hipsterkänsla raserad av P4.


Följande scenario (se klipp ovan) utspelade sig imorse.

Jag som precis fått känsla av att vara lite hipp, att jag "hängde med" och var uppdaterad i musikvärlden. Och så har jag inte sträckt mig längre än P4's spellistor. Jag förbannar den dagen då Sveriges Radio Örebro blev den förinställda radiokanalen i det här hushållet!

Jag vet inte varför, men jag tar alltid lite (väldigt lite) illa vid mig när P4 spelar musik jag gillar. Barnsligt må hända. Jag tror det har med åldersnoja att göra. För man har ju alltid fått lära att bara gamla människor gillar P4. De och unga grisbönder (egen erfarenhet).
stefan

Finns det på spotify då?

anna

typisk p4musik det där ju pelle ;P

Rosita

Hahah åhhh, P4 <3<3<3<3<3<3Eller?

Ellie

Äh, radio suger! Samma jäkla skit om och om igen.

Linda

ha ha var inte ledsen nu. Det är faktiskt skoj att bli äldre ;)

Sofia

haha ja de är chockerande att de går något bra där ibland när man åker med morfar ;)

Frikadellen

Du är tjugo-fucking-två. Du har rätt att lyssna på hur gubbig musik du vill. Du kommer aldrig misstänkas för gubbe. En tanta som your truly på tjugosex-fucking-och ett halvt, HON behöver däremot passa sig hon.

Emma says style, love & rock and roll.

haha ja vad är du då, gammal eller grisbonde, va va va?

NAISY- Anna i landet Upp och Ner

Nej Pelle, du behöver INTE skämmas över att du gillar Sven-Ingvars!

bella

innan Bandit Rock började spelas i Norrköping så lyssnade man på East fm. det jobbiga var att jag visste att det var bara jag, och småbarn i 12-års åldern som tyckte om skiten. snacka om att aldrig växa upp! ;)

anna

pells, vad hände med våra morgonrutiner om att alltid säga godmorgon i varandras bloggar. jag saknar den gamla goda tiden du ;P

Daniel

p4 e det ett svenskt 60+ program i sverige!?!?

jessica

haha... hej Pelle, kompis till ceciliatipsar här. Hamnade här av en slump, såg detta inlägget och kände igen min radio på jobbet. "Otippat!" tänkte jag och klickade igång. "men va fan.. ÄR det mitt skrivbord på jobb eller?!" Lika stökigt, likadan röd penna under påsen där och den står likadant på likadant färgad bordskiva och ett lönespec (eller annat liknande "hemligt" dubbelvikt papper) till vänster där.. hahaha, det här var en märklig upplevelse!Jag borde va förvånad men jag finner mig liksom inte överraskad av att jag också gillar låten som spelas. :) tror det är en örebro-tjej va?dessutom kunde kylskåpet med gissningsleken va mitt... det här är lite weird - min manliga tvilling bor i Örebro?

Johanna

Haha, ååh, det här inlägget gjorde min dag! Jag känner dessutom precis likadant. P4 liksom?Älskade den lilla dansen med kameran btw.