Pellechini del Nilssonini.


Vet ni vad som är en grym maträtt? Håll i hatten, för här får ni ett recept.

Först av allt behöver du strypa ditt bankkonto på grund av framtida reseplaner. Låt en burk crème fraîche passera sitt bäst före-datum med dryga veckan. Koka lite spagetti. Bryn lite kyckling. Blanda de två och ös i crème fraîchen. Krydda med allt du har stående över köksfläkten, men undvik grillkryddan som dina vänner, med något simplare smaklökar, planterat i ditt hem. Toppa med frusen gratängost.

Jag kallar det "Pellechini del Nilssonini". Låt det smaka!
Myaraq - den där lilla svenskimån

gillar att du fick med fötterna också.

stefan

Så enkelt men ändå så gott!

pubes

duktig du! ;)

stefan

Presentationen ska vara var för sig

angelica

haha låter som ett kulinariskt mästerverk, man tar det man har

fridolina

GRILLKRYDDA ÄR BÄST SÅ KÄFTEN