Försökte ta mig tid till datorn, men min b...

img_1258 (MMS)

Försökte ta mig tid till datorn, men min blekfeta kroppshydda drog mig utomhus till solen. Om exakt tolv timmar har jag semester. Ett halvt dygn, sen blir det 21 lediga dagar på följd. Det är ju så att man får lust att böla lite.KATEGORI: Pelles vardag

Räddaren i nöden - Elvis.


Var tvungen att gå upp (relativt) svintidigt i morse för att skjutsa päronen till en buss. De, och halva Nilsson-släktet, ska på genomresa i världen. Färjetripp från Stockholm via Borgholm, Visby och Riga. Tror jag. Jag hade lite problem med innerörat i morse. Av någon anledning så hör jag alltid lite sämre när jag inte fått sova ordentligt.

Jag jobbade till två i natt, ergo trötthet.

Hade lovat att vara hus-, hund- och kattvakt nu när de är borta. Vilket inte kändes så jävla underhållande med tre timmar sömn i huvudet. Inte kunde jag somna om heller efter att jag droppat av de på stationen. Sen ska man tillbaka och jobba ännu en natt.

Och när man tror att livet kunde få någon positiv vändning, så kommer nya numret av Elvis som ett... ja, brev på posten. Elvis alltså, finns det något bättre skit? Jag tror inte det. Vissa påstår att munsköljen står sig lite starkare, men de vet inte bättre.

Något annat som är bra, var att de fyllt deras kyl med göttigheter och att jag får åka deras vrålåks-Volvo hela veckan. Funderar på att köra en road trip till Kina... eller Hässleholm. Bara för att jag kan.


KATEGORI: Pelles vardag

Svett & Maggio.


iPhone-bild i sin högst glans.

Så vi kom i rättan tid till spelningen igår. En sisådär fyra och en halv timma innan start. Men det gjorde inget, det var ändå ett tag sedan man svängde sina lurviga på Örebros nattklubbar. Spelningen var grym, Maggio var skitbra. Bra mycket bättre spelning igår än den på Peace & Love för ett par veckor sedan. Framför allt för att man denna gång slapp ha trettiotusen hipsterfrillor framför sig.

Och kära Ritz Nightclub... fixa er luftkonditionering å det snaraste! Skär av taket om ni så måste. Det är inte det att jag klagar (måttliga) publika svettningar i vanliga fall. Men att stå i hundratjugofemtusen grader och försöka ögonförföra Maggio är inte det lättaste. Det var längesedan jag var så här jävla svettig.


Ryggsvett.

Men all svett åsido, kul hade vi!


KATEGORI: Fest och fylla

We're gonna party like it's 2005.


Är inne på sommarens sista mardrömsvecka på jobbet just nu. Sen, efter söndag, så är det tre veckor semester som gäller. 21 dagar av ständigt ölande, Way Out West:ande och kanotpaddlande. Med ett par nyktra stopp där emellan.

Sen råkar jag vara ledig idag med. Och vem råkar inte vara i stan just denna dag? Jo, popundret själv, Veronica Maggio. Så vi kickstartar semestern redan idag, lillördagen till ära. Öl, käk och pop. Precis som om det vore 2005 igen. Jag har till och med förberedd popfrillan på skallen. Hänger ned lite över ögonen.

Ytterst estetiskt.

[nynnar på "Jag kommer" och kommer]


KATEGORI: Fest och fylla