ett papper, flera papperen?


Papperen på bilden har inte skrivit inlägget.

Wöw!

WÖHÖW!

WÖÖHÖÖW!

Fan vad jag pissade på bloggen igår då! Kändes lite drygt, speciellt när jag lovat dyrt och heligt att blogga röven av mig nu när jag hade ett par jobblediga dagar. "Åh, det ska bli så skööönt att vara ledig heeela måndagen. Då ska jag bara dricka hallonte, gå på rosa moln, läsa Cosmopolitan och blogga hela dagen. Alltsammans till ljudet av fågelkvitter".

Sen hittade jag en fetingbunt med papper som jag var tvungen att ha gått igenom tills imorgon. Hundra sidor rätt och slätt. Det sög häströv och kändes som en oändlighet, men nu är det gjort!

Så nu vet ni, jao! Nu ska jag bada. Naken. Grr.
stefan

Kul det måste ha varit att läsa allt det där.;P

Jag vill också ha badkarl nu när det börjar bli lite kallt om kvällarna.

Lisa

meh vill också ha badkar!!!!!!!!! ha en trevlig ledig dag, ska nog jag ha. men jag vill ju jobba. fett drygt att va vikarie. hoppas man får jobba nån dag den här veckan iaf, men jag har ingen aning faktiskt, kanske blir ledig hela veckan, kanske får jobba nån dag. hej ovisshet.

bella

naken? meh, jag som trodde du var en sån där som badade med kläderna på!

Leo

papprena är ju helt tomma juh, hur kunde det ta hela dagen?!? och vi som kikat in på din blogg varannan timme och ba, vad gör han, varför bloggar han inte!!?!!1

anna

men vafan du pluggar la inte nu? och du jag är inte förvånad, du pissar alltid på bloggen när du lovat att göra tvärtom ;)

Mea

PAPPORNA PELLE PAPPORNA!!!

Emma says style, love & rock and roll.

ibland blir det så. jag var jobbledig igår, skulle läsa tusentals kommentarer, bloggar, svara, blogga själv. men så slutade det i en huvudvärk och jag sket i alltihop och la mig i soffan istället. Nästan hela dagen...

anna (den nyare och bättre versionen)

MEN ETT PAPPER FLERA PAPPER. Det där med pluralverkar inte vara din grej?

Vuxet, läsa papper, SÅ viktiga kan ju inte ett par papper vara om man inte är vuxen.

cecilia tipsar

skönt att ha det avklarat! :)

Lilla Fröken

Nej det kan ju inte ha varit papprena på bilden som har skrivit inlägget för dessa var ju blanka och inte läsbara. Eh?

- Therese -

Hundra sidor om vaaad?

ida

Hundra papp. Det tackar man väl inte nej till?

fridolina

man brukar väl oftast bada naken hemma i badkaret?

fast vad vet jag, du kanske badar ute i ån?

Rosita

Jag vill också bada!

Bada åt mig Pelle, tack!

Linda

Ha ha ja livet brukar komma och bit en i röva när man minst anar det.Men vart du tvungen att tala om att du skulle bada naken nu känner jag mig tvungen att göra det samma och jag orkar inte jö!!!!

Lisa

sv: klart skärgårdsdoktorn finns på dvd förtusan och det är nostalgi och bra,bra,bra!

Egomamma.se

VARFÖR i hela helvete dricker du HALLONTE Pelle? Vill du sätta igång en förlossning som du försöker hålla hemlig eller? Det är det Hallonte är bäst på nämligen.. (Tror du mig inte, läs gravidtrådar på Familjeliv.se så får du se. Hallonte och Ananas ska man trycka i sig när man vill att ungen ska UUUUT.)

Vad är det du undanhåller egentligen?? Du vet väl att extrem trötthet också är ett graviditetssymptom? Menar nu det du nämner om att du vill slöa.. Hmm hmm.. Snillet spekulerar vidare ;D

Neha

Hallonte:D

jessicapanda

vilken otrevlig bunt med papper!

Ida We

Du får helt enkelt sluta lova saker. Fast vi kanske har lärt oss, så vi vet att du kommer att göra precis tvärtom vad du lovar ;)

korven

det är blondinbellas jobb att dricka hallonte och blogga.