De nya och moderna(re) budorden.

charlton heston bud ord ten commandments
Det är jag och Charlton Heston.

Okej, så den här bloggen lever kanske inte alltid upp till den kvalité som utlovats. Här har man gått och blivit erkänd för sina rappa texter och otyglade sarkasm. Och så går man och förstör den imagen med de två föregående inläggen. Ett inlägg om ett jävla kafferep på landet och ett "nerds united"-inlägg om Mario Kart.

Två unkna slentrianinlägg om absolut ingenting. Känner mig smutsig, som en trött småbarnsmorsa som bloggar "bara för att".

Men inget ont som inte för något gott med sig. Vad kan vi alla ta lärdom av detta? Jag ser tre stone cold facts:
1. Kaffebrist är sällan ett bra ämne. Någonsin. Än mindre en anledning till att blogga.
2. Folk är inte intresserade av bilder på syskonbarn. Eller barn över lag.
3. Hävda aldrig att Rainbow Road är den bästa banan på Mario Kart Wii.

Bubblare: 4. Lämna aldrig din personliga hygien åt sitt öde och blogga om det. Det väcker sexuell frustration som samtliga läsare.

Jag känner hur vi tillsammans börjar ge liv åt de tio nya och moderna(re) budorden. Fortsättning följer.


KATEGORI: Pelles vardag

Syrran och Éowyn väntar på kaffe.

Sitter på landet med syrran, hennes knodd och grannen. Väntar på kaffe. Vet inte från vem dock, vet bara att jag väntar på't.

Bloggar från blogg.se's iPhone-app. Än så länge verkar skiten rulla på som det ska, va?KATEGORI: Pelles vardag

Om Mario Kart.

mario kart gokart luigu
I och med detta inlägg så antar jag att samtliga av er här inne har erfarenhet av Mario Kart. Om inte - vänligen googla. Det är för ert eget bästa.

Så orsaken till min frånvaro kan förklaras med två ord - Mario och Kart. Jo, man har blivit en riktig Wii-junkie de senaste dagarna. Liggsår - check! Och då har jag ändå kört det här spelet jävligt många gånger förr hos diverse löst folk. Men det är först nu som det har blivit viktigt att få guldpokaler och klara samtliga världar.

Och jag är på god väg. Det kan min bristande hygien intyga.

yoshi birdo rainbow road mario kart
Och under de senaste dagarna har jag lärt mig följande saker:

Sämsta vapnet att få är bläckfisken. Jag har aldrig sett att den på något vis förstört för motståndarna.

Bästa förarna är Yoshi eller Birdo (den rosa draken som vi, i min bekantskapskrets, döpt till "kuksugarmun"). Mario och Luigi är också bra, men jag pallar inte deras semi-italienska fraser de häver ur sig stup i ett. "It's a-me, Mari-o!".

Roligaste banan är Rainbow Road. Känner mig jävligt HBTQ-liberal när jag säger så. Gillar't!

Sämsta banorna är direktkopiorna av spökbanorna från Supernintendo-versionen av "samma" spel.

Nerd out.


KATEGORI: Okategoriserbart

Magic mushrooms.


Top o' the morning to ya, laddie!

Vaknade kvart i fyra av extrem törst. Jag klämde en halv grillad kyckling till kvällsmat igår och föga visste jag att skinnet skulle dränera kroppen på all vätska. Men det var värt det. Och varför sova vidare? Ska ju ändå vara på jobbet om en timma hur som helst.

Fan vilken bra helg man haft! Jag har haft genuint trevligt. Först var det festen i lördags kväll. Där vi förfestade med Lejonkungen. På vägen till partyt så såg vi en brinnande bil längs vägen. Då visste vi att det skulle bli en bra kväll. Själv höll jag det nyktert. Första gången någonsin (sedan mellanstadiet) som jag var nykter på en hemmafest. Trodde det skulle vara outhärdligt, men jag fann det hela snarare intressant. Som att studera hyenor på savannen.

På tal om Lejonkungen.

Söndagen gick åt till att köpa Wii-konsol och inga extradosor. Köpte skiten på nätet istället, där jag fick två "remotes" och två "nunchucks" för priset av en dosa inne på Elgiganten. Där har vi ena dyra mellanhänder. Sen slog vi upp två taklampor också. Så här lagom till halvårsdagen av flytten. Dagens fakta: jag är en jävel på att skarva sladdar utan att äga en ordentlig tång.

Varde ljus. Och vardagsrummet sken upp.

Operation semifet till semisnygg, vecka 3:
Aktuell vikt
: 80,8 kg (-6,0 kg)
Antal rökta cigaretter: Ett par "magic mushrooms" i Marioland.
Humör: HYPERAKTIV!


KATEGORI: Pelles vardag