frukost-på-sängen-dialog.


Sitter i sängen och svullar mjölkchoklad och läsk. "Vardagslyxar" som Blondinbella hade kallat det. Jävlar vad sunkigt det är att käka i sängen egentligen. Ni vet på film, när huvudkaraktärens ligg har fixat frukost på sängen, varför får man aldrig höra något i stil med:

"Alltså du, skitschysst att du fixade det här! Speciellt när du inte lagat käk sedan 2002. Men jag kan inte äta här i sängen. Min macka kommer smula oavsett hur försiktigt jag än äter och jag tycker inte det är någon höjdare sova på miniskorpor tills nästa gång du bäddar om sänghelvetet! Dessutom har du använt ister istället för smör. Men ändå, skitschysst gjort..."


Jag hade köpt det!

Och låt oss ignorera toarullen på mitt nattduksbord! Eller nej, den är till för mitt snor. Inget annat!

Säger vi.
stefan

Låt oss tro att det är för snuvan i alla fall:P

Emma says style, love & rock and roll.

ahahaha, man kan bara tänka på annat när toarullen är där. Pelle då!!!

julia

'men älskling, verkligen urgulligt att du stekt pannkakor sedan fem imorse och vispat grädde och hela skiten, men har du aldrig lagt märke till att min frukost alltid består av kaffe och cigg? du förstår, jag hade tänkt att behålla den här kroppen'

ida

choklad i sängen är väl helrätt? blir så sköna fläckar.

anna (den nyare och bättre versionen)

Som när jag käkade osbollar i sängen och jag vaknade av att det krasade mystiskt under mig, går upp och ser att jag har socit på tio stycken vettskrmda och nedtryckta ostbollar som nu färgat sängen orange. Mamma blev jätte glad.

(fuuck, tänkte precis dra något retsamt om att du kissar i sängen tills jag såg att du redan hade lagt märke till det)

nathalie

euw, porrigt pelleboi!

Rosita

HAHAHAH!

Toarullen gjorde min kväll <3

Tack Pelle! :D

Gun

Jag håller med dig. Smuligt blir det...

Ally

okej, antingen är jag övertrött eller så var det där det roligaste jag sett på hela dagen. hursom kan jag inte sluta skratta åt din toarulle. kommer få andnöd snart :P

- Therese -

alla verkar kommentera toarullen, men allt jag tänker på är att du dricker zerocola. inte för att jag är något fan av söta drycker eller läsk överhuvudtaget, men light- och zeroläsk är förjävla äckligt Pelle. på riktigt.

Bea

Det enda som saknas på den där bilden är hudlotion, sedan har man romantiskt kväll för en ;P

Stephie

Jag är nästan HELT säker på att jag inte vill veta vad pappret gör där. Euw... jag blev smått äcklad. Men om du vill kalla det snor, gör det =) Låter trevligare ;D

PussJorvas

HAHHAHHAH!

Nu ska du inte skämmas, tror fan att alla killar har en toarulle på sina nattduksbord..;)

Lisa

du kan ju inte dricka zero. usch. fast jag gillar inte ens cola eller så så. och du är lite snuskig pelle haha. man kan ju inte tänka på annat än att det inte är till snoret du har den till hahaha.

pubes

yaaah, riiiiight. du ligger säkert i sängen å läser blondinbullans blogg å tokrunkar! (skulle jag ha roat mig med om jag var du iaf)

cecilia

men åå det är ju det som är det härliga! att strunta i smulorna och allt annat och bara leva i stunden. om din fina fixar frukost så fixar h*n säkert gärna rena sängkläder samma dag också :)

Madde

Du hade ju fixat ragg??

Jennifer [fotoblogg]

Natalie Stjernström tispsade mig om att titta in här så jag vr ju tvungen att göra det då :)

tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Jag vet vad toarullen är till för.. I'm a guy you know...

MaryCaroline

Men alla vet ju vad toalettpapper i sovrummet är till för :P :D

Johanna

Att äta i sängen är fett sunkigt! Aldrig känner man sig mer tragisk och svullig än när man äter i sängen. Helst med laptopen i knät också. Och endast iförd en tröja man har haft tre dagar i sträck. Flottigt hår också. Fina grejer.

Lena

haha, jag håller med dig helt och hållet, men mina föräldrar äter frukost i sängen varje dag. det du!