Hemma hos Pelles personliga.

Jag kom på att jag lovat er bilder på nya lyan. Orsaken till att de dröjt är av den enkla anledning att det inte är färdigt. Just nu består skiten av vita väggar (det var antingen det eller behålla de rosa tapeterna från innan), ett par vitfärgade möbler och inga mattor. Påminner om ett väntrum hos Folktandvården. Minus den varierande lektyren.

Men sen tänkte jag att jag kan visa er stället så som inredningsbloggarna väljer att visa upp deras hem. Med närbilder och ruttet beskurna fotografier.


Vardagsrum/sovalkov. Lägenhetens mest klara rum. Här inne ekar det inte.


Hall. Fylld med ytterkläder, plastblommor, iskublampa och nycklar. Rummet ger ett kraftigt eko när man stänger dörren. Hallampan ingick vid inflytt. Jag förstår varför den gjorde det.


Kök. Ständigt fullt av disk som placeras på diskbänken. Innehåller en ofullständig matsalsgrupp på tre pinnstolar och ett fuktskadat köksbord. Får snart sällskap av en kökslampa som jag kirrade på Blocket. Originalpris var 1000 spänn och jag fick den för 80 ynka kronor. Mouhöhöhöh!


Badrum. Hyfsat nytt och oftast rent. "Det är här all magi händer", som de hade sagt på MTV Cribs.


Balkong. Väntar på skatteåterbäring, sen blir det till att kirra lite möbler till balkongen. Ölkvällar och UNO-turneringar är inplanerade.

Det var det.


KATEGORI: Pelles vardag