Hemma hos Pelles personliga.

Jag kom på att jag lovat er bilder på nya lyan. Orsaken till att de dröjt är av den enkla anledning att det inte är färdigt. Just nu består skiten av vita väggar (det var antingen det eller behålla de rosa tapeterna från innan), ett par vitfärgade möbler och inga mattor. Påminner om ett väntrum hos Folktandvården. Minus den varierande lektyren.

Men sen tänkte jag att jag kan visa er stället så som inredningsbloggarna väljer att visa upp deras hem. Med närbilder och ruttet beskurna fotografier.


Vardagsrum/sovalkov. Lägenhetens mest klara rum. Här inne ekar det inte.


Hall. Fylld med ytterkläder, plastblommor, iskublampa och nycklar. Rummet ger ett kraftigt eko när man stänger dörren. Hallampan ingick vid inflytt. Jag förstår varför den gjorde det.


Kök. Ständigt fullt av disk som placeras på diskbänken. Innehåller en ofullständig matsalsgrupp på tre pinnstolar och ett fuktskadat köksbord. Får snart sällskap av en kökslampa som jag kirrade på Blocket. Originalpris var 1000 spänn och jag fick den för 80 ynka kronor. Mouhöhöhöh!


Badrum. Hyfsat nytt och oftast rent. "Det är här all magi händer", som de hade sagt på MTV Cribs.


Balkong. Väntar på skatteåterbäring, sen blir det till att kirra lite möbler till balkongen. Ölkvällar och UNO-turneringar är inplanerade.

Det var det.
stefan

Än så länge ser det grymt ut, och snygga glasunderlägg! ;)

FinneSarah

Nice!

pubes

i like it alot pellegnillot!

stefan

Valborg eller London? Kände att det var ett ganska enkelt val?

stefan

Valborg eller London? Kände att det var ett ganska enkelt val?

anne

Det ser fint ut tycker jag!!!

Madde

Jag gillar skarpt de vita kranarna, utgår från att du valt dem själv

Anonym

va fint du har det! länge sen pelle

Rosita

Ser ju bra ut det där, Pells! :)

Anna (den nyare och bättre versionen)

TAVLAN! DET ÄR DET FINASTE JAG SKÅDAT, FO'REAL DUDE!

Ella

Varför har du två tandborstar där? Va? Har du någon jänta på besök där borta i Örebro, eller? Va? Vad är det frågan om, Pelle?! VA?! Svara mig då?! HAR DU HITTAT NÅGON ANNAN?!!?!?!?

mari

Fan vilket najs place du fått Pells :D

anna

ser ju lovande ut iaf!

anna

haha kattiga vet jag inte, det är en ganska fjantig serie egentligen, liksom inte VM-klass på den men jäkligt underhållande :)valborg var jättebra, men jag är så jäkla förkyld så jag bli less. hur mår du?

Ellenor

av det lilla som syns av tavlan ovanför soffan så diggar jag den! grym

Therese

Underbart med Beatles-tavlan där du. och den fina trälådan i fönstret. Älskar gamla fina trälådor. Nice place hur som haver, det lilla man fått sett :)

Elin

Fint du har det hemma hos dig Pelle Plutt!

Anna

Jag älskar dina coasters! De med super Mario svamparna. Var har du fått tag i dem? Eller har du helt enkelt pärlat dem själv?