Här är ni, bloggläsare!

Nu har jag, efter mycket kalkylerande och räknande, äntligen sammanställt er bloggläsare på den här sajten. 70-något svar kom in (plus ett par spam, vars skribenter jag svurit en förbannelse över). Det är bara en bråkdel av er alla, men ändå många nog att dra lite slutsatser om er, ni typiska Pelles Personliga-läsare. Och för att ni enklare ska förstå, så har jag illustrerat resultaten med pedagogiska diagram, bilder och Comic Sans.


Könsfördelning


Kommentar: Ja, här var det då ingen korvfest inte. Föga förvånande, bloggvärlden består ju till mesta del av kvinnofolk. Det är er plattform och ert forum. Jag och Alex Schulman (jag jämför mig med honom, ja) är i ett lag för sig.


Här bor ni

Kommentar: Antalet norrlänningar understeg både oss mellansverige-ianer och söderbor. Och här satt jag och trodde att ni var de mest frekventa bloggläsarna. Hallo! Óla! Hola! Hello! Wie geht's? (det sista var till er internationella peeps som flytt landet)


Åldersfördelning

Kommentar: Tänk att ni hormonstinna pubisungar skulle komma först på andra plats. Plötsligt känner jag mig inte vidare gammal i bloggsfären, det är ju flest jämngamla här inne och svänger. Och till er som är plus fyrtio bast - får det lov att vara lite kaffe med dopp? Kanske lite puread köttfärslimpa?

Flämt å sido, det är skitkul att det är så många "olika" här inne och läser. I nästa undersökning så kategoriserar vi in er i vikt, hudfärg och antal tänder. Det blir guld!

Hej!KATEGORI: Okategoriserbart