Att hamna mitt i en avsugning.


Så mitt i gårdagens TV-maraton (eremit edition) så fastnade jag på filmen Wall Street. Jag vet egentligen inte varför, jag har aldrig sett någon av rullarna eller för den delen träffat någon som sett de. Förväntningarna var hyfsat låga och när Charlie Sheen dök upp i rutan så kände jag att skiten bara kunde bli sämre.

Så jag satte mig vid skrivbordet med filmen på ljudlöst i bakgrunden.

Rätt som det är så fylls hela rummet av konstanta färgväxlingar, som om det visades en idiotiskt klippt actionscen. "Är det en slagsmålsscen i Wall Street?" tänkte jag, vänder mig om och hamnar mitt i en avsugning. Inte riktigt den action jag väntat mig, men det förklarade i alla fall de epileptiska ljusförvrängningarna i vardagsrummet.

Sedan när blev jag med Canal+? Jag trodde jag legat och slökollat på TV4 Film. Nej då, istället hade jag dumburken på hardcore porn-mode

Jag tog hur som helst mitt förnuft till fånga och gjorde det enda rätta. Drog ned rullgardinerna.
Andreas

Hoppsan Kerstin, som det kan gå. Förstår attdu var lite paff till en början. Det är som när man irrar runt på nätet och råkar komma åt en ful länk och helt plöstligt poppar mängder av porr-fösnter upp. Isses, inte kul när man sitter vid en jobbdator : )

pubes

hahaha! GRATTIS! Det där är nog varje människas dröm - free porn! ;)

Therese

Haha, låter jävligt stabilt hörru! (Är förövrigt förbannat dålig på att kommentera här känner jag, men nu så!)

Madde

Nja där ljög du, jag har sett bägge filmerna.

HomoErotis

Haha, så trevligt.

Lisa

Låter trevligt haha!