När man har för mycket pengar.


Idag är det löning och jag ägnade en hel ledig dag (gårdagen) åt att planera vilket håll jag ska kasta bort pengar. Kvinnan som ringde om lägenheten har inte ringt något mer, så den utgiften verkar inte bli av just den här månaden.

Istället fönstersurfade jag ihop en nota på fyra och ett halvt tusen. Bestående av endast "merchandise" från diverse tv-serier. Detta för att min mentala ohälsa ständigt strävar efter att nå nya höjder. Favoriterna är TBBT-tröjorna på bilden ovan. Har även siktet inställt på en värmekänslig Dexter-mugg. Jävligt cool grej det där, skiten känner av när det är en varm dryck i sig och ändrar då färg. Lite som en t-tröjorna från nittiotalet. De som ändrade färg av värme, svett och vatten.

Flämt åsido, jag ska inte punga ut en förmögenhet på skitgrejer. Förutom tröjorna.

Nu blir det jobb igen. Bara fyrtio timmar kvar till långledigt.


KATEGORI: Film och tv

Pelles nya kärlek - match 3.


Jag har forskat kring objectum sexuality och bestämt mig för att finna kärleken i något av tingesten runt omkring mig. Detta med hjälp av er läsare. Nu är det dags för match två och fyra saker från tvättstugan att tävla emot varandra.

De fyra olika sakerna är:
1. Förvrängd vattenkanna.
2. Billigt (och högst troligen omiljövänligt) tvättmedel.
3. Ficklampa.
4. Vattnig tvättsvamp.

Rösta på ett av föremålen nere i kommentarsfältet. Vinnaren av denna omgång presenteras i semifinal två lite längre fram i tiden. Rösta omsorgsfullt nu!

Fick en kommentar om att jag är segare än vanligt med era kommentarer. Så här ligger det till: jag ska bara komma förbi och överleva ett jobbmaraton på 67 timmar, sen så ska jag slå mig ned framför bloggen ordentligt igen. Håll ut och håll hårt.


KATEGORI: Okategoriserbart

Soft kitty, warm kitty, little ball of fur.


Jag har ju en tendens att leva mig in lite väl i TV-serier. Historiska händelser inom området är till exempel depressionen som kom med repriseringen av Six Feet Under 2010. Eller det tafatta sätt som Veronica Mars slutade på 2008. Ett slut som för övrigt resulterade i en öm knytnäve och ett hål i väggen.

Låt oss inte ens gå in på Twin Peaks.

De senaste två veckorna har jag avverkat tre och en halv säsong av The Big Bang Theory. Det här är så jävla bra! Vilket förvånade mig till en början, för skaparen av serien är Chuck Lorre. Som också skapat Two and a Half Men. Som suger. Men manuset här är skitroligt, castingen är den bästa på flera år och för att inte tala om introt som sjungs av Barenaked Ladies. Kom igen, bara det är grymt som fan!

Buzzinga!


KATEGORI: Film och tv

Spy camera action.


Kollade precis på en av Meekakitty-Tessas videos på YouTube. Tydligen så har någon använd hennes bild för att promota en porrsajt. Det här måste ju vara en av internets allra värsta baksidor, att man kan hamna på diverse snusksajter med lite otur? Jag känner hur jag börjar bygga upp en irrationell rädsla över att snart inte kunna göra något offentligt längre.

Byta om i omklädningsrum - hamna på fattyspycam.com

Dricka öl i solen - everydayalcoholics.net

Gå på toaletten - onthetoiletwithchubbys.com

Blogga - psychos.com

Rasta hunden - petpeting.eu

Flytta till lägenhet - knowyourenemies.tv

Och så vidare. Det är så att man får lust att börja leva under jord.


KATEGORI: Okategoriserbart