Tankar från sanitetspåsen.


Okej, så min fantasi har trutit här på bloggen de senaste dagarna. Vilket känns lite löjligt, då bredden på de ämnen jag brukar beblanda mig med sträcker sig från Star Wars till "varför alla borde få ligga med Lily Allen". Alltså ett ganska brett område att kunna beta havre från.

Därför inför jag här med min hjälpsamma vän plastpåsen (återanvänd och avsköljd efter att ha fungerat som förvaring för rökt skinka). Den här påsen ska fungera som en livlina de gånger då fantasin inte fått sitt och jag behöver något att blogg om.

Nu ska ni ska hjälpa mig fylla den med bloggmaterial.
För att jag är lat.

För att ni inte ska stå handfallna och oförstående, här är ett par exempel av ämnen som jag redan kört ned i påsen:
- "Tio för- respektive nackdelar till att inte åka till Lund och bli kalasradar med Wingers".
- "Hur Twilight kom att förändra mitt liv och ge mig kronisk diarré".

Ni fattar, kör er grej!

Kanske gör jag en ny kategori av skiten också. Måste bara ha ett schysst namn först. "Tankar från sanitetspåsen", vad sägs om den?


KATEGORI: På tapeten

Vintertid.


Efter en sovmorgon i Rom.

Hades bevare mig väl, det är ju vintertid idag! Jag som precis vaknade upp, såg att klockan var kvart i elva och gav mig själv ett par knytnävar i magen. Sen såg jag på datorn att det var dags för vintertid och genast satte placeboeffekten in. "Jaha, är klockan bara kvar i tio? Vad skönt, då mår jag visst skitbra!"

Ni vet hur det ligger till, jag och sovmorgon är ingen bra kombination. Tur att den mentala misären kan avstyras med lite inbillningsförmåga.

Så vad gjorde jag igår? Jag var inne i stan och käkade mat med folk hela dagen. Jag var inte bjuden på någon halloweenfest i alla fall, så mycket vet jag. Första gången på jag vet inte hur jävla länge. Men jag överlevde.

Eller gjorde jag verkligen det?

...


KATEGORI: Pelles vardag

Skor! Köp! Nu! Köp! Skor!


Jag fick ett mejl igår om att göra reklam för en sajt som har utlottning av Uggs-skor. Det enda jag behövde göra var att nämna hemsidan i förbifarten och tjäna fyrtio pund för besväret. Mejlet kan ha varit ett spam, jag är inte helt säker. Det såg äkta ut i jämförelse med "congrats youve won £1,000,000,000. just send me your bank information"-mejlen som man får mellan jämna mellanrum.

Jag beslöt mig hur som helst för att skita i det. Det finns ingen chans i havet att jag på ett naturligt kan nämna en skotävling och komma undan med det. Speciellt en tävling för kvinnopjucks. Fula sådana dessutom.

Men om det finns något företag ute i landet som vill bli nämnda i ett inlägg eller två, så är jag inte omöjlig. Så länge det inte är skor då.


KATEGORI: På tapeten

mina gener och jag.


Jag

Jag har varit ledig hela veckan. Vilket inte har märkts i bloggen, jag vet. Det är skam på torra land! Hur som helst, eftersom jag varit ledig så har jag "unnat" mig att sova ut (flådigt). Ingen väckarklocka har använts och jag har sovit tills dess att jag vaknat runt tio-elva. Och jag har mått skit alla dessa dagar och inte blivit pigg förens runt tiosnåret på kvällen.

Idag: klockan var ställd på sju och man är skitpigg.

Den som hade turen att få blanda ordningen den pool av gener som är min kropp måste ha haft förjävla roligt. "Öh du, släng ned lite powerhårväxt och udda sömnvanor också, höhö!".

Är det nu man ska skylla på Gud?


KATEGORI: Pelles vardag