En maträtt att ligga med.


Jag.

Så ni vill veta vad jag haft för mig? Kul att ni frågar, jao! Jag har besudlat mormors hem med min absoluta närvaro. Jag klagade på att hon inte klarat sitt korsord, drack upp allt hennes ICA-kaffe och gnällde över att godisbitarna kletat ihop till en enda gallstensliknande sörja.

Tur att man är en väluppfostrad jävel.

Sen var jag med päronen och veckohandlade. Sist det hände var väl runt 2003. Och väl inne i affären så råkade jag lova att laga dagens middag. Vilket jag ångrade direkt. Jag bor inte hemma för att behöva laga käk vad fan. Men jag slängde i alla fall ihop ett kulinariskt mästerverk. Jag hade velat ligga med maten, så jävla bra blev skiten. Ja, jag skulle vilja gå så långt och säga att det var en "biblisk synd" att jag la ner min kockkarriär innan den ens börjat.

Jag hade kunnat bli en ny Jamie Oliver. Fast naknare. Och hårigare. Men lite snyggare. Och med två fotomodellsfruar.
stefan

Vad blev det för mat då?

anna (den nyare och bättre versionen)

Cibofili, något du funderar mycket över eller?

Nelly

Jamie Olivers kokböcker är fan matporr. Man blir helt till sig över hur gott det ser ut. Man slavar två timmar i köket och så är saffranssoppan grön istället för gul. Vad har han som inte jag har, goddamnit?

LouiseG

Ja, men vad blev det för mat då?! Jag vill veta för fan!

Gun

Duktig pojke som lagar mat. Men det är inte mer än rätt heller. Du borde göra det varje dag. Hälsa mamma och pappa det. ;)

nathalie

HA-HA-HA!vad söt du är på bilden förresten.

Lollo

MEH! Vad lagade du då? Hm? ^^

Ellis

Skönt att självförtroendet är på topp! :D haha

Casandra

Haha, du har ingen chans mot Jamie!

Lilla Fröken

Snälla Pelle bli Sveriges svar på Jamie! Utmana Per Morberg nu!Kul att du gillade min playlist. Den är genomarbetad. Hehe. Lyssnar själv på den nästan dagligen. Och våga inte klicka bort mina playlist av misstag igen nu. ;)Ha en bra fredag nu Pelle! Klackarna i taket!

Lena

du brukar ju säga att du inte har nån hårväxt?

Lisa

hihi sötis.