Pelles jakt på kärleken.


Så har den här bloggen ännu en gång blivit åsidosatt på grund av slitsam vardag. För det är så det legat till, jag har inte orkat med skiten. När jag inte har jobbat, så har jag ägnat tiden åt The Big Bang Theory. Köpte de resterande boxarna i förrgår och har i och med detta passerat februari månads 512 kronorsgräns med ett par-fyra tusen. Bromsbelägg inkluderat.

Och utöver jobb och TBBT, så har jag också ägnat (ohälsosamt) mycket tid åt att studera OS, objectum sexuality. På svenska kallad objektofili, förmågan (?) att kära ner sig i och ligga med ett föremål. Visst, man kan skratta bäst man vill åt folk som gängar sig med Eiffeltornet eller ollar sin klockradio av ren lusta. Men helt fel ute är de fan inte. När skyllde ett skrivbord senast på huvudvärk? Eller när tjatade dina solglasögon senast om att du skulle ta ut soporna? Materialismen vinner.

Jag tänkte anamma konceptet och gänga mig med min alldeles egna pryl. Därför introducerar vi här med Pelles jakt på kärleken - bloggläsare väljer ny kärlek åt bloggare. Vi kommer jobba inom utslagsprincipen. Sexton olika föremål från fyra olika rum ska tävla om mitt muskelverk i bröstkorgen. Lite som ett fotbolls-VM.

Jag tror jag har gjort rätt, det är ju knappast för mitt genuina sportintresse jag gjort mig känd. Skiten börjar imorgon.
Therese

Ser verkligen fram emot att följa detta! haha

stefan

Lite som svt satsningen. Jackten på lycka:)

anne

ett komplicerat schema på min ära!

Myaraq

TBBT... det finaste jag vet <3

Linda aka Tokmorsan

TBBT är liksom nog det bästa som kommit vad gäller komediserier!

Linda aka Tokmorsan

TBBT är liksom nog det bästa som kommit vad gäller komediserier!

sabina

ser väldigt omständigt ut

Rosita

Alltså om jag fattar rätt så ska du leta reda på kärleken? Jag menar, varför? Vi har ju redan träffats! Remember? ;)

anna

oj det här var rörigt :P

Marcus

Testat på "Pelle Söker Fru" A lá Bonde Söker fru?

cecilia tipsar

hahahahaha det här kommer att bli fantastiskt!

Ella

Varför kan du bara inte gifta dig med mig istället? Vi vet ju båda att det kommer sluta så en vacker dag.