Vinn mina (gamla) raggsockor!


Bella skrev följande kommentar här om dagen: "jag hoppas du köpte några raggsockor som du kan lotta ut i bloggen. Och jag hoppas verkligen att jag vinner den tävlingen då!".

Attans jävlar, jag tänkte inte så långt! Jag hade ju kunnat köpa på mig lite sockor att lotta ut! Oturligt nog så köpte jag bara så många som jag själv behöver. Men jag ska inte vara omöjlig, jag tänker låta er få chansen att vinna mitt senast par sockor (se bild ovan)!

Beskrivning av pris: dessa raggsockor kommer i en blå nyans. De har en naturligt sliten look och en färsk arom som kan beskrivas som "unken". De kan också signeras vid önskemål. Vill du få chansen att vinna detta par? Lämna en kommentar och skriv "pelle är bäst".

Jag känner mig som Oprah.

(Måste sluta blogga om raggsockor fan).
Publicerat i: Okategoriserbart

arton par.


Nu har jag svennat loss på Knullared. Med mig fick jag arton par raggsockor, varav två av dessa par har förstärkt "sula". En fotfil köpte jag också, så kanske kan sockhelvetena hålla lite längre än en vecka nu.

Andra saker jag fick med mig:
- filmboxar med alla Tillbaka till framtiden-, Indiana Jones- och Jurassic Park-filmer.
- två säsonger med Family Guy och tredje säsongen av 30 Rock.
- en jävla massa strumpor.
- en jävla massa kalsonger.
- en julklapp till syrran värd sju spänn (mer får hon inte).
- en cykelpump.
- påslakanset.

... och lite annan skit. Länge leve materialismen, aight! Trevligt hade vi också, jag höll låda i bilen så att ingen skulle somna. Sverige har jävligt många udda ortsnamn värda att analyseras. Mina medresenärer håller med!

Nu ska jag iväg och kolla på nytt vrålåk och sen jobba! Hörs senare, jao!
Publicerat i: Pelles vardag

Mot pullared.


Yo och go' morgon på er, nerds! Idag ska vi dra till Ullared. Det känns fan lite speciellt, sist jag var så här svenning var nog när jag var på husvagnssemester och såg på Beck-film. Samtidigt. Och gillade det! Och vi vet ju alla vid det här laget att Beck inte är min starkaste jävla sida.

Om jag inte känner för att akutvomera på ett ögonblick.

Dagens planer: köpa på mig ett fetinglager av raggsockor. Folk tror jag överdriver när jag säger hur många par jag planerat köpa, så det ska bli kul att bevisa de motsatsen. Sen har jag lovat köpa med två par till chefen också.

Fjäskpoäng för 2010 - check!
Publicerat i: Pelles vardag

lilla "W" i skrivstil.


Nog för att jag är gammal, men jag är inte riktigt skolad i skrivstil. Så nej, jag har inte skrivit lappen i förra inlägget, jag nyttjade bara mina redigeringskunskaper. Jag verkar vara jävligt begåvad på skiten dessutom, för jag lurade ju röven av alla er. Nu funderar jag på att snickra ihop en bild på en trekant mellan mig, Oprah och Steven Spielberg. För att dra in lite cash från amerikansk media.

Vi hade faktiskt textböcker där vi kunde lära oss skrivstil, kom jag på nu! Fast de var mer som tidsfördriv när lärarna inte visste vad de skulle sysselsätta oss med. "Dra fram era skrivstilsböcker nu, ungjävlar! Det är dags att öva på lilla 'W'".

Nu kommer en Blondinbella-lista över veckan som kommer:
Måndag: jobb, möte och middag
Tisdag: (kn)Ullared
Onsdag: jobb
Torsdag: jobb
Fredag - söndag: LEDIG!!!!11ett

Köpa bil ska jag väl också hinna med. En Ferrari. Eller en Volvo 740.
Publicerat i: Pelles vardag

Inspiration.


Det är mycket tjat om "inspiration" i bloggvärlden. "Nu har jag fått så äckligt mycket inspiration att det kommer vara mycket roligare och lättare att blogga". Och så har personen i fråga varit på Vasamuseet. Eller Parken Zoo. Nu syftar jag inte på någon specifik person (hej Anna!), så gå inte och sura ner er nu!

Hur som haver så tänkte jag igår kväll att skulle bejaka mig själv och finna lite av den här "inspirationen" som man tydligen behöver besitta för att ha en skitbra blogg. Som en del av min stundande comeback. Så jag drog fram något slitet spiralblock från '99 och började skriva ner all skit jag kom att tänka på. Detta var alltså hur jag definierade "inspiration", ett kollegieblock och blyertspennor.

Summa: jag pissar på inspirationsjakten. Ge mig fyrtioåtta timmar ledigt, lite whisky, en säng och jag är tillbaka på fem röda. Snart nog, go' vänner. Snart nog.

Nu ska jag jobba. Igen.
Publicerat i: Pelles vardag

Mindre flådiga saker.


Frukost.

Mörr'n!

Morgonens insikt: jag har nått nya höjder på mitt I-landsgnäll nu, för jävlar vad börjar hata att inte ha tid/ork med internet. Någon hörde av sig på Facebook och frågade var jag höll hus egentligen. Det har varit mycket nu den senaste tiden. Inte nödvändigtvis jobbiga saker, men i stort sett bara skit som drar ut på tiden. Jobb, möten, middagar... Vilket låter bra mycket flådigare än vad det är.

Och på tisdag drar jag och några peeps till Ullared. Svennigt som fan!

Men jag kommer bli bättre på det här med blöggen igen. Jävligt snart. Och kommentarerna glömmer jag inte heller. Jag vill bara att ni skulle veta, ey! Medan ni väntar på fullskalig comeback så kan ni väl massera varandras fötter så länge, aight? Gör det! Och fota gärna!

Eller filma...
Publicerat i: Pelles vardag

I Anneli.


Jag måste slå ett slag för public service för en gångs skull! Det sker inte ofta, det ska ni veta. Men är det någon mer här som sett I Anneli? Serien visas på ettan på måndagskvällar och är fan i mig det bästa som SVT sänt sedan Mia & Klara. Handlingen kretsar kring den lätt dysfunktionella Anneli som jobbar på ett fik och vars enda vän är hennes alterego, Liket.

Jag vet inte hur jag ska förklara det bättre, det är bara förjävla bra! Min humor i ett nötskal, tragikomiskt och smärtsamt att se på. SE FO I HELVEDE!

Avsnitt 1
Avsnitt 2
Publicerat i: Film och tv

Tio kanyler på köpet!


Nu har jag signerat fjortonhundra papper, öppnat upp för pensionssparande, börjat spara ihop en "buffert", snackat aktier och fixat lån till ett schysst vrålåk. Den här dagen har bestått av så jävla mycket intjänade vuxenpoäng, att jag blev tvungen att olla ett dörrhandtag när jag kom hem. Bara av den anledning att rent mentalt komma ned i åldern igen.

Sen fick jag ont i höften.

Men kompisar, det går bra nu fan! Bara lönen börjar rulla in ordentligt också, så är det jag som flyttar hemifrån snart som fan! Jag har hittat en frän trea vid korsningen Hallickvägen och Knivstyckargatan som praktiskt taget är gratis! Kostar bara 500 spänn i månaden och då ingår tio gratis kanyler i hyran!

Just ja, jag bad er gissa vem bloggaren var i ett inlägg jag skrev för ett tag sedan. Jag glömde skriva att texten var ett exempel, så ingen fattade vem jag menade. Inte så konstigt. Men Pjoltas lyckades ändå förstå att det var Egoinas geniala, vuxna och pricksäkra humor jag exemplifierade. Spö på posten skickas omgående!
Publicerat i: Pelles vardag

jag, håkan hellström?Är inte jag full i skit så säg? Se vad jag hittade när jag kollade igenom Natalie "CommuntiyChannel" Trans videos på YouTube! Lutande tornet i Pisa omringat av <i>-koder! Och jag som trodde jag kommit på något nytt och asfränt, sen så har idén hela tiden funnits i periferin i ett par klipp på nätet. 

Snacka om att ta cred för någon annans jobb. Jag känner mig lite som Håkan Hellström (om någon nu minns den debatten).

Idag är jag så ledig att röven går av på mitten och snart ska jag iväg till banken på möte. Jag är förjävla nervös. Vi hörs efteråt, hörni!
Publicerat i: Pelles vardag

Rachel Ray, Quizzo och annat nyttigt.


Idag är det onsdag!

Nu på förmiddagen så kan jag ha uppnått högsta graden av IQ-befriat handlande. Jag har sett på TV. Och nog för att TV sägs vara förlamande i sig, men idag var det knappast SVT2 jag gluttade på. Den kanalen brukar ju annars kunna rädda ens mentala hälsa lite. Har man ju hört (vad vet jag, jag ser sällan på SVT). Först ut i dagens TV-maraton för ollon: Tonåringar i öknenViasat Nature. Följt av Rachel Ray och därefter Denise Richards: It's Complicated. Ett program som tätt följdes av Quizzo på femman.

Och nu har jag tappat förmågan att stå upp...

Kom med tips på program som bryter ned ens kropp, jag vill testa mig själv! På ett icke-sexuellt plan.
Publicerat i: Film och tv

idag är det tisdag.


Skulle ha haft nytta av Facebook.

Den nya trenden på Facebook: underrätta alla om vilken veckodag det är. Utan att överdriva, det är fan tjugo personer som greppat sina mobiler nu på förmiddagen och uppdaterat sin statusrad med orden "idag är det tisdag". Fast värst är det ändå på veckans första dag, då pungar folk ut ordet "måndag" hej vilt fan i mig!

Facebook... detta förjävliga fenomen som inte går att slita sig ifrån. Dagens motsvarighet till onani på femtiotalet.

Fan vad trälig jag är på nätet just nu. Detta enda jag gör om dagarna är att sova, äta och jobba. Har jag tur så hinner jag med att besöka dass också. Allt blir bättre på torsdag, så att ni vet. Sitt upp och vänta, ey!
Publicerat i: Pelles vardag

Gissa bloggaren.


"Varför heter det "bokmal"? Jag menar böcker är ju lite för stora för malar!

Bara en tanke
".

Gissa bloggaren, folks! Den som gissar får som pris spö på posten och en ollning i örat. Nu ska jag dra iväg till jobbet. Börjar tidigt som fan idag, så jag får lov att signa off för dygnet redan nu. Smek alla jag skulle ha smekt och gör alla dumma saker som din farmor aldrig skulle ha gjort.

Fånga dagen, bryt ett ben!
Publicerat i: Okategoriserbart

#val2010


#nöje

Valresultatet gav nästan starkare reaktioner än Anna Bergendahls förlust i Eurovision Song Contest. Nästan. Jag försökte in i det sista att inte bry mig om det här valet, att skita i valvakan och resultatet. I ett försök att vara rebellisk. Jag vet inte om det är jag som blivit mer medveten, men har har inte det här valet legat på en förjävla låg nivå? Politiker som bloggare, vänner som främlingar, blåa som röda - alla har pissat på alla som råkar ha en annan åsikt. Fast kanske är det så det ska vara i valtider, att omoget visa förakt mot alla som råkar tycka annorlunda?

Annars kan jag säga att jag själv hade kul på Twitter hela kvällen. #val2010.

Modeorden för valet 2010: De blåa är egoister och de röda vill ha tillbaka bidrags-Sverige. Vi vet det nu, det räcker. Det är som att lyssna på en repad jävla LP-skiva. Alla har säkert fel dessutom.

Jag är mest ledsen över SD's framtågande, jag.
Publicerat i: På tapeten

Sushi, Tegan, Sara och Pripps Blå.


Jag har bara vidriga bilder från igår. Jag måste dessutom klippa mig så jävla mycket att det fan är en synd att behöva vänta längre. Justin Bieber har mycket lugg att spara för att komma upp till min nivå, det säger jag bara.

Men annars, utöver mitt ofotogeniska nylle, så var kvällen förjävla härlig. Jag och femton jobbarpeeps möttes upp på stan. Vi började med att ha i oss en jävla massa sushi. Sen gick vi och drog i oss några bärs och efter det så splittrades vi i någon timma. Jag, Tobbe och Frida hamnade hemma hos Ellen i hennes lägenhet. Där sjöng vi Tegan & Sara och drack Pripps Blå. För att vi coola på det viset.

Lovisa, som syns bredvid mig på bilden, fick en present av oss. En schysst reseguide över Australien. Hon ska nämligen iväg till the land down under och latja i några månader. Boken fick hon bara för att surfduden på framsidan hade sydväst och för små badbrallor. Vi tänkte att hon kunde behöva något att bliga på när hon är där nere.

Det var min kväll det, jao! Hur var er lördag?
Publicerat i: Fest och fylla

Jag är en förtidsröstare.


Bakisbusken.

Jag har förtidsröstat. Så här ett drygt dygn innan valurnorna stänger. Ni kanske undrar varför (jag vet att ni undrar varför)? Om jag skulle vara bakis imorgonbitti. Det är inget jag siktar på att vara, det kan jag inte påstå. Men eftersom jag ibland kan vakna upp och vara bakis efter en folköl (ibland också ett glas julmust), så beslöt jag mig för att det var bäst så.

Egentligen är jag ett fan av gå och rösta på den satta valdagen. Men när jag är bakis så vill jag hellre inget annat än att gå runt husknuten och besöka min favoritbuske. I min ensamhet. Minst av allt vill jag då åka till min barndomsskola, riskera att springa på någon gammal bekant och tvingas småprata med spyan i gommen.

Men röstat har jag, det är fan huvudsaken! Även om det skedde på ett tvivelaktiga och trashiga grunder...
Publicerat i: Pelles vardag

HTML-koder i vardagen.Hur mycket nörd är man om sitter och pusslar ihop bilder som ovan, och sen garvar som fan åt sina egna verk? Jag skulle ge mig en stark nördsjua. På en skala mellan ett och sju.

HTML-KODER ÄR KUL! HAHAHAHHAHAHAAHHAHAHA!

Idag ska jag internetnörda ett par timmar innan jag drar iväg och sluter upp med jobbfolket i eftermiddag. Vi ska käka sushi och sen ut och öla. Det blir alla tiders!
Publicerat i: Pelles vardag

tretton dagar gamla kalsonger.


Mitt kliansikte.

Nu har min näsa kliat konstant i timmar fan. Jag har sköljt ansiktet, snutit mig och undersökt snorverket med lupp efter ting som orsaker detta kliande. Allt utan resultat. Kanske är det något på min kropp som ruttnar, som sätter igång spasmer i näsborrarna?

Någon som vet om lukten från kalsonger gör näsan känslig? Kalsonger som inte bytts på tretton dagar, det vill säga.

Dagens fråga: när bytte du dina underkläder sist? Om det var mer än tio dagar sen, kliar din näsa?
Publicerat i: Pelles vardag

Min teori om hur Eminem tog sitt artistnamn.


Året är 1992 och rookien Marshall Mathers försöker bli stor inom hiphopvärlden:

"EY BRO! I'ma so fucking whiteee, yo! I need to reach to the black community, yo know whaaaat I'm saying, yo? Guuurl please, I'ma got it! I will name myself after those M&M candies, eh ooh! Then I'ma gonna reach aaall the colored folks in dah word! The brown peeps. The yellow peeps. Those darn red indians as well. And the aliens in outer space, yo! [...]".

Det måste ligga till så här. Jag sätter fan min toarulle på nattduksbordet att det stämmer.
Publicerat i: Musik

Kasta svin åt pärlorna.


Somna på böcker gör jag lite titt som tätt. De nätter då jag lyckats med detta så brukar jag vakna upp jävligt nöjd och känna mig kulturellt berikad. Helst av allt försöker jag somna på något verk av Dostojevskij eller Tolstoy. En och en annan Lagerlöf-dänga har också ådragit sig ett par dregelskador genom årens lopp.

Imorse så vaknade jag av att en porslinsgris* låg tryckt mot min tinning. På riktigt fan.

...

Ska försöka skriva något mer intellektuellt på rasten sen, jag kunde bara inte låta detta förjävliga svineri gå bloggen förbi. Kaffe nu! Mörr'n på er, nollor!

*ej i fullskalig svinstorlek.
Publicerat i: Pelles vardag

En maträtt att ligga med.


Jag.

Så ni vill veta vad jag haft för mig? Kul att ni frågar, jao! Jag har besudlat mormors hem med min absoluta närvaro. Jag klagade på att hon inte klarat sitt korsord, drack upp allt hennes ICA-kaffe och gnällde över att godisbitarna kletat ihop till en enda gallstensliknande sörja.

Tur att man är en väluppfostrad jävel.

Sen var jag med päronen och veckohandlade. Sist det hände var väl runt 2003. Och väl inne i affären så råkade jag lova att laga dagens middag. Vilket jag ångrade direkt. Jag bor inte hemma för att behöva laga käk vad fan. Men jag slängde i alla fall ihop ett kulinariskt mästerverk. Jag hade velat ligga med maten, så jävla bra blev skiten. Ja, jag skulle vilja gå så långt och säga att det var en "biblisk synd" att jag la ner min kockkarriär innan den ens börjat.

Jag hade kunnat bli en ny Jamie Oliver. Fast naknare. Och hårigare. Men lite snyggare. Och med två fotomodellsfruar.
Publicerat i: Pelles vardag

tantsnusk.


Gladporr med bett i.

Undra om det är meningen att man ska skämmas mer och mer för varje True Blood-bok man läser? Omslagen påminner fan lite om tantsnusket som står bredvid Allers i tidningshyllan. Har någon här förresten läst en sådan bok någon gång? De har jävligt många synonymer för ordet "kuk".

Inte för att jag har läst...

Jag svär vid min massiva pulserande åderpåle!
Publicerat i: Okategoriserbart

toapappret på nattduksbordet 2.0.


Vy från mina Hepatit C-kuddar.

Minns ni toarullen? Den står kvar här på nattduksbordet än. På sistone har den dessutom knäckt extra som myggdödare och nackstöd.

Ja, det var mest det jag ville. Det märks fan att klockan nyss är slagen fem, för det är bara då inläggen ser ut så här. Sexuella anspelningar på toapapper, det är sånt vi ägnar oss åt här på landet innan vi fått i oss morgonkaffet.

Hörs på rasten, nerds!
Publicerat i: Pelles vardag

det här med politik.


Miljöpartist-Pelle.

Vet ni hur många gånger jag fått höra följande ord den senaste tiden: "Jag antar att du kommer rösta blått eftersom din syster är aktiv inom Moderaterna". Har jag fel eller säger inte det mer om personen i fråga som säger så, efter vilka premisser denne röstar efter?

2006 röstade jag, hör och häpna, faktiskt på Miljöpartiet. Jepp, så sant som det är sagt! Jag hade en Kånken-väska och drömde om ett bockskägg, så Miljöpartiet kändes som det enda självklara. Jag gillade deras politik också. Just då åtminstone. Fullt lika grön är jag kanske inte idag. Inte efter att vi rannsakat oss själva rent politiskt (mest skoj dock) på statsvetenskapskursen jag gick på LiU för några år sedan.

Jag fick precis en önskan om att jag skulle skriva hur jag ställer mig i det stundande valet. Nä, det kommer inte att hända. För jag är så jävla less på alla hobbypolitiska inlägg som alltid blossar upp så här i valtider. Sen att hela mitt Facebook- och Twitter-flöde dessutom är smockat med sura kvartspolitiker som argumenterar och låtsas kunna sin grej gör inte saken bättre heller.

Jag tycker både den röda och den blåa sidan kommer med för- och nackdelar i sin politik. På riktigt. Sen så finns det alltid en sida som passar en själv lite bättre. Och låt oss stanna där här på Pälläs Persönliga, aight!

Väljer man sen att rösta på Sverigedemokraterna, då har jag istället ett och annat att säga till om. För er mindre vetande Sverigedemokrater, se på det här klippet!

PISS OUT!
Publicerat i: Pelles vardag

nya klövar och pussys.

Här får ni senaste omgången av inkomna fötter och katter! Det är så jävla kul att det här håller än, att ni faktiskt tar er tid och skickar in bilder. Som tack får ni föreställa er smek på valfritt ställe av undertecknad.


ÄNTLIGEN! - Tipsaren Cecilia höjde äntligen fotkvoten här inne! Det var på tiden!


Shutter Island - Egomorsan Jessica skickade bilder på någon som inte verkar fullt frisk, haha! Lömskheten i form av en katt, det har ni här go' vänner!


Två i 1 - Ett undantag för dagen är bild ett här ovan, där vi ser Jessicas mafisohund. I en barnstol. Med ett censurerat skrev.

Bild nummer två kommer från min Beach Boys-buddy, Bea. Hon har skickat en bild på sin Nicole Kidman, katten som blivit bannlyst från hyreshus i Skellefteå. Det hela är en jävligt sorglig historia.

Det var allt för den här gången!
Fortsätt skicka mer Comic Sans-hat, katt- och fotbilder till pellespersonliga@live.se

Ba' gör't!
Publicerat i: På tapeten

BDSM-lakan.


GNÄÄÄÄGG! Jag bjuder på den här fan.

Här ligger jag och är förjävla snygg i sängen. Ser ni mina schyssta lakan? Köpte de ur en begagnatlåda på erotikmässan. Tydligen har de synts i diverse BDSM-filmer under tidigt nittiotal. Fick rådet att koka de minst en timma i saltvatten för att undvika en eventuell hepatit C-infektion.

Nä, jag bara sköjar mer er! Det är min egna bordellkuddar. Matchar fint som fan till det zebramönstrade överkastet.

Nu ska jag jobba! Hörs på rasten, ey!
Publicerat i: Okategoriserbart

Fjorton par raggsockor.


Efter att lönen anlänt så ska jag och några jobbpeeps dra till Ullared. Jag ser den resan som ett gyllene tillfälle att handla på mig ett lager raggsockor. Jag hade tänkt mig en fjorton par eller så. Helst några i virkad ståltråd som klarar av att bemästra mina rivjärn till trampdynor.

Kanske vore det en bättre idé att lära sig stoppa sockor? Visst säger man så när man lagar skiten? Finns det någon här i cyberspace som kan lära en simpel, fast förjäkla fager, bondunge denna ädla konst?

By vid vägen (by the way), rubriken i förra inlägget blev just snygg! Det jag menade var att ha de bestämda böjningarna av ordet "papper". Men orka ändra asså liXozhm bah!
Publicerat i: På tapeten

ett papper, flera papperen?


Papperen på bilden har inte skrivit inlägget.

Wöw!

WÖHÖW!

WÖÖHÖÖW!

Fan vad jag pissade på bloggen igår då! Kändes lite drygt, speciellt när jag lovat dyrt och heligt att blogga röven av mig nu när jag hade ett par jobblediga dagar. "Åh, det ska bli så skööönt att vara ledig heeela måndagen. Då ska jag bara dricka hallonte, gå på rosa moln, läsa Cosmopolitan och blogga hela dagen. Alltsammans till ljudet av fågelkvitter".

Sen hittade jag en fetingbunt med papper som jag var tvungen att ha gått igenom tills imorgon. Hundra sidor rätt och slätt. Det sög häströv och kändes som en oändlighet, men nu är det gjort!

Så nu vet ni, jao! Nu ska jag bada. Naken. Grr.
Publicerat i: Pelles vardag

jag ska öppna din dörr och ge dig tommy nilsson i en skål.


Det Nilssonianska residenset (läs vår svennig enplansvilla) genomgår ständigt förnyelse och ombyggnation. Nu under den senaste månaden har det byggts ett soldäck utanför vardagsrummet. Ett soldäck som i sin tur ska fungera som golv till det uterum som ska kläckas nästa år.

Poängen här: ser ni dörren på bilden? Det är första gången som den varit öppen. Någonsin. Det är sant fan. När päronen beslöt sig för att bygga huset 1979, då tyckte de att det var en god idé att slå upp en markis (syns på bilden, det orangea helvetet) som löpte tvärs över dörröppning. På en dörr som öppnas utåt. Och ja, jag vet att sjuttiotalet kom med en del roliga droger, men hur jävla korkat var inte det? En mandarin hade fattat bättre.

Men nu dörrens oskuld tagen och jag tyckte det krävdes ett blogginlägg för att uppmärksamma skiten.
Publicerat i: Pelles vardag

dagens.


Jag har ingen fantasi idag, så låt oss köra en dagens-lista.

Dagens spya: Orsakad av OLW's nöt- och olivblandning.
Dagens låtar: You've Got The Love med F+tM & Dizzee Rascal och Getting Away With It All (Messed Up) med James.
Dagens kroppsodör: Nyvaket/Axe.
Dagens överkonsumtion: Kaffe.
Dagens bästa: Sista jobbardagen för denna sketajobbiga vecka.
Dagens skällsord: Jakkuk!
Dagens bortkastade minuter: ToppbloggarnaAftonbladet. White trash united.
Dagens klipp: DET HÄR! "I'm gonna find you and rape you until you cum dust!".
Dagens finne: På låret bredvid mister Johnson.
Dagens reklam: Följ mig på Twitter och känn på lyckan som kommer med att göra detta! Du blir miljonär, fri från karies och får en högre IQ - allt på en och samma gång.
Dagens ekvation: Imorgon är det sista True Blood-avsnittet för den här säsongen och tror att någon från ensemblen får kasta in handduken. Så nu använder jag mig av relativitetsteorin för att räkna ut vem som ryker.
Publicerat i: Pelles vardag

mårten och pelle.


Jag har rast och läser bloggar. Och kolla vad jag hittade på Mårten Anderssons blogg - mig själv fan!

Fast det var visst en bild på Mårten själv. Men visst fan finns det likheter mellan oss? Släng bara på mig tretton år mer ansikte, en fungerande skäggväxt och jävligt mycket mer scenvana så tror jag vi kan ha mitt framtida utseende spikat.

Alltid ett jävla nöje att hitta en kändis man är lik. Eller en Mårten Andersson.

Och ey, det är inte meningen att ditcha er fan! Men min vecka har varit kämpig. Nästa vecka är jag ledig mer, så då blir det lättare att fixa kommentarerna.
Publicerat i: Okategoriserbart

förlångius sovmorgonius.


Star Wars ringde och vill ha sitt ur tillbaka!

Jag vaknade några minuter innan tolv. Och som jag sagt många gånger förr, en av mina sämre egenskaper är min totala oförmåga att palla en sovmorgon.

Hur man ställer diagnosen "förlångius sovmorgonius":
- Huvudvärken bultar innan för pannbenet som ett band av slagverk.
- Ens temperamentet påminner om Thorsten Flinck vardagliga humör.
- Finmotoriken lämnades kvar i sängen.
- Ens första måltid blir lunch. Måltidscykeln är förstörd för det resterande dygnet.
- I sällsynta fall får personen också lös ma...

[springer till dasset]
Publicerat i: Pelles vardag

katy perrys pormaskar.


Från blogg.se's startsida.

Det är kul när företag använder sig av GIF-bilder. Hur jävla sugen blir man på att punga ut femhundra spänn, när Katy Perry har hagens grynigaste ansikte på den där bilden? Hela hon ser ju ut att vara täckt med pormaskar och okända svarta hål.

She tried Proactiv and she didn't like it.

Haha! Ordvits. Kul.

Nu ska jag jobba sent som fan! Så vi hörs imörrn, hörni!
Publicerat i: Okategoriserbart

cashen rullar in.


WOOT! WOOT! Min blogg har dragit in 120 spänn på annonserna jag har här nere till höger! Fortsätter det så här så kan vi snart lotta ut kattungar, strösocker och raggsockor på löpande band. Det är ju därför som jag har skiten, om ni minns? För att kunna lotta ut saker till er.

SÅ KLICKA PÅ VAD FAN!

Host.

Några av er har sagt att annonserna är onödiga och fula. Men vad fan, en dagspenning på två och femtio spänn är ju inte helt fel. Det blir fem Jenka-tuggummin om dagen. Det ni!
Publicerat i: På tapeten

mindre text och mer skrev.


Jag vet, jag vet, jag vet... det har varit för mycket text på sistone. Så här får ni en bild på mitt mjukisskrev i all sin prakt och härlighet.

Skriv det första ni kom att tänka när ni såg bilden! Själv tänkte jag: "wöhöw, det märks att jag har stora fötter fan!".

Sant.
Publicerat i: Okategoriserbart

gnäll om facebook.


Jävlar vad internet segar! Jag börjar undra om jag kommit emot någon knapp för slow motion mode. Facebook tar minuter att ladda. Och så när man väl suttit och degat framför en vit skärm i minuter, så möts man bara av sorgliga jävla statusuppdateringar.

"suck nu bär de ivägg te jobbet igen träligt som fan". Med den stavningen, ja. Hur pallar folk att skriva sådan skit dag ut och dag in? Tänk om ens arbetsgivare skulle se? Det är bra modigt. På ett mindre smart sätt.

Fast de bästa statusförfattarna är ändå de som skriver något i stil med "ÅÅÅÅÅH! JAG HATAR MITT LIV!!!". Var på någon svarar "men guuuuumman vad har hänt? <3<3<3" och som i sin tur får svaret "det är inget man pratar om facebook".

...

Eller folk (white trash) som lider av sjukligt mycket bekräftelsebehov och "gör slut" med sin partner efter minsta lilla bråk. Sen får de en halvtimmas medlidande innan de ändrar tillbaka igen.


Fan vad neggo jag låter. Så är inte fallet, idag har jag lika bra humör som lattemorsorna på stan!
Publicerat i: Pelles vardag

dagens goda gärning.


Bilder stulna utan vare sig tillåtelse eller dåligt samvete.

Dagens goda gärning: har skänkt 47 öre till HanaPee's TV-insamling. Hon nämnde mig till och med i förbifarten. Jag antar att det var mitt enastående engagemang och min generositet som gjorde att jag var värd att nämnas vid namn.

Sen vill jag bara slå ett slag för Hannas blogg, nu när den ändå är på tal. Den är fan den absolut roligaste som finns! Det är faktiskt den enda som, på en och samma gång, får mig att garva rakt ut.

Därför, go' vänner, kan ni väl göra mig en tjänst? Gå in på Hannas blogg och lämna en kommentar i stil med "jag såg dig prova kläder på H&M här om dagen, du hade glömt stänga provhytten ordentligt".

HAHAHAHAH!

Gör't! Det blir kul fan! Och nämn inte mitt namn!
Publicerat i: Pelles vardag

hungerspelen.


Ser ni det anabolastora hårstrået på stortån?

Jag hänger mycket på YouTube, det vet ni vid det här laget. En av de stora snackisarna bland vloggarna har varit The Hungergames-triologin, den überhyllade bokserien om 24 ungdomar som slåss mot varandra i direktsänd TV. Så här om dagen så köpte jag äntligen de två första böckerna på svenska.

Och vad tror ni inte jag får läsa på de båda baksidorna?

"Historien höll mig vaken flera nätter i sträck, till och med efter att jag läst ut boken och bara låg och tänkte på den".

"Fatta Eld levde inte bara upp till mina höga förväntningar, den överträffade dem".

Citerat Stephanie Meyer.

...

Wow, om "geniet" som "skrev" Twilight gillar böckerna, då måste de ju vara bra... Jag känner att jag kan ha kastat pengarna i sjön här, jepp!
Publicerat i: Pelles vardag

superhjälten.


Jag hade fan världens grymmaste jävla dröm i natt! Jag drömde att jag hade omvänd ansiktsbehåring, alltså att jag var tvungen att raka den övre halvan av ansiktet varje dag istället. Eller, varje dag förutom de dagar då jag ville få ligga och sparade ut ett kåtframbringande femdagarsstubb (tips, jao!).

En klapp på axeln och en spark i röven till mitt undermedvetna som kommer på skit att blogga om! Raklödder i höger öga fick jag också på köpet, bara där hade vi ett potentiellt blogginlägg.

Visst fan liknar jag också en superhjälte med all den är sörjan i nyllet? En jävligt svag, fast smart och rolig, superhjälte. Vars superstyrka är att spruta ner folk.
Publicerat i: Okategoriserbart

patient 67.


Sitter och flinar åt era kommentarer på det förra inlägget. Jag gillar att min blogg verkar vara samlingspunkt för världens alla onödiga fobier. Pjoltas nämnde "mörka danska filmer" och jag får lov att ha det som bubblare på min egen lista fan. Speciellt filmer med Mads Mikkelsen i huvudrollen.

JAU SKAU DÖDE DIG, FO I HELVEDE!*


Och på tal om att skita knäck, jag sitter här på rast och läser i Patient 67. Jävlar i sjön vad bokhelvetet är bra emellanåt. Förjävla spännande!

*danska
Publicerat i: Pelles vardag

tidernas tio mest obskyra rädslor.


Jag må ha ett yttre som Brad Pitt, ett intellekt som Albert Einstein och en sångröst som Cat Stevens. Men havet ska veta att även vi mer perfekta människor har våra brister. Som jag själv, jag är jävligt chicken när det kommer till de mest märkliga saker. Därför bestämde jag mig för att skapa en topp-tio-lista med mina mest obskyra rädslor.

10. Gammal mjölk. Bäst före-datumet kan ha passerat med bara en dag och jag rör knappt skiten med tång.

9. Per Morberg. Fan vad den där karln skulle kunnat ha pli på mig om han så velat! Jag hade blivit hans slav av ren respekt.

8. Vakna med fötterna utanför täcket
. Som att be om ett nattligt besök av en psykopaten i grannhuset.

7. Tvestjärtar. Nog sagt.

6. Clowner. Alla som varit på cirkus vet fan vad jag talar om.

5. Tvillingsystrarna i
The Shining. Filmen är 30 år gammal och jag har sett skiten hundratals gånger, men likt förbannat så skrämmer de där vidriga ungarna fortfarande skiten ur mig.

4. Kristina Lugn. Ta det inte personligt, Kristina. Försök i alla fall.

3. Julkalendern med mumintrollen. "Nä, men oj! Vi kan visst ta av oss våra huvuden! Låt oss göra det nu när alla små snälla glin sitter och kollar på!".

2. Bob i Twin Peaks. David Lynch mindfuckade mig i veckor efter att jag sett Bob för första gången! Det finns fan ingen annan TV-seriekaraktär mer obehaglig. Kanske brudarna ur Gossip Girl, men utöver de finns det ingen.

1. Mausoleumbyggnader. Av den mindre varianten. Fy fan, jag får kalla kårar av att bara se på de där små gravhusen.


Nu till er, vad har ni för löjliga rädslor?
Publicerat i: Pelles vardag

pussy på posten.

Här får ni två nyinkomna kattbilder som jag fått de senaste dagarna:


Weise - Twiligt-nörden Stéphanie bidrog med lite pics på sin bortgångne vän, Arne. Han var ett himla fint kattskrälle, hörru!


Familjen Soprano - Sabina bagare har fem små mafiosos till salu*! Ja, hon utnyttjar makten som kommer med min blogg för att få sina kattunga sålda. Känner du för att köpa en mafiapussy? Hör av dig till kvinnan!

Mer bilder, tack och yo! Skicka dina katter, fötter och Comic Sans-hat till pellespersonliga@live.se!


*cigarett och hatt ingår ej vid eventuellt köp.
Publicerat i: Pelles vardag

morgonsmör.


Frukost på tänderna och två decimeter arm.

Här sitter jag och gal till Morning Has Broken och dricker java. Det låter förjävla vackert, hörni! Den där Cat Stevens (Yusuf? Josef?) kan sin grej. Jag tänkte fånga skiten på film och lägga upp ett YouTube-klipp med min skönsång. Men sen kom jag på, det kan inte vara bra att vakna upp med för mycket endorifiner.

Alltså: jag tolkandes Cat Stevens = ger ett hälsovådligt överskott av endorfiner.

Ni får en morgonsmörig Spottan-lista istället, nerds! HÄR!
Publicerat i: Okategoriserbart

frukost-på-sängen-dialog.


Sitter i sängen och svullar mjölkchoklad och läsk. "Vardagslyxar" som Blondinbella hade kallat det. Jävlar vad sunkigt det är att käka i sängen egentligen. Ni vet på film, när huvudkaraktärens ligg har fixat frukost på sängen, varför får man aldrig höra något i stil med:

"Alltså du, skitschysst att du fixade det här! Speciellt när du inte lagat käk sedan 2002. Men jag kan inte äta här i sängen. Min macka kommer smula oavsett hur försiktigt jag än äter och jag tycker inte det är någon höjdare sova på miniskorpor tills nästa gång du bäddar om sänghelvetet! Dessutom har du använt ister istället för smör. Men ändå, skitschysst gjort..."


Jag hade köpt det!

Och låt oss ignorera toarullen på mitt nattduksbord! Eller nej, den är till för mitt snor. Inget annat!

Säger vi.
Publicerat i: Okategoriserbart

pelle på hela internet.


Det är för lite ClipArt nu för tiden!

Det räcker tydligen inte med Facebook, Twitter, YouTube och allt vad skiten nu heter, jag tycks att en ständig hunger för "sociala nätverk" (som yuppisarna så fint kallar det). Till listan jag-är-en-nörd-utan-liv kan jag nu också skryta med att jag skaffat mig ett konto på DailyBooth. Ni ser den nya knappen under "stalka mig" här till höger. Den som ser ut som två testiklar.

För en som varit med i YouTube-matchen ett tag, så har jag vetat om fenomentet med DailyBooth bra länge nu. Det har inte riktigt slagit igenom i Sverige. Än. Det lär väl som vanligt dröja ett par år till. Lite som det var med Twitter. När den svenska kvällspressen snappade upp hypen som var Twitter - ja, då firade sajten tre år.

Alltså är anledningen till att jag joinar DailyBooth den att jag vill ha en löpsedel i kvällspressen. "Lönnfet bloggare skyndar på svensk press när det kommer till internetfenomen". Och för att ingen riktigt ska kunna undslippa mig på nätet!

*ReKLahM*
Förfölj och ge mig sjukdomar på följande ställen: FACEBOOK, TWITTER, DAILYBOOTH, YOUPORN, ONANERAMERA och... ja, här på bloggen!

Uppdatering: det här är DailyBooth! Lite som Twitter, fast med bilder!
Publicerat i: På tapeten

flimmer.


I natt hände något förjävla onödigt. Ni vet när man kan vakna till mitt i natten och se lite flimmer framför ögonen? Skiten brukar uppenbara sig en halv sekund och ha formen av en schlargamargelaaarg.

Eller kanske är det bara jag som ser skiten? (Ännu) en bieffekt av all LSD?

Hur som helst så får jag under en millisekund se lite av detta flimmer när jag råkade slå upp ögonen vid ettsnåret i natt. Något måste ha skett innanför skallbenet, jag måste ha tagit det för fallande himlakroppar eller någon annan domedagsprofetia, för jag var uppe ur sängjävlen på två röda! Tände lampan i taket gjorde jag också. För vi vet ju alla att det mest effektiva sättet att stoppa fallande planeter är med en IKEA-lampa anno 1992.

Det tog fyra timmar att somna om! FYRA!
Publicerat i: Pelles vardag

dusty mother fucker.


Jag trodde jag fått en sväng av vuxenastma här vid datorn, för fan vad jag började harkla slem och hyperventilera. Men sen så kollade jag ner på golvet och fick se följande ligga och gro vid mina fötter.

Nämnde jag att golvytan på bilden var den mest rena stycke golv jag hittade? HOST!

Så... mot dammsugomobilen och på med skurknäpower! Strax tillbaka, jao!
Publicerat i: Pelles vardag

pelle pensionär.


Det är fredag kväll och man tänker följande: "Imorgon är det lördag, jag är fetledig och då ska jag sova hur jävla länge som helst".

Och så vaknar man ändå halv nio.

Jag börjar tro att mitt huvud är inställt på pensionärsmode. Nu fattas bara överkonsumering av katrinplommon och att stå vid ICA's portar en kvart innan de öppnar. Och med den här dygnsrytmen jag har just nu, så lär väl punkt två inte vara allt för svårt att klara av.

Nu blire till att käka äggemacka och se på Vampire sex evening.
Publicerat i: Pelles vardag

en daglig dos av comic sans.

Dagens rast går åt till att gräva runt i mejlkorgen. Ni skickar en hel del roligt skit, det ska ni veta! Just idag så gör vi bäst i att ägna några hatfulla sekunder åt typsnittet Comic Sans MS. Ack och ve vad skiten överanvänds!


Min före detta jobbarpolare, Amanda, fick hem det här reklambladet i brevinkastet. Bara typsnittet fick henne att överväga den där kroppsscanning. Gissar jag på i alla fall. Smart affärsmetod!


Marie hittade den här annonsen ovan! Och jag såg precis att jag glömt censurerat ett ord, fan då! Fast väljer en skola att använda sig av Comic Sans i sin annons, då förtjänar den att bli lite uthängd! Till er föräldrar på Tallbacken: iakttag försiktighet.

Jag är alltid på jakt efter foton! Så har du en Comic Sans-, katt- eller fotbild? Skicka in den på pellespersonliga@live.se

Nu ska jag jöbbe' vidare! Ha'de!
Publicerat i: Okategoriserbart

vinterpäls.


Något annat som också är typiskt för hösten, det är kattjävelns vinterpäls som kläcks fram på tre röda. Under juni, juli och augusti så traskar hon omkring som ett smalt lodjur. Lite halvtofsig på sina ställen och med en attityd som är något bättre än under det resterande året. Sen hinner bara september månad börja och genast så ser man en annan katt, slående likt en långhårig APK-limpa, vanka från rum till rum.

Har jag sagt att hon heter Rrrachel (med tre "R", ja) efter Rachel Green i Vänner? Det är nästan nördigare än att döpa sina finnar efter bloggare. Nästan.
Publicerat i: Pelles vardag

ett glas snor någon?


SKÅL!

Jag har åkt på Sveriges fetaste rinnsnuva! Nog för att det suger att behöva snyta sig var femte minut, men jag kan inte låta bli att tycka att det är lite coolt att ens näsa kan producera denna ansenliga mängd snor per dygn. Jag tror jag kommit upp i fem fyllda mjölkpaket vid det här laget.

Inte för att jag samlar.

Vem ska då bära skulden för denna förkylning? Jag skyller på päronen. För fan vad de envisas med att ha dörrar och fönster på glänt! Det börjar redan i maj och håller i sig tills isen börjar klättra in på väggarna. Så nu vet alla inbrottstjuvar det, så kom och stjäl saker. Men stäng gärna efter er.

Nu ska jag svara på kommentarer. Jag försökte igår, men jag tror något snorbaksug slog till och knockade mig medvetslös.
Publicerat i: Pelles vardag

vulkaner och sensommarväder.


Någon som minns filmen Volcano? När vulkaner tar över Los Angeles och Tommy Lee Jones spelar machohjälte, ni vet? Jag tror det sker på vår bakgård. Vulkaner alltså, inte Tommy Lee Jones. Det har redan börjat läcka rök genom gräsmattan (som jag inte kunde fånga på bild, utan fick lov att illustrera i paint). Snart kommer Anne Heche och varnar oss. För Ellen DeGeneres.

Och vad helvete är grejen med det här sensommarvädret? Det är lite som om Moder Jord tänker: "Sorry dudes! Jag vet att augusti månad sög rent vädermässigt, men jag var skengravid, okej! Här får ni lite sol i september istället, det är ju nästan samma sak fan. Bara temperaturen som skiljer cirka tjugo grader."

Jävligt typiskt.
Publicerat i: Pelles vardag

jag och tyra sjöstedt.


Så jag ägnade mig precis åt min favoritsyssla - jag googlade mig själv utav bara fan (jag är sund på det viset). Och kolla vad jag hittade! Under mitt år i Norrköping så blev jag utvald som en de bästa bloggarna i stan av en lokal radiokanal. Nog för att det var kul bara det, men ser ni vem jag delade listan med? Tyra Sjöstedt, bloggbuddy till Kenza och Blondinbella.

Flott ska de va'!

Lägg också gärna märke till att min blogg fick högre betyg.

Host!
Publicerat i: Okategoriserbart

nakenlekar.


Fotograf: förbipasserande a-lagare.

Dags att sluta upp med nakenlekar, groggar och vuxenfilmer (Toy Story 3 var svingrym!) och återvända till verkligheten! Det har varit ena produktiva dagar här i Norrköping! Många säng- och massagetimmar har det blivit.

Imorgon kickar jag igång två dagar med långpass på jobbet och sen blir det ledig helg för hela jävla slanten! I eftermiddag är det jag som tar upp bloggandet ordentligt igen, det har blivit lite knapert med inlägg på sistone.

Men först ska jag bara... göra-det-man-hinner-på-fem-minuter-när-man-är-två-ni-vet.
Publicerat i: Pelles vardag