Sommarplaner 2011.


"OMG PELLE, DU HAR INTE DELAT MED DIG AV DINA SOMMARPLANER, FÖR 17 OLD MEN!"

Det är många av er som inte frågat varför jag inte skrutit med mina planer för sommaren, så som jag annars gjort vid den här tiden på året i fyra år. Så här ser det ut än så länge: juli bjuder till mogendans mellan mig och mister Dylan, samtidigt som vi häcklar prettona i Kings Of Leon (OBS! Ironi!) och kastar ägg på den nya sångaren i Journey (OBS! Ej ironi!). Lägga in en stöt på Jessie J ingår också i planen.

I mitten av augusti så ska jag hoppa upp på scenen när Kanye West "sjunger". "Ey, Kanye, I'ma let yah finnish! But I just have to say that Robyn had the best show on this stage. Of all time!". Så ska jag säga. Dansa discostegen till Pulp's nittiotalssuccé Common People ingår också i planerna. Låtsas att jag återigen befinner mig i andra klass med min freestyle. Tvångsluktande på fröken Anna-Lisas kaffeandedräkt.

Sen har man ju fyra dagar försommar i London att se fram emot också. Men det har jag redan stoltserat med.
Myaraq - den där lilla svenskimån

sjukt gött, kanske ses i wow-vimlet?

Emma says style, love & rock and roll.

sweet. Jag har fortf. inte bokat jävla p&l biljett och inte heller bestämt datum för london i sommar. men annars låter min sommar rätt lik din :)

pubes

fan va kul! jag ska inte på en enda festival i sommar, måste jobba :/ men när jag tar min examen då jäklar ska jag besöka festivaler igen!

anna

härligt du! jag kräver större akter till wow innan jag köper biljett :P

Therese

Låter inte så pjåkigt det där du :)

Ally

haha! alltså. jag älskar kanye. men om du gör så älskar jag dig mer.