Lortpelle.


Jag jobbar ganska mycket för tillfället och har gjort så hela april. Det blir någon ledig dag då och då mellan flera dagar jobb. Dagar som inte gör en vidare utvilad, det vill jag lova. Men jag klagar inte, jag vill jobba. Jag ska ut och resa och behöver alla extra slantar som går att ragga åt sig.

Men en lustig sak med ett hektiskt arbetsliv, det är alla saker som blir bortprioriterade av ren brist på ork. Så som en hälsosam livsstil, ett bra humör, bloggen, nya tv-serieavsnitt, dagsljus, kranvatten och, senast i raden av saker man skiter i, ens personliga hygien.

Innan jag hoppade in i duschen igår kväll, så fick jag tänka efter en bra stund för att komma på när jag senast tvagade av kroppen. Det hade gått fyra och en halv dag. Och då har man ju inte, som sagt, legat på latsidan och dragit på sig minimalt med smuts, utan svirat runt i sin egen svett.

Plötsligt förstår jag varför det var ett sådant avstånd mellan en själv och alla andra under gårdagen.
Myaraq - den där lilla svenskimån

Men Pelle föffan...

Gun

Hahaha, kan förstå att folk håller avståndet. ;D

Kul att du får jobba mycket i alla fall, men synd för oss som läser din blogg.:)

anna

ojoj skabb du. men du vet jag jobbar arslet av mig, hinner umgås med mina vänner, hinner träna, hinner duscha, hinner blogga, hinner svara på kommentarer...ja jag tror poängen kom fram där ;) haha närå, jobba på för fan!

lisa

men pelle då <3

Mari

men usch, lortgris. Ja giller´t

anne

Jobba på du- it builds character!

Emma says style, love & rock and roll.

känner igen bortprioriteringarna men försöker få livspusslet att gå ihop ändå :)

Ella

Jag duschade inte på 48 h i påsk och jag liksom skämdes. Du gick dubbelt så lång tid. Och så jobbar du där du jobbar också. Inte okej, Pelle. Inte. Okej.

Huskatt

ähum..då är det nog hög tid att tvaga av sig :D

PussJorvas

Haha. Sånt som händer :O Måste med jobba en massa för att kunna resa :( fast anser mig relativt klar nu.