God morgon. Tror jag.


Fan, ni skulle ha sett mig igår. Jag kom hem efter jobbet (där jag släpat röven efter mig hela dagen) och slängde mig i soffan. För att sedan inte röra mig på sex timmar. Det var först när NittiLeaks började, som jag kände att det var dags att göra en kraftansträngning. Och gick och la mig.

Somnade om vartannat gjorde jag med, där jag satt i soffan. Övervägde ett tag om jag kanske hade fått en släng av narkolepsi. Överväger det förövrigt fortfarande. Sju timmar sömn senare och jag skulle kunna somnade stående.

Aaaah, ljuva hypokondri!


KATEGORI: Pelles vardag

Fjortis.


Hade det inte varit för att det här sugmärket är resultatet av okontrollerat lekande med en minisugpropp, så hade jag kunnat vara ganska nöjd.

Det finns ett även ett märke i pannan (inte lika synligt) och ett på andra sidan av halsen. Jag ser ut som Frankensteins monster. Ärrad efter bultarna som en gång satt där.

BRRRRRRÖÖRRRRGH!*

*mig vara fjortis!


KATEGORI: Pelles vardag

Kattsushi.


Så resan kom som sagt med sin egna diet. Något som i sin tur fått sina påföljder. Till exempel så har den drastiska minskningen av sushi satt sina spår i vardagen. Som igår, då tillverkades det makirullar av katt här i huset. I ren desperation.

Recept
Du behöver:
- En bondkatt
- Köksmatta i polyamid

Gör så här:
- Rulla
- Skär upp i bitar
- Servera med ris
- Låt det smaka!


Denna maträtt får följande betyg:


KATEGORI: Okategoriserbart

En sammanfattning.


Har äntligen lite tid till övers för ett blogginlägg. Fick agera hundvakt i päronhemmet direkt när jag kom hem, då mor och far tagit sina lurviga och flugit till Turkiet. Ergo tidsbrist. Inte för att vår gamla schäfer kräver hundraprocentig uppmärksamhet (snarare två), men det är ju alltid gött att ha en ursäkt.

Så London. Jag håller mig kort. Enligt mig kan det lätt bli för mycket tjat om ens resor, vilket är måttligt intressant för utomstående personer.

Kollaget ovan är lite missvisande, vi gjorde mer än att dricka manliga fruktdrinkar (Pimm's, googla't!), käka bullar från Nordic Bakery och svulla sushi. Som att gå. Flera mil. Och noggrant studera sexshoparna i Soho.

Mest ös: bluesbaren i Angel.
Roligast: London Dungeon! Jag råder alla att besöka det här stället, det är lika kul varje gång.
Mest chockartat: Avgrundsvrålet i skräckteatern The Woman in Black. Läskig pjäs. Kommer som film 2012 och med Harry Potter-Radcliffe i huvudrollen.
Veckans vinst: Jag, i samspel med franska Melody, vinner i fotbollsspel.

Det var alltigenom en skittrevlig vecka! Måste göra't igen snart.


KATEGORI: Resa