Mindre flådiga saker.


Frukost.

Mörr'n!

Morgonens insikt: jag har nått nya höjder på mitt I-landsgnäll nu, för jävlar vad börjar hata att inte ha tid/ork med internet. Någon hörde av sig på Facebook och frågade var jag höll hus egentligen. Det har varit mycket nu den senaste tiden. Inte nödvändigtvis jobbiga saker, men i stort sett bara skit som drar ut på tiden. Jobb, möten, middagar... Vilket låter bra mycket flådigare än vad det är.

Och på tisdag drar jag och några peeps till Ullared. Svennigt som fan!

Men jag kommer bli bättre på det här med blöggen igen. Jävligt snart. Och kommentarerna glömmer jag inte heller. Jag vill bara att ni skulle veta, ey! Medan ni väntar på fullskalig comeback så kan ni väl massera varandras fötter så länge, aight? Gör det! Och fota gärna!

Eller filma...
Myaraq

SKA FRIKADELLEN MED ELLER?!& varför har du inte frågat mig?

anna

åh pells kan du inte vara med i ullaredprogrammet då? fan det hade vart nåt!

Rosita

FinFrukosten!Jag lovar, ikväll ska jag fanimej filma och fota.

För din skull Pelle (eller mest för min egen). YEAH!

Ellie

Mumsig frukost. :P

anne

Ullared?Är det någon som ska gifta sig eler ska ni bara shoppa?

Junitjej

Åh, en clementin. Hur smakar de så här års? Är de sura?

PussJorvas

Nu känner jag mig jätteutanför, för jag har fan aldrig varit i Ullared.

anna (den nyare och bättre versionen)

Sålänge du inte lägger va så är jag klad hest(2005? Ja!)! :D:D:D:D:D:DAnnars kan man ju blogga om mig om du ligger i brist på underlag. Ja, det kanske är lite uttjatat, men det är väldigt intressant måste jag säga.

Josefin

Haha fota och filma fot massage, är det någon sorts fetish du har? ;o

sigrid

fan nu vet jag vem eller rättare sagt VILKA du liknar. du ser ut som en blandning av jockiboi och nemo i kungarna av tylösand! ballt typ!

M

Du har fan pajjat detta med fotmassage för mej. Varje gång jag får en sådan nu för tiden är jag helt paranoid och tror att personen som ger mej den har en dold kamera någonstans i lägenheten som filmar det hela för att sedan kunna spela upp scenariot på repeat när jag gått hem/alternativt skicka in filmen till dej. Inte okej!