Nyheter med Pelles Personliga.


Cults

Som vanligt när jag tvingas jobba en hel del, så blir jag en världsfrånvänd tönt fullt upp med mitt. Och ni, ni är ju alltid bortom allt vad nyheter heter. Så för att råda bot på allas vår okunskap om vad som hänt i världen, så har jag uppdaterat mig om den gångna veckan och sållat ut det viktigaste.

Lily Allen startar sitt eget skivbolag, In The Name Of. Första bandet att bli signade är Cults, den förjävligt talangfulla duon från New York. Deras Go Outside jag lyssnade på som fan för snart ett år sedan. Jag trodde att de för länge sedan haffat sig ett skivkontrakt. Tydligen inte. Nästa projekt borde bli Soko, som fortfarande inte fått chansen att visa världen vad hon kan.

Ett gigantiskt uppror pågår i Egypten mot den sittande presidenten, Mubarak. Det egyptiska folket är, jävligt oväntat, duktiga på att tala för sig och bemästrar det engelska språket mycket väl. Västvärlden står som förstummade när deras fördomar, om araber och obefintliga språkkunskaper, smulas sönder.

Magnus Hedman grät ut i TV4 och hamnar nu i samma kändisfack som Marcus Birro, Anna Book, Frank Andersson och Christer Sandelin.

Vargavintern beräknas återvända under februari månad och bloggarnas snö- och slaskgnäll beräknas nå nya höjder.


KATEGORI: På tapeten

04:55


STÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN!


Snart måndag.
KATEGORI: Pelles vardag

Hjärnan på lågvarv.


Hjärnan går på lågvarv. Det börjar kännas att jag varit vaken sedan tio i fem imorse. Jag vet inte varför, men av någon anledning så får jag för mig att reflektera över de märkligaste jävla saker när jag är trött. Och här är ett fåtal av de tankar som sprungit fram från tomma intet under kvällen:

"En One Piece-overall måste vara det perfekta plagget att få stånd i".

"Inte sticka gaffeln i ögat, inte sticka gaffeln i ögat, inte sticka...".

"Finns det någon absolut höjd av fylla? Kan det slå runt till nyktert tillstånd?".

"Fan vilka random dudes Agnetha Sjödin ligger med jämt".

"Om jag var ett djur, då skulle jag nog vara en trebent hundvalp".


KATEGORI: Pelles vardag

Måndag hela helgen.


"Monsterös" har visst inget "U" i sig. Skyller eventuella stavfel nedan på grav koffeinbrist.

Kattjäveln väckte mig lagom till klockan skulle ringa. Då var det dags att dra röven bort till jobbet. Igen. Det finns bara en bra grej med att jobba helg och det är att man är ledig på måndag. När de flesta andra våndas över att vara tillbaka på jobbet igen.

Fast det är en jävligt pissig ursäkt just nu, det måste jag erkänna. Hörs, jao!


KATEGORI: Pelles vardag