Ut med det gamla och in med det nya.


Så där, nu har förändringens dynghögsstänkta vindar blåst in över bloggen. Jävlar vad jag har slitit med den här designen. Så fort det funnits lite tid över så har jag suttit och plitat. Mellan sömn, mat och jobb. Gav mig dessutom på att koda funktioner jag inte visste ett skit om (till exempel det nya arkivet till höger). Headerbilden ovan är bara tillfällig. Motivet föreställer undertecknad på glasställe i London, pre GI och tolv kilo tyngre. Den får duga tills vidare. Inom en snar framtid kommer Nathalies konstverk (försök nummer två) upp.

Innan ni går apeshit, kika runt lite och vänj ögonen. Visst är den grym? Önskar både lovord och konstruktiv feedback. Jag klarar av det.

Nu ska jag äta mig första ordentliga mål mat på dagar. När man går in i rollen som hardcorekodare så är näring det sista man tänker på.
H som i Hanna - putting the H i håriga armhålor

Jag gillart! Men jag skulle nog gärna vilja att du fetade texten i menyn, den är lite svårläst nu. Och så saknas det ju en blogroll, goddammit! Älskar blogrolls, särskilt de som jag figurerar i, men även andra. Sånt ypperligt sätt att hitta nya bloggar på!

H som i Hanna - putting the H in håriga armhålor

Ah, nevermind! Såg att det visst fanns om man gick till startsidan. My bad!

Rosita

Härligt med lite nytt men tycker faktiskt det blev liiite för mycket färg. Annars fint. :)

Pelle

Nu är jag dryg och svarar på kommentarer här, utifall samma önskemål/fråga skulle komma upp här igen.Hanna: Ah, jag håller med. Texten är lite smal och alla färger är inte helt hundra såg jag nu. Svårt att läsa. Ska fixa snarast!Rosita: Jag tog bort den orangefärgade kommentarsrutan och gjorde den grå istället. Hjälpte lite faktiskt. Ska ändra färgen på "senaste"-inläggen också. Sen vill jag inte ha heeeelt färglöst längre. Har haft det i alla fall år, less på skiten. Haha.

Ella

Jag gillar det! Kanske...lite för mycket vitt på sidorna? Fast det är kanske svårt att försöka hålla någon balans. Gillar färgerna på menyn och det på sidan. Och så tror jag en tecknad header kommer ge det lite mer...lyft!

Emma

Kanooooon :)

Emma says style, love & rock and roll.

awesome! ;)

joanna- att leva med Aspergers syndrom!

Hej

Jag heter Joanna och är 23 år men när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är llika värda oavsett bakgrund, så kolla gärna in min blogg:)

kram

Ps. Finns flera tävlingar med fina priser också:)

Pelle

Ella: Ja, det blir grymt jävlar med en teckand header! WOOOOT!

Anneli

Aaah, fett fiiint! På smygtittet tänkte jag faktiskt men vad faaan, inte så mycket färger. Men såhär ser det ju riktigt bra ut!

Chris

Jag gillar den skarpt, nice :D Undrar bara en sak: i din lilla informationsruta, varför är det så jättestora mellanrum mellan vissa ord? Är det radutjämning? Bara en sak som störde mitt öga :P Resten e grymt coolt och ska bli spännande med den tecknade headern!

Pelle

Chris: Ja, jag har använt mig av en "justify"-kod på inforutan. Har noterat det med och är en av alla smådetaljer som måste ändra, haha! [andas frenetiskt]

Ingrid

Har du alltid haft länkar till en massa spelsidor? Såg dem inte förrän nu... How come?

anna

hm jag är lite skeptisk. Tycker det är för mkt färger i menyn mot allt det vita i bakgrunden. Jag vet inte mina ögon gillar det inte alls #peanMen jag gillar mkt annat! Kom ihåg det!

Pelle

Ingrid: De är sponsrade. Måste få cashen att rulla på något vis, haha!

Pelle

Anna: Jag tycker det har varit för många plottriga skärmdumpar till bilder i de senaste inläggen. Det gör inte designen riktigt rättvisa. Blir förhoppningsvis bättre så snart jag börjar lägga in "normala" bilder igen.

Chris

Har tittat in igen och märkt fler roligheter :D Älskar verkligen din "hem"-knapp, den är så hemtrevlig ^^ Och sen är det riktigt kul med "förfölj Pelle" gillar såna där små fyndigheter. You go!

Cicci

Riktigt snyggt blev det ju! Gillar färgerna!!! =)

Pelle

Chris: Well spank you! Kul att någon delar ens nördigheter, haha!

Lisa

fint!