buyingdock.


Om mindre än en månad så drar jag och Rom-gänget till Köpenhamn. Här om dagen kirrade jag en reseguide för den danska huvudstaden. Lite fördomsfullt så antog jag att allt den skulle säga mig var "gå och se Den Lille Havsfrue, promenera längs Nyhavn, besök Tivoli, undvik Strøget och drick en jävla massa öl! Köpenhamn avklarat!".

Tji fick ja bah azzåh lol!

Ska man följa den här boken till punkt och pricka så får man lov att utesluta ölen. Vilket inte kommer på frågan. Har ni varit i Köpenhamn? Vad får man inte missa? Vad kan man olla på?

Tre dagar jobb kvar tills ledigheten. Som sagt, verkar jag off så vet ni!
Publicerat i: Pelles vardag

grattis anna!


Hehe.

Syrran fyller ännu äldre och till hennes present så behöver jag er hjälp, nerds! Kan inte ni gå in på hennes blogg och skriva:

Pelle sa att jag skulle hälsa "grattis ditt ollon". Så grattis ditt ollon!

Hon blir inte arg, hon är politiker. De får inte bli arga.

Kanske att jag borde köpa en riktig present till kvinnan också? Jag funderar mellan ett paket Lipton Earl Grey eller en ask Merci. Svårt val. Hade hon fyllt 30 så hade hon kunnat få både och. Men det är ett tag kvar dit så...

Ett vykort får duga så länge. Prytt med en fluffig katt.
Publicerat i: På tapeten

random uppdatering.


BULLSEYE!

Bilden ovan är resultatet av klockslaget som råder just i detta nu. Det borde inte vara tillåtet att vara vaken nu, fan i mig! Inte på en söndag! Jag ska alltså iväg och jobba igen.

Jag ville bara att ni skulle veta, för jag har ditchat er ett bra jävla tag nu. Som Inga-Jill brukar säga: jag är som en upptagen karriäristpappa som ligger med sin sekreterare. Vilket i och för sig är halvsant. Ulla är en väldigt ömsint kvinna.

Jag skulle ha svarat på era kommentarer igår kväll, men jag fastnade framför iTunes. Jag hann klicka hem tio låtar innan jag kom på att skiten kostade pengar. Gött!

Dagens fråga: Tror ni det finns det en anledning till att "sekreterare" har ordet "sekret" i sig?
Publicerat i: Pelles vardag

raggare.


Jag var ute och gick med hunden för ett par timmar sedan när jag mötte en raggarbil. I denna bil satt det minst åtta personer, alla klädda enligt klädkodexen som kommer med "raggarkulturen" (se bilden ovan). Samtliga i bilen var fulla som svin och valde att, när de passerade mig, peka, glo som fan och skrika "ÖÖÖÖÖÖH! ÖÖÖÖH! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!".

Allt enligt sann neandertalarmanér.

Jag kände igen en av de, han gick ut högstadiet med underkänt betyg. Idag var han full innan klockan slagit två. Klädd i skinnväst.

Så skrattar han åt mig och doggen? PFF!

Självinsikt, dude! Kirra lite av den varan, aight!
Publicerat i: Pelles vardag

döden och kaffelavemang.


Ledig lördag! WOOT! WOOT!

Jag var på jobbet i nästan 13 timmar igår. Visserligen var tre av dessa timmar en fet jävla rast, men fan vad jag var trött! Sen att cykla en mil hem i spöregn var gräddet på moset och jag stupade i säng väl hemma.

Dagens planer är att se klart Six Feet Under och gå under lite med slutet. Igen. Jag har aldrig var någon blödig typ, minst av allt när det kommer till film och TV. Men herre jävlar var familjen Fisher mind-fuckar en.

Sen tänkte jag krydda dagen med ett par liter kaffe och låta tarmarna få veta att de lever.

"Döden och kaffelavemang", så kan man sammanfatta dagen som komma skall.
Publicerat i: Pelles vardag

på jöbbe'.


Jag gör som alla andra fantasilösa, slänger in en webcambild. Här försöker jag efterlikna Blondinbella.

Har precis avverkat sex timmar jobb och unnar mig nu en tre timmar lång rast. Sen blir det fyra timmar jobb till. Råkade tacka "ja" till två pass efter mycket tjat. Och eftersom jag inte orkar cykla hem och sedan tillbaka till jobbet igen, så har jag med mig min minidator och bloggar ifrån den.

datanoerd_boi69

Egentligen ville jag inget mer än att låta er veta att jag lever. Om än knappt.

Dagens fråga: om du skulle få chansen att olla ditt tangentbord, vad skulle du då texta? Mitt ollningsord skulle bli "rtyyvörd".

Inte för att jag har provat...
Publicerat i: Pelles vardag

om jag sover? nej, jag handlar playstation 3.


Reklamblad med särskrivning.

Var inne med tvillingen och köpte en ny TV precis. Det råder varuhus-med-en-massa-grymma-erbjudanden-öppnar-hysteri i Örebro just nu. Igår natt så slog Elgiganten upp sina portar och 2500 personer var på plats. 2500! Behöver folk inte sova? Det var kö till fyra i morse.

Och inte nog med det, idag slog Media Markt upp portarna. Vägg-i-vägg med Elgiganten. Ännu ett hav av folk väller in för att köpa diverse rabatterade saker. Det blev trafikstockning på grund av de där jävla affärerna.

Så vi gick till Expert istället. Jag och tvilligen är båda del av den procent människor som hellre betalar en tusenlapp mer bara för att slippa bufflas runt som boskapsdjur.

Bortskämda bratzzz som vi är.

MUUUUU!
Publicerat i: Pelles vardag

s. malmqvist.


Kolla vem som bor granne med min moster nere på västkusten. Efter upptäckten av detta så ägnade jag timmar åt att sjunga "Tunna skivor" utanför dörren, samtidigt som jag stoppade ner rökt skinka i brevinkastet.

Påläggsskinka = tunna skivor.

...

Drog jag precis en musikalisk referens som 99,6 procent av er inte kommer förstå?

Fan ta föräldrarnas bilmusik!
Publicerat i: Musik

mannen med dubbelhakorna.


Vi har en vinnare, mannen med flest dubbelhakor är korad!

Fråga mig inte vem duden på fotot är, jag fick bilden i ett jävligt hemlighetsfullt mejl från Lisa. Därför valde jag att censurera den lite. Man vill ju inte få en stämning på halsen och blogglönen (cirka två miljoner i veckan) bortryckt från en.

Men i alla fall, jag är imponerad!

Och lite avundsjuk.
Publicerat i: Okategoriserbart

hård trampdyna ab.


Degar efter jobbet i mina stor-gravid-kvinna-byxor (alt. Zytomierska-brallan) och håliga sockor. Dagens vunna kunskap: jag har inte ett enda hela par sockor. Och då har jag en hel del sockor. Bara framför mig så ser jag fem par. Alla har hål på samma ställe också.

Hård Trampdyna AB.

Och hörni, jag måste klargöra en sak angående förra inlägget! Det var inte meningen att pika någon eller så. Utan jag kom bara och tänka på att det är ett vanligt argument som många tar till när det kommer till böcker, att "de är bättre på engelska".

Majoriteten av er håller ju också med de som kommenterade saken, så låt oss vara överens om att jag har fel, hehe.

Ordningen återställd.
Publicerat i: Pelles vardag

english.


Jag kommer aldrig förstå mig på argumentet ovan.

Om böckerna nu skulle suga (vilket jag ställt in mig lite på, nu efter Twilight-boken som var som en säck skit till lunch), så beror det väl minst av allt på det svenska språket? Ällär?

"Asså duh måste lesa på englska, micket bättre dåh bah".

En enda gång har jag läst en bok på engelska, det var den sista Harry Potter-boken. Bara av den anledningen att jag inte pallade att vänta på den svenska utgåvan. Sen läste jag skiten på svenska också. Det var samma handling, ingen skillnad alls. Mer än språket.

Jag blev föga överraskad.
Publicerat i: Okategoriserbart

finn ett fel.


Ser ni felet med bilden? Ser ni anledningen till varför Kalle borde dela ut spöstraff till knattarna istället för att höja deras månadspeng?

Skitungar! Att de små jävlarna ens vågar!

HMPF!
Publicerat i:

razor_blade_killer88.


Löningsdag high five! En dag som gör att jag per automatik surfar in på CDON och börja spana DVD-boxar. Fast just idag blev det inget av den varan.

Det är slutet av maj, sommaren ligger med våren runt hörnet och att jag ska sjunka in i någon ny TV-seriekoma känns jävligt onödigt. Jag behöver få ut min blekfeta kroppshydda ut i naturen och solen. Därför köpte jag istället fem böcker att avverka under den "gassande" sommarsolen. Tre True Blood-böcker och två Dexter-böcker.

Host! Nördkompromiss! Host!

Det är förresten jävligt mycket död för min del just nu med all Six Feet Under, seriemörderi och blodsugeri. Har något emoglin stuckit sminkpennan (?) i mig?

Hälsningar
razor_blade_killer88.
Publicerat i: På tapeten

flest dubbelhakor vinner!


Siffrorna är pålagda.

Efter att ha ägnat ett par timmar åt min favoritsyssla, att spegla mig själv, så upptäckte jag den ansenliga mängd dubbelhakor som pryder min kalvhals. Faktum är att jag är säker på att ingen i hela världen har fler dubbelhakor än mig*.

Men låt oss ändå tävla, hur många dubbelhakor har du?
Den som klår siffran sju får ett pris!

Till er som inte lyckas något vidare: Upp med hakorna!

*Fakta saxat från Wikipedia.
Publicerat i: Okategoriserbart

ännu mer klövar och pussys.


Klas Klättermus - Elin delar gener med Spindelmannen, men är kär i Batman och vill vara Wonder Woman.


Laser eye - Rasha har en katt, Tessan, som tydligen inte är jordens trevligaste fyrfoting. Jag är föga förvånad.


Astrid Lindgren - Coolingen Bodelsson vet hur man underhåller sig själv the Astrid Lindgren way. Hoppa i lera = Bullerbyn.


Pälsavfall deluxe - Beciell har skickat in bilder på två riktiga hårbollar. Dammsugarens bästa vänner.


Hög i Holland - Ebba var i Holland och fotade sina fötter. Visst ser de ut att vara höga på braja?


Yin & Yang - Alice har två katter som låter sig inspireras av Asien. De äter alltså mycket nudlar.


Inte Addspirit - Anna den yngre har gjort ännu en seriestripp med sina fötter - emoversionen.

Det var allt för denna gången. Spanks till alla som tar sig tid att skicka in katt- och fotbilder, det är så jävla kul att så många hakar på! Och lite upphetsande!

Fortsätt skicka in på pelles.personliga@hotmail.com.

Nu ska jag kicka igång era kommentarer, mates!
Publicerat i: Okategoriserbart

sommar i sverige och fest varenda dag.


Man kan inte annat än älska white trashens försök till att göra musik med tillhörande videos. Jag kan se framför mig hur regissören (som högst troligen också jobbat med produktioner så som Andra Avenyn) ger order under inspelningen.

"Öööh, 'kej brudar, nu byter ni om till era Sverige-outfits och kletar på lite mascara. Sen har jag fixat en rosa limo, vettni! Det blir så jävla schöööst, jag tänkte ni skulle hänga ut genom e ruta och sjunga! Det blir la för jävla coolt, troor ni änte?".

Videon är dessutom inspelad i Örebro. En av taggarna är till klippet är "Strömpis" (fjortishak deluxe). Dags att flytta härifrån.
Publicerat i: Musik

pelles ipod: the inner woman.


I syftet att bli mer personlig här på bloggen och leva upp till min kickass-URL, så är det därför dags för "personligt 2". Eftersom många av er (minst en) har frågat vad jag har i min mp3, så tänkte jag bjussa på fem hits som kanske inte borde vara i min spelare. Detta på grund av rådande könsnormer.

Topp 5 - Pelles inner woman.
1. Janet Jackson - Together Again
2. Bachelor Girl - Buses and Trains
3. Lene Marlin - Sitting Down Here
4. Sixpence None The Richer - Kiss Me
5. Leona Lewis - Bleeding Love

Sensmoral: Ha jävligt mycket bra musik i din mp3-spelare, det tar udden av alla bajslåtar. Och var inte rädd för att vara dig själv! Och smek dig själv ofta! På offentliga platser!
Publicerat i: Musik

falling ass.


Höjden av sommarkänslor: Pelles bara fötter mot halvruttet gräs. Inget klår det. Möjligtvis kanske "alkoholfri" öl innan jobbet.

Nu stundar mer jobb. Fy fan vad tjötigt det här börjar bli, ey! Imorgon är det måndag, då ska jag vara så ledig att röven faller av.

Jag kan filma det om ni vill, när röven faller av? Jag vädrar YouTube-succé.
Publicerat i: Okategoriserbart

stortorgsbärs.


Hängde med folket i Örebro igår och var social för första gången på två veckor. Nackdelen med att vara fattig och bo på landet: bussarna går aldrig, man har inte råd med bil och man ser inte fler ansikten än sitt eget i badrumsspegeln.

Eftersom det var Närkes varmaste dag igår, så gick det fan inte att inte glida in på en av Stortorgets uteserveringar. Jag drack två bärs och for sedan iväg till jobbet.

Till chefen: ölen var alkoholfri. Typ.

Host!
Publicerat i: Pelles vardag

bonuskroppsöppningar.


Bowlingkägla/handled.

Fan vad jag är sårig och sargad för tillfället! Om jag har händerna framför mig så ser jag följande bonuskroppsöppningar:
- köttiga tummar, resultatet av gräsklippning.
- en varig knoge.
- ett fetingbrändsår som envisas med att pumpa ut någon form av blodvargegga.
- klösmärke från katt.
- klösmärke från katt.
- klösmärke från katt.
- en blödande nagelflisa längst inne vid nagelbandet.

... och det här är bara händerna fan.

Nu: middag med London-folk och sedan kvällsjobb. Igen. Jag försummar er, nerds! Men på måndag är jag ledig.

Då ska jag olla i webcam. Som ett förlåt.
Publicerat i: Pelles vardag

pelle the bartender.


Varför envisas Scandinavian Baracademy (flådigt namn) med att skicka erbjudande om deras bartenderutbildning till mig? Jag tycker mig få det här mejlet flera gånger om året, är det ett spam?

Jag gillar säljknepen det kör i mejlet (med följande stavning).

"Vad ingår: 3-veckors boende, [...] Vip:kort, T-shirt...".

WOW! EN T-SHIRT?! RÄKNA MED MIG!

Ajm såååå gonna be där liXom!

Uppdatering: Dags att jobba igen, ska försöka hinna med era kommentarers bättre imörrn, yo!
Publicerat i: Okategoriserbart

bieber fever.


Sitter och leker runt med Spotify. Mitt nya nöje: spana in alla andras mest spelade låtar och skratta. Inte för att jag ska säga något, jag har avaktiverat den funktionen. En gammal klasspolare hade Justin Biebers Baby på första plats. Jag slog på den och först tjugo minuter senare så kom jag på mig själv med att lyssna på skiten på repeat.

I was like baby, baby, baby, uuuuuuuh!

Så jag slog på lite Bruce Springsteen. Rätt så snart kände jag både hur brösten krympte och hur testosteronet stegrade inom mig.

Torsdag till söndag: kvällsjobb deluxe. Ni vet var ni har mig.
Publicerat i: Musik

avskedsinlägg del 3 - kenza.


Tog precis en tripp med tidsmaskinen för att spana in Kenzas avskedsinlägg.
När: 15 oktober 2010
Aktuellt läsarantal: Cirka 150 000 unika besökare om dagen.

"Hej bloggen!
Ett av mina inlägg de senaste dagarna har jag väckt väldigt starka reaktioner. Jag tror folk glömmer att jag är en helt vanlig tonåring och ska därför inte behöva stå för allt jag häver ut mig. För det är vad jag är, en helt vanlig tonåring! En heeeeeelt vanlig tonåring!

Så därför slutar jag blogga här och nu, jag orkar inte med att allt jag säger ska misstolkas. En helt vanlig tonåring orkar inte hur mycket kritik som helst. Istället ska ägna all tid åt mitt senaste designprojekt för Blomsterlandet, Blomkrukor by Kenza.

Jag har lärt mig att det inte är värt att synas överallt, nu ska jag bara göra saker som andra helt vanliga tonåringar ägnar sig åt. Dansa, gulla med Mani och pussa på min pojkvän! Älskar er alla, hoppas vi hörs senare i livet!

Er Kenza Zouiten.

Ps. MTV har gett mig sparken och ville att jag skulle meddela alla er att de har en tjänst öppen!
"

Inlägget som upprörde alla handlade om Lady Gagas egentliga kön. Jävligt farliga grejer att diskutera!

Vems avskedsinlägg vill ni se härnäst?

Jag måste visst poängtera att inlägget ovan är på skoj. Helt fiktivt och endast skrivet för att underhålla. Nå hards känslor!
Publicerat i: Okategoriserbart

blogglista.


Himmel unt Pannkaka (vars riktiga namn jag inte vet, men låt oss kalla henne Inga-Jill) körde den där listan där man länkar lite andra bloggare. Ni vet, den blogg man började läsa först, vilken kändisblogg man följer och så vidare. Jag tänkte haka på med samma lista - fast i min egen tappning.

Några jävligt roliga bloggar: Inga-Jill, Pjoltas och HanaPee.

Ett liggmaterial av motsatt kön: Addspirit

Ett liggmaterial av samma kön: Addspirit! Haha! Nej, jag bara skojar. Ehm... Kalle.

Bloggare du haft kontakt med så länge att det är synd och skam att ni inte druckit öl ihop än: Emma! Och Saffy! Goa' brudar det där!

Person du skulle vilja dela ut en knytnäve till: Devilishly Divine, men bara en lös och "lite på sköj"-käftsmäll. För att hon retas så förjävligt. Jag gillar't!

Blogg jag läser först: Addspirit, Kissie och Bloggkommentatorerna. Tre bloggar som spelar i samma liga.

Kändisblogg jag följer: Personer som bloggar är inte kända, inte ens Pernilla Wahlgren. Oh no I didn't! Guuuuuurl!

Jag älskar att blogga när: jag är ledig och morgonkaffet står bredvid mig.

Jag hatar att blogg när: jag ska till jobbet och allt vi har hemma är te.

Person som borde ha en blogg: Återigen dessa penibla tankar om massmördare och diktatorer!

Är pluralet för "diktator" verkligen "diktatorer"? Jag är osäker. Kanske borde göra en Facebook-grupp om saken?

Jag utmanar alla som har hår under armarna!
Publicerat i: Okategoriserbart

bajsbook.


Jag är i överlag allergisk mot Facebook-grupper och folk som envisas med att gå med i tjugo grupper om dagen. Och när det kommer till grupper som den på bilden ovan, då får jag på riktigt svår jävla andnöd. "Lång-filmen", "tv 4a", "vissa", "sendas", "altså"...

Varför envisas nio av tio grundare till onödiga ansiktsgrupper med att inte läsa igenom vad de skrivit? Att folk har olika svårt att skriva hajar jag, men det slår fan aldrig fel.

Och vem kollar ens på TV4's långfilmer? Visar de något annat än Beck?

Vänlig hälsning
Pelle - jobbig besserwisser, lite lätt hatad.
Publicerat i: Epic failure

pelle nilssons tisdag.


- Går upp fem minuter i fem efter att ha legat vaken sedan halv ett. Ögonen går i kors och kaffekoppen träffar inte munnen.
- Åker till jobbet, blir lite piggare och kör på som fan.
- Kommer hem vid halv fem på eftermiddagen. Somnar på rygg i sängen.
- Vaknar upp en timma senare och slår i badvatten. Somnar i badkaret.
- Inser hur jävla farligt det är att sova i badkaret och går upp. Sätter mig framför Vänner. Somnar igen.
- Blir hungrig, vaknar, steker pannkakor, äter, somnar sittandes vid köksbordet.
- Släpper ut hunden, sätter mig framför Kanal 5's kvälls-TV och somnar.
- Vaknar mitt i Cougar Town. Hunden har varit ute i tre timmar och päronen skrattar åt mig.
- Borstar tänderna, slänger mig i sängen och somnar. Till klockan sex i morse.

Summan av bullkryddan: jag var förjävligt jävla trött igår.

Jag skulle göra mig bra i rollen som världens sämsta "LAN:are", oförmögen att hålla mig vaken. För det har jag lärt mig att man måste kunna om man vill "LAN:a" bra. Hålla sig vaken och kunna dricka mycket Jolt-cola på så få toalettbesök som möjligt.

Inget Dreamhack för mig i år alltså.
Publicerat i: Pelles vardag

VIDEOBLOGG: pelle gör smoothie.


Som jag sagt tidigare så har morsan fått dille på att göra smoothies. Denna besatthet har nu smittat av sig på oss övriga familjemedlemmar. På klippet ovan så visar jag hur man fixar till min egna köttiga smoothie.

Såg att jag skrivit "inget katt" mot slutet av klippet. Förlåt, svensk inte vara någon lett språk, mannen!

Uppdatering 05:13 - Wöw, tuff natt här på landet! Somnade halv elva, vaknade med ett ryck halv ett och har inte sovit en blund sedan dess. Och för att krydda på med awesomeness till undret som är den här dagen, så ska jag nu dra iväg och jobba i tio timmar. Om jag inte bloggar så vet ni varför.

Då har jag dött.
Publicerat i: Videos

mögel.


Minnesanteckning: klipp inte gräs i Converse-pjucks, nyklippt gräs skitar ned.

Minnesanteckning 2: tvätta inte rent med klorin, färgat tyg har förmågan att blekas.

Hur urbota jävla korkat var inte det här? Nu får jag går i skor färgade som jävligt gammal hushållsost. Säkert coolt i vissa kretsar, men här på landet passar det sig inte. Lera går bra, men inte ostmögelblekta märkesdojor.

Nu ska jag gå och straffa mig själv för min stupida handling.
Publicerat i: Pelles vardag

comic sans scoutkår.


Logotyp och kontaktinformation censurerad.

Anneli hittade ett flygblad för traktens scoutkår. Skrivet i Comic Sans. Hela arket ser överlag ut att vara från en svunnen Microsoft Word 95-era.

Det bristande intresset för svenskt scoutliv är inte längre något mysterium, svaret finnes på bilden ovan. Allt hänger på typsnittet Comic Sans MS som vi alla hatar.

Har du själv något Comic Sansigt att visa upp? Eller har du rent ut av en fot eller en katt att exploatera? Mejla på pelles.personliga@hotmail.com.
Publicerat i: Okategoriserbart

svaren del 3, random skit.


Killekill i näsan.

Vad för utbildningar har du nu sökt till?

En hel drös program som verkar kul, de flesta placerade i Göteborg. Bland annat några inriktningar inom Europaprogrammet. Jag tar pluggandet som ursäkt för att komma härifrån. Så om det skulle råka suga, så kan jag alltid försöka kirra ett jobb. Bara jag kommer till Göteborg är jag nöjd.

Vad gör du helst en ledig dag?
Är naken.

Vilka länder har du vart i?
Öööh... Norge, Danmark, Tyskland, Frankrike, Italien, Österrike, Spanien. Säkert några till, man kan ju inte minnas överallt jag varit. Jetsetare som jag är, för viktig för att lägga märke till saker och ting.

Vad betyder FAQ?

Friquently äskt qestiojon.

Om du fick säga en sak till Gud vad skulle det vara?
W'zuuuuup, dude! Här, smaka min joint!

När grät du senast och varför?
Flera år sedan, men jag tror jag var arg. Jag gråter nödvändigtvis inte när jag är ledsen.

När ska vi träffas och ta en bärs?
Alla som bjuder vill jag gärna träffa, hehe.

Varför heter du Pelle?
Frågade morsan precis, hon vill ha ett ovanligt namn. Tydligen så hörde de sig för om de fick döpa sina tvillingar till Olle och Pelle eller om hon var tvungen att namnge oss till Per och Olof. De fick det och ända sedan den dagen har vi varit en vandrande Astrid Lindgren-saga.

Hur olaglig är du?
Utöver att bära kniv och pistol i tid och otid, inte så olaglig.

Om du fick peta som helst i näsan, vem hade du valt då?
Michael Jackson. Så klart.

Favorit YouTube-kanal?

Jag gillar CommunityChannel som fan, hon vloggar lite på samma sätt som jag bloggar. Åtminstone vill jag tror det. Shane Dawson är rolig också, även om han försöker lite för mycket ibland. På senare tid så har jag ledsnat som fan på LisaNova, Shaycarl, hiimrawn och compani. De är för konstlade.

Vem är din absolut största förebild och varför?
Det är ett jävla tjat om förebilder hela tiden. Ingen! Jag litar på mitt egna sunda förnuft, det borde fler prova.

Vem skulle du ligga med om du var tvungen att välja en, Reinfeldt eller Hägglund?
Lätt Reinfeldt.

Att för resten av livet ha Kissies tuttar eller Linda Rosings haj/ankmun och superblonderat hår? Med extentions.
Same shit väl? Men okej, Linda Rosing-grejen.

Fem personer du skulle vilja ta en fika med?
Hur makabert är det att jag, direkt när jag läst frågan, började rabbla upp en massa diktatorer och massmördare?

Nä, det här börjar bli utdraget och tjatigt. Sorry om jag inte tog upp någon av era frågor.
Gööd luck näxt tajm!
Publicerat i: På tapeten

köttsår.


Så jag klippte gräset igår. Och det med hela händerna tydligen. Jag vet inte vad som hände, men jag klarar uppenbarligen inte av att hålla i ett handtag till ett stycke självgående maskineri utan att få blåsor på händerna.

I natt så vaknade jag av att blåsorna på båda händerna brustit. Det där med spruckna blåsor har ju sin egna speciella värk. En värk som lamslår en. Lite som med ryggskott.

En eloge till gräsklipparna som strategiskt fixade köttsår på båda tummarna, var hands minst använda finger.

NOT! LOL! ASSÅ BAH!
Publicerat i: Pelles vardag

heartburn.


"Like OMG, we've gotten the heartburn and it's hurts so much!"

Det är väldigt sällan jag önskar att jag vore amerikan. Det som vanligtvis lockar till ett medborgarskap är rednecks, blaskigt kaffe och Mount Rushmore. Men igår kom jag på ännu en anledning till att dra till det stora landet i väst och bosätta mig där, nämligen engelskans motsvarighet till "halsbränna" - heartburn.

Hur jävla coolt är inte ordet "heartburn"? I jämförelse med "halsbränna" så låter det jävligt kickass, något som biffiga MC-knuttar råkar ut för och bara kan bota med en skottlossning.

Låt oss inte ens gå in på "sura uppstötningar".
Publicerat i: Okategoriserbart

för er information.


Efter att ha postat inlägget med Katrin Zytomierska och hennes köp av Six Feet Under, så var det ett par av er som undrade hur det stod till med min maniska sida av serien. En sida som jag glatt visade upp för ett par veckor sen.

Jag ska var ärlig mot er, mates! Dagtid; stereon glöder av soundtracklyssnade. Kvällstid; man somnar bäst efter två avsnitt med Ruth Fisher. Ikväll går jag in i säsong fem igen och förbereder varenda jävla nerv på vad som komma skall.

Intervention någon?
Hjälp.
Publicerat i: Film och tv

motsatstest.


För en tid sedan så skrev jag om morsans odödliga blomsterkvast som hölls vid liv av en spöknunna. Två dagar efter publicering dog skiten. Några dagar innan blomsterinlägget så skrev jag också att jag hade ett fosters skäggväxt. Nu måste jag raka mig fyra gånger om dagen.

Bara jag som anar ett mönster?

Det finns ingen möjlighet att jag kan bli rikare än vad jag är nu! Och jag vill inte ligga ikväll!

Skadar inte att testa...
Publicerat i: Okategoriserbart

kissie.


Eftersom fenomenet blogg är något som ständigt fascinerar mig och för att jag inte har något liv, så måste jag fan bara slänga in några ord om Kissies medverkan i Blondinbellas och Tyras program.

Jag tänker ta för givet att alla här vet vem denna Kissie är, bloggaren Alexandra Nilssons påstådda bloggkaraktär. Ett alterego som hon använder för att "provocera", ett ord som alla småfjortisar lärde sig stava och överanvände 2009.

Det jag tänker när jag ser programmet är hur jävla synd det är om denna Kissie. Det är en liten flicksnärta som bakat in sig i sin egen skit och kommer inte loss. Nervositeten och osäkerheten osar ifrån henne. Hon vickar på stolen, svarar på frågor med frågor och blir arg när hon inte finner svar.

Det spelar ingen roll hur mycket hon påstår att Kissie är någon karaktär, hon gräver sin egen jävla grav och verkar mest utvecklas till något empatilöst skelett. Och det vore väl inte första gången det sker en känd människa.

Det hela är jävligt sorgligt.
Publicerat i: På tapeten

jag och Katrin Zytomierska.


Skärmdump från Katrin Zytomierskas blogg.

Äntligen har det hänt, Katrin har lytt mitt råd och införskaffat första säsongen Six Feet Under. Det är värt en eloge från min sida fan i mig! Varje gång vi setts på Stureplan så har jag varit på 'na om den här jävla serien. "Katrin, du måste se Six Feet Under! Lova mig det! Lova mig!".

Nä, jag bara jag skojar, jag känner inte Katrin. Men jag skulle vilja. Även om jag är lite rädd för henne. Rädd på ett bra och nervkittlande sätt.

Lite som man känner för berg-och-dalbanor.
Publicerat i: Okategoriserbart

oidentifierat grönt slem.


Så jag skulle slänga ihop en sallad till maten igår och som om det inte var ovanligt nog i sig, jag tror jag fick tag i ett alienated salladshuvud. Det vill säga ett stycke isbergssallad som blivit preggo med ett alien. Mina första ledtråd: grönt slem. Där det finns grönt slem, där härjar aliens fritt.

Lite som att hitta en flaska ketchup, då vet man att en amerikan är i krokarna.

Någon påstod att salladshelvetet börjat ruttna inifrån, men den förklaringen kändes lite väl långsökt.
Publicerat i: Okategoriserbart

R. Övhål.


[Person som tar ansvar]

Minns ni att jag blev påkörd bakifrån för ett tag sedan när jag körde brorsans bil? Igår ringde farsan till försäkringsbolaget och frågade hur allt gick med pengafrågan. De meddelade att mannens, låt oss kalla honom chaufför R. Övhål, försäkringsbolag inte kunnat nå sin kund och stod därför utan makt att göra något. 

Är det så lätt alltså, är det bara att skita i att svara? Sweet! Då vet man ju det till framtiden.

Jag visste att något inte stod rätt till hos det där jävla puckot! Vissa människor ska fan inte ha körkort. Speciellt inte white trash som vägrar stanna vid stopplikt och sen försöker lägga skulden på en annan. Karma hörru, vänta du bara! Din balle kommer ruttna ihop och planerna för ditt elfte underutbildade barn kommer gå i stöpet!

Tönt.
Publicerat i: Pelles vardag

grispolka.


Fatta vad flax Marabou har med sina limited edition-choklader, de blir lika utbredda i bloggvärlden som klamydian blir bland säsongsjobbare i Sälen. Jag luktar smygreklamfusk. Bara precis nyss så såg jag deras polkagrissmak hos någon random bloggbrutta, en brud som satt den överst på sin "hetast just nu"-lista.

Säger kanske mer om bloggskribenter i allmänt än vad det gör om Marabou. Snacks och onyttigheter har ju för vana att bli det viktigaste samtalsämnet i bloggvärlden.

Är chokladen god förresten? Någon som vet?

Snart True Blood, det betyder vampyrsex och ostbågefettande. Gött mos!
Publicerat i: Okategoriserbart

angående bloglovin'-krånglet.


WOOT! WOOT! Höjden av I-landsproblem här idag. Ett par av er har hört av sig på mejlen om att Bloglovin' fortsätter kuka sig. Saken är den att de slog ihop mina prenumeranter här om veckan, de som prenumererade på pellespersonliga.se och de som bevakade pellespersonliga.blogg.se blev "samma". Men tydligen blev några av er kvar under blogg.se-adressen och ser därför inga nya inlägg. Och nu säger min räknare "19 prenumeranter" av någon märklig jävla anledning, så det borde ju vara ni som "sitter fast". Aight?

Inte för att ni lär se det här i sådana fall...

Fan, jag är så rutten på sånt här, men det här är i alla fall länken till rätt Bloglovin'-konto (tror jag) - KLICK KLICK!

While I'm on it, låt oss gå desperat fjortis! leGg te mig på Bloglovin' gullizar d(^^,)b

Eller låt bli. Om du, liksom jag, är lagd åt det hållet. Har mejlat Bloglovin' i alla fall.
Publicerat i: Den arga kategorin

svaren del 2, el bloggico.


Var får du din inspiration kommer ifrån?
Vardagliga ting, mest sånt jag retar mig på. Och din mamma!

När började du blogga och när blev din blogg stor?
Jag skrev först på Lunarstorms dagbok (senare blogg) och det började jag väl med 2001 tror jag. Först 2005 blev det mer eller mindre dagliga uppdateringar. Utöver Lunarstorm så har jag haft tre bloggar på blogg.se och en på Live Spaces. Just "Pelles personliga" har funnits sedan 2006 tror jag, men jag raderade allt gammalt skit när jag kickade igång den igen.

Speciellt stor kan jag inte påstå att bloggen är, yo. Funderar på att ligga med Blondinbella, kanske att det kan föra mig närmre toppen?

Vad ska vi göra med Addspirit egentligen? Delad vårdnad?

Allt eller inget, tar du henne ifrån mig så stämmer jag röven av dig! Säg förresten grattis till Anna, hon fyller 17 år idag.

Hur kom du på att du ville blogga om katter och fötter?
Jag vet inte faktiskt. Det var väl någon katt som irriterade skiten ur mig, så jag tog kort på den och hängde ut jäveln för alla att se. Hämnd big time! Mina fötter är kopplade till min kropp, så att jag skrev om de kom naturligt. Lite som att nämna skriva om "dagens outfits" för vissa. Idag är fot- och kattbilderna bränslet för den här bloggen.

När la du in dina första katt- och fotbilder?

Ja, säg det... Mot slutet av 2008 kanske?

Jag undrar om du följer min blogg eller bara svarar på alla mina kommentarer?
Det är jävligt svårt att följa alla bloggar, men jag försöker och sparar jävligt många under "favoriter". Kommentarer hjälper mig att komma ihåg vissa och då tar jag igen... fem-sex av de senaste inläggen. Inte för att det kanske svarade på din fråga, men det gäller i väldigt många bloggar jag läser. Jag är sämst på att använda mig av RSS och Bloglovin'.

Fan vad politiskt korrekt jag är! Vuxenpoäng, high five!

Varför gillar du fötter så mycket?
Hur kan man inte?

Om du måste välja - fot eller katt?
Oj... Det måste ha varit så här Sophie kände sig i Sophies Val? Jag kan inte välja. Hund!

Vad är nästa steg i blogghoreriet?
Jag har funderat på att ragga till mig Google-träffar. Kanske skriva lite om "girl on girl harcore porn" eller så. Vi får se. (sperm in eye, deep throat, animal sex, doin' your mom, horor i Örebro)

Varför började du blogga?
Det föll sig naturligt. Många skriver att de "älskar att skriva" och jag tycker det låter så jävla töntigt när någon säger så, men så är nog fallet för mig med. Skulle jag inte blogga, så skulle jag nog skriva någon annanstans. På din mamma till exempel.

Vad har egentligen Ankeborgarna gjort mot dig eftersom du driver en sådan målinriktad och minutiös hatkampanj mot dem? Och kommer du någonsin att förlåta dem?
Det är ju som att fråga varför jag inte gillar Sjunde himlen! Hur kan man inte hata Ankeborg!? Bara det att de har för korta registreringsnummer på bilarna, uppmuntrar otrohet (Kajsa Anka) och att de låter trillingar gå löst får mig att rysa!

Det finns inget som går att förlåta.

Läser dina föräldrar din blogg? Kan tänka mig att en aningen pinsam tystnad infinner sig vid matbordet efter att vissa blogginlägg publicerats i så fall.
Visst läser de alltid och duger inte det de läser, så kan de kicka ut mig! Vilket de kommer. Snart. Det känner jag på mig. Haha, närå! De är jävligt reko och de gillar den. Men det blir nog mer att de läser när jag inte är hemma. När jag bodde i Norrköping så ringde morsan ofta och skrattade åt inläggen.

Till Ella som ställde en massa "AZZÅH DuH MÅZTE VÄLJA ANTINGEN ELLER"-frågor. Jag måste inte gör ett skit, lilla stumpan. Jag svarar på "urin" på alla dina frågor. Jag gillar dig ändå!
Publicerat i: På tapeten

mejlakörga.


Skärmdump av mejlkorgen. Oretuscherad.

Ägnar morgonen åt att svara på läsarmejl. Som den jetsetare man är så har interaktiviteten oss emellan kommit i andra hand (läs rödtjutsdrickande och diarrémage). Jag kom i alla fall att tänka på en sak, fan vad tråkigt för den som hackar sig in på min bloggmejl. Jag tänker på tjejen som fick sin mejl hackad och hade en massa nudepics och skit i sin mejlkorg, där hade man något att hämta som hacker. De enda som får ut något av min mejl är de som tänder på katter och fötter.

Fast det finns det många som gör har jag lärt mig. Mmmm....

Varför har man förresten nakenbilder liggande på mejlen? Är man en scout då? Alltid redo?
Publicerat i: Pelles vardag

fläck okänd.


Badkarsvy över tak med timmerstugelook.

De senaste gångerna jag badat så har jag lagt märke till en fläck i taket. Jag har lagt märke till den varje gång, men så fort jag kommit på fötter så har den lämnat tankeverkstaden. Men idag jävlar kom jag ihåg att fotografera skiten till och med.

Hur ställer man sig till en sådana här fläck? Vad är det för något? Ska man smaka?
Publicerat i: Pelles vardag

the long lost beatle.


Jag ser smutsig ut. Och galen. Men framför allt smutsig. Jag bjuder på't!

Okej, så den här bloggen kan ju fan inte heta "Pelles personliga" för intet längre, dags att kalla in det tunga artilleriet och köra på med den personliga biten ordentligt. Se det som en typ av följetong om ni vill.

Personligt 1: när jag har duschat så ägnar jag ett par minuter åt att kamma ordning frillan så att luggen går helt framåt. När det torkar så ser jag ut som en av medlemmarna i The Beatles. Vill jag tro. Märk väl att jag menar beatlarna back in the days, före allt LSD:ande och Yoko Ono:ande.

En gammal pojkdröm.
Publicerat i: Pelles vardag

dagens fråga.


En dum fråga så här en utbildad kock och bloggläsare emellan: visst är kassler inte rå då man tar ur den ur förpackningen? Hoppas inte, för jag åt precis tre skivor och jag orkar inte sitta på dass två dagar till.

Min hypokondriska sida riktigt känner hur kallsvetten flödar. Synd att jag klippt av mig håret, för annars hade jag sett ut som Per Moberg. Flötig och dan.

Pelle Moberg.

Minnesanteckning: sluta blogga om mat.
Publicerat i: Pelles vardag

äggrasism.


Två funderingar så här på morgonkvisten (läs tidig lunch, jag har en fjortonårings sömncykel):
- Varför kommer bruna ägg packade i egna kartonger? Visst luktar det smygrasism, lite matsegregering? Bruna ägg do have souls!
- Hur jävla bra medmänniska är man inte om gillar de bruna äggen bättre? Eller blir man genast lite rasist då? Lite anti sina egna? Inte för att jag är ett vitt ägg. Så vitt jag vet... Det skulle onekligen förklara mina magproblem de senaste dagarna.

Fan, jag hatar när jag skriver "fyndigt" och äppelkäckt. "Asså Huset Fullt ringde bah, de vill ha sina punchlines tillbaka liksom hallå"!

Behöver. Mer. Kaffe. Morr'n, yo!
Publicerat i: Pelles vardag

svaren del 1, TV och film.

Hur länge har du gillat True Blood?
Sedan Sookie för första gången besteg Bill.

Vilka är dina tre favoritskådespelare?
Oj, det vet det fan. Tänker inte riktigt så om skådespelare, att "ja ba måzte se filmen me Robbiz Pattson asså". Men Ricky Gervais (brittiska The Office) är ju förjävla rolig.

Eftersom du verkar vara ett filmfreak, vilken huvudroll skulle du vilja leva som?
Är det tillåtet att säga Joaquin Phoenix' insats som Johnny Cash i Walk The Line? Fast egentligen skulle jag nog inte det, den där mister Cash verkade ju ha varit hög 28 timmar om dygnet. Kanske han, vad-han-nu-heter, som spelar huvudrollen i Liftarens Guide Till Galaxen?

Om du fick välja en karaktär i Veronica Mars som det skulle bli en spin-off med, vem skulle du välja då?
Svårt. Men jag har alltid diggar Mac, så en serie med henne vore inte helt fel.

Hur många gånger har du kollat på Teen Mom?
Was is das?

Vilka barnprogram kollade du på när du var liten?
I stort sett allt faktiskt, diggade framför allt Trasdockorna och Spindelmannen. HÄR har ni en lista med programmen jag hatade men ändå såg på.

Bästa Disney-filmen?
Lätt Lejonkungen! Annars är jag jävligt bra på att dra one-liners från Den Lilla Sjöjungfrun. Äckligt nog.

Du som verkar ha så många TV-serier på DVD måste väl ha Veronica Mars?
Of course horse! Checkade läget varje dag på CDON under ett års tid och köpte samtliga boxar så att jag fick de på releasedatumet. Världens bästa och mest underskattade TV-serie.

Gillar du verkligen Glee? Det är på TV nu och jag tänkte direkt "är det inte det här Pelle gillar"? Så nu sitter jag och tittar för din skull! Min 21-årige son och hans kompisar tittar konstigt på mig.
Haha, din son är för ung för att förstå, så är det bara. Hade han varit 22 bast så hade han direkt fattat galoppen, det är jag säker på!

Närå, jag gillar det faktiskt på riktigt! Hade det inte varit för deras tolkning av Don't Stop Believin' i första avsnittet och min svaghet för gubbrocklåtar, så hade jag nog inte fortsatt att kolla. Sen så sjunger de en jävla massa skitlåtar också, men överlag är det bra. Handlingen är annorlunda från mycket annat som visas på amerikansk TV.

Du som TV-serie-älskare, vad föredrar du; serier med fristående avsnitt eller serier med "to be continued"-avsnitt?
Den senare varan ska det vara! Sitcoms så som Vänner och Seinfeld blir jävligt tråkigt i längden. Helst av allt ska det vara en HBO- eller en Showtime-produktion. Just nu svullar jag Six Feet Under för andra gången i rad och ska snart börja med The Wire.
Publicerat i: På tapeten

gölf.


Spelade minigolf i helgen. Och jag sög inte.

Om ni knäcker nacken åt höger till en vinkel på nittio grader och lyckas tyda min femåringsliknande handstil, så ser ni att jag kirrade silvermedalj. Hade jag varit minigolfens Tiger Woods så hade jag nog i detta nu förlorat alla mina sponsorer.

Aaah, ljuva drömmar.
Publicerat i: Pelles vardag

knulla mig.


WÖW! Långt inlägg ahead.

Satt precis och läste igenom frågorna från frågestunden. Jag gillar att finkänsligheten är på topp och att sexfrågorna flödar, haha. Visserligen var många på skoj och jag ska svara på de, men jag kom och tänka på hur mycket skit man fått ta emot för att man inte bloggar om sex. Av anonyma bloggare som skriver under pseudonym. Alltså personer som hur mycket de vill kan skriva om spruckna vaginor, herpes och satser i ögat.

"Jag är bloggar anonymt för att jag inte vill lämna ut mig själv för mycket". PFF! Det handlar snarare om ett okontrollerat behov av att dela med sig av varje erövring. Och det är inget fel med det, nej. Vill man, så ska man. Men då känns det ju jävligt töntigt när man får kritik för att man själv inte bloggar om allt som händer i sänghalmen. Speciellt när de anonyma bloggarna, så vitt jag vet, mycket väl kan vara av motsatt kön och hundra år äldre än vad de utger sig för att vara.

Faktum är att jag inte kan komma på någon annan "icke-anonym" bloggare, förutom [BLABLABLA! OMFORMULERAT INLÄGG] som bloggar om sitt sexliv. Kanske för att det är lika intressant som en påse ostbågar? Eller är ett ämne för söndagsbilagorna årgång 1996?

Tro det eller ej, nerds, men jag skriver efter tre grundprinciper:
1) Ovan nämnda, skriv inte om sexlivet.
2) Skriv inte om jobbet.
3) Lämna inte ut folk ovetandes.

Detta för att saker och ting alltid kan komma tillbaka och bita en i röven. Och ja, det har hänt. Flera gånger. Sen kan man alltid tänja på gränserna för "den ädla humorkonstens skull". Till exempel så skriver jag om en del idiotiska gäster på jobbet utan att nämna några detaljer eller att jag gjorde Addspirits bloggdesign för "vi ligger med varandra". Sen att lämna ut en och en annan jävel som förtjänar kritik (till exempel Mona Sahlin, Hitler och Kajsa Anka) händer ju också emellanåt. Eller att ladda upp fyllebilder från fester, men då är det fan befogat.

Åsikter kring detta?


Nu ska jag besöka dasset igen. Sen ska jag ge mig ge mig ut på slidjakt och kanske, om jag har tur, daska en och annan läderbög på ollonet. *ÄlSkAHrt*

Tillbaka med normalt bloggande inom kort, yo!
Publicerat i: Pelles vardag

explosiv diarré.


Häjkon bäjkon, yo! Har precis landat hemma efter en helg på västkusten. Det har varit kul, förutom att jag dragit på mig någon typ av maginfluensa. Jag ska spara på detaljerna, men jag kan avslöja att det är en blandning av explosiv diarré, illamående och wannabekräkningar.

Detaljer besparade, ja.

Underbar dag att tillbringa i en bil.
Publicerat i: Pelles vardag

FAQ me.


Jag vet vad "FAQ" betyder, men jag tycker det liknar "fuck". Så därför fick rubriken se ut som den gör.

Inte nog med att jag jobbat i tusen dagar i sträck, nu ska man dessutom fara nedåt i landet över helgen. Bloggandet har blivit sporadiskt och det suger häströv. Jobbigast är att inte hinna eller orka med att svara på kommentarer. Och sen när man väl slår sig ned med skiten, då brakar blogg.se ihop. Igen.

Men nästa vecka är jag ledig som fan, så låta oss kicka igång nästa veckans bloggande redan nu med en fråge... wait for it... stund! AAAAAAAH! OMG! LOL! HER! PES!

Fråga på! Eller var cirkulär!

Hörs senare. Eller imorgon. Eller på söndag. Eller i livet efter detta.

HUPP! HUPP! Nu räckere dårå okej!
Publicerat i: På tapeten

comic sans NY.


Svincoola Linn var nyligen i New York och turistade. Inte nog med att hon fick uppleva allt vad det stora äpplet hade att erbjuda, hon fick också spy lite åt Comic Sans på internationell mark. I Central Park så får privatpersoner köpa parkbänkar till allmänheten och samtidigt få ett egendesignat plakat ditsatt på sin bänk.

Kvinnan kom att tänka på mig (säger vi) och jag fick mig ett mejl med bilderna ovan.

"Många hade valt klassiska, lite "old fashion" typsnitt. Utom en som jag såg. Du kan nog lista ut vartåt jag är på väg nu [...] Hur tänker man? Varför tillåts det? Finns det ingen som stoppar dessa människor?!"

Som man hade sagt i New York: Word, sisstah!
Publicerat i: Okategoriserbart

arwen är på besök.


Arwens fot.

Brorsan och hans sambo var precis här och lämnade av bebisen sin. En bebis som här i bloggen mest är känd som Arwen. Jäkla gapig unge. Men cool. Som fan. Hur kan hon inte vara, hon har ju Sveriges kanske nördigaste farbror. Någonstans i världen gör det en cool. Eller i ett parallellt universum.

Har dessutom hållit en bebis i famnen för första gången, så nu kan man bocka av det från sin "två saker att göra innan man dör lista"-lista. Nästa punkt: bli bra vän med en hund.

Jag är ju då mer av en kattmänniska...
Publicerat i: Pelles vardag

reklamfail. kanske.


Reklamannons ur senaste numret av Café:

"600 miljoner män* över hela världen rakar sig med Gilette [...]

*Baserat på användning av Gilette-rakhyvlar i hela världen
"

HAHAHAHA! Är det jag som är dum i huvudet eller är förtydligandet (stjärnan, som säkert har en grym riktig term som jag inte kan) jävligt överflödig? Sjukt jävla kul var det i alla fall och därför hamnar det under "epic failure"-kategorin.

Oh no, I didn't!

Jag är en man ("man") med riktig humor, jag vet.
Publicerat i: Epic failure

mer pussys och klövar.


Till minnet av | Björck-klättrare | Hello pussy


Simhud | Link smeker Zelda


Hårboll på ben | Pussy on pussy | Pussy on pussy 2Jävlar vad bilder det kom in sen sist då! Jag kunde inte skriva om de en och en, för då hade nog inlägget blivit lite väl långt. Men under bildtitlarna ovan så gömmer sig en jävla massa länkar, så klicka på de! Kanske hittar ni er ett ligg, vad vet jag? Ragga på vad fan!

Hur som helst, keep 'em pics coming (cuming) på pelles.personliga@hotmail.com.

Uppdatering: Hinner inte med mer här idag, måste dra till jobbet! Igen. Känns som om jag nyss vaknat! Vad har ni för er idag, nollor?
Publicerat i: Okategoriserbart

morsan har fått dille.


80-talet ringde och ville ha sina grogglas tillbaka.

Morsan har fått dille på att göra smoothies den senaste veckan. Jag borde be henne skaffa en blogg där hon detaljerat skriver om sina smoothies. Några dagens outfittor (med den stavningen, ja) kan hon säkert också slänga upp.

Näst sista jobbarpasset ikväll. Jag börjar bli rätt så förjävligt slutkörd, jao!
Publicerat i: Okategoriserbart

one, two, freddy's coming for you...


När syrran fyllde tjugofem för ett par år sedan så gav jag henne samtliga filmer ur Terror på Elm Street-serien. Den sommaren gick åt till att se rollkaraktär efter rollkaraktär bli styckad av Freddy Kreugers köttknivsprydda handske. Vi blev ganska besatta av skiten, ja.

Jag tror förresten att jag skulle bli en grym Freddy Kreuger. Eller åtminstone hans medarbetare. Väntar med spänning på hans mejlsvar (mejladress: kreugelicious@elmstreet.com).

Poäng: besöker västkusten till helgen, vi avbryter Lisebergsbesöket för att se nyinspelningen av Terror på Elm Street. Nöjespark, öl och bio i Göteborg, det blir sweet!
Publicerat i: Film och tv

jag luktar gott.


Det är kul när man får höra på jobbet "att man luktar gott". Speciellt när man inte har ansträngt sig mer än att man slängt på sig lite deodorant.

Hur luktar jag annars, när jag inte får komplimanger för min deo? Jävligt illa? För gott?

Jobbkamrat säger: "Vad du luktar gott idag!" Jag: "Tack!" så har man bara tagit på sig deo ;PppPp
Publicerat i: Pelles vardag

ge upp.


"Herr R. Ally voltade under lördagens rallylopp. Han låg på en hastighet över 350 kilometer i timmen och bröt sju revben. Han kommer att klara sig och har meddelat att han inte har några planer på att sluta med rallyåkandet".

Varför är det alltid så? Rallyförare som krockar utav bara fan fortsätter köra. Surfbrudar som får armar avbitna av hajar fortsätter surfa. Bergsklättrare som faller handstupa ned för en glaciär fortsätter klättra.

Det skulle vara kul att se någon bara ge upp. För omväxlings skull alltså. Jag vet att jag själv skulle göra det, om jag bara hade haft ett liv.
Publicerat i: Okategoriserbart

FAQ - vampyrsex.


Jag har undrat över en sak ett tag nu. I förrförra avsnittet av True Blood så nuppade Jessica med sin människodude. Hon fick lite ont för att det var första gången och allt det där joxet.

Sen var de båda på det igen och skulle göka. Var på hon utbrister att "mödomshinnan har vuxit tillbaka, OMG!! Jag kommer vara en oskuld för resten av livet, WTF?! LOL!". Vampyrer är tydligen självläkande i True Blood.

Är det bara jag som fattat fel eller har man inte sedan länge fastslagit att mödomshinnan inte är någon hinna? Utan bara någon ortodox kvarleva från 1800-talet.

Nåväl. Själv har jag en mödomshinna i näsan som vägrar ge med sig.
Publicerat i: Film och tv

vägen svänger.


Detta har hänt: Kalle Ankas kusin, Knase, är ute på uppdrag åt Joakim von Anka när han råkar missa att vägen svänger och ut kör över en åker i stället.

Slutsats: Varför har vi inte varningsskyltar som dessa i Sverige, som med text varnar att en väg svänger? Tänk alla bogseringskostnader man skulle ha spara! Och tänk på alla fritt gående kreatur som man skulle sluta ha ihjäl i onödan.

Det blir minst tio överlevande får bara från min sida!

Inte för att skylthelvetet verkar hjälpa i Ankeborg. Men kom igen, vi människor är ju lite smartare än Knase Anka. Äller jAh e i ala fll de!
Publicerat i:

comic sans-sången.


Så jag fick ett låttips av Ina här om dagen, Comic Sans-sången av det forna Pang Prego-gänget som höll till på P3 förr i tiden.

Jag får lov att säga att det är min favoritsång för tillfället. Nog sagt.
Publicerat i: Okategoriserbart