buyingdock.


Om mindre än en månad så drar jag och Rom-gänget till Köpenhamn. Här om dagen kirrade jag en reseguide för den danska huvudstaden. Lite fördomsfullt så antog jag att allt den skulle säga mig var "gå och se Den Lille Havsfrue, promenera längs Nyhavn, besök Tivoli, undvik Strøget och drick en jävla massa öl! Köpenhamn avklarat!".

Tji fick ja bah azzåh lol!

Ska man följa den här boken till punkt och pricka så får man lov att utesluta ölen. Vilket inte kommer på frågan. Har ni varit i Köpenhamn? Vad får man inte missa? Vad kan man olla på?

Tre dagar jobb kvar tills ledigheten. Som sagt, verkar jag off så vet ni!


KATEGORI: Pelles vardag

grattis anna!


Hehe.

Syrran fyller ännu äldre och till hennes present så behöver jag er hjälp, nerds! Kan inte ni gå in på hennes blogg och skriva:

Pelle sa att jag skulle hälsa "grattis ditt ollon". Så grattis ditt ollon!

Hon blir inte arg, hon är politiker. De får inte bli arga.

Kanske att jag borde köpa en riktig present till kvinnan också? Jag funderar mellan ett paket Lipton Earl Grey eller en ask Merci. Svårt val. Hade hon fyllt 30 så hade hon kunnat få både och. Men det är ett tag kvar dit så...

Ett vykort får duga så länge. Prytt med en fluffig katt.


KATEGORI: På tapeten

random uppdatering.


BULLSEYE!

Bilden ovan är resultatet av klockslaget som råder just i detta nu. Det borde inte vara tillåtet att vara vaken nu, fan i mig! Inte på en söndag! Jag ska alltså iväg och jobba igen.

Jag ville bara att ni skulle veta, för jag har ditchat er ett bra jävla tag nu. Som Inga-Jill brukar säga: jag är som en upptagen karriäristpappa som ligger med sin sekreterare. Vilket i och för sig är halvsant. Ulla är en väldigt ömsint kvinna.

Jag skulle ha svarat på era kommentarer igår kväll, men jag fastnade framför iTunes. Jag hann klicka hem tio låtar innan jag kom på att skiten kostade pengar. Gött!

Dagens fråga: Tror ni det finns det en anledning till att "sekreterare" har ordet "sekret" i sig?


KATEGORI: Pelles vardag

raggare.


Jag var ute och gick med hunden för ett par timmar sedan när jag mötte en raggarbil. I denna bil satt det minst åtta personer, alla klädda enligt klädkodexen som kommer med "raggarkulturen" (se bilden ovan). Samtliga i bilen var fulla som svin och valde att, när de passerade mig, peka, glo som fan och skrika "ÖÖÖÖÖÖH! ÖÖÖÖH! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!".

Allt enligt sann neandertalarmanér.

Jag kände igen en av de, han gick ut högstadiet med underkänt betyg. Idag var han full innan klockan slagit två. Klädd i skinnväst.

Så skrattar han åt mig och doggen? PFF!

Självinsikt, dude! Kirra lite av den varan, aight!


KATEGORI: Pelles vardag