Nyheter med Pelles Personliga.


Cults

Som vanligt när jag tvingas jobba en hel del, så blir jag en världsfrånvänd tönt fullt upp med mitt. Och ni, ni är ju alltid bortom allt vad nyheter heter. Så för att råda bot på allas vår okunskap om vad som hänt i världen, så har jag uppdaterat mig om den gångna veckan och sållat ut det viktigaste.

Lily Allen startar sitt eget skivbolag, In The Name Of. Första bandet att bli signade är Cults, den förjävligt talangfulla duon från New York. Deras Go Outside jag lyssnade på som fan för snart ett år sedan. Jag trodde att de för länge sedan haffat sig ett skivkontrakt. Tydligen inte. Nästa projekt borde bli Soko, som fortfarande inte fått chansen att visa världen vad hon kan.

Ett gigantiskt uppror pågår i Egypten mot den sittande presidenten, Mubarak. Det egyptiska folket är, jävligt oväntat, duktiga på att tala för sig och bemästrar det engelska språket mycket väl. Västvärlden står som förstummade när deras fördomar, om araber och obefintliga språkkunskaper, smulas sönder.

Magnus Hedman grät ut i TV4 och hamnar nu i samma kändisfack som Marcus Birro, Anna Book, Frank Andersson och Christer Sandelin.

Vargavintern beräknas återvända under februari månad och bloggarnas snö- och slaskgnäll beräknas nå nya höjder.


KATEGORI: På tapeten