Här är ni, bloggläsare!

Nu har jag, efter mycket kalkylerande och räknande, äntligen sammanställt er bloggläsare på den här sajten. 70-något svar kom in (plus ett par spam, vars skribenter jag svurit en förbannelse över). Det är bara en bråkdel av er alla, men ändå många nog att dra lite slutsatser om er, ni typiska Pelles Personliga-läsare. Och för att ni enklare ska förstå, så har jag illustrerat resultaten med pedagogiska diagram, bilder och Comic Sans.


Könsfördelning


Kommentar: Ja, här var det då ingen korvfest inte. Föga förvånande, bloggvärlden består ju till mesta del av kvinnofolk. Det är er plattform och ert forum. Jag och Alex Schulman (jag jämför mig med honom, ja) är i ett lag för sig.


Här bor ni

Kommentar: Antalet norrlänningar understeg både oss mellansverige-ianer och söderbor. Och här satt jag och trodde att ni var de mest frekventa bloggläsarna. Hallo! Óla! Hola! Hello! Wie geht's? (det sista var till er internationella peeps som flytt landet)


Åldersfördelning

Kommentar: Tänk att ni hormonstinna pubisungar skulle komma först på andra plats. Plötsligt känner jag mig inte vidare gammal i bloggsfären, det är ju flest jämngamla här inne och svänger. Och till er som är plus fyrtio bast - får det lov att vara lite kaffe med dopp? Kanske lite puread köttfärslimpa?

Flämt å sido, det är skitkul att det är så många "olika" här inne och läser. I nästa undersökning så kategoriserar vi in er i vikt, hudfärg och antal tänder. Det blir guld!

Hej!KATEGORI: Okategoriserbart

Kära 7digital.

7digital mail mejlkorg junk
Hade jag vetat att ett låtköp på Spotify skulle leda till mejlterrorism, så hade jag nog avstått. Det är 7digital (som för mig är ett okänt "företag") som tycker jag ska köpa Florence + The Machines album. Detta för att jag köpte Dog Days Are Over för över ett år sedan.

Det började med åtta mejl. Åtta blev till sexton. Sexton blev till trettiotvå. Och så vidare.

Det är som en (riktigt lyckad) celldelning, förökningen är konstant. 187 nya mejl sedan klockan två i natt, då jag sist tömde inkorgen. Lyckades efter många om och men ställa in skiten som skräppost.

Jag som trodde jag börjat få beundrarmejl. Men inte då.


KATEGORI: Okategoriserbart

En uppdatering.

fotokurs jönköping visuell högskola bok
Jag har hoppat på studenttåget igen. Bara tanken på det får mig att vilja bunkra upp med nudlar och få ett par rediga karatefyllor förlagda mitt i veckan. Så som alla studenter gör.

Och nej, jag valde inte att plugga "vampyrer, varulvar och andra väsen"-kursen (även om det hade varit snäpp på succé). Tog istället en fotografikurs. I syfte att lära mig min kamera lite mera och ta "rätt" bilder. Enda jobbiga med att aktivt välja att plugga fotografi (istället för att ha det som en delkurs i ett program) är ju att det kan framstå som lite pretto. Och en annan är ju allt annat än pretentiös.

Men skiten verkar ganska jordnära. Svinrolig kurslitteratur och reko lärare. Det blir guld!

Förresten fan - det hände lite igår natt! Vi hittade en avsvimmad man på en lastbilsparkering nära jobbet. En av oss gick dit och får se att han var apradar och däckat rakt på marken. Bakhuvudet var spräckt och en jävla massa blod hade sipprat ut. Det visade sig att han var en polsk lastbilschaffis som "tagit lördag" i sin ensamhet på parkeringen. Han vägrade ambulanshjälp och polisen fick tvångsomhänderta honom. Tror det berodde på att han skulle upp och köra nu på morgonen igen.

Kul och möta den jäveln i trafiken.


KATEGORI: Pelles vardag

Livet med morgontidning.

dagens nyheter DN morgontidning
Livet utan morgontidning: ovisst, naket, bajsnödigt.

Livet med morgontidning: fulländat, påklätt, toalettbelåtet.

Jag jobbar rätt så mycket sena kvällar just nu. Så att vakna upp utsliten som ett svin och se att DN ligger på hallgolvet, det är... ja, det är ren och skär lycka. Som i en scen hämtad ur Sjunde Himlen. När mellanbarnet lärt sig sin läxa av föräldrarnas pedagogiska handlingar och ler åt sina tidigare galna uppsåt.

Ungefär så känns det.

/pensionär


KATEGORI: Pelles vardag