En låda kommer lastad.


Fyllde en hel kartong med diverse alkoholrelaterade bägare och drycker. Fanns bara en enda simpel titel att ge lådjäveln. Skrev till "plus sprit" också.

Winning! Som Charlie Sheen hade hostat fram om saken.

Så köket är så gott som nedpackat. Bara kylen och lite porslin kvar, allt det mest essentiella som behövs för att leva någorlunda drägligt. Minus spriten då, som ligger och skaver sönder ölsejdlarna från IKEA:


KATEGORI: Pelles vardag

Åh, analklåda!


Råkade stöta emot byrån precis och växthelvetet föll i bitar. Stackars jävel. Kom att inse att det, i runda slängar, är tre veckor sedan några av grödorna fick sig lite H2O.

Höjden av att ha mycket att göra: när allt levande runtomkring ruttnar. Ni ska se min paprika i kylen.

Jag tror aldrig jag varit så här utmattad och stressad på samma gång. Jag har jobbat cirka 30 övertimmar de senaste två veckorna, samtidigt som man haft flytten och allt som kommer med den i huvudet. Och plugget. Plus att jag insett att flytta är det rövigaste som finns. Jag borde stå och packa ihop köket i detta nu, men hittar hela tiden anledningar till låta bli. "Åh, analklåda! Det ska jag ägna tjugo minuter åt. Och vad är det här, en artikel om magsyror? Wow!".

Stress alltså. Snart börjar jag tappa (ännu mer) hår.

Skriv något uppmuntrande i kommentarerna. Jag behöver det fan.


KATEGORI: Pelles vardag

Julhora.Jag gick in i mig själv, tänkte tillbaka till "kyrkans barntimmar"-tiden som liten och vips så hade jag slängt ihop en adventsljusstake. Jag gillar inte att pyssla. Än mindre att slänga pengar på skiten. Inte eldar jag speciellt mycket ljus heller. Men så här i juletider är det förväntat att bryta normer bara "för att det är jul".

Och undertecknad är ju "julhora" personifierad.

Andra exempel, vid sidan av onödiga ljus- och plastsvampsinköp, är Janssons frestelse. Plötsligt är det okej att gilla ansjovisdränkt potatis. Och för att inte tala om det frivilliga lyssnandet av Triad.

Jag ger resultatet av pysslet följande betyg:


Nåde den jävel som tycker annorlunda.


KATEGORI: Okategoriserbart

Kluck.


Tja! Här sitter jag och häver i mig ägg och lyssnar på Aerosmith.

... ja... jo... det var väl bara det.

Fred.


KATEGORI: Pelles vardag