vardagsmultitasking.


Vardagsmultitasking: blögg, käffe, särieböx och räggsöcks.

Så har vi på landet äntligen fått trådlöst internet. Egentligen så har jag redan ett mobilt bredband som ligger och samlar damm. Men eftersom jag inte bor på centrala Östermalm, så är det inte så värst mycket att ha här ute på vischan.

Där har vi 199 spänn i månaden som går till absolut ingenting. Grattis Tre!

Men den här nya routern är grym, nu kan jag blogga samtidigt som hjärnan sakta tinar bort framför dumburken. Varje lat bloggares dröm.
Lilla Fröken

ja vilket jäkla påfund va? rädda jorden men skada våra arbetande hjältar! ;)ah det där är livet. känner mig alltid lustig när jag sitter med datorn framför tv:n. att man har två skärmar som man kollar på liksom...som världens största teknikfreak. men så vet man att de flesta gör likadant!

Elin

Haha, intressanta? Ja, det tycker jag i alla fall! Beror ju dock på om man gillar konst eller ej! Jag är ju intresserad av konst, så för mig är det intressant och min hjärna går igång ganska lätt på det mesta vi läser om, haha

Johanna

Och sådär ser i princip alla mina kvällar ut! (Tror visst att det är någon som borde skaffa sig ett liv.) Men vänta nu.. Har du alltså börjat kolla på Six feet under ännu en gång? Dude..Nej nej, jag underskattar inte mina läsare.. Men har de gonorré tycker jag att de kan skicka lite! Utan att jag smittas alltså. Bara så jag vet att de bryr sig liksom. Ööh. Eller nåt.

stefan

fan, där fick du in alla dina intressen på en och samma bild. men det är ju dock en sak som ska bort. telefonen, men det är ju alltid smidigt att ha ifall någon skulle ringa så du slipper resa dig upp.

Johanna

Men.. men.. Jag är helt förfärad! Hur har du klarat dig utan trådlöst internet så länge? Det är ju det som är meningen med livet lixom!

frida

HAHA jag älskar det här inlägget, lite lätt igenkännande ;)sv: öl finns absolut med i firandet! men inte förrän imorgon efter examinationen :)

Gun

Oj det hade kunnat varit jag det där...:)Sv: Jag ber om ursäkt om mitt inlägg gjorde dig upprörd! ;D

anna

underbar nyhet du! nu kan du ju blogga i duschen också, som vissa andra ;)

made of awesome

hahah...sounds awesome. Skulle inte tacka nej till det.

Maria

Typ mitt i Sverige Pelle, men annars var det nära.;) och omtentor/kompletteringar finns det ju alltid.Mobila bredband klarar man sig utan.. åtminstone så länge som man är student och får gratis internet av universitetet.;)

Madde

länkade dig nyss i ett inlägg. För att du räknas som BFF!! Yo.

Neha

Jag tror jag bor mer ute i skogen än du och vi har haft trådlöst ett tag men vet hur det är att ha vanligt, vi fick adsl för 4 år sen tror jag xDHaha att jag gör!

Jag mår prima, du då?=)

Sussi

Vad skulle vi göra utan all denna underbara teknik? Antagligen en hel del...Vadå har du inte skaffat dig en twilightpersona än? Det trodde jag absolut att du hade gjort!

(Klart att du gissade rätt förövrigt!)

pubes

dude.. you're living the dream!

Matilda

Sådär brukar jag också multitaska :DOch som svar: Den här gången verkar det vara en mysig urinvägsinfektion som kommit på besök. Himla skönt!

Ally

RAGGSOCKOR!!!111 <333

natalie :)

nervositet är det absolut! ;)

det där med trådlösa nätverk är guld värda!

A

Finns det något bättre än att surfa med datorn i knät, nedsjunken i soffan! Åsså tv:n på samtidigt!

Nackdelen är att man sitter j-ligt illa, och under väldigt lång tid. I alla fall jag.

Har alltid ont i ryggen, magen, midjan när jag ska gå och lägga mig.

Men det är smällar man får ta när man ska multitaska! :D

Anonym

sv:precis det kanske blir en serie med dig i huvudrollen snartatt vara lat är ju så skönt

Latte Liten

perfekt läge ;)

bella

den perfekta drömmen för oss lata människor ja (;

men då äre kul med ett internet som funkar.. här hemma lever det sitt eget lilla liv !

Hääna Banääna

Fan, jag måste också skaffa trådlöst, jag blir galen på alla dessa sladdar jag snubblar på hela tiden..Sv: Bah! Det var det värsta jag hört! Dock tror jag den där receptsidan hör ihop med aftonbladet på något vis, det förklarar ju kanske en del...

Sara

Ja men det låter ju alla tiders, du!Sv: Ja det är ett rätt intressant ämne det där! Jora, det gick fan bra! :D

Hälsporren

Ser jobbigt ut det där. ;-)

clara

har du kanske lust att förklara hur du klarar av att se samma serie precis efter att du sett den? I do wonder where you get the timeockså, kollaru på millenium? :D bättre än filmerna för sig?

clara igen though

oj, du hann före mig med milleniumgrejen, jag känner mig pellad! (yeah, bet you didn't know that you could be pellad! its the new thing)

Mariellelundstrom

Hade prov i naturkunskap ;S

Ebba

Haha, jag gillar din stavning på orden i början av inlägget. Jag fick tänka till lite när du skrev särieböx, men med bilder så gick det!

Kram// Ebba.

Emma says style, love & rock and roll.

sweet!

Lollo

Sweet med trådlöst.

Lisa

Haha underbart!

korven

instalera ett kylskåp bredvid soffan så har du den VERKLIGA drömmen

fifi

Maria Montazami är tydligen också bra på multitasking!Näe Pellen, gubbrock är aldrig bra, tvi och usch!

Anna

LÄR MIG FÖR FAN! HUR KAN DU GÖRA ETT INTRESSANT INLÄGG SOM HANDLAR OM, TYP INGENTING?! :O