Två rum och kök.


Så jag har ju en lägenhetsvisning inplanerad nu på torsdag. Morgonen efter personalfest och en timma innan nästa jobbpass. Det blir en trevlig gryning. Speciellt för alla andra runt omkring.

Hur som helst så hörde jag precis av mig till hyresbolaget för att dubbelkolla datumet och få visningen bekräftad. Allt var i sin ordning. Sen så frågade jag också om det var några fler planerade visningar. Varpå hon svarar: "nä, jag har hållit den här lägenheten åt dig".

WOOOT!

Dagens lärdom: det lönar sig att försäkra ansvarig personal (med cirka sju mejl) att man VERKLIGEN är intresserad av en lägenhet.

Har dessutom redan gluttat på stället, då den delar trappuppgång med en mycket god vän. Vi smet in (under uppsikt visserligen) och undersökte den. Och den var grym! Förvisso var allt utrivet och skiten höll på att rustas upp från grunden, men man kunde se helheten. Det kommer bli episkt.
anna

fan vad nice! Kom ihåg att fixa flytten av dina abonnemang bara ;)

Ellzo

Gött! Är glad för din skull, Pelleskutt! Men jag måste säga att planlösningen är lite...ja, korkad. Förlåt. Det är säkert bättre irl.