotellet vårat.

Om en sisådär sex veckor kommer väl den tredje och avslutande delen i bildbombandet. Håll ut!
Publicerat i: Resa

håll ut.


Jag är en dålig bloggare för tillfället, ja. Men jag försöker att undvika belasta rygg och axlar i onödan med det här databordet från helvetet. Men i morgon firar vi en vecka med bilkrocksömma leder genom att finna den ultimata sittställningen och svarande av kommentarer.

Jag beter mig ju nästan som en storbloggare, jag kör hela trestegsprogrammet. Vi har modebilderna (se ovan), ignoreradet av kommentarer och den enorma sexuella utstrålningen (det har min mamma sagt). Jag behöver komma ned på jorden och sluta leva i chailatteland.

Räck upp en hand alla som håller med.
Publicerat i: Pelles vardag

uffehår.


Jag fortsätter min jakt efter saker som ska påskynda ett frisörbesök, så att jag kan bli normalhårig igen. Idag sprang jag förbi en bild på Ace Of Base-Uffe, som prydde en best of-skiva (den tolfte i raden). Jag är jävligt nära att få mig en egen Uffe-bena. Och då är det Uffe under USA-eran som jag talar om och inte stekaren som glider runt på Stureplan idag. Det enda som skiljer våra frillor ifrån varandra är väl de blonda fjunen längst ned.

Och på tal om white trash-hår, häromdagen så svängde jag in på en av blogg skriven av en av killarna från Paradise Hotel. Där skrev han om sin nya frisyr; "det är meningen att det ska vara utväxt, håret ser fräschare ut då".

Man bah azzåh liXom åkäJ?!
Publicerat i: Okategoriserbart

jag frågade, ni svarade.


1. Vad vill jag bli när jag blir stor?

Johanna, och många med henne, svarade "journalist". Hade det varit för ett halvår sedan så hade jag sagt att detta var rätt, men inte nu längre. Istället kommer nog Hanna närmst med sitt svar, "sångare i Da Buzz". Anonym svarade "tjock" och där vet vi ju alla att det målet är redan uppnått.

2. Har jag något favoritdjur och i så fall vilket?
Maria och Mea svarade "fötter". Jag skulle vilja komma hem till de och se vad fan de har för djur krälande på golvet. Resten av er svarade nästan oavkortat "katt". Och är det ett djur jag älskar att jag hatar att jag älskar, så är det väl just katt. Tragiskt nog.

3. Jag skulle vilja besöka USA, men var någonstans vill jag åka?
Annika trodde på New York, Anna svarade "Miami bitch" (bitch, ja) och Hälsporren, denna mystiska varelse, svarade Kalifornien. Egentligen vet jag inte själv. Jag skulle tycka det var kul att åka till vilken plats som helst i västlandet. Bara jag med egna ögon får skåda det bristande rättssystemet, korkade rednecks och dricka blaskig kaffe så är jag nöjd.

4. Vilken är min favoritfilm?
Izze svarade "alla med Izabella Scorupco" och Ella svarade "Bamse och Lille Skutt på nya äventyr". Men närmst kom nog Tea som svarade "Twilight".

5. Hur kommer min röst läggas i valet i september?
Anonym skrev "På sossarna. Eller moderaterna. De är ju ganska lika vilket fall som helst...". Word! De är i stort sett likadant. Nästan. Men Gun hade mest rätt, jag kommer nog inte säga det. För allas trevnad. Sverigedemokraterna eller Piratpartiet blir det i alla fall inte, då kan jag lika gärna bajsa på mitt röstkort.

6. Hur många länder har jag varit i?
Ehm... jag tror det är elva nu. Men cred till antecknar-Anna som skrev "många". Inte för att elva är speciellt många kanske, men låt oss göra det lätt för oss, ey!

7. Vad pluggar jag för tillfället?
Nellie-utan-bloggadress skrev "mattelärare". Roligt, men fel! Syster My svarade "Astrid Lindgren", vilket var halvrätt kan vi säga. Och ja, jag pluggade Astrid Lindgren i en termin under förra året. Så jävla löjlig kurs, men jag läste den som utfyllnad bara. Rätt svar, som inte ens älskarinna-Anna kunde, är i alla fall webbdesign. Men jag har fått ett annat anställningsbevis och planerar att hoppa av skiten. På så sätt sparar jag CSN-veckor till de viktigare studierna i höst.

8. Om jag skulle tipsa om världens bästa TV-serie, vilken skulle jag tipsa om?

Min bloggbuddy Sarah svarade "Veronica Mars", som på riktigt är det bästa som fan i mig skapats i TV-väg. Men Tea som svarade "Bones" och Elin som svarade "Sjunde himlen" var ganska rätt ute de med.

9. Har jag någon favoritbloggare och i så fall vem?
Hemlighetsmakaren Made Of Awesome svarade att jag gillade min egna blogg. Och det är ju rätt, inget går upp emot sig själv. Faktum är att Jessica, Pjoltas, Ebbsi, världens bästa Ida Björck och en bunt fler trodde på att jag skulle svara min egna blogg. Vad är för egovibbar man sänder ut egentligen? Mest fel hade i alla fall Anna med X som svarade "Addspirit", hahahahaha!

10. Om jag skulle tatuera mig, vad skulle jag tatuera in och var någonstans skulle jag placera den?
Maaline, jag hoppas det är ditt namn, svarade "troligen något nördigt på en av skinkhalvorna, men mest sannolikt ingenting alls". Något nördigt stämmer och likaså skinkdelen. Men visst vill jag gör en, men jag vet inte vad. Än. Anonyma "M" kom med förslaget "Det här är fem ord", vilket på riktigt vore förjävla klockrent! Fridas förslag med en katt på foten gillade jag också.

11. Om vad låtsas jag kunna mer än vad jag egentligen kan?

Ella var en überbitch och svarade "det mesta. Du har ju inte direkt några utvecklade kunskaper inom något alls. Förutom Bamse kanske". Förvisso jävligt sant, men ändå - den där smärtade! Madde som svarade "TV-serier", Felicia som svarade "fötter" och Ally som svarde "flöjtspelning" måste jag dock motsätta mig. Jag äger, som småbarnen säger, på alla de där sakerna. Speciellt flöjtspelandet.

12. Vad tror jag händer 2012?
Vi enas alla om att världen inte går under. Annars håller jag på Matilda som svarade att jag får världens bästa jobb. Mmm... gynekologstudierna kommer löna sig big time. Annars så ska vi hoppas på 2014 enligt Leo, som säger att framtiden börjar då.

13. Föredrar jag blyertspennor eller bläckpennor?
Lisa trodde på bläck. Anna svarade "med så många slarvfel som du gör så hoppas jag det är blyerts". Nästa fråga.

14. Hade jag problem med att komma på frågor till det här?
Inte alls. Länkningar överflödiga (förutom http://adultfriendfinder.com).

15. Vilken bloggare tycker jag borde lägga ned?
Egentligen inte så många, jag behöver några att störa mig på. Men några måste ryka och då tycker jag Annas svar, Febb, var bra. Gun svarade DennisM och ja, han kan också få lägga ned. Men Ida Björck summerade det hela bäst med orden: "alla fjårtizar, kommentarkåta människor och desperata outfits-brudar". Ord och word på det!


Hoppas jag inte ditchat någon jävel nu. Annars går det bra att skickat spö på posten, jag är mottaglig för kritikspö. Alla gånger.
Publicerat i: Okategoriserbart

bringhår.


Gissa vad de pratar om...

Det finns en sak som jag alltid tänker på när det kommer till TV-serier och sexscener. Nämligen att det alltid, så fort alla har fått sin beskärda del av gökandet, ska tallas på männens hår på bröstkorgen. Karaktärerna är i sjunde himlen och nynuppade - då är det dags för bröstkorgsdreadsen att skapas. Det är jävligt mycket pillande och gnidande på dessa hårstrån.

Min fråga: är detta vanligt i verkligheten?

Med vänlig hälsning
Pelle, bloggare utan kroppsbehåring.
Publicerat i: Okategoriserbart

rubrik.


Googlad nacke.

Wzup all my niggaaaaahs!? Okej, så anledningen till att jag varit borta från nätet idag är för att jag språkat med vårdcentralen. Jag är fortfarande lite öm i nacken och ryggen känns "trött". Efter smällen i torsdags alltså. Men detta är tydligen inget att oroa sig allt för mycket för, så länge jag inte känner någon direkt smärta mer än att jag spänner nacken (av oro mest). Så länge min vardag eller min sömn inte påverkas så ska jag fortsätta med min alvedon- och halsdukskur. En kur som jag sköt halvtäskigt redan. Och så ska jag sitta i bra positioner (alltså ska jag undvika det här databordet från helvetet).

Nu är skiten dokumenterat i min journal i alla fall, det var ju några av er som tyckte att det vore en god idé. Jag skulle ge det en vecka, blir det värre innan dess eller om det inte sker några förbättringar, så är det jag som får besöka farbror doktorn!

Yey!
Publicerat i: Pelles vardag

arwen är född.


I natt blev man farbror till lilla Arwen. Kul! Vad köper man förresten till sin nyfödda brorsdotter? Jag funderar på en übersizead nallebjörn. Ungefär hundra gånger så stor som en nyfödd bebiskropp. Var kan jag finna denna nalle, någon som vet?

Bara för att klargöra en sak, barnet ska inte heta Arwen. Men tills jag får annan information, så nöjer jag mig med att säga Arwen. Det låter lite personligare än "bebis X" eller "unnamed baby".

Måndag igen. Det är lika med plöggtajm.
Publicerat i: Pelles vardag

uppdatering om scorupco.


Hahaha! Hade jag rätt eller hade jag rätt?

För ett par veckor sen skrev jag om Izabella Scorupco och hur hon, så fort kvinna är aktuell på vita duken, alltid hamnar på någon av omslagen till kvällstidningarnas söndagsbilagor. Detta för att fantasin hos de båda redaktionerna tog slut redan 1997.

Och taadaa! Det blev dubbelrätt, Scorupco är på båda omslagen denna vecka! Hahaha!

High five och lite smek till alla oss som gissade rätt! SSSSCH-TYSSSCH! (high five-ljud).
Publicerat i: På tapeten

en tripp tillbaka i headertiden.

Var har jag hållit hus kanske ni undrar? Jag har planerat framtiden, ey! Studieval är fan svåra grejer. Speciellt när man inte har en susning om vad man vill göra. Men jag är ett par program på spåren, det är jag.

Över till något mer underhållande. Jag hittade en hel mapp med gamla headers på min externa hårddisk. Och för er som inte talar datanördslingo, så är en "header" den bilden man ser högst upp på en blogg.

Låt oss gå igenom några av de och låt oss börja med äldst och fulast först.


Jag kämpade med att lägga till min egna header i veckor. Jag fattade inte alls hur fan man gjorde. Och när jag väl listade ut det, så blev resultatet bilden ovan. Väldigt mycket paint, ja. Och mycket halsduk.


Mitt huvud är ett "O". Så ful att den blir lite cool. Lite som allt i affären Indiska.


Haha! Ehrm, ja... En surmulen Pelle i London fick representera bloggen ett tag.


Åt helvete med copyrightlagen, här snodde man bokstäver från diverse storföretags logotyper! Jag är nöjd att jag lyckades få till den här bilden väldigt oskap. Inte alla som kan det med tecknade bokstäver.


Jag uppgraderade mig till Paint.net och lyckades åstadkomma headern ovan. Den här tycker jag faktiskt är lite grym fortfarande. Väldigt estisk. Så som jag försökte framställa mig själv back in the days.


Den kultförklarade toalettbilden. Plats: Fransk toalett. Fotograf: biologisk syster. Jag gillar'n!

Om ni, genom pistolhot, skulle tvinga mig att återinföra en av dessa - vilken skulle ni välja?
Publicerat i: Okategoriserbart

ranting around.


Blööööörgh! Försök nummer sjutton nu, kanske kan jag få ur mig ett jävla blogginlägg? Jag hade ett inlägg om dåliga bloggpresentationer på G. Ni vet texterna som handlar om var mans blogg och som ofta är placerade i menykolumnen. Men det sket sig. Det sket sig big time. Jag sa emot mig själv ungefär... ja, ungefär 134 gånger. Och är det någon gång man får arga kommentarer, så är det när man säger emot sig själv. Ofta från personer med "morsor på stan"-komplex.

Alternativ term: "personer som tror de kan allt".

Alternativ term 2: "Alex Schulman".

Så nu sitter jag här och rantar. "Rant" som i engelskans "ranting" och som betyder "svammel". På svenska. Jag svamlar. Som en avdankad, svamprökande hippie.

Om tjugo minuter är det dags för "Män som hatar kvinnor", the TV-version. Den ska vi kolla på, för tydligen är det två timmar aldrig visat extramaterial med nu. Alltså så betyder detta ännu mer Lisbeth Salander och det gillar vi!

Imorgon tar jag pluggledigt och kickar igång svarandet av era kommentarer. Ett massivt pluggberg har tunnats ur och jag unnar mig en dag med musarm och fyrkantiga ögon. För er skull. Så länge får ni gärna svara på frågorna i föregående inlägg. För min skull.

Rant out.
Publicerat i: Okategoriserbart

omvänd frågestund.


Konstnärlig bild gjord i paint.

Nu tänkte jag kick it the Emma-style och köra på med en omvänd frågestund. Jag ställer frågorna och ni svarar på någon, ett par eller samtliga av de. Lite senare kommer det sen en sammanställning av era svar.

1. Vad vill jag bli när jag blir stor?

2. Har jag något favoritdjur och i så fall vilket?

3. Jag skulle vilja besöka USA, men var någonstans vill jag åka?

4. Vilken är min favoritfilm?

5. Hur kommer min röst läggas i valet i september?

6. Hur många länder har jag varit i?

7. Vad pluggar jag för tillfället?

8. Om jag skulle tipsa om världens bästa TV-serie, vilken skulle jag tipsa om?

9. Har jag någon favoritbloggare och i så fall vem?

10. Om jag skulle tatuera mig, vad skulle jag tatuera in och var någonstans skulle jag placera den?

11. Om vad låtsas jag kunna mer än vad jag egentligen kan?

12. Vad tror jag händer 2012?

13. Föredrar jag blyertspennor eller bläckpennor?

14. Hade jag problem med att komma på frågor till det här?

15. Vilken bloggare tycker jag borde lägga ned?


Så där, lämna lite intressanta svar nu! Så sammanställer jag allt så snart som möjligt med lite länkar och allt that shizzzzzzz!

Uppdatering: Frågorna är ställda så att ni ska svara åt mig. Hajar ni? "Jag" i frågorna = Pelle. Hehe.
Publicerat i: Okategoriserbart

pubertets-robyn-frillan.


Igårkväll så kollade jag på "Dom kallar oss artister", på avsnittet där Robyn var gästande artist. En sak som slog mig, det var att jag är jävligt lik den unga Robyn just nu. Rent frisyrmässigt det vill säga. Så som hon ser ut på bilden ovan, taget för en sisådär där fjorton år sen, så ser fan jag ut efter att ha duschat. Det ser rent förjävligt ut.

Jag övervägde att faktiskt fota frillan min och lägga upp hör på bloggen. Men så kom jag fram till att det fan är för mycket. För mycket även för Pelles Personliga. För magstarkt.

Minnesanteckning: klipp bort pubertets-Robyn-frillan i veckan.
Publicerat i: Pelles vardag

yo to the yo!


Jag är fan expert på det här med självporträtt. Glad är jag också.

Yo! Har ägnat morgonen i 1177's telefonlinje. Väldigt bra nummer det där, att man inte hört talas om det innan. Nu är det i alla fall jag som går på alvedon- och halsdukskur i ett par dagar. Är lite öm i nacken idag med och eftersom jag blev jävligt skitnödig av era kommentarer igår, så tänkte jag jag att det var bäst att höra av sig.

Det är tydligen vanligt att man känner sig öm i nacken ett par dagar efter att man blivit påkörd av en bil bakifrån. Och eftersom det inte var några überhastigheter det handlade om, så ska jag avvakta och hålla nacken varm. Jag menar, jag kan både sova normalt och röra mig som jag vill (peppar, peppar). Har det inte blivit något bättre till måndag eller om smärtan skulle råka bli värre så ska jag höra av mig igen. Allt enligt sjuksköterskans råd i luren. Att jag inte går vårdcentralen direkt, det beror på att det tydligen (?) är för tidigt för att kunna fastställa något.

Så nu vet ni mitt helgnöje. Alkoholfritt och halsduk inomhus. Hehe.

Nu blir det plugg och kaffe. Sen ska jag väl komma på något roligt att blogga om till senare igen. För så här kan vi fan inte ha det. Deppigt jävlar.
Publicerat i: Pelles vardag

trafikolycka.

Jag har varit med om en trafikolycka.

Jag mår fint, men allt kändes väldigt surrealistiskt. Som om jag drömde alltsammans. I trafiken så är jag, som ni kanske vet, väldigt medveten av mig. Medveten om vad jag gör, vad som händer och jag vet hur pass farligt det egentligen är att köra bil. Bara på vägen till jobbet så var det en bil framför mig, nästa precis framför faktiskt, som fick sladd på grund av underlaget. Så redan där kopplade jag på den extra säkra körningen.

Så vad hände? Det hela kommer låta väldigt mycket som nonsens kanske, men jag blev lik förbannat jävligt rädd. Så jag svänger av motorvägen, möts av en stoppskylt (det vill säga stopplikt, för er som inte vet) och stannar. Den korsande trafiken från vänster kommer direkt från motorvägen i en kurva, vilket gör att det är jävligt dålig sikt. Plus att det var en hel del snö som "stod" i vägen, vilket försvårade sikten avsevärt mycket mer. Så från stoppstrecket så smyger jag fram en aning, högst en halvmeter, för att få bättre sikt och se den korsande trafiken bättre. Det kom tre bilar på rad, så jag stannande. Då kör bilen bakom mig in i mig. Hårt.

Jag kan förstå hur han tänkte, mannen bakom mig, när han trodde att jag var på väg. För enligt han så såg han mig rulla framåt (visserligen i snigelfart, men ändå), varpå han slängde en blick åt sidorna och gasade på. Rakt in i mig. Bara där gjorde han en massa fel.
1) Det kom bilar från vänster som gjorde det omöjligt för mig att åka. Eller omöjligt och omöjligt, hade jag velat köra in i bilarna med flit så hade jag bara kunnat göra det. Han som satt i en hög skåpbil kan inte ha missat de korsande bilarna.
2) What's up med den höga gasen? Tänkte han strunta i att stanna vid stoppskylten, var det därför som han fick för sig att speeda på?
3) Hålla avståndet, vad hände med det?

Fast vad spelar det för roll? Jag menar inte att kasta skit, det är väl nerverna som talar. Jag förstår att han inte menade att köra in i mig, ingen olycka är med flit. Men jävlar vad skakig jag var efteråt. Och är det fortfarande. Kunde knappt koncentrera mig på arbetet. Plus att nacken värkte. Men det är bra nu.

Det är bara bilen som inte mår bra. Dags att ta hand om försäkringsdelen. Suck!

Uppdatering: Jag har varit i kontakt med sjukskötare och ska eventuellt tala mer med de imorgon. Nu ska jag bara ta det lungt och avvakta. Tack för omtanken, y'all!
Publicerat i: Pelles vardag

leaning.


Bilden ovan är från Rom-resan för ett par veckor sedan. Visst påminner den om något ungdomsdrama från nittiotalet? Alis med is, Mitt så kallade liv eller någon annan serie där "verklighetens ungdomar skulle porträtteras". Alltså var det tal om en verklighet innehållande mycket tjuvrökning, alkoholiserade föräldrar och just häng i tunnlar. Tunnelhänget var ju nästan kärnan i nittiotalets ungdomsserier, det var där karaktärerna "biktade upp" hela sin vardag. Och på tal om gamla TV-favoriter, man kanske skulle börja luta sig snyggt mot olika saker? För att se om det funkar för att fånga in en alldeles egen Angela Chase alltså.

En hand upp ni som förstod de sista meningarna i stycket ovan!

Nu: plugg, jobb, plugg, plugg och senare mer blöggande. Hörs då, jao!
Publicerat i: Pelles vardag

eclipse.


OMG! O to the M to the G, har ni sett trailern till Eclipse?!! Team Jacob och hans sexpack i mitt hjärta. <3<3 Ovärd längtan nu azzåh liXom!!!

Hur kan en jävla trailer får nio miljoner visningar på sex dagar? En ganska intetsägande trailer dessutom. Som att köpa en burk ärtsoppa och få äppelmos. Som en massa människor tittar på under sex dagars tid. Typ.

Fast helt ärligt, den där varulvens sexpack skulle man ju inte tacka nej till. På en själv. De skulle klä mig bättre än den potatissäcksliknande kroppsvadering jag går klädd i just nu.
Publicerat i: På tapeten

fotmejl.


Jag fick världens grymmaste mejl igår från Anna, en ny bekantskap här i bloggosfären. Hon hade, med sina fötters hjälp, fixat en av världens bästa seriestrippar. Annas mejl gjorde hela min gårdag.

Det är lite coolt också att båda våra fötter har samma brillor när de läser om starka kvinnor i modern tid.

På tal om fötter, det är en del av er som saknat min knöliga fossingar. De kommer tillbaka snart, när årstiderna byts av. Just nu är det för mycket vinter för att låta de gå utan tyg i ens en sekund.
Publicerat i: Okategoriserbart

hur du vet att du är beroende av six feet under.


Du vet att du är beroende av Six Feet Under när:
1. Du ligger vaken till fem på morgonen och har avsnittsmaraton. Sju dagar i veckan.
2. Planerar var någonstans på kroppen som du ska sätta din Claire Fisher-tatuering.
3. Du försöker lära dig spela introt på iPodens pianofunktion.
4. Kollar kontaktannonserna i kvällstidningen. Kanske finns det en karl åt Ruth Fisher, vem vet?
5. Börjar varje dag med att berätta för katterna vad som hände innan du stängde av serien för natten.

... och så vidare. Jag börjar bli sjukligt besatt av Six Feet Under, hörrni! Det är som att uppleva slutet av högstadiet och början av gymnasiet om igen. Det var då jag sist följde skiten slaviskt. Men det är så bra. Så jävla bra. Svordomarna räcker inte till, så fuckingjävlakukollonfittbra är det!

Veckans bästa köp: Six Feet Under säsong 4 och 5.
Aktuell ekonomi: Heh ...

Se Six Feet Under - tacka mig senare!
Publicerat i: Film och tv

jag gissar på fredag.


Jag är soon to be farbror. Faktum är att brorsan och hans sambo skulle fött sin knodd i söndags, men går nu på bonustid. Låt oss därför ägna oss åt något oetiskt, låt oss leka en gissningslek. En lek som går ut på att gissa när deras bebis kläcks.

Tvillingen tror på imorgon, syrran tror på torsdag och jag lägger min röst på fredag.

Vad tror ni? Gissa om ni har lust. De som gissar rätt får, i vanlig ordning, lite spö på posten.
Publicerat i: På tapeten

mika är nya da buzz.


Minns ni när Da Buzz kom från ingenstans och slog ned i pop-Sverige? Man tyckte de var ganska bra med sin "Do You Want Me" (Pelle Nilsson tolv år tyckte det i alla fall). Sen blev det en siljard skivor där till med musik som lät precis likadant och som spelades precis överallt. Man började bygga upp ett hat mot Da Buzz.

Mika är min nya Da Buzz. Förra skivan var helt okej, man dansade med till "Grace Kelly" (när man var full) och den gav en känsla av att livet lekte. Hör jag Mika idag, vet ni vad som händer? Precis innan man kräks, då känner man den där smaken av magsyra i munnen, visst? Det sker när jag hör en Mika-låt. Kräksmak i munnen.

Jag klarar inte av mannens nasala gapande längre. Vilket är ganska synd egentligen, då det finns andra artister jag borde gilla mindre.
Publicerat i: Musik

rom-tips.


Dagens Rom-tips: äter du pizza bredvid Colosseum så får du betala för din utsikt. En dyr utsikt.

Det var så jävla dumt, vi slog oss ned på första bästa pizzeria och var svinhungriga. Att vi satt "bredvid" Colosseum såg vi först efter en stund. Tillsammans så åt vi tre pizzor och drack varsin läsk på 33 centiliter. Kalaset gick på över 500 spänn. Och då var pizzan inte mycket bättre än en mikrovärmd Billys panpizza.

Tur att man är en välbetald student från Sverige. Host!
Publicerat i: Pelles vardag

hur ofta bör man byta?


Svara mig följande; hur ofta byter ni t-shirt?

Anledningen till att jag frågar, det är för att jag har börjat tro att det går på tok för jävla lång tid mellan mina byten av t-shirt. Jag brukar byta när jag ser mig själv i spegeln och tänker "hur många dagar har jag haft på mig den här tröjan egentligen". Det brukar vara ett bra tecken på att det kan vara dags att byta. Det och de abnormt stora svettfläckarna i armhålorna.

Och bara för att klargöra en sak, de t-tröjorna jag talar om här, det är de som man har på sig hemma. Ni vet, de dagarna man inte gör något speciellt och därför är klädd efter ändamålet (raggsockor, kalsonger och billig reklamtröja). Jag glider alltså inte runt på Stureplan i samma tröja veckor i rad.

SkuLLe ja AAALDRI GöraH azzÅh liXzom bah!
Publicerat i: Okategoriserbart

hur ska han veta det?


Jag erkänner, jag slökollade lite på Melodifestivalen i år också. Det tar emot att erkänna det, men jag såg faktiskt lite i början och sen såg jag lite i slutet. Var det någon som tänkte på vad Bobby Ljunggren sa i intervjun, precis innan Christine Meltzer ropade "NU SKA VI FÅ HÖRA ÅRETS VINNARE SJUNGA IGEN - ANNA BERGENDAAAAAHL"?

Meltzer till Ljunggren:
- "Bobby, hur kommer den här låten kommer klara sig ute i Europa?"
- "Hur ska jag veta det?"

Vad är det för ett småbarnssvar? Bobby, ingen kan veta hur låten kommer klara sig, men det kallas småprat. Frågor som man ställer mest för att man måste, mer än för att man bryr sig. Någon typ av mediaträning har du nog snappat upp under årens lopp, visst? Använd dig av den.

Jag hade svarat, som den medietränade bloggmogul jag är, något i stil med: "Hörrudu Meltzer, det är ju verkligen jättesvårt att veta hur Europa tänker, det har vi ju lärt oss vi det här laget. Ikväll fokuserar vi på nuet, Europa klarar vi av imorgon".

Smörigt kanske, men inte så svårt...
Publicerat i: På tapeten

epic failure.

Med risk för att gå och låta som Kissie nu, men jag tänkte blogga om införandet av en ny kategori här på bloggen. Jag vet inte om jag sagt det förr, men jag är ett stort fan av hemsidor likt Lamebook, FML, Failblog och allt vad de heter. Det är kul att gotta sig i andras bristande intelligens och oturliga vardag, så är det bara.

Därför introduceras här med bloggkategorin Epic failure. Bara kategorititeln är ett misstag i sig, men den är förjävligt bra och vi älskar (med) den, visst? Epic failure är en blandning av ovan nämnda hemsidor och lite där till. Låt oss inte utesluta någons stupida inslag, okej?

Sett något roligt på Facebook? Har Pelles Personliga sagt emot sig själv ännu en gång? Har Aftonbladet ljugit igen? Hade din syster dreadlocks som barn? Har du dreadlocks? Tipsa mig om dina epic failurepelles.personliga@hotmail.com. Tipsare får en länkning eller två. Och lite spö på posten.

När tanken på en stor Facebook-grupp blir viktigare än både grammatik och fakta:

Gå med i grupp här!
Publicerat i: Epic failure

gravitationslösa sängar.
Den största kulturella skillnaden mellan Rom och Sverige, det måste nog ändå vara italienarnas sängar som inte lyder under gravitationslagarna. Man måste kämpa sig ned i bingen när det är dags för att sova. Vi tre körde med följande taktiker (se bilder, uppifrån och ned):
- Jag gillade min taktik som gick ut på att smyga försiktigt ned på tå. Funkade alltid. Gravitationen infann sig ganska fort.
- Syrran gillade att singla ned på mage. Lite divigt, om ni frågar mig.
- Stefan fattade mest ingenting. Därav av denna taktik.

Helt sant. Sängar som inte lyder under Newtons alla upptäckter.

Nä, jag ljuger.

Det här kan vara det märkligaste inlägget jag kommit mig för att skriva. Klockan är tidigt, jag skyller på det. Här ska jobbas. Vi hörs senare, då ska jag fortsätta beta av kommentarer. Om det nu skulle råka intressera någon.

Tjao maddafakkas!
Publicerat i: Okategoriserbart

kukring ligger på skrivbord.


Jag hittade nyss min kukring i resväskan. Den som jag fick av läsar-Lisann när jag fyllde år, om ni minns? Hade med den till den italienska huvudstaden faktiskt. Tänkte köra på med kort som "kukring framför Colosseum", "kukring äter pizza" och "kukring vilse i pastaland". Men jag glömde bort den.

Jävligt surt.

Istället blir Kukis, som jag kallar min kukring, fotad här, på samma gamla databord som vanligt. I snöiga Närke.
Publicerat i: Okategoriserbart

miley cyrus.


Det känns jävligt fel att dagens första asgarv kommer från en intervju med Miley Cyrus. Och nej, tro nu inte att jag är någon besatt jävel som sitter och googlar på småflickor som blir intervjuade. Nej, så är det inte alls. Här hittar ni inget pervo.

Miley Cyrus' artonårsdag - 256 dagar bort...

Flämt å sido, jag har ägnat morgonen åt att kolla in YouTube-vloggares favoritmarkerad klipp. För att jag är cool. Och bara coola människor hänger på YouTube. Och det var faktiskt mememolly som lagt till Miley-intervjun bland sina favoriter. Så skyll på henne. Men det är en skitrolig intervju, kolla på den!

Nu vet ni! God morgon och allt det där, folks!
Publicerat i: Okategoriserbart

ima gonna google ur a$$!


Jag minns designen på bilden till höger, det var tider det! Jag saknar Paint.

Jag ska vara ärlig, när jag har tråkigt så googlar jag mig själv. Hårt. Jag googlar på Pelle Nilsson, Pelle, pellespersonliga, pelles, kungen och så vidare. Det hela är en väldigt otrevlig och narcissitisk syn. Att jag ens talar högt om det är bara det jävligt illa. Men idag är jag tvungen fan, för dagens googling kom med två roliga fynd.

1. Bloglovin' + Pälläs Pärsonliga = över 300 peeps. Nu är det jag som bjuder er på LSD och kanelbullar!

2. En hemsida, vars länk jag inte hittar igen (!), hade gjort om sin layout och besökarna fick tycka till. Någon, jag vet inte vem, hade lämnat  en kommentar i stil med "Jag gillar den nya layouten, den har en stil likt Pelles personliga". Haha, så jävla grymt!

Man är inget på nätet förrän ens bloggdesign blir ett mätverktyg för andra, det har morfar lärt mig.
Publicerat i: På tapeten

JJ.


Nu ska jag göra redaktionen på TV4's Nyhetsmorgon nöjda, för här har de en som faktiskt lyssnar till de musiktips som de har att komma med i ett av sina inslag. Fredrik Strage var på plats i studion i förrgår och tipsade om gruppen Jj och deras låt "Let go".

Det är som om jag blivit frälst, fan i mig. Utan inblandning av Gud, sandaler och skäggiga män. Jag har lyssnat på Jj-låtar konstant de två senaste dagarna och jag kan inte för allt i underlivet begripa hur jag kunnat missa den här gruppen. Inte för att det är den mest etablerade duon som finns, men ändå...

Det är lite som upptäckten av Lily Allen om igen. Minus den sexuella spänningen som är mellan mig och Lily. För den finns där, tro mig.
Publicerat i: Musik

arm i natten.


En blå arm i nattsvart mörker.

Jag måste berätta vad som hände natten till igår. Jag vaknade upp och började rätta till kroppen. Ni vet, så där som man gör när man vaknar till om natten. Men min vänstra arm gick inte att rubba och jag upptäckte att jag låg på den. Så jag höjde bröstkorgen något för att kunna dra loss min arm. Men skiten rörde sig inte. Min vänstra arm var lam.

Det är en till sak i måste förstå. Jag är uppvuxen med den puckade lärdomen att om en kroppsdel lider blodstopp för länge - då är den lika med död (!). Finito. Tillintetgjord. Puts väck.

Jag häver mig på rygg med hjälp av högerarmen. Slänger vänsterarmen bort ifrån mig, för att på så sätt försöka få liv i den igen. På vägen bort från sin inklämdhet så får armhelvetet med sig en sänglampa och en dator, som båda stod på nattduksbordet, med sig i kastet. Det slår båda i golvet. Så jag ligger där i mörkret med en, vad jag antog var en blåfärgad och död arm, samt trasiga elektronikprylar på golvet.

Men sen pang jävlar så kom blodet tillbaka i armen! Ont gjorde det. Så in i helvetes ont. När den var fullt duglig igen, så undersökte jag röran jag åstadkommit i rummet. Allt hade klarat. Både datorn och lampan. Och min armen. Sen somnade jag om igen på rygg.

True story.

Jag har varit seg med bloggandet allt för länge nu. Nu kan jag inte längre skylla på blogg.se. Men jag har gjort klart ännu en inlämning och ikväll ska jag jobba. Men imorgon tar jag ledigt från allt. För er skull. Låt oss kalla det en bloggorgie. För det är vad vi ska ha.

En blorgie.
Publicerat i: Pelles vardag

bildbomb 1 - colosseumPizzalunch / bilder på Colosseums ruiner / Hannah Montana hade varit på toaletten

Tänkte börja visa lite från Rom-resan nu, innan allt börjar bli för inaktuellt. Tänkte visa igår, men jag glömde bort tiden och pluggade till elvaslaget. På kvällen. Det är jävligt sorgligt, jag vet. Min åsikt om Colosseum: besök det! Jag tyckte det var så jävla grymt. Vi gick visserligen utan guide, men det var fortfarande förjävligt coolt.

Kommer jag tillbaka till Rom, så kommer jag tillbaka till Colosseum. Förhoppningsvis så får jag syn på Hannah Montana då också. Det vore något det...
Publicerat i: Resa

evighetsvinter.


Rom-resan förde med sig en oväntad sak hem för min del, nämligen ett hat gentemot den evighetsvinter som råder i Sverige just nu. För även om vi bara var borta en knapp vecka, så anpassade man sig jävligt snabbt till den försommarvärme som rådde i den italienska huvudstaden.

Som den vinterförespråkare jag innerst inne är så känns det tungt just nu. Gnälla över vädret tar dessutom jävligt mycket energi. Och är jävligt svennigt.

Baj dä wäj, bloggverktyget har strulat konstant för mig de senaste två dagarna. Om jag verkar frånvarande så skyll på blogg.se. Skyll på de hårt. Sänd lite cyberspö.
Publicerat i: Pelles vardag

vatten.


Jag undrar bara en sak. En enda sak. Egentligen undrar jag över en kriljon olika saker varje timma, men just nu så tänker jag på följande: när ska man lära sig att man blir pissnödig om man dricker för mycket innan läggdags? Det är samma visa varenda jävla kväll här, alltid är det något som sveps. I mängder. Sen lagom tills ögonlocken börjar bli tunga så är det dags att resa sig från bingen och tömma blåsan. Två gånger.

Igår drack jag ungefär en liter vatten en kvart innan jag gick och la mig. Det kändes lagom och förnuftigt då. Sen blev jag så pigg av toalettbelysningen att jag inte somnade förrän fem i morse.

Jag skyller på Moder jord. Och Gud. Och alla förbannade Six Feet Under-avsnitt.

Och den för snålt skapade blåsan ska vi inte ens tala om...
Publicerat i: Pelles vardag

yo!


Hopp på helig mark. Det vill säga utanför Peterskyrkan inne i Vatikanstaten.

Yo wazzaaaap, all maj niggaAhs in dah hause? Efter fem dagar i Rom, en dag i Stockholm och timmar på resande fot så är man hemma. Jag undrar om jag någonsin mer kommer ha normalt fungerande fötter. De har svullnat både fyra och sju gånger av allt promenerande i veckan. Men det var det värt, Rom är en jävligt grym stad!

Nu är det vardag igen, så dags att leta upp blogghumorn (den väldigt låga humorn) igen. Lite jobb måste jag hinna med innan kvällen också. Och kameramobba katterna.
Publicerat i: Pelles vardag

hello from italy.


Vi leker med självutlösaren utanför Il Vittoriano. Här får ni ett smakprov på några av alla poser vi kör med. Jävligt kickass allihopa av de.

Idag har vi sett Colosseum och en massa annan gammal sten. Rom är en för jävla grym stad!

återhörelse snart!
Publicerat i: Resa

mot italien!


Jag övar på mitt Knivlisa-hopp!

Efter en evighet av förtidspluggande och slit inför denna vecka, så är det äntligen dags att dra mot Italien. "Vad ska du göra i Rom?", har alla sagt när man sagt att man ska ut och resa. "Vad kan man inte göra i Rom?", har jag undrat tillbaka på denna märkliga fråga. Vi ska vara kulturella, festa, äta pizza, hoppas på vårsol och vara plugglediga. Kommer bli förjävla gött!

Jag har med mig dator och hotellet har internet. Jag tänker inte lova några inlägg, men har jag någon timma till övers så slänger jag kanske in ett inlägg. För att visa att jag lever.

Nu väntar fem dygn i Rom och till sist en natt i den svenska huvudstaden. Jag är back on track på lördag! Ha det gött, hörrni!
Publicerat i: Resa