gnäll om facebook.


Jävlar vad internet segar! Jag börjar undra om jag kommit emot någon knapp för slow motion mode. Facebook tar minuter att ladda. Och så när man väl suttit och degat framför en vit skärm i minuter, så möts man bara av sorgliga jävla statusuppdateringar.

"suck nu bär de ivägg te jobbet igen träligt som fan". Med den stavningen, ja. Hur pallar folk att skriva sådan skit dag ut och dag in? Tänk om ens arbetsgivare skulle se? Det är bra modigt. På ett mindre smart sätt.

Fast de bästa statusförfattarna är ändå de som skriver något i stil med "ÅÅÅÅÅH! JAG HATAR MITT LIV!!!". Var på någon svarar "men guuuuumman vad har hänt? <3<3<3" och som i sin tur får svaret "det är inget man pratar om facebook".

...

Eller folk (white trash) som lider av sjukligt mycket bekräftelsebehov och "gör slut" med sin partner efter minsta lilla bråk. Sen får de en halvtimmas medlidande innan de ändrar tillbaka igen.


Fan vad neggo jag låter. Så är inte fallet, idag har jag lika bra humör som lattemorsorna på stan!
Madde

Du har nog aldrig haft mera rätt.

Ally

jag frågade igår i min status om någon ville komma och skjuta mig i huvudet, inte en jävel frågade varför, alla bara erbjöd sig :( så nu bojkottar jag de där elaka jävlarna

Syrran

men <3<3<3<3<3 har det hänt nåt, som gör att du är så bitter?dessutom glömde du att bitcha om ALLA DESSA JÄVLA SÄRSKRIVNINGAR!! gör det. Snälla.

cecilia tipsar

jag håller mit dir! som fan!!

anna (den nyare och bättre versionen)

Jag har fullkomligt tappat intresset för facebook. Förut var ju det höjdpunkten med att gå in på datron. Men icke då. Jag har viktigare saker för mig,.

hanna

hahaha det är så tragiskt att det bara är kul :-D

nathalie

hahahahah, det värsta man kan läsa/skriva på fb när nån befinner sig i ett emo.tillstånd är:"finns <3"

"msn? <3"det gör ont i ögonen när jag ser det.

fridolina

haha du är så söt pelle.

Filippa

Hahah håller med dig! Varför skriver man sånt om man inte vill prata om det? Jo enbart för uppmärksamhetens skull!

Jonesy

Jag berättade om mina stinkande svettfötter i min status för ett par dagar sen... Trodde det var sånt man gjorde på fb?

bella

haha det är av den anledningen man bara älskar facebook! hahaah ;D fast håller med, idag har folket varit väldigt negativa. även jag.. och jag kan inte ens skylla på dåligt väder?

Ester

Det är därför man får en sådan jävla amazon-ångest när man upptäcker att man har hjärnsläpp och inte kan få fram något tillräckligt intelligent och käckt och i ren desperation skriver typ "Äter choklad. MMM!"

Hääna Banääna

Min småkusin stämmer in exakt på både 2:an och 3:an. Jag vill skjuta mig själv varje gång jag råkar läsa hennes uppdateringar...

Myaraq

MEN MINA ÄR BRA; VA?MINA ÄR BRA!

My

jag håller helt klart med det! men..95% till varför jag ens är med på facebook är för att kunna läsa alla statusuppdateringar i stil med de du beskrev. DET är underhållning!

PussJorvas

HAHAHAHAHHAHAH tvåan xD typiskt fb!

Känner dock igen mig på det första.. älskar att klaga i mina statusar hehehhehe.

anne

Så bra. Jag trodde det var min ålder som gjorde att dissar "folket" på FB.

Huskatt

JAg retar mig till döds på "Åh vad vi ka festa!" som följs av "Åh, vad vi hade det roligt" och nästa steg blir ju självklart att skriva i partajarens logg "Åh, TACK för en jätte rolig fest" som förljs av "Åh, vad roligt, det gör vi om" och jag BARA KRÄKS PÅ DETTA SKIT!

Tess

Facebook är ALLTID segt på min dator. Lite konstigt eftersom ingen annan sida nånsin är seg. Datorn som är Facebook-allergiker kanske? :-)

Lisa

du har ju rätt. tur man inte har facebook. det verkar ju som sämsta skiten. jag håller mej till mina bloggar och min blogg!