What's your favourite scary movie?


Sookie och Veronica.

Gjorde en helkväll inne i Örebro under skärtorsdagen. Först några bärs på balkongen, sen tåget in till bion och Scream 4, för att till sist sitta ett par timmar på en halvkylig uteservering. Klart godkänd kväll. Riktigt trevligt rent utav.

Och filmen? Den var grym! Jag är en sucker för franchiserysare. Det är inga filmer man går och ser för att bredda intellektet och verka smart. Man vet vad man får redan innan man satt sig i biosalongen och jag gillar't som fan. Den här filmen påminde mer om första rullen, vilket var positivt. Den var långt ifrån lika bra, men samtidigt hundra gånger bättre än den tredje (som är rövdålig).

Betyg:
anna

jag håller med dig, den var väldigt lik ettan och det är ett plus! jag gillade den som fan också :D

Andreas

Scream 4...wow. Har inte sett den, vet inte heller om jagf villl. Är ärdd för att jag helt plötsligt inte kommer att gilla Scream-filmerna igen. älskade 1-3 när dom kom.Passa på att önska en glad plåsk. Hoppas du får en skön påsk med god mat och godis : )

Hadé!Tess

Hmm...vad gör Kristen Bell i en sådan film? Jag är kanske en av få som avskyr Scream, inklusive 1:an. Har inte sett den nya än så kanske blir jag glatt överraskad? Jag dömer inte ut den på förhand bara för att jag inte gillar övriga filmer iaf :-)

Annnnnnnnnnaaaaa

Jag har uppenbarligen missat något nu... Men vi låtsas som ingenting så Scream 1 är typ gRyyyYYYymazzZzzt (jävligt dåligt namn på en film, för övrighetens skull)

granström herself

Då måste jag verkligen se den filmen. Tror du vet vad du snackar om ;)