Är långt bak som fan på Maggio. Full som e...

img_0211 (MMS)

Är långt bak som fan på Maggio. Full som ett svin och solen skiner - det här är livet. Älskar er fan! Kläm på er!

Publicerat i: Pelles vardag

Älgen är inte blå, ölen är pissljummen. Me...

img_0648 (MMS)

Älgen är inte blå, ölen är pissljummen. Men det är  lugnt ändå fan. Precis sett Paolo Nutini. Så. Jävla. Grymt!

Publicerat i: Pelles vardag

Pjucksen fungerar som drickställ. Festival...

img_6835 (MMS)

Pjucksen fungerar som drickställ. Festival i ett nötskal. Skål på er, kära vänner!

Publicerat i: Pelles vardag

Pjucksen fungerar som drickställ. Festival...

Blodstänk på väggen.


Jag hade precis gått och lagt mig igår kväll, när en mygga började härja upp i taket. "Myggjävel, du ska inte få sabba min natt. Inte nu. Inte när jag sak åka på festival". Så en reser sig upp och ställer sig på sängen, lokaliserar myggan och slår till.

Blodstänket som följde, hörni... jag trodde det var jag spräckte långfingret, för jävlar vad det blev rött. Och blod som är så överjävligt svårt att tvätta bort. Jag vet, jag har sett Dexter. Nu har jag i alla fall ett missfärgat hörn i sovalkoven som påminner om nattliga äventyr.

Och ett annat hörn som blivit avskavt av allt liggande. Hehe. Hehhehehe. He.

Ett par av er undrade om sotaren snokade runt i lägenheten här om dagen. Svar nej. Folk är för ärliga nuförtiden.

Nä ni, nu drar jag mot Peace & Love! MMS-bloggar hela helgen! Ha det gött!
Publicerat i: Pelles vardag

Nakenspionage.

Så jag kom att tala om min senaste rädsla på Twitter (followa mig = få ligg) här om dagen. I raden av alla. Nämligen möjligheten att bli filmad i webbkameran utan att man vet om detta. Jag har inte hört talas om att det ska ha skett innan, nej. Tror jag det kan ske? Ja.

Personligen skulle jag i så fall ertappas i diverse kroppskonstellationer. Nakenstretchingen på morgonen bland annat. Det hade blivit en viral klassiker.

Publicerat i: Okategoriserbart

Fem måsten i festivalpackningen.


På onsdag är det dags för årets första festivalbesök, Peace & Love. Vi jubilerar i år, för jag tror bestämt det här blir den tionde festivalen i ordningen nu. Eller den elfte. Siffran ligger där någonstans och sjuder.

Tänkte i och med detta jubileum passa på lista de topp fem viktigaste sakerna att ha med sig på festival:

1. Huvudkudde. Det tycks vara en självklarhet att inte låta sig kånka runt på så något töntigt som favoritdunkudden och istället pula ihop en hög med kläder att sova på. Skitsnack fan! Inte nog med att man utsätter sin kropp för festivallivet, inte ska man missunna den ordentlig sömn till råga på allt.

2. Medicin mot halsbränna. Tre dagar alkohol och snabbmat sabbar matsmältningen hos vem som helst.

3. Öronproppar. Har du inte lyxen nog att kunna dra dig tillbaka till den lugna campingen, så är öronproppar ett måste. Annars kan du tvingas ligga vaken bredvid en bergsprängare som spelar en Eddie Meduza-låt om och om och om och om och om igen.

4. Hink. Fyll upp hink med vatten, stoppa ner ölen och du har dig ett kylskåp.

5. UNO. Jag kommer fortsätta hävda detta till jordens undergång (21 december 2012), UNO är världens bästa förfestspel. Duka fram filt, dra fram din UNO-kortlek, bjud in campinggrannar och spela röven av er.


Bubblare: APK-limpa och mjukost.

Överreklamerat: kondomer. Ligg inte runt bland festivalmänniskor, de (vi) är jävligt äckliga människor. Uppmuntra avhållsamheten och onani istället. Det är vad bajamajorna är till för, trots allt.
Publicerat i: Musik

Sotaresnokare.Det kommer hit sotare imorgon. De ska avfetta mina rör. De som är feta. Mina rör.

Det är inte det att jag inte litar på främmande knegare som kommer och smörjer mina rör, men visst är det kul att anta att folk letar och kollar runt i ens hem, när man själv inte är hemma? Så jag har satt små tandpetare i glipan på skåpen. För att på detta sätt se om det varit några nedsvärtade händer och tallat på frukostosten eller om någon ollat på dammsugaren.

Sen att snoka här i min lya måste vara det mest ogynsamma man kan göra i gluttarsyfte. Har inget att dölja. På sin höjd ett par skitiga kallingar. Inget mer.
Publicerat i: Pelles vardag

#svennepanik.Sett i Facebook-flödet tidigare idag (många gånger):

"OBS! Kom ihåg att systemet har stängt imorgon, så handla allt idag! Kom ihåg! OBS!"

Tänk om man hade tvingats sjunga "Helan går" och skåla till förra julens lusseglögg. Det hade varit skit. Skit inbakat i skit. Upphöjt i tio.

#svennepanik
Publicerat i: På tapeten

Slap my bitch up!


Men vad i hela jäv... Jag visste att mitt olyckliga sjusovande under How I Met Your Mother förut skulle straffa sig nu ikväll. Försökte somna in för natten till kalkonrullen Bitch Slap, men det gick inget vidare. Även om den hade en del avklädda brudar, fightscener, blod och explosioner så sög den. Så pass mycket att jag inte kunde förmå mig själv att sova. Kan faktiskt vara den sämst film jag sett.

Och jag har genomlidit Blå Måndag (kolla på klippet, här har vi ett stycke kalkonhistoria).

Ja, jag är ju ändå vaken- dags att pröjsa räkningarna. Om fyra och en halv timma blir det tio timmar jobb. Gött.
Publicerat i: Film och tv

Ett sömnigt inlägg.


Fördriver tiden med slösurfing. Vill att klockan ska slå tolv så man kan få pröjsa räkningarna. En annan är ju speciell på det viset. Bort med alla skulder på en gång och sen slänga resterande pengar på DVD-boxar och böcker. Sådant som är bildande, med andra ord.

Ägnade fram tills nyligen ett par timmar åt att googla övergivna platser. Visste ni att det finns en Wikipedia-artikel som bara handlar om övergivna tunnelbanestationer? Många av de stationerna har stått övergivna sedan trettiotalet. Fantastiskt intressant. Och äckligt. Hus som lämnats åt sitt öde är det vidrigaste som finns. Fast intressant. Gå in på Jan Jörnmarks hemsida (ej köpt länk, men pengar mottages gärna) om ni gillar att kolla på ödehus. Där finns till exempel bilder på nedlagda mentalsjukhus

Ståpäls. Och ståfräs.

Det jag ville diskutera just nu var egentligen blogg.se's reklambanner för tillfället (måste köpa loss skiten snarast möjligt). Jävligt töntig, visst? Här har vi en kille som ska representera alla singlar (jag själv i fallet med mig), sittandes med armarna i kors över en stol. Coolt. Sen "tvingas" vi singlar välja framtida livspartner genom att klicka i en ålder. Som bara sträcker sig över trettio år. Tänk om en annan vill träffa någon i ens egen ålder? Typ yngre. Eller om någon vill ha en erfaren granny? Eller om man inte råkar bry sig om åldern?

Mitt vältränade PR-öga säger bara en sak: Epic fail.

Edit: Lönen kommer ju på torsdag. Epic fail #2
Publicerat i: Okategoriserbart

My preciooooooous.


Men för fan, det här håller ju inte! Till och med morsan har frågat varför jag bloggat så överjävligt ruttet på sistone. Päronen har visst (åtminstone antar jag att det föreligger sig som så) återgått till att läsa den utflugne sonens blogg igen. När man bodde hemma så dög det minsann inte att läsa om ens eskapader och överdrivna användande av ordet "olla".

Så vad har hänt, vad har en annan haft för sig? Mest jobb. Man ska inte klaga, jag vet. Men det kommer troligtvis bli många fler sådana här ökenperioder hela sommaren. Så tappa varken sex- eller livslust, aight!

Och utöver jobb så har jag umgåtts med syster och hennes glin, Éowyn. Kusin till Arwen, ja. Låt oss spinna vidare på Sagan om ringen-temat när det kommer till syskonbarn. Om nu någon bara kunde få en pojke och jag kunde få nyttja Gollum. Som i min meningen är det bästa namnet på lagret.

Tvillingen och hans tjej ska ju visserligen skaffa hund... Hm...
Publicerat i: Pelles vardag

RE: Kundhyfs.


Kan inte sova och ska upp och jobba i tio timmar alldeles strax. Känns lovande, den här dagen kommer onekligen flyta på i zombiemode.

Fördriver istället tiden med att läsa Spiderchicks inlägg om kundhyfs. Kommentarerna på det inlägget alltså, aldrig har igenkänningsfaktorn dunkat så jävla hårt. Efter åren i gymnasiet, hundratalas timmar praktik och år i servicebranschen så har man fått sig en del egna törnar och beskärda del av idioter. Här är mina topp tre värsta kundsituationer.

1) Personer som skriker på grund av missnöje. Jag kommer aldrig, aldrig, aldrig visa mer förstående för en kund som skriker som en rabiat gorilla, än en normalt funtad människa som, i vanlig samtalston, talar om vad som är fel.

2) 2 c00l 4 ögonkontakt? Grattis fan!

3) Ignoranta föräldrar. Antingen är ungen så liten att den inte gör mer än att sölar ner allt inom en meters radie. Något som föräldrarna ger blanka fan i så klart. Eller så är ungarna precis fyllda fyra år och kutar överallt och ingenstans, samtidigt som de gärna skriker lungorna ur sig. Vad gör föräldrarna för att stilla sina vandrande bokstavskombinationer? Inte mycket. Oftast inget alls. Och visst, att ha småbarn kan vara en kamp - jag vet det. Men allt beteende är inte okej, inte ens för glin.

Någon som har några egna berättelser?
Publicerat i: Skola och jobb

Mina läsare.


Påsen pratar, del 6:

Om du skulle dega ihop alla dina läsare i en person, vad skulle den personen heta och hur skulle den vara? Gör det liknande "Mina vänner"-bokform!

Namn: Humorina Fyndsson
Adress: Folkrika gatan, Stockholmsförort 6A
Födelsedata: 930231
Ögonfärg: Blågrönbruna med en hint av färgad lins
Vikt: *hEmLigH*
Syskon: Jobbiga småsyskon och ett par coola storasystrar.
Skola: Tog precis studenten, tackar som frågar!
Favoritämne: typ allt estetiskt liksom.
Favoritsport: powerwalks och Liverpools fotbollslag. Annars inget.
Favoritbok: Twilight. Edward, kom och ta mig härifrån!
Favoritfilm: Remember Me, The Notebook och Fäbodjäntan.
Favoritmusik: Oskar Linnros, Lady Gaga och Bruce Springsteen.
Favoritdjur: En fet jävla drake! Alternativt hund.
Favoritmat: Macarons och andra trendigheter.
Motto: "Framställer jag mig inte som en stjärna, förblir jag en förlorare"
Om framtiden: vill gärna jobba inom fotografi eller med att hjälpa människor. Blir inte detta av, så skulle jag jättegärna jobba som personal shopper. Men det kanske går under kategorin "hjälpa människor"?

Cred till Anna som lämnade det här ämnesförslaget till bloggkategorin Pelles påse pratar. Lämna fler förslag HÄR!
Publicerat i:

En ekonomisk mardröm.


Jag hade en ytterst plågsam dröm inatt. Funderade ett tag på om den kan klassas som en mardröm. Är fortfarande osäker.

Jag skulle åka bil från punkt A till punkt B. Klev ur bilen, gick och gjorde något ärende (som mitt undermedvetna valde att klippa bort. PG13?) och återvänder till bilen. Då får jag se att tre av fyra däck har fått punktering. Där stora gummistycken hade slitits från samtliga tre däck och kvar var bara fälgarna. Och för att få råd med nya däck så fick jag börja sälja av allt jag hade på Tradera.

"Den här katten kan jag nog få femtio kronor för. De här örngotten är nog värde en tia åtminstone. Och den här Fila-tröjan är lite kult - hundra kronor!"

Vaknade upp kallsvettig. Snåltarmen sved.
Publicerat i: Okategoriserbart

Påsen pratar - ett återupplivande.


Valet av påse tedde sig ganska enkelt.

Tänkte återuppliva den gamla kategorin "Pelles påse pratar". Eller som arbetsnamnet en gång löd: "tankar från sanitetspåsen". En kategori som har som syfte att fyllas med era idéer om bloggämnen. Lite som "ni bestämmer rubriken" som många bloggare kör med, fast med ett bra mycket coolare namn.

Jag hade faktiskt era ämnesförslag i en plastpåse, de från förra omgången. För att man är hängiven på så vis. Men i flytten blev de förväxlade med skräp (vilket också tycks vara anledningen till att jag råkat spara en sönderriven pizzakartong i köksskåpet) och hamnade i hushållsavfallet.

Det är visserligen inte svårare än att gå tillbaka i arkivet och leta upp ämnena igen. Men vi behöver lite fräscha idéer till det här uttorkade blogghelvetet.

Jag börjar:
- De av mina kroppsöppningar som har plats för en blyertspenna.
- Om jag fick ligga med en bok, så skulle det bli...

Nu får ni! Var kreativa! Eller vänta er spö på posten.
Publicerat i:

Världens bästa present.


Så storbrorsans sambo är expert på att ge en grymma presenter. Det har tidigare blivit pruttkuddar, gummiskorpioner och insektsfyllt godis. Sist i raden av gåvor var ett ben i hårdplast. Vars tidigare användningsområde jag antar var modell för nylonstrumpor.

Jag försöker lista ut vad jag ska ha det till. Någon som har någon idé? Bäst förslag belönas väl!

Jag tänkte först att jag kunde ha det stående bredvid mitt sexuellt upphetsande bananträd, för att dämpa det plötsliga kåtslaget. Hajar ni? "Shit, han har ett bananträd - honom måste jag lägra! Men vad är det där, ett ben i hårdplast? Kanske är bäst att jag stillar mina lustar lite".

För min egen skull that is.
Publicerat i: Okategoriserbart

Veckans PB i skrevet.


Namn: "Två och en halv näsborre och lite ömhet".

Ny vecka igen vad fan. Blondinbella upplever att det är fredag varje dag. Kvinnan har det bra. Själv upplever jag att det är måndag i tid och otid. Och då jobbar man bara varannan av dessa helvetiska veckodagar. Nu har folk börjat gå på semester. Själv har man 32 arbetspass och 23534642 timmar att klara av innan det är dags för en själv.

Fy fan.
Publicerat i: Pelles vardag

Ernst Kirschstång-mode.Ursäkta frånvaron, men jag har gått i Ernst Kirschstång-mode under helgen. Skattepengarna kom, skattepengarna försvann och balkongen fick sitt välbehövliga uppsving. Det gick från ett betongmögligt tomrum till en ungkarlsoas/kvartersfik-look-alike.

Jag var till och med barfota, karl'n till ära. Och hade ett alldeles eget crew jobbandes under mig.

Alla växter är lättskötta också. Det gör alltså inget om man glömmer av de i en vecka eller två, de ska visst överleva allt. Känns som om det var på plats att påpeka det för alla oroliga gröngölingar ute i cyberspace, de som inte tror på mina (obefintliga) kunskaper inom växtriket.

Jag köpte ett bananträd också. Längst till vänster på bild två. Så jävla coolt. Snacka om liggmagnet.
Publicerat i: Pelles vardag

En riktig vän.


Bäste CDON-vän!
Här får du lite möda för pengarna, köp Dexter säsong 4 frakfritt med din alldeles unika kod!

Call me, stud!

Ibland känns det som om CDON och Amazon.com är ens enda riktiga polare. De vet vad som gör en glad och slänger in rabatter av olika slag i tid och otid.

En dag kvar att jobba, sen blir det ledig helg. En av de väldigt få lediga helger jag har i sommar innan semestern som börjar första veckan i augusti. Det är en hel jävla evighet kvar tills dess. Tänkte sörja med lite gravbärs ikväll.
Publicerat i: Film och tv

Pelle, en musikskribent med makt.


En gång i tiden ville jag bli musikrecensent. Som vi alla vet är de journalister med mest makt i mediasverige (se bara på deras hårdbevakningar av melodifestivalen - great power!). Jag tänkte ge mig på och uppfylla min tonårsdröm och analysera lite skivor jag nyligen införskaffat.

OBS! Har du problem med musik som köpts för surt förvärvade pengar så slut läs här.


Vårens mest efterlängtade debutplatta! Här har vi Cults, ett gäng långhåriga New York-hippies, som lite lojt plinkar på udda instrument och vrålar på. Det här är så bra att arslet faller av. Coola glin som kör sin egna grej, jag gillar det som fan!


En samlingsplatta med Norah Jones' alla duetter. Jag minns att jag bloggade om den här skivan för ett halvår sedan eller så, men införskaffade den först nu. Mest för att CDON lät mig få den för ynka nio spänn. Kom igen, det är ju feta dealen, för svår att motstå. Och jag gillar den här skivan. Covern på Bullrider är bäst.


Ännu en debutplatta ska få sin dom, nämligen Jessie J's überhyllade Who You Are. Jag sprang på den här bruden på YouTube i vintras och diggat henne som fan ända sedan dess. Skivan har en del onödiga spår, men är klart godkänd i sin helhet. Kvinnan är även en av akterna i sommarens festivaler - det blir grymt som fan! Har planer på att lägga in en stöt, men mer om det "morgonen efter". Kanske att jag MMS-bloggar direkt från sängen.


Här är ett av de få inköp jag gjorde i London, när jag var där nu i dagarna. Fleetwood Mac's kultalbum, Rumours, har varit en av mina favoritskivor i många år. Fram till alldeles nyligen som jag var bergsäker på att jag hade skivan i CD-stället, men letade visst förgäves. Alltså köpte jag skiten i London. För fyra pund. Som hittat.


Ica rear ut Maggios senaste, Satan i gatan. Så jag slog till. Hårt. Jag har gillat den här kvinnan sedan hon sjöng om hur hon aldrig blev nöjd, i låten Nöjd?. Vilket var otippat, då kvinnans debutsingel Dumpa mig framkallade (och framkallar fortfarande) spyor med smak av wienerbröd. Ingen höjdare. Jag gillar den här skivan. Kanske är det lite för många lugna låtar, jag vet inte.

Det var det mest intellektuella jag hade att komma med - "för många lugna låtar". Wow. Jag anar en framtid i den här branschen.
Publicerat i: Musik

God effin' morgon.

Så har man vaknat upp ännu en dag med lakanet fastkilat mellan skinkorna. När värmen väl skingrat sig så är det visst annat som vägrar släppa taget.

Fick dessutom för mig att jag försovit mig. Kutar upp från sängen, dundrar in med knät i en byrå, slår handen i en dörrpost, drar tag i mobilen och får se att klockhelvetet bara är kvart över tre.

Episkt misslyckande.
Publicerat i: Pelles vardag

Barbagrön.

Kolla vad man fixade häromdagen, fyra påsar för återvinning av en massa skit. Känner mig jävligt rätt i tiden och medveten. Nu har jag en ursäkt att svida om till mossgröna brallor och låta håret vara vildvuxet - jag är ju banne mig en riktigt jävla miljökämpe!

PEACE!

Fördomar å sido, jag är riktigt nöjd med de här påsarna. Man drar sitt strå till stacken, vilket alltid är något. Vet inte var skiten ska få plats bara, för de är ganska stora. Kanske ska man låta de var en del av inredningen? Ge gästerna och annat löst folk ruttet samvete för mitt miljöengagemang. Det är ju alltid kul.
Publicerat i: Pelles vardag

AAAAAAAAMY!!!111ettelva


Återigen ett par försök att MMS-blogga gick i stöpet under gårdagen. Synd att blogg.se ska välja att krångla just när man lärt sig den där funktionen (nu fyra år in "the bis", sorgligt som fan).

I alla fall så spenderades gårdagen på Parken Zoo i Eskilstuna. Fan, är det någon som vet om de håller på att avveckla skiten? Inga vita tigrar kvar. Inget Fantomen-land. Knappt några djur fanns att se alls, bara en jäkligt påfrestande get och en svältfödd utter. Men vi fick ju i alla fall se Amy Diamond live. Har planer på att avboka sommarens festivaler, för min kvot för den här sommarens livemusikbehov är fylld till bredden.

Parkbesöket får

De avlivade vita tigrarna får

Amy Diamond får
Publicerat i: Pelles vardag

Har precis fått avnjuta en konsert med Amy...

img_1450 (MMS)

Har precis fått avnjuta en konsert med Amy Diamond. Den här dagen kan från och med nu skattas som Sveriges genom tidernas bästa nationaldag. Alla som är avundsjuka - upp med en hand!

Publicerat i: Pelles vardag

Tack Lumbalgire!

Så jag har haft lite problem med min nacke de senaste veckorna. Det är mitt "problemområde" på kroppen (utöver mitt välhängda skrev), en nacke som lätt blir stel. Speciellt nu när det ska vädras överallt och korsdraget uppskattas som mest. Jag har försökt mig på Tigerbalsam, Ormsalva, piller, spikmattor och allt vet vad. Inget gav vidare bra effekt.

Sen så hittade jag en tub i skåpet, en gel från min resa i Paris för ett par år sedan. Det var på den tiden när jag bestigit Eiffeltornet med ett par skitskor och fick fötter hårda som sten. Den här salvan is the shit, hörni! Först kletar man på det grynigaste skit som någonsin skådats i medicinväg. Huden kokar upp och blir röd i ett par timmar. Klart! Det är sådan här skit man behöver i Sverige.

Nu ska jag åka till Eskilstuna och Parken Zoo. WOOOT!
Publicerat i: Pelles vardag

PB i skrevet.


"With great computers comes great responsibility".
- Ben Parker till Spindelmannens lite nördigare lillebrorsa, David Parker.

Det bästa med att äga en Mac (ja, skrytet upphör i och med att detta inlägg publiceras) är utan tvekan PhotoBooth. Jag har ägnat halva dagen åt att vara konstnärlig framför webbkameran (andra halvan har gått åt att blotta mig på Chatroulette). Det är nästan så att jag anar ett återkommande inslag här i bloggen.

Vad tycker vi om namnet "Pelles PhotoBooth-poser"? Eller kanske "PhotoBooth me up, bitch!"? Eller det något mystiska namnet "PB i skrevet"? Bestäm ni!
Publicerat i: Okategoriserbart

Tre högst inaktuella ämnen.


Jag har en lista här bredvid mig. En lista med bloggämnen som jag hade tänkt beta av när tillfälle getts mig. En del av punkterna börjar bli inaktuella, så låt oss beta av skiten nu direkt.

1) Säsongsfinalen av Glee sög. Rutten musik, töntig plot och ett helt igenom onödigt avsnitt.

2) Kan vi låta kungen vara? Han må ha ett apanage på 130 mille om året som vi, ärade arbetsmän, pröjsar med blod, svett och tårar. Jag tycker mest det är löjligt att hans "chockskandaler" ska få äran att pryda så mycket löpmeter. Speciellt nu när det finns bra mycket vettigare saker att skriva om.

3) Jag har köpt en Mac. Ämnet är visserligen avklarat redan, men tål att upprepas. Ofta. En MacBook. Pro. En MacBook Pro. Jag. En MacBook Pro. Bara min.
MaaaaaaaacBooooooook Prrrrrrroooooooh.
Publicerat i: På tapeten

Introducing Sonja.

Okej, så jag lämnade er faktiskt inte i sticket den här gången. Tre MMS-inlägg har jag skickat om min aktuella livsstatus. Hur många kom fram? Noll. Lika bra väl kanske det, för jag råkade hamna i en värmländsk skrytkoma. De handlade om havsutsikt, frukostbufféer och nykläckta människobarn. För det är det vi gjort, varit en sväng till Värmland och hälsa på syrran och hennes familj.  

Så nu har man fått känna, klämma och studera den senaste familjemedlemmen, Sonja. Ett tre veckor gammalt köttstycke drar gärna till sig uppmärksamhet. Vi fick en frågvis norska på kroken under en promenad. Jag fattade inget. Tackar guden för att det inte var mitt barn och min uppgift att förstå alla utländska tungor.

Jag kanske uppfattas som partisk nu, men jag tror Sonja är det sötaste glinet i världen. På delad första plats med Arwen. På andra plats hittar vi en väldigt (väldigt) ung Lily Allen. Så klart.
Publicerat i: Pelles vardag

Okej, här kommer ännu ett MMS-inlägg. Jag ...

img_9571 (MMS)

Okej, här kommer ännu ett MMS-inlägg. Jag råkade hamna mitt i de värmländska skogarna, hos syrran och hennes Snutas. Vi hälsar på Red Sonja, som idag blir hela      tre veckor gammal. Hon har precis lärt sig vrida på huvudet. Imponerande jävlar! Hur bor vi över natten undrar ni? I en megastuga med utsikt över Fryken. Flott ska det vara.

Publicerat i: Pelles vardag

Träffa min nya vän.


Möt min nya kompis, datorn Macs. Han är ett mekaniskt äpple och tillika ett sjuhelvetes impulsköp.

Så min gamla Acer brakade ihop igår. Inte jättemycket visserligen, det måste erkännas. En liten omformatering och skiten kommer vara som ny igen. Jag hade egentligen tänkt att unna mig en sådan här flådig Mac Book först efter sommaren, när alla festivaler var avklarade och mitt mördarschema på jobbet avverkat. Men jag klarade inte av det där bruna helvetet till dator många timmar till.

Det enda vettiga den gjort är att påminna mig om Media Markts ruttna kundbemötande.
Publicerat i: Pelles vardag