När man har för mycket pengar.


Idag är det löning och jag ägnade en hel ledig dag (gårdagen) åt att planera vilket håll jag ska kasta bort pengar. Kvinnan som ringde om lägenheten har inte ringt något mer, så den utgiften verkar inte bli av just den här månaden.

Istället fönstersurfade jag ihop en nota på fyra och ett halvt tusen. Bestående av endast "merchandise" från diverse tv-serier. Detta för att min mentala ohälsa ständigt strävar efter att nå nya höjder. Favoriterna är TBBT-tröjorna på bilden ovan. Har även siktet inställt på en värmekänslig Dexter-mugg. Jävligt cool grej det där, skiten känner av när det är en varm dryck i sig och ändrar då färg. Lite som en t-tröjorna från nittiotalet. De som ändrade färg av värme, svett och vatten.

Flämt åsido, jag ska inte punga ut en förmögenhet på skitgrejer. Förutom tröjorna.

Nu blir det jobb igen. Bara fyrtio timmar kvar till långledigt.
Publicerat i: Film och tv

Pelles nya kärlek - match 3.


Jag har forskat kring objectum sexuality och bestämt mig för att finna kärleken i något av tingesten runt omkring mig. Detta med hjälp av er läsare. Nu är det dags för match två och fyra saker från tvättstugan att tävla emot varandra.

De fyra olika sakerna är:
1. Förvrängd vattenkanna.
2. Billigt (och högst troligen omiljövänligt) tvättmedel.
3. Ficklampa.
4. Vattnig tvättsvamp.

Rösta på ett av föremålen nere i kommentarsfältet. Vinnaren av denna omgång presenteras i semifinal två lite längre fram i tiden. Rösta omsorgsfullt nu!

Fick en kommentar om att jag är segare än vanligt med era kommentarer. Så här ligger det till: jag ska bara komma förbi och överleva ett jobbmaraton på 67 timmar, sen så ska jag slå mig ned framför bloggen ordentligt igen. Håll ut och håll hårt.
Publicerat i: Okategoriserbart

Soft kitty, warm kitty, little ball of fur.


Jag har ju en tendens att leva mig in lite väl i TV-serier. Historiska händelser inom området är till exempel depressionen som kom med repriseringen av Six Feet Under 2010. Eller det tafatta sätt som Veronica Mars slutade på 2008. Ett slut som för övrigt resulterade i en öm knytnäve och ett hål i väggen.

Låt oss inte ens gå in på Twin Peaks.

De senaste två veckorna har jag avverkat tre och en halv säsong av The Big Bang Theory. Det här är så jävla bra! Vilket förvånade mig till en början, för skaparen av serien är Chuck Lorre. Som också skapat Two and a Half Men. Som suger. Men manuset här är skitroligt, castingen är den bästa på flera år och för att inte tala om introt som sjungs av Barenaked Ladies. Kom igen, bara det är grymt som fan!

Buzzinga!
Publicerat i: Film och tv

Spy camera action.


Kollade precis på en av Meekakitty-Tessas videos på YouTube. Tydligen så har någon använd hennes bild för att promota en porrsajt. Det här måste ju vara en av internets allra värsta baksidor, att man kan hamna på diverse snusksajter med lite otur? Jag känner hur jag börjar bygga upp en irrationell rädsla över att snart inte kunna göra något offentligt längre.

Byta om i omklädningsrum - hamna på fattyspycam.com

Dricka öl i solen - everydayalcoholics.net

Gå på toaletten - onthetoiletwithchubbys.com

Blogga - psychos.com

Rasta hunden - petpeting.eu

Flytta till lägenhet - knowyourenemies.tv

Och så vidare. Det är så att man får lust att börja leva under jord.
Publicerat i: Okategoriserbart

Mitt hem är min knarkarkvart.


Mitt nya hem.

Det var väl själva fan vad folk alltid har förmågan att alltid ringa till en när man jobbat sent kvällen innan. Just idag gjorde det visserligen inget, för samtalet var ifrån det lokal bostadsföretaget. Förra veckan skrev jag upp mig på deras kö. Idag ringde de och sa att de hade en lägenhet åt mig, om jag vill ha den.

SWEET!

Jag tackade inte "ja" på en gång, vilket tyckte komma som en överraskning för henne i telefon. Eller så var det jag som tolkade henne åt helvete fel. Visserligen är jag inte vidare kräsen, det kan jag inte påstå. Men det vore ju dumt att råka gå med på att bo i en knarkarkvart. Så det blir till att gå på en visning nu i dagarna.

Jag hoppas så in i helvete att det går vägen nu. Vore så jävla gött.
Publicerat i: Pelles vardag

Pelles nya kärlek - match 2.


Jag har forskat kring objectum sexuality och bestämt mig för att finna kärleken i något av tingesten runt omkring mig. Detta med hjälp av er läsare. Nu är det dags för match två och fyra saker från köket att tävla emot varandra.

De fyra olika sakerna är:
1. Tandpetare i porslinshållare.
2. Soldatens ärtsoppa.
3. Mortel på 4,3 kilogram
4. Prydnadspudel.

Rösta på ett av föremålen nere i kommentarsfältet. Vinnaren av denna omgång presenteras i semifinal ett lite längre fram i tiden. Rösta omsorgsfullt nu!
Publicerat i: Okategoriserbart

Pelles nya favoritserie.


Gårdagens vunna kunskap: TV11 har lyckats landat ena jävligt bra serier. Här kan man bland annat glutta på Glee, 30 Rock, Modern Family och The Good Guys. Big Brother är ej inkluderat i detta uttalande. Jag väntade på premiären av en av förra årets största TV-succér i USA, The Walking Dead, och passade på att fördriva tiden framför Kanal 5's restprodukt från 2006.

Resultatet av detta blev skabb i ögonen och illamående. Kan inte dokusåporna dö ut. Igen.

Vidare till The Walking Dead. Bara ett avsnitt in i serien och jag gillar det som fan redan. Grymma jävla effekter med avkapade döingar som släpar sig fram och ödelagda städer. Zombies är jävligt coola grejer. De klår glittrande vampyrer med hästlängder.
Publicerat i: Film och tv

Ofokuserade paprikor fyllda med bränd köttfärs.

Preggo håller på att flytta och hade med sig en jävla massa skit hit, nu när hon var hemma som hastigast. Bland annat en matkalender, en almanacka med recept, som jag och ett par klasskamrater gjorde under projektarbetstiden i gymnasiet. Jag gick ju som bekant hotell- och restaurangprogrammet och villkoret för vårat arbete var ju därför att det skulle handla om mat på något vis.

Därav en matkalender.

Jag tror mig minnas att vi fick mvg. Så här i efterhand känns det som ett överdrivet betyg.


Tortillatårta serverad med riven ost, chilisås på burk och sporadiskt utplacerade gröna oliver.


Ofokuserade paprikor fyllda med bränd köttfärs och en jävla massa ris.

Mmmm....
Publicerat i: Skola och jobb

Ridderliga tatueringar.


När jag vaknade i morse så slog jag på Miami Ink. Samtidigt så kollade jag igenom Facebook-flödet och såg att hela åtta personer gjort nya tatueringar. Någon annan här som tänkt på att när det kommer till textade tatueringar, så består 99 procent (min egna uträkningar) av antingen den medeltida(-ish) fonten på bilden ovan eller det mest kursiva som går att hitta på Word? Varav det förstnämnda ofta bokstaverar ett namn och det andra används till rörande citat.

Och det här är inget bittert resonemang, alla har rätt att göra precis som de vill. Men det skulle vara guld att, för omväxlings skull, se en tatuering i kanske.... Times New Roman? Eller varför inte något så djärvt som Helvetica? Tahoma någon?

Kan inte någon kirra biffen och skicka in en bild? Personligen blir jag jävligt skitnödig av tanken att få bläck insprängt i huden och avstår därför helst.
Publicerat i: Okategoriserbart

Pelles nya kärlek - match 1.


Jag har forskat kring objectum sexuality och bestämt mig för att finna kärleken i något av tingesten runt omkring mig. Detta med hjälp av er läsare. Nu är det dags för match ett och fyra saker från badrummet att tävla emot varandra.

De fyra olika sakerna är:
1. Hudsmörja. Den här flaskan har förekommit i bloggen tidigare, jag vet. Kunde omöjligt förbises.
2. Hälsovådlig tandborstmugg.
3. Skräplitteratur avsedd för kvinnofolk.
4. Nageltång.

Rösta på ett av föremålen nere i kommentarsfältet. Vinnaren av denna omgång presenteras i semifinal ett lite längre fram i tiden. Rösta omsorgsfullt nu!
Publicerat i: Okategoriserbart

Pelles jakt på kärleken.


Så har den här bloggen ännu en gång blivit åsidosatt på grund av slitsam vardag. För det är så det legat till, jag har inte orkat med skiten. När jag inte har jobbat, så har jag ägnat tiden åt The Big Bang Theory. Köpte de resterande boxarna i förrgår och har i och med detta passerat februari månads 512 kronorsgräns med ett par-fyra tusen. Bromsbelägg inkluderat.

Och utöver jobb och TBBT, så har jag också ägnat (ohälsosamt) mycket tid åt att studera OS, objectum sexuality. På svenska kallad objektofili, förmågan (?) att kära ner sig i och ligga med ett föremål. Visst, man kan skratta bäst man vill åt folk som gängar sig med Eiffeltornet eller ollar sin klockradio av ren lusta. Men helt fel ute är de fan inte. När skyllde ett skrivbord senast på huvudvärk? Eller när tjatade dina solglasögon senast om att du skulle ta ut soporna? Materialismen vinner.

Jag tänkte anamma konceptet och gänga mig med min alldeles egna pryl. Därför introducerar vi här med Pelles jakt på kärleken - bloggläsare väljer ny kärlek åt bloggare. Vi kommer jobba inom utslagsprincipen. Sexton olika föremål från fyra olika rum ska tävla om mitt muskelverk i bröstkorgen. Lite som ett fotbolls-VM.

Jag tror jag har gjort rätt, det är ju knappast för mitt genuina sportintresse jag gjort mig känd. Skiten börjar imorgon.
Publicerat i: Okategoriserbart

I'm on a boat - del 5, resultatet.


Whisky inne i taxfreebutiken.

Då var man i land igen. Och det här med att kryssa till Åland var ju... speciellt. Och ganska trevligt. Härligaste stället på båten var Fun Club. En klubb med fullt ös på dansgolvet, livemusik och mängder av alkohol som flödade. Medelåldern var visserligen 72 år och samtliga av pensionärerna buggade till det inhyrda husbandet. Jag tyckte mig också se ett par tjurhorn med mjöd som skickades runt, men jag vet det fan om det inte var en synvilla.

Kontentan: det är inte många yngre åker iväg på kryssning en måndagseftermiddag i februari.
Publicerat i: Resa

I'm on a boat - del 4, frukosten.


Fraser som jag än så länge hört utbytas människor emellan:

"Ah, Löfbergs Lila! Jävlar vad härligt att de har hederligt svenskt kaffe ombord!"

"Fan vad kul jag hade igår! Jag minns ingenting".

"Skönt att komma hem igen. Borta är bra, men hemma är fan bäst!"

"Jag tror jag fått gonorré igen".

Nu ska jag bege mig hemåt igen. Hörs, ey!
Publicerat i: Resa

I'm on a boat - del 3, dansgolvet.


Sitter och glor på folk på dansgolvet. Jag dansar inte ikväll. Jag är för cool. Jag har oberseverat en hel del olika saker just på den här platsen av båten. Till exempel så dansar folk gärna röven av sig till YMCA och Fågeldansen, men samtliga av de lämnade golvet när Svennebanan slogs på.

Det blev för personligt.

Såg precis min gamla hemkunskapslärare. Hon hade fått till det med en gammal elev. Mysigt för 'na.
Publicerat i: Resa

I'm on a boat - del 2, på bussen.


Eftersom jag tvivlar på att det finns något internet på båtskrället, så har jag förinställt ett par inlägg åt er. Som en sann bloggare/världsvan förlorare. Se dessa blogginlägg som kvalificerade gissningar på vad som sker i detta nu.

Just nu sitter vi på bussen. Som de helyllesvenskar vi alla är, så är alla vid det här laget redan apradar. Utom jag, som är här för att observera det mänskliga beteendet. Grävande journalistik för bloggens skull.

Någon spydde just upp sin flaska Black Tower. Och ja, jag tog kort.
Publicerat i: Resa

I'm on a boat - del 1, packningen.


Snart är det måndag och dags för kickoff på Östersjön. Jag håller på att packa för de dryga ett och ett halvt dygnen som vi kommer vara borta. Det är svårt fan. Min plan är att allt ska få plats i en hederlig Kånken-väska.

Än så länge är följande det mest nödvändiga:

- Underkläder i fall man sölar ned sig.
- Långkalsonger, på grund av rådande omständigheter utomhus.
- Deo. För att svettlukt är obekväm lukt.
- Uno. Av självklara anledningar.
- Bok, för att verka smart.
- Plånbok.
- Telefon, för att kunna fördriva tiden med Angry Birds.
- Hörlurar.
- Tandborste och tandkräm.
- Kamera. För att kunna dokumentera den typiske svennen på Ålands-båt.
Har planer på att vara nykter, bara för att kunna vara tillräckligt obeservant på vad som händer omkring mig. Det luktar bloggmaterial lång väg här fan. Vi får se hur det blir med den saken.
Publicerat i: Pelles vardag

Snark.


Vy över skrev och en till synes flottig dörr.

Hela dagen har spenderats i sängposition, samtalandes med folk över telefonen. Det är allt jag orkar. Kan någon sate berätta vad som är fel på mig? Jag sover mellan sju och nio timmar varje natt, rör på mig ute i solen och försöker äta någorlunda nyttigt. Likt förbannat så är jag trött. Inte trött i den bemärkelsen att jag skulle kunna somna på fläcken, utan snarare utmattad. Hela tiden.

Försöker prata med folk, men alla säger åt mig att inte klaga. Så mycket för den sympatin, hehe.

Det är ganska ny känsla det här och det är därför som jag så desperat försöker få någon annan att tala om för mig hur jag mår och vad som är fel. För själv har jag ingen aning. Jag tror det kan bero på för mycket jobb. Vilket är en ganska sorglig ursäkt, då jag inte jobbar mer än pensionären på granngården. Känns det som.

Jag tror jag har någon överjävligt dryg svacka bara. Får återkomma om jag bränner ut mig helt.
Publicerat i: Pelles vardag

Tjejsnack.


Sitter och bläddrar i en gammal Katten Gustaf-tidning från 1993. En perfekt årgång för övrigt. Reklamuppslaget på sista sidan är en annons för Tjejsnack, ett rövigt brädspel som alla brudar spelade någon gång under nittiotalet.

"Spelet som är förbjudet för killar!"

"Får bara spelas av tjejer".

"Om du vinner får du titta in i framtidsboken och skåda din egen framtid. Förlorar du får du rita finnar i ansiktet".


För att alla förlorare till brudar lider av svår akne. En reflektion: tänk om det här spelet hade kommit idag, i vad som tycks vara genusbloggandets storhetstid (säger kanske mer om vilka bloggar jag läser för tillfället). Det hade blivit uppror mot Alga.

Lady Dahmer would've gone maaaaaad.
Publicerat i: Okategoriserbart

Bildbonanza.

Så jag har ägnat hela morgonen åt att städa i min externa hårddisk. Det är så att man lite blir sentimental så här på ålderns höst, när man blickar tillbaka på det som varit. Tänkte bjussa på lite bilder från svunna tider

Såg precis att Flenza gjort samma sak. Fan vad törrt. Jag har inte låtit mig inspireras av henne, värt att tillägga.


Jag och Lenin efter Lily Allen i Slottsskogen 2009. Det var jävligt varmt. Kanske syns.


Hippiefest på Norrköpings kårhus, Trappan. Blekfet vy. Årgång 2009.


I publikhavet på Bruce Springsteen, Ullevi 2008. På bilden syns också Preggo och Steven.


Nyår 2007. 19 bast och en flaska skumpa i handen. Langning, det var grejer det.


På resande fot i Alperna. Tror det var 2008. Istället för att åka skidor så käkade vi Pringles och hängde på after skin.


Rom-resa, påsken 2010. Svampfrilla.


Paris 2009. Världens bäst stad i min mening.

Nu fortsätter jag. 3000 bilder avklarade, så bara 11000 kvar.
Publicerat i: Resa

Efter.


Här blev det succé, fan i mig! Nu är man en DVD-spelare rikare. Livet känns fulländat, som om man springer ikapp mänskligheten och slutar vara efter.

Har ni förresten hört om festligheterna i Berlin? Järnridån faller och folk hugger sig igenom muren i detta nu. Sovjetunionen faller nog vilken dag som helst gissar forskarna.

Nu ska jag svepa en Gröna hissen innan jag går tills sängs med min Rubiks kub.
Publicerat i: Pelles vardag

Vad kan detta vara?


Jag är planetens okrönte konung i aldrig förmå mig att önska mig något. Eller rättare sagt, aldrig önska mig något som andra finner nöje i att ge bort. Brukar mest se presentdagar som ett excellent tillfälle att önska mig deo och strumpor.

Men i år har jag faktiskt önskat mig en DVD-spelare. Och fan ta Zeus om det inte är en sådan apparat i det röda paketet ovan. Det silvriga är, i vanlig ordning, pengar nedkörda i en överdimensionerad förpackning. Jag tror det är tänkt att vara vilseledande, jag vet inte. Efter fem år så har man lärt sig bättre. Fick dessutom välja om jag ville ha allt i morse eller om jag skulle vänta med att öppna tills dess att päronen kommit hem.

Jag beslöt mig för ta sovmorgon. Så rolig är jag fan.
Publicerat i: Pelles vardag

23!Då har man gått och blivit ett år äldre och tjugotre jävla bast.

Gratulationer belönas med smekningar på valfritt ställe. Så ös på nu! Lägg gärna till ett substantiv, så som "snygging" eller "sockerärtan".

Världens bästa kommentarsfiskeri, fan i mig!
Publicerat i: Pelles vardag

Livsfilosofi signerat Glee.


Klipp ur morgondagens Glee-avsnitt (för oss som använder mindre konventionella metoder att följa TV-serier på).

"I just try to be really, really honest with people, when I think that they suck".

Ännu en anledning till att öppet erkänna att Glee är bra skit: snygga cheerleaders som delar med sig av livsfilosofier och goda råd.
Publicerat i: Film och tv

Cinderella.


Snart ska man ut på seglat och lägga de åländska haven under sina fötter. Vidga vyerna lite. Känna att man lever. Uppleva världen. Bli kulturellt berikad.

Flämt åsido, det är kickoff med jobbet och vi ska svänga fläsk på Cinderella, "båten där många nöjen väntar". Jag vet inte hur jag ska förhålla mig till det faktum att jag snart ska ut och åka Ålands-båt. Hälften av alla mina fördomar rör folk som frivilligt åker på sådana här resor. "Resor". Vilket antagligen säger mer om mig, jag vet.

Packlista: dansskor, importvodka, Fanta Exotic och ett glatt humör.
Publicerat i: På tapeten

När jag är pigg imorgon, så kommer det här vara obegripligt.


Veckans uppdrag: hitta riktigt korta pennor.

Bilden har ingenting att göra med det jag tänkt skriva om. Jag kom förut att tänka på ett inlägg som Blondinbella skrev här om dagen, där hon raddade upp en hög med saker hon planerat att göra när hon var i USA. Saker som hon dessutom lyckats genomföra (wow). Och detta skriver hon lagom till resans slut. Någon som hajar vad jag syftar på? Hur svårt är det att ha en lyckad "att göra"-lista när tiden väl gått?

Fast vem är jag att klaga, jag lyckades ju med alla mina "att göra"-punkter i Rom när jag var där i våras.

1. Prata svenska med tiggare i hopp om att de ska lämna mig i fred [X]
2. Förundras över hur många trafikregler som inte följs  [X]
3. Inte shoppa alls [X]
4. Massera fötterna på Spanska trappan [X]
5. Bli full på en kinarestaurang som ligger vägg-i-vägg med hotellet [X]
6. Få hotellpersonal att tro att jag och syrran är gifta [X]
7. Må illa inne i Colosseum [X]

Samtliga punkter bestämda innan avresa.
Publicerat i: Okategoriserbart

Tvåor.


Vrål-Åke i somras.

Nu åker jag och besiktar bilhelvetet. Magkänslan, och det totala ointresset för bilmotorer jag besitter, säger mig att det kommer bli en rad med tvåor. För att det ska kännas att man lever.

Återkommer.

UPPDATERING: Två tvåor blev det. Men inga direkt kostsamma sådana. Enligt säker mekanikerkälla (far). Nu ska jag jobba vidare. Hörs senare.
Publicerat i: Pelles vardag

Hot Mess.


Som den självutnämnda världsmästare i YouTube-kunskap (läs nörd) man är, så fick jag mig en häftig överraskning igår kväll. Jag loggade in på sajten och fick se att jag fått min röst hörd i Andrea Feczkos, känd från den ryktbara Ke$ha-parodin, show Hot Mess, ett program där hon pissar på alla white trash som stuckit ut under den gångna veckan.

SCORE!

Fjorton sekunder in i klippet kan ni höra mitt svenskklingande Astrid Lindgren-namn bli sönderstyckat av språkens motsvarighet till köttyxan. "Pählley Nieelsen", det är jag.
Publicerat i: På tapeten

Presenter.


Eftersom päronen och grannarna har "kafferep" i rummet bredvid, så kan jag lika gärna ägna ett par svårsövda minuter åt att uppdatera er om helgen min. Med fokus på gåvorna jag kammat hem.

På grund av undertecknads kommande födelsedag (infaller på onsdag, för er som planerat skicka dyra paket), så har jag haft äran att bli uppvaktad överjävligt mycket dessa två dar'. Låt oss börja med fredagskvällen. Här hade folket klippt ihop ett kollage med det bästa ur "Pelles Personliga 2010". Hysteriskt roliga inlägg. Det var nästan så att man gjort sig förtjänt av Pulitzerpriset.

Sen fick jag också en tvål att ge till päronen och deras nyrustade toalett. Och det var ju kul för de.

Lördagen bjöd också den på presenter. Jag som trodde det var en simpel lunch i goda vänners slag. Istället lämnade jag restaurangen med magen full av sushi, en säsong med The Big Bang Theory och en tub hudsmörj rikare. Det sistnämnda var en pik, då mina knogar skulle kunna agera reservverktyg åt närmsta slipmaskin. Eller så är det min, enligt andras utsago, "torra humor" som behövde smörjas?

Helgbetyg:
Publicerat i: Pelles vardag

Man har det inte lätt.


Helgplanerna blir alltid lite crapigare av vetskapen att man har ett nytt Elvis-nummer hemma på nattduksbordet. Nu måste man pina sig igenom två dagar med öl, häng, brädspel, restaurangkäk och något som liknar ett för tidigt födelsedagsfirande (å mina vägnar, tydligen).

Man har det fan inte lätt.

Vad händer för er del? Rullar det på?
Publicerat i: Pelles vardag

Bilbesiktning.


Jag får ännu en gång lov att ursäkta min frånvaro. Den här gången har jag inte fastnat sektträsket, utan förberett mig för bilbesiktning på måndag. Det har dragits i bälten, tutats, testats torkarblad och bromsats. En fråga: kan det vara så att Peugeot-bilar är skapta helt utan backljus? I så fall ligger jag på plussidan.

Jag har dessutom kommit fram till att det här med bilbesiktningar har mycket gemensamt med tandläkarbesök och blåskontroller. För min egen del. Jag förväntar mig alltid det värsta. Att ett hjul skulle glömts av hemma på parkeringen eller något. Kanske för att bli mindre psykotisk när resultatet väl kommer, jag vet inte.

Så här på rak arm så tror jag att jag får två tvåor. Ena svindyra tvåor. Vad tror ni? Låt oss slå vad fan!

Just fan! Växten hette "Sophora". Jag antar att det ska läsas ut med ett F-ljud i mitten, men låt oss inte låtsas om detta. Och trots en utmärkt ledtråd, så var det ingen som gissade rätt.
Publicerat i: Pelles vardag

Kaffe & trav.


Igår fick jag följande berättat för mig: "det finns inget godare kaffe än nybryggt Löfbergs lila, gjort i en hederlig bryggkanna". Och jag svarade: "men du, då har du inte provat en färsk espresso vid Fonta di Trevi, Roms mest spektakulära fontän. Utsöööökt"

Nu svarade jag kanske inte så, utan nickade mest instämmande. Jag gillar Lögbergs lila, men inte så pass att jag skulle gå och prisa det till gudarna. Men smaken är som röva'.

Fick precis SMS från tvillingen. Han frågade om jag ville vara med och spela på hästar. Här hoppar vi över femton år i livet och går direkt på gubbnöjen. Kom igen nu, Purple Thunderstorm!
Publicerat i: Pelles vardag

Gissa växten.


Päronen har rustat en av toaletterna. Till fönstret så köpte de växten ovan. Gissa vad den heter! Det är något speciellt och udda, annars hade jag inte bemödat mig med att blogga om skiten.

Ledtråd: tänk Charlie Sheen i soptunnan.

Den som först gissar rätt kan få ett pris. Och, i vanlig ordning, spö på posten.
Publicerat i: Okategoriserbart

23 om t minus 7 dagar.


Om en vecka fyller man tjugotre. Fortfarande en ganska ung ålder. Det blir värre nästa år, att fylla tjugofyra låter förjävligt gammalt. Då kommer också kraven på en, man ska ha åstadkommit det ena med det fjärde.

Frågade folket på Facebook vad de hade köpt åt mig. Jag kan vänta mig allt ifrån spö på posten, Takidas senaste platta, Justin Bieber och en bok om hyfs. Mr. Addspirit (Annas ligg) sa att han skulle köpa upp blogg.se och lägga ned min blogg. Bara bra saker.

Vad har ni köpt då? Kom igen, posta hit skiten! Ni har lyckats med det förr, bara googla mig.

Vänlig hälsning
NILS Pelle ROLAND Nilsson. Host.
Publicerat i: Pelles vardag

Om Pelles ekonomi.


Ursäkta mitt norrbottniska sätt att formulera mig, men fan vad januari alltid ska vara en jävla rövmånad. Vem kom på att företagen ska punga ut med alla värdelösa räkningar den här tiden på året? Är det straffet för att man levt som en brat under julhelgen? Troligen.

Utöver de vanliga måndagsräkningarna, så blir man tvungen att pröjsa för skit som bilskatt, försäkringar och Siba-kort. Vem använder ens ett Siba-kort? Sen när har jag ett Siba-kort? Hade jag haft (nöjet att ha) ett eget place, så hade jag fått leva på linser. En gång om dagen. Inget mer.

Månadens mål: överleva februari på 512 spänn.
Publicerat i: Pelles vardag

Sekter, Kappahl, öl och BRIS.


Åh fan, det här med bloggandet hade jag glömt av. Det senaste dygnet har gått åt att glo på dokumentärfilmer om sekter. Detta på tal om Cults i förra inlägget. Är det farligt att man känner att man passar in på mallen som det typiska sektoffret?

Självbilden är inte på topp, nej.

Annars då, vad har mer hänt? Jag var en sväng till Kappahl och bytte kläder åt morsan. Svårare projekt än man kan tänkas tro, då den affären är en jävla djungel. Det slutade med att jag gick till kassan och bad de leta reda på skiten åt mig. Så slapp jag se ut som en vilsen transvestit i jakt på lillördagens outfit (inte för att det är något fel). Sen köpte jag öl till fredag också. Växeln jag fick tillbaka gav jag till BRIS.

Respekt!
Publicerat i: Pelles vardag