Vinn mina (gamla) raggsockor!


Bella skrev följande kommentar här om dagen: "jag hoppas du köpte några raggsockor som du kan lotta ut i bloggen. Och jag hoppas verkligen att jag vinner den tävlingen då!".

Attans jävlar, jag tänkte inte så långt! Jag hade ju kunnat köpa på mig lite sockor att lotta ut! Oturligt nog så köpte jag bara så många som jag själv behöver. Men jag ska inte vara omöjlig, jag tänker låta er få chansen att vinna mitt senast par sockor (se bild ovan)!

Beskrivning av pris: dessa raggsockor kommer i en blå nyans. De har en naturligt sliten look och en färsk arom som kan beskrivas som "unken". De kan också signeras vid önskemål. Vill du få chansen att vinna detta par? Lämna en kommentar och skriv "pelle är bäst".

Jag känner mig som Oprah.

(Måste sluta blogga om raggsockor fan).


KATEGORI: Okategoriserbart

arton par.


Nu har jag svennat loss på Knullared. Med mig fick jag arton par raggsockor, varav två av dessa par har förstärkt "sula". En fotfil köpte jag också, så kanske kan sockhelvetena hålla lite längre än en vecka nu.

Andra saker jag fick med mig:
- filmboxar med alla Tillbaka till framtiden-, Indiana Jones- och Jurassic Park-filmer.
- två säsonger med Family Guy och tredje säsongen av 30 Rock.
- en jävla massa strumpor.
- en jävla massa kalsonger.
- en julklapp till syrran värd sju spänn (mer får hon inte).
- en cykelpump.
- påslakanset.

... och lite annan skit. Länge leve materialismen, aight! Trevligt hade vi också, jag höll låda i bilen så att ingen skulle somna. Sverige har jävligt många udda ortsnamn värda att analyseras. Mina medresenärer håller med!

Nu ska jag iväg och kolla på nytt vrålåk och sen jobba! Hörs senare, jao!


KATEGORI: Pelles vardag

Mot pullared.


Yo och go' morgon på er, nerds! Idag ska vi dra till Ullared. Det känns fan lite speciellt, sist jag var så här svenning var nog när jag var på husvagnssemester och såg på Beck-film. Samtidigt. Och gillade det! Och vi vet ju alla vid det här laget att Beck inte är min starkaste jävla sida.

Om jag inte känner för att akutvomera på ett ögonblick.

Dagens planer: köpa på mig ett fetinglager av raggsockor. Folk tror jag överdriver när jag säger hur många par jag planerat köpa, så det ska bli kul att bevisa de motsatsen. Sen har jag lovat köpa med två par till chefen också.

Fjäskpoäng för 2010 - check!


KATEGORI: Pelles vardag

lilla "W" i skrivstil.


Nog för att jag är gammal, men jag är inte riktigt skolad i skrivstil. Så nej, jag har inte skrivit lappen i förra inlägget, jag nyttjade bara mina redigeringskunskaper. Jag verkar vara jävligt begåvad på skiten dessutom, för jag lurade ju röven av alla er. Nu funderar jag på att snickra ihop en bild på en trekant mellan mig, Oprah och Steven Spielberg. För att dra in lite cash från amerikansk media.

Vi hade faktiskt textböcker där vi kunde lära oss skrivstil, kom jag på nu! Fast de var mer som tidsfördriv när lärarna inte visste vad de skulle sysselsätta oss med. "Dra fram era skrivstilsböcker nu, ungjävlar! Det är dags att öva på lilla 'W'".

Nu kommer en Blondinbella-lista över veckan som kommer:
Måndag: jobb, möte och middag
Tisdag: (kn)Ullared
Onsdag: jobb
Torsdag: jobb
Fredag - söndag: LEDIG!!!!11ett

Köpa bil ska jag väl också hinna med. En Ferrari. Eller en Volvo 740.


KATEGORI: Pelles vardag