Försökte ta mig tid till datorn, men min b...

img_1258 (MMS)

Försökte ta mig tid till datorn, men min blekfeta kroppshydda drog mig utomhus till solen. Om exakt tolv timmar har jag semester. Ett halvt dygn, sen blir det 21 lediga dagar på följd. Det är ju så att man får lust att böla lite.

Publicerat i: Pelles vardag

Räddaren i nöden - Elvis.


Var tvungen att gå upp (relativt) svintidigt i morse för att skjutsa päronen till en buss. De, och halva Nilsson-släktet, ska på genomresa i världen. Färjetripp från Stockholm via Borgholm, Visby och Riga. Tror jag. Jag hade lite problem med innerörat i morse. Av någon anledning så hör jag alltid lite sämre när jag inte fått sova ordentligt.

Jag jobbade till två i natt, ergo trötthet.

Hade lovat att vara hus-, hund- och kattvakt nu när de är borta. Vilket inte kändes så jävla underhållande med tre timmar sömn i huvudet. Inte kunde jag somna om heller efter att jag droppat av de på stationen. Sen ska man tillbaka och jobba ännu en natt.

Och när man tror att livet kunde få någon positiv vändning, så kommer nya numret av Elvis som ett... ja, brev på posten. Elvis alltså, finns det något bättre skit? Jag tror inte det. Vissa påstår att munsköljen står sig lite starkare, men de vet inte bättre.

Något annat som är bra, var att de fyllt deras kyl med göttigheter och att jag får åka deras vrålåks-Volvo hela veckan. Funderar på att köra en road trip till Kina... eller Hässleholm. Bara för att jag kan.
Publicerat i: Pelles vardag

Svett & Maggio.


iPhone-bild i sin högst glans.

Så vi kom i rättan tid till spelningen igår. En sisådär fyra och en halv timma innan start. Men det gjorde inget, det var ändå ett tag sedan man svängde sina lurviga på Örebros nattklubbar. Spelningen var grym, Maggio var skitbra. Bra mycket bättre spelning igår än den på Peace & Love för ett par veckor sedan. Framför allt för att man denna gång slapp ha trettiotusen hipsterfrillor framför sig.

Och kära Ritz Nightclub... fixa er luftkonditionering å det snaraste! Skär av taket om ni så måste. Det är inte det att jag klagar (måttliga) publika svettningar i vanliga fall. Men att stå i hundratjugofemtusen grader och försöka ögonförföra Maggio är inte det lättaste. Det var längesedan jag var så här jävla svettig.


Ryggsvett.

Men all svett åsido, kul hade vi!
Publicerat i: Fest och fylla

We're gonna party like it's 2005.


Är inne på sommarens sista mardrömsvecka på jobbet just nu. Sen, efter söndag, så är det tre veckor semester som gäller. 21 dagar av ständigt ölande, Way Out West:ande och kanotpaddlande. Med ett par nyktra stopp där emellan.

Sen råkar jag vara ledig idag med. Och vem råkar inte vara i stan just denna dag? Jo, popundret själv, Veronica Maggio. Så vi kickstartar semestern redan idag, lillördagen till ära. Öl, käk och pop. Precis som om det vore 2005 igen. Jag har till och med förberedd popfrillan på skallen. Hänger ned lite över ögonen.

Ytterst estetiskt.

[nynnar på "Jag kommer" och kommer]
Publicerat i: Fest och fylla

Best of Arwen.


Så Arwens päron har båda födelsedag nu i dagarna. Och att köpa presenter är något av det lökigaste som finns, fan i mig. Själv önskar jag mig sällan något. Bara förra julen så önskade jag mig ett par regnskogsträd och en mindre donation till WWF. I hopp om bra karma, antar jag.

Men alla delar väl inte den åsikten, har jag förstått. Det finns ju de som vill bli uppvaktade på sin födelsedag. Märkligt. Så slog jag min tankeknöl mot en tegelvägg och kom på att jag kunde sammanställa en fotobok med de bästa bilderna av glinet. En snabb genomgång av mina 1700 Arwen-bilder slutade upp i en "best of"-bok.

Och den blev skitbra! Jag känner mig konstnärlig, som om jag uträttat något bra. Som Lars Wilks.
Publicerat i: Pelles vardag

Å Norges vägnar.


Det är svårt att blogga just nu. Festen var en hit, det var den. Jag hade skitkul! Alla hade skitkul!

Ändå, trots alla glada miner, så var det svårt att vara riktigt tillfredsställd och glad. Jag ska inte tala för alla, men för mig så har händelserna i Norge satt sig som en svulst på hjärnan. En svulst som gör att jag inte kan tänka på annat. Speciellt händelserna på Utöya har påverkat mig. Vilken jävla mardröm, som hämtat direkt ur en slaktrysare från nittiotalet.

Samtidigt är jag glad att jag är den som visar enorm empati för offren i sådana här situationer, istället för att ställa mig i lägret som menar att vi ska "skita i I-landet Norge och istället råda bot på svälten i Afrika". Sandlådenivå är vad det är. Det ena ska inte behöva utesluta det andra.

Idag har kommunen haft flaggorna på halv stång. Ibland är Sverige jävligt bra.

Synd på Winehouse också. Jag som såg fram emot lite nytt material från henne, något som inte skulle bli tvunget att ges ut postumt.
Publicerat i: Den arga kategorin

Ho! Ho! Ho!


Förlåt att jag inte bloggat på ett par dagar, jag har haft ett party att styra upp. Idag är det alltså dags för "jul(i)afton". Så om ett par timmar blir det glögg, dans runt granen och tomtesex (om det vill sig väl för de som önskar).

God jul(i)!
Publicerat i: Fest och fylla

Uma Thurman och hennes Schweppes.


Utöver Henrik Lundqvists shampooreklam, så finns det bara en enda reklamfilm får mig att överväga ögondonation, minnesradering och bortskrapade hörselorgan. Allt på samma gång. Det är Uma Thurmans insats åt företaget Schweppes. Herre min jävla get vilken vedervärdig reklamsnutt de skapat.

- "I like to have Schweppes with strangers. And you, would you have some Schweppes? Just me and you?"
- "I'm sorry Uma, but you mean sex, right?"
- "No-ho-ho-ho! Schweppes! Hey, what did you expect?"

Jo, han frågade ju om du menade "sex", så jag gissar på det...
Publicerat i: Okategoriserbart

Harry Potter och den dåliga filmversionen.


Så tisdags eftermiddagen och kvällen tedde sig helt okej. Det började med att jag for in till stan för att sluta upp med lite folk. Vi fortsatte med vårat påbörjade Cougar Town-drickspel. Det är säsong två vid det här laget och till med och karaktärerna spelar på hur mycket vin de får i sig. Jag gillar det. Speciellt på en tisdag.

Heheeheheh.

Senare på kvällen så var det äntligen dags för Harry Potter film 7.2. I 3D. Kan vara de mest bortkastade pengarna på en 3D-film någonsin. Det var inget 3D med den alls och så var man tvungen att punga ut 140 jävla spänn. Sen är jag överlag less på filmversionerna. Jag gillade 7.1, den var bra! Riktigt bra rent ut av! Den här rullen hade inget som den filmen hade. Regissören verkade lika less på helvetet som en själv.

Det bästa på hela bion var ungen som skulle springa på toaletten och föll i trappen (han skadade sig bara psykiskt). Det säger en del.

Kvällen avslutades på Satin, Örebros heeeeeetaste uteservering. Vi köpte två plocktallrikar för 140 spänn styck. Också de var i 3D för övrigt. Fast mer värd slantarna.

Har någon mer sett senaste Harry Potter? Visst var den mindre godkänd?
Publicerat i: Film och tv

Fnuttar.


Jag googlade "citationstecken" igår. För att jag är cool på så vis. På Wikipedia kan man läsa följande om detta skiljetecken.

"Citationstecken, även citattecken, anföringstecken eller i folkmun fnuttar, är en uppsättning typografiska tecken med flera användningsområden".

"Fnuttar"? Låt oss ha handuppräckning, hur många här har någonsin hört ordet "fnuttar" i samband med svensk grammatik/skrivande? Jag har aldrig. Jag tror snarare det rör sig om en personlig beef mellan... ja, klass 9A i Enskede och deras svenskvikarie. "Jo, men lyssna ungjävlar - det kallas 'fnuttar' i folkmun! Kolla upp det på internet!".

Varpå han/hon loggade in på Wikipedia och ändrade lite.
Publicerat i: Okategoriserbart

Vad 70 timmar jobb gör med en.


Världens kanske mest kreativa bloggbild

Jag har avverkat sjuttio jobbtimmar under den gångna veckan. Det har känts som en evighet, varit rent för jävligt och psykiskt påfrestande. Jag har (mentalt) dokumenterat mitt humör och beteende under dessa dagar, hur jag reagerat på vissa situationer efter ett visst antal jobbtimmar i kroppen. Allt för er skull.

På folk som skriver rosafluffiga "idag har jag och älsk bakat bullar och matat änderna, så gulligt"-uppdateringar på Facebook:
10 timmar jobb: "Tönt!"
30 timmar jobb: "Jävla tönt!"
50 timmar jobb: "Bryt ditt ben, få kallbrand och stupa i diket. Nu! På en gång!"
70 timmar jobb: avslutar Facebook-konto.

Cougar Town-repriser på Kanal 5, 19:00:

10 timmar jobb: "HAHAHAHAHA! PENNYYYY CAAAAAN!"
30 timmar jobb: "Haha!"
50 timmar jobb: "ZzzZZzZz..."
70 timmar jobb: somnat på hallmattan, på väg in mot soffan.

På den gamla mjölken i kylen:

10 timmar jobb: "Fy fan, den här skiten gick ut för tre dagar sedan! Satan vad äckligt!"
30 timmar jobb: "Just ja, måste köpa mjölk!"
50 timmar jobb: "MEN FÖR FAN, INGEN MJÖLK! HELVETES #&€& !!!Xx@!"
70 timmar jobb: sveper hela paketet.

Pratar jag med mig själv, undrar ni? Alltid. Hur rullar det för er då? Allt lugnt?
Publicerat i: Pelles vardag

Om ditt hjärta, din bil, din telefon och din dator någon gång brister...


"My iPhone went to the verkstad and all I have left is this lousy box".

Fan, alla maskinerier runt omkring mig faller isär. Först var det den bruna laptopen valde att krascha. Sen var det avgassystemet på bilen som släppte helt från underredet. Just en snygg syn att glida genom samhället med ett avgasrör skrapandes mot asfalten. Väntade bara på en gnista skulle hitta sin väg till bensintanken och spränga hela skiten.

Okunskap - kul för andra.

Sist ut i raden av saker som kollapsar framför ögonen på en är telefonen. Vilket suger häströv, då halva ens liv är i den där jävla iPhonen. Portabla Facebook, fick-Twitter och Bald Booth. Nu sitter jag fast med min sketna LG som på sin höjd kan ta en grynig bild. Om kameran väljer att samarbeta.
Publicerat i: Pelles vardag

Bio.


Måste uppdatera och få bort mögelfoten från startsidan, skiten var visst för motbjudande även för er.

Åkte in till stan igår och gick på bio. Vi tänkte att det kanske skulle finnas en yttepyttechans att vi skulle få se den senaste Harry Potter-rullen. Så här på premiärdagen. Men inte fan då. Det stod till och med "UTSÅLT!!". Med två utropstecken, ja. Min inre grammatik-Voldemort fick lust att vifta trollstaven (min 25 centimeter långa trollstav) mot den som utfärdat den stavningsordern.

Det var folk i full Harry P-utstyrsel på plats också. Blev lite avundsjuk. Jag hade kunnat bidra med min "sexiga McGonagall"-dräkt om jag haft någon biljett. Får bli i nästa liv.

Vad såg vi istället? Jo, på Cameron Diaz som jagade ett par silikonbrön'. Ganska löjlig, men okej.
Publicerat i: Film och tv

Torr, torrare, Pelle.


Ursäkta om jag bloggar dåligt, men jag har fullt upp med att slita hud från kroppen. Torr som ett fnöske, det är det som sommaren 2011 kommer att gå till historien som. Det, samt brudar, bärs och badbollor.

På riktigt, någon som har en möjlig diagnos att ge? Belöning utlovas.

Fotnot: har aktiverat mig utomhus hela dagen, därav den mögliga nyansen på fothelvetet.
Publicerat i: Pelles vardag

Fem (bra) rullar.


Påsen pratar, del 7:

Fem filmer som du egentligen aldrig skulle erkänna att du tycker om.

Det här var svårt, det måste jag erkänna. Dels för att jag inte ser värst mycket film, men också för att jag inte har några problem att erkänna om jag gillar en film som man "inte borde gilla". Allt enligt någon pretentiös filmnorm som finns där ute, antar jag. Men alla har vi väl, trots allt, några filmskelett i garderoben. För min del handlar det mest om high school-filmer.

Mean Girls - att manuset är skrivet av Tina Fey hjälper inte i det här fallet, det tycks inte (i mitt huvud) vara okej att gilla Mean Girls.

Easy A - såg den här om dagen. En tjej får rykte om sig att vara madrass och spelar på det. Hysteriskt jävla rolig rulle med elak humor. Se'n!

American Pie - en film som beskrevs som "mjukporr" i slutet av nittitalet. Egentligen ganska löjlig rulle full av löjliga klichéer och stereotypkaraktärer. Men den var den första i sitt slag och början till världens värsta filmfranchise. Har ni sett alla uppföljarna? Suger.

Star Wars - första filmen. Fast del fyra. Tror jag. Det kan diskutera i det oändliga, men att vara ett fan av Star Wars är huvudingrediensen i nördreceptet (fyra portioner). Därför håller jag jag låg profil om Star Wars - jag är för cool.

Halloween H20 - tjugoårsjubileet av Halloween, skräckrullen från '78 med Jamie Lee Curtis som törr brud och enda överlevande i en mordmassaker. Nu har det gått tjugo jordsnurr och Michael Myers är tillbaka och än en gång får Lee Curtis spö. Världens kanske sämsta uppföljare, ja. Men förjävla bra ändå. Det hela är mycket komplext.

Cred till Ellie som lämnade det här ämnesförslaget till bloggkategorin Pelles påse pratar. Lämna fler förslag HÄR!
Publicerat i:

Idioter på hög - ett resereportage.

Eftersom internet och hela telefonnätet valde att stänga ned sig i över tjugofyra timmar ("planerat underhåll"), så har jag inte kunnat göra en follow up på det resereportage jag kickade igång igår. Förens nu.

Så jag, Steven och Mrs. PP beslöt oss för att göra något kulturellt under gårdagen. Vi börjar ju bli rätt så gamla vid det här laget, så det enda sättet att fördriva tiden på en lördag är genom konst. Vi åkte till Kvarntorpshögen. Och för er som inte är bekanta med Kvarntorpshögen, så är det en slagghög från fyrtiotalets Kumla och stadens oljeskifferutvinning. Det är alltså en hög av rester, 157 meter hög. Skiten brinner dessutom fortfarande. Ganska häftigt faktiskt. På denna hög har man idag konstutställning, fik och konserter.


427 trappsteg, sedan är man uppe. Trappan är helt finansierad av privatpersoner och organisationer. Som tack fick man ett eget trappsteg och ett plakat. Flott ska det va'!


Det första konstverket vi sprang på var en stenhög av Lars Wilks. Pre rondellhundar och mordhot.


Förruttnad plockepinnkoja.


Undertecknad i förruttnad plockepinnkoja. Det var varmt och jag var svettig efter trapporna.


Vid högens fik finner man den här skulpturen. Som är den vidrigaste skapelsen i sydnärke. Jag valde att klippa bort dess jättelika elefantdase, då det finns väldigt unga läsare som hänger här inne. Det minne jag har av den här statyn är att alla tjejer, när vi besökte Kvarntorpshögen i femte klass, torrjuckade den här. På riktigt. Puberteten gjorde sina märkliga utsprång redan då.


Nedanför en brant stensluttning (som man högst troligen ska undvika att klättra ned för) hittar man högens egna Hollywood-skylt. Textad som "Johansson". Orsak till detta är oklar. Men jag gillar den, som att faktiskt vara i Los Angeles. Ett lantligare alternativ.


På vägen tillbaka såg vi den här skylten som varnar folk för att inte gå där vi precis gått. Min coolhet steg genast två gram.

Det var det. Hoppas ni lärt er något nytt.

Kvarntorpshögen får betyget:
Publicerat i: Resa

Är på väg att bestiga berg i detta nu. Och...

img_9317 (MMS)

Är på väg att bestiga berg i detta nu. Och med berg menar jag gammal slagghög av aska. Överlever jag med min kondition, så får ni en uppdatering snart igen.

Publicerat i: Pelles vardag

Ett alternativt fredagsnöje.


Jag och mina peers har kommit på ett roligt fredagsnöje för alla oss som jobbat hela veckan, och därför inte riktigt orkar ta oss ut på krogen. Kolla på TV och drick alkohol efter regler ni sätter upp. Som i våras, då drack vi så fort en dålig låt spelades på Eurovision Song Contest.

Det blev en hel del alkohol.

Andra förslag på TV-drickande är:
- drick en klunk varje gång någon säger Sheldons namn i The Big Bang Theory.
- varje gång man hör hissljudet i Rederiet, ta en svälj vodka.
- varje gång Jack Bauer säger "damn it" i 24, så tar man sig en hutt (klassiker förövrigt).

Ikväll ska vi skåla till Cougar Town-DVD:n, som en av oss köpt. En klunk så fort någon karaktär i serien håller i ett vinglas och två klunkar varje gång de dricker.
Publicerat i: Film och tv

BB versus SD.


Det är något speciellt med att vakna upp och läsa Blondinbellas tweet (ovan) om hennes tjafs med SD. Tänk er själva att få skåda spektaklet brat vs. sverigedemokrat i verkligheten, det hade varit något. Jag hade hållt på sverigedemokraten bara för den goda matchens skull.

Fast egentligen inte. You go, guuurl!

Mörr'n!
Publicerat i: På tapeten

Bloglovin', jag är ombord.


Joinade Bloglovin' idag. På riktigt. Varför? Fick ett ADHD-släpp (egen förd diagnos, ja - men ytterst oklanderlig) när jag försökte läsa en tio olika inlägg på en och samma gång. "Men för i helvete, det måste finnas ett lättare sätt att göra det här på". Jag svor mest över min okunskap när det kommer till fönsteranvändning i Mac-datorer.

Så... introducing Bloglovin'. Tre år senare. Vilket sjuhelvetes bra program! Hur kan jag fått för mig att jag skulle klarar av internet utan skiten? Det är en "situation iPhone" om igen.

Hänförande är vad det är.

Passa på att följ mig på Bloglovin' också (kan ju passa på att hora ut mig när ämnet ändå är på tal). Med en prenumeration kommer ära och berömmelse! Även lite extra ligga. Lovar.
Publicerat i: Pelles vardag

Morgonens tidningsrubiker.


Det bästa med att vakna upp här ute på bondvischan är morgontidningen. Och all gratis kaffe.

Bland dagens lokalnyheter hittar vi bland annat rubrikerna:

"Dansen är hennes liv"

"Skickar du vykort på din semester?"

"Vantar och dukar i Garaget"

"Jazzkonserter regnade bort"


Finns inget bättre än att börja dagen med lite nonsensnyheter. Man blir ett med kommunen och hänger med i svängarna.
Publicerat i: På tapeten

Suecia el repico bilodörrio.


Jag fick så jävla märkliga kommentarer i morse, på ett gammalt inlägg om min repade bildörr. Sen såg jag att det var en spansk webbshop som horade till sig trafik genom att kopiera tidigare kommentarer och annan text på den här bloggen. För att "göra sig trovärdiga ", antar jag.

Jag skiter i att företag kommenterar, jag är van. Det intressant här är hur de lyckades hamna på ett inlägg om min repade Peugeot-dörr. Vad googlar man då som spanjor? "Suecia el repico bilodörrio"?

Men är det någon som behöver en svindyr plattång eller ett guldfärgat äpple, så är det väl de som just fått sin dörr tillknycklad av lokala journalister.


#läggerbeställning
Publicerat i: Okategoriserbart

Bondpojksrevival.


Har emigrerat från egna lyan och ut på landet över tiotalet dagar, då päronen dragit till Italien med deras vänner. Fick SMS igår om hur de "var i Toscana och att det var över trettio grader varmt". Jobbigt jävlar. Det är då man är glad att man är fast i surmulna Svealand, den minst soliga delen av det långa landet falukorv.

Bondpojksysslor att ta sig an under veckan: bygga ett skjul, härsa hö, nödslakta en skadad ko och få hönsen att värpa.

Riktiga sysslor att ta sig an under veckan: klippa gräs, ignorera att det är något fel på avloppet och jobba självaste röven av mig.
Publicerat i: Pelles vardag

Peace & Love 2011.


Då har man landat någorlunda efter årets Peace & Love. Tackar alla högre makter för att man lyckades pricka in en ledig dag så här direkt efteråt. Först nu orkar jag mig på att summera de fyra dagarna i Borlänge. Kollaget ovan är lite fantasilöst och bara fullt i bilder jag redan visat, ja. Men man "fick" inte ha med sig systemkamera och jag har ingen kompaktkamera att nyttja (än). Och iPhonen kom jag och tänka på först när det slog mig att "måste" blogga.

Då har vi klarat av I-landsproblemet "bildbrist". Här kommer summeringen av veckan.

Bästa spelningen: Paolo Nutini och Oskar Linnros. Jävlar i havet vilket drag det var på de här spelningarna. Eller så råkade man vara som mest full på dessa, jag vet inte.

Sämsta spelningen: Bob Dylan. Vi såg nästan hela spelningen av någon outgrundlig anledning och ingen av oss gillade det.

Sämst sikt: Veronica Maggio. Ingen kunde ana, minst av allt Maggio själv, hur många som tänkt se kvinnans spelning. Vi stod längst bak. Men det gjorde inte så mycket.

Sömnigast
: Sahara Hotnights. Vad har hänt? Tyckte inte Kings of Leon var mycket att hänga i granen heller, men det bör man väl helst hålla för sig själv.

Veckans gåta: Varför gick 80 procent av besökarna med spritpennemålade kroppar?

Kändisbingo: Såg bloggaren Angelica Blick (vars blogg jag aldrig läst för övrigt). Annars var det ganska kändissnålt för min del. Letade som fan efter Göran Greider (som en av oss i sällskapet lyckades fokusera korpgluggarna på), men misslyckades. Stefan tyckte sig se Emmasays-Emma under ett kort ögonblick. Jag blev skitglad, men vi lyckades inte hitta henne igen. Emma, såg ni The Strokes? Var det dig vi var nära att springa på?

Bloggmöten: Sprang in i Erica (redaktör och bloggare på Kelen) och Mr. Addspirit (Addspirit-Annas expojkvän/stalker som jag brädade sommaren 2009).

Jobbigast: Fjortisgrannarna som pratade högljutt och störigt fram till femslaget på morgonen, tros att vi alla valt att bo på lugna campingen. Kom fram till att vi nog är för gamla för att kunna hantera festivalcampingar. Och liggunderlag.

Behöver förbättras till nästa år: Telenätet.

En siffra: 14 = antal liter vin som fyra personer klarade av att dricka under timmarna som spenderades i campingen. Plus en hel del öl.

Aldrig mer:
åka på festival utan vare sig tvål eller handsprit.

Rehabilitering:
Fjärde säsongen av Dexter och pizza. Hörs!
Publicerat i: Fest och fylla

Wow, Tåg i Bergslagen har lyckats katastro...

img_9996 (MMS)

Wow, Tåg i Bergslagen har lyckats katastrofalt bra med att överboka tåget. Att sitta på golvet och få träsmaken i röven      är lagom underhållande efter fem nätter på centimetertjockt skumgummi.

Publicerat i: Pelles vardag

Kan inte Foreigner bara spela "I Want To K...

img_0572 (MMS)

Kan inte Foreigner bara spela "I Want To Know What Love Is", så vi kan få gå hem till tältet. Träffade Mr. Addspirit förut. Vilken redig karl, fick sig ett nyp på röven och allt. Må gott - hörs imorgon!

Publicerat i: Pelles vardag

Sitter i en gatukorsning och gluttar på fö...

img_9177 (MMS)

Sitter i en gatukorsning och gluttar på fölk. Alla börjar bli bra slitna vid det här laget. Det syns framför allt på deras yttre glans. Mycket flottigt hår och nedpissade byxor. Gött mos! Nu blir det Bob Dylan. Helt hundra på att jag inte kommer gilla't...

Publicerat i: Pelles vardag

The Sounds-Maja skrämmer mig. Hon påminner...

img_5693 (MMS)

The Sounds-Maja skrämmer mig. Hon påminner om någon skräckfilmsmördare. Och hur det än må låta - så är det en bra sak.

Publicerat i: Pelles vardag

Kolla vem jag sprang på igår, blogg-Erica....

img_4034 (MMS)

Kolla vem jag sprang på igår, blogg-Erica. Hennes polare såg mig komma gåendes. Här i Dalarna är man ett välbekant fejs, verkar det som. Får lite hybris.

Publicerat i: Pelles vardag