De nya och moderna(re) budorden.

charlton heston bud ord ten commandments
Det är jag och Charlton Heston.

Okej, så den här bloggen lever kanske inte alltid upp till den kvalité som utlovats. Här har man gått och blivit erkänd för sina rappa texter och otyglade sarkasm. Och så går man och förstör den imagen med de två föregående inläggen. Ett inlägg om ett jävla kafferep på landet och ett "nerds united"-inlägg om Mario Kart.

Två unkna slentrianinlägg om absolut ingenting. Känner mig smutsig, som en trött småbarnsmorsa som bloggar "bara för att".

Men inget ont som inte för något gott med sig. Vad kan vi alla ta lärdom av detta? Jag ser tre stone cold facts:
1. Kaffebrist är sällan ett bra ämne. Någonsin. Än mindre en anledning till att blogga.
2. Folk är inte intresserade av bilder på syskonbarn. Eller barn över lag.
3. Hävda aldrig att Rainbow Road är den bästa banan på Mario Kart Wii.

Bubblare: 4. Lämna aldrig din personliga hygien åt sitt öde och blogga om det. Det väcker sexuell frustration som samtliga läsare.

Jag känner hur vi tillsammans börjar ge liv åt de tio nya och moderna(re) budorden. Fortsättning följer.
Publicerat i: Pelles vardag

Syrran och Éowyn väntar på kaffe.

Sitter på landet med syrran, hennes knodd och grannen. Väntar på kaffe. Vet inte från vem dock, vet bara att jag väntar på't.

Bloggar från blogg.se's iPhone-app. Än så länge verkar skiten rulla på som det ska, va?

Publicerat i: Pelles vardag

Om Mario Kart.

mario kart gokart luigu
I och med detta inlägg så antar jag att samtliga av er här inne har erfarenhet av Mario Kart. Om inte - vänligen googla. Det är för ert eget bästa.

Så orsaken till min frånvaro kan förklaras med två ord - Mario och Kart. Jo, man har blivit en riktig Wii-junkie de senaste dagarna. Liggsår - check! Och då har jag ändå kört det här spelet jävligt många gånger förr hos diverse löst folk. Men det är först nu som det har blivit viktigt att få guldpokaler och klara samtliga världar.

Och jag är på god väg. Det kan min bristande hygien intyga.

yoshi birdo rainbow road mario kart
Och under de senaste dagarna har jag lärt mig följande saker:

Sämsta vapnet att få är bläckfisken. Jag har aldrig sett att den på något vis förstört för motståndarna.

Bästa förarna är Yoshi eller Birdo (den rosa draken som vi, i min bekantskapskrets, döpt till "kuksugarmun"). Mario och Luigi är också bra, men jag pallar inte deras semi-italienska fraser de häver ur sig stup i ett. "It's a-me, Mari-o!".

Roligaste banan är Rainbow Road. Känner mig jävligt HBTQ-liberal när jag säger så. Gillar't!

Sämsta banorna är direktkopiorna av spökbanorna från Supernintendo-versionen av "samma" spel.

Nerd out.
Publicerat i: Okategoriserbart

Magic mushrooms.


Top o' the morning to ya, laddie!

Vaknade kvart i fyra av extrem törst. Jag klämde en halv grillad kyckling till kvällsmat igår och föga visste jag att skinnet skulle dränera kroppen på all vätska. Men det var värt det. Och varför sova vidare? Ska ju ändå vara på jobbet om en timma hur som helst.

Fan vilken bra helg man haft! Jag har haft genuint trevligt. Först var det festen i lördags kväll. Där vi förfestade med Lejonkungen. På vägen till partyt så såg vi en brinnande bil längs vägen. Då visste vi att det skulle bli en bra kväll. Själv höll jag det nyktert. Första gången någonsin (sedan mellanstadiet) som jag var nykter på en hemmafest. Trodde det skulle vara outhärdligt, men jag fann det hela snarare intressant. Som att studera hyenor på savannen.

På tal om Lejonkungen.

Söndagen gick åt till att köpa Wii-konsol och inga extradosor. Köpte skiten på nätet istället, där jag fick två "remotes" och två "nunchucks" för priset av en dosa inne på Elgiganten. Där har vi ena dyra mellanhänder. Sen slog vi upp två taklampor också. Så här lagom till halvårsdagen av flytten. Dagens fakta: jag är en jävel på att skarva sladdar utan att äga en ordentlig tång.

Varde ljus. Och vardagsrummet sken upp.

Operation semifet till semisnygg, vecka 3:
Aktuell vikt
: 80,8 kg (-6,0 kg)
Antal rökta cigaretter: Ett par "magic mushrooms" i Marioland.
Humör: HYPERAKTIV!
Publicerat i: Pelles vardag

Wiiiiiiiiiiiii!


Hej!

Jag vet att jag inte bloggar så värst bra för tillfället...
......men jag har ett racinglopp att vinna.

BRB! LOL! OMFG! TV3!
Publicerat i: Pelles vardag

Dagens sugupplevelse.


Fem plus till brottarnacken.

Har precis testkört min nya dammsugare. Tänkte ägna ett par väl valda ord om maskinen i ett annat inlägg, men för att bara summera dagens sugupplevelsen så kan jag säga att jag klarade av att städa hela lyan utan att få ringande öron eller svullen ryggrad.

"Sugupplevelse"... hehe.

Köpte även ett exemplar av Lejonkungen. Min första Blu-Ray-film för övrigt. Det är ju lite coolt. Synd på fan bara att man inte har något att spela filmen i. Brukar hoppa på sådana där nymodigheter först efter ett par decennier. Min första DVD köpte jag 2004 tror jag. Långt efter alla andra. Scream 2.

Varför Lejonkungen? För att den är guld. Några av mina första minnen är från bion med den rullen. Jag var sex år. Är inte det en jävligt gammal ålder för att tala om "första minnen"?

Nu: 29-årsfest med tema "höst och rött". Ska gå som en flyttfågel dränkt i Falu Rödfärg.
Publicerat i: Pelles vardag

Ny dammsugare.


Idag är det lön! Det firar vi med att dra till ICA Maxi och köper dammsugare. Jag har visserligen en dammsugare redan, något billigt helvete från Claes Ohlson. Ljudnivån på den alltså, ni skulle höra när den sätter igång. Påminner lite om skogsavverkning.

Bra saker med dammsugaren jag har:
- Påslös.

Dåliga saker med dammsugaren jag har:
- Den korta sladden.
- Ljudnivån (läs ovan).
- Höjden på slangen. Quasimodo have nothing on me.
- Jävligt svårmanövrerat och klumpigt munstycket.
- Liten smutsbehållare, måste tömmas ofta.

Har lovat bort skiten till en arbetskamrat.
- "Vadå? Ska jag bara få den av dig?"
- "Ja, för jag ärsnäll fan".

Heheheheheheheheh.
Publicerat i: Pelles vardag

Ashton Kutcher och hans två män.

Brukar inte vilja lägga upp Facebook-konversationer i vanlig fall, känns jävligt fantasilöst. Men vi låter det passera för den här gången. Tog mod till mig och pissade på Two and a Half Men på wallen igår. Gick och var lite småstöddig, så där som man alltid var på Lunarstorm. Då man skrev av sitt ogillande gentemot technomusik och skolmaten.

Rebelliskt.

Så jag kunde inte låta bli att glutta på senaste avsnittet av Two and a Half Men, som sändes i USA nu i veckan. Endast för att se hur de skulle starta säsongen utan Charlie Sheen, denna beryktade winnarkomanen. SPOILER! SPOILER! Jag pallade att kolla i lite drygt en kvart. Begravningsscenen störde mig mest, den var taffligt gjord som fan.

Bror: "Charlie gave us so much".
Brud ett: "He gave me herpes".
Brud två: "And me chlamydia".

Och sen så fiser ungen sig gul och blå och alla garvar som fan.

STÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN! Det är ju samma skämt jämt. JÄMT!

Jag är mogen nog att förstå att alla gillar olika saker och att humor är högst personligt, ja. Men för mig är den här serien höjden av dålig TV. Mest troligt bygger mitt hat på att serien tar upp 60 procent av all tid i TV-tablån*. Tillsammans med Jims Värld.

Låt oss föra en enkätundersökning. Det tycks vara 50-50 mellan TaaHM-älskare och de som inte gillar serien. Var står du, läsare?

*något överdriven statistik
Publicerat i: Film och tv

Uppdatering om tvättsvampen.


Cicci har lämnat följande kommentarer de senaste dagarna:

"Förresten... VAR I HELVETE ÄR SVAMPEN SOM SKA VARA I HEADERN? (Jag är antagligen ett år försenad med att upptäcka detta..)"

"Överallt finns svamp, men inte i din header. (Jag kommer fortsätta kommentera svampkommentarer tills jag fått utlopp för mina aggressioner. Det vill säga några dagar till)".

Easy out, mate! Svampen lever.

Minns alla tvättsvampen som vi röstade fram till min eviga kärlek nu i våras? För att förhållande med ett mänskligt däggdjur är allt för svårt att underhålla, ni vet? Det blev en härlig kamp innan Svamp till slut vann. Och sedan dess har vi "varit ett" med varandra.

Hur som helst, Svamp blev trött på att vara exploaterad och uthängd i headern och har därför valt att ligga lite lågt. Men have no fear, kärleken lever. Även om det övergått till ett rent platoniskt förhållande.

Dessvärre.

FRUST!
Publicerat i: Okategoriserbart

Mardröm.

säng bed lakan svett
Jävlar vilken tuff natt man haft då. Jag drömde en mardröm. Och som jag sagt så många gånger förr, så drömmer jag ytterst sällan. Eller jag har hört att man drömmer varje natt, det är bara det att jag har för dåligt... "nattminne" för att någonsin komma ihåg vad jag drömt.

Det var inte ens en speciellt läskig mardröm heller. Det handlade mest om ett rån som jag bevittnade på håll tillsammans med alla syskon. Jag såg en man med pistol smita in på toaletten, varpå jag tvingade ut alla oss Nilssons ur affären. Ingen kom till skada. Ingen dog.

Ändå vaknade jag med ett "UUUUUUUUUUUUUUH!". Samt hjärtklappning. Ni vet, som på film? Där personen som olyckligt råkat dräpa någon och därför vaknar mitt i natten av sin egen powerutandning.

Somnade om tre timmar senare.

#svag
Publicerat i: Pelles vardag

På min kyl.


Så jag satt och surfade YouTube osäkert igår och sprang på en gammal "tag video" ("tag" som i "utmaning"). Personen, hon i klippet, i fråga hade blivit utmanad att visa allt som satt på hennes kyl och frys. Jävligt lamt och töntigt, ja.

Därför gör jag den jag med.


1. Ett gammal passfoto på morsan. Pre GI. Jag hittade det i en av alla flyttkartonger som stått stilla sedan tiden i Norrköping.
2. Ett kort på en nyfödd Éowyn.


3. Ett litet laminerat foto på Lily Allen. Present från Emmasays-Emma, från tiden då jag horade ut att jag ville ha födelsedagspresenter på bloggen.
4. Ett fågelbokmärke från, om jag inte minns fel, ett par Jehovas Vittnen. Eller så kan det ha varit en julklapp... Jävlar jag minns inte.
5. Dopinbjudan till dopet som var nu i helgen.


6. Ännu en present från Emmasays. Brukar somna med den här bilden under kudden. För våta drömmar.
7. Vykort från Bali. "Tack".
8. Min bild av människan som man gör på fyraårskontrollen. Jag har tänkt bli den första bloggaren med merchandise och trycka upp den där gubben. Hur coolt blir inte det fan? Vem skulle köpa?


9. Svindyr räkning från Telia. Ännu dyrare blir det nästa månad också, då Spotify ska börja ha pröjs också. Men deras digital-TV och bredband är guld, så jag betalar mer än gärna.

[smygreklam]

Någon som vill anta utmaningen? Säg till om ni gör't!
Publicerat i: Pelles vardag

Svampavverkning - serieversionen.

Trygga räkan ingen vara.

Okej, så helgens bloggande bestod bara av två MMS-inlägg. Låt oss gå in lite utförligare på vad som hänt under dessa dagar. Vi kan börja med dopet för Éowyn (som egentligen heter något annat, men som råkat ut för min fascination att döpa syskonbarn efter Sagan Om Ringen-karaktärer).

Vilka: Syrran, Snutas och deras knodd knöt kristna band.
Var: i Gräsmark. Utanför Torsby. Utanför Karlstad. I Värmland. I Sverige. Nära Norge.
När: vi fick lov att åka tidigt som fan för att hinna fram. Själv hade jag jobbat till klockan två på morgonen och blev tvungen att kliva upp redan när uret slog sex. Försökte sova i bilen, men sällskapet envisades med att lyssna på P4 för högt.
Bäst: det irriterande sättet som prästen sa "amen" på, "a-mén". Hon skulle göra sig bra i bloggsfären, lite lagom provocerande så där.
Sämst: kantorn. Aldrig har en psalm spelats så långsamt som i lördags.
Godast: maten och efterrätten efter dopet. Jag pissade på GI-andet en stund och tog ett glas skumpa och en svingod efterrätt. Nästan så att det rann till "där nere".
Skönast: att komma hem. Jag somnade på två röda och sov i tolv timmar.

Allt igenom ett bra dop.

Betyg:
Publicerat i: Pelles vardag

Jag är lite off idag. Medvetet lämnade vi ...

img_1396 (MMS)

Jag är lite off idag. Medvetet lämnade vi civilisationen och drog mot skogen. Tillägnat hela dagen åt svamp. Trattkantareller, fotsvamp och svamp i underlivet... Känns bra som fan! Fullständig rapport kommer inom kort

Publicerat i: Pelles vardag

Har varit på dop. Det var dags för syrran ...

img_2196 (MMS)

Har varit på dop. Det var dags för syrran och Snutas unge, Éowyn, att blötas ned. Jädrar vad en annan stämde in på "Trygga räkan". Lite stolt faktiskt.

Publicerat i: Pelles vardag

Ragg.


Jag är väl den sista att erkänna när sommaren är över. Till skillnad från många bloggare som ser första augusti som en ursäkt till att svira på sig lovikavantarna. Men så här i mitten av september så kanske (med betoning på "kanske") det ändå börjar dra ihop sig mot höst.

Fast jag vet inte, jag svettades ju trots allt som ett svin när jag promenerade till ICA förut. Om ryggsvett kammar hem många poäng, så sitter segraren här.

En sak som dock tyder på höst är de konstant nedkylda fötterna. Det är nu ens 35 par raggsockor* kommer till användning. Och whiskyn i barskåpet.

*Ej överdrift
Publicerat i: Pelles vardag

Douchebagegenskapen.

espresso expresso kopp kaffe
"Får det lov att vara en kopp expresso?"

Jag och en bekant kom och prata här om dagen. Om saker som kan kategoriseras in i sin alldeles egna "rövhål"-akt. Nog för att en annan är jävligt bra, men det finns saker hos en själv som man önskar att man inte tänkte/sa vid vissa tillfällen. Jag tror vi alla delar den egenskapen.

Jag kallar den "douchebagegenskapen".

För att illustrera vad jag menar, låt mig dra några av mina egna douchebagögonblick:

#1:
Bekant: "Jag ska nog ha en 'expresso'".
Jag: "Espresso. Du vill ha en 'espresso'. Du sa 'expresso'. Så... ja."

#2:

Vem som helst: "Jag är sjuk, kan inte göra det-som-var-planerat-att-jag-skulle-göra".
Jag tänker: "Dude, jag ska hänga på din Facebook. Ser jag minsta tillstymmelse till ett mirakulöst tillfriskande, så ringer jag chefen/facket/din mamma"

alternativt:

"Jaså, ännu en febersväng som kommer vara som bortblåst till imorgon bitti? Grattis som fan!".

#3
Bekant: "Jag följer så mycket TV-serier i höst! Det är Idol, Ensam Mamma Söker, Bonde Söker Fru och Kaos i Båstad bland annat".
Jag tänker: "Men det där är inte TV-serier! Det är TV-PROGRAM! Och riktigt dåliga sådana dessutom".

Douche.
Bag.

Nu är det er tur, känn vid er inre douchebag.
Publicerat i: Okategoriserbart

Jag, kommendörskan och våra blåmärken.

blåmärke boda borg bruise
På grund av webbkamerans bristande kvalitet, så fick jag fylla i blåslagnaden en aning.

AAAAAAAAAAAARGH!

Boda Borg i all ära, men hade jag vetat om all värk det skulle medföra den här gången, då hade jag fan inte gjort det. Speciellt inte nu när mitt lag bara kom på en andra plats. Hela kroppen är öm. Det smärtar så pass mycket att jag ett tag övervägde att donera armar och ben till bättre behövande. Och knäna sen, de är som hämtade ur det svenska fyrtiotalet.

"Dra på trissor, har kommendörskran såpat golvet hela gryningen? Det var de värsta skurknän jag någonsin skådat. Så blåa knän på en så fager ung jänta, det är synd och skam på torra land".

Fast inga skurknän här inte. Bara action på MDF-skivor.
Publicerat i: Pelles vardag

Kickoff med jobbet på Boda Borg. En annan ...

img_9053 (MMS)

Kickoff med jobbet på Boda Borg. En annan var ju här för ett par veckor sedan. Försprång much? Jepp!

Publicerat i: Pelles vardag

Bieber från Bali.


Värmen som sprider sig när man får souvenirer från folks som precis kommit hem från Bali. Piratkopierade souvenirer.

WO-OÖ-WOUWÖ-WOO.

[kastar med frånvarande Bieber-frilla]
Publicerat i: Okategoriserbart

Operation semifet till semisnygg.

bridget jones diary dagbok
Birgit Johnssons diarré

Idag har jag hållit på med det där GI i en vecka. En snabb summering skulle kunna lyda: måndag till tisdag var skitlätt. Onsdag och torsdag bestod till nittio procent av kalashuvudvärk som fick en att vilja svälja två deciliter strösocker, bara för att lätta på eländet. Eller en back öl. Och från fredag och till idag så har det rullat på utan vidare problem.

Det enda som kan ses som riktigt negativt är att man utan problem börjar hata brieost (Netto, 17:90).

Har någon här sett brittrullen Bridget Jones dagbok? Jag har inte det, är för cool för den engelska filmscenen. Ser endast på syrianska dogmafilmer utan subtitles*. Men jag har "hört" att hon emellanåt summerar veckan som gått med aktuell vikt, antal rökta cigaretter och... humör? Tänkte göra samma sak för er, så att min lönnfetma också blir till ert problem.

Gör det av omtanke alltså.

Operation semifet till semisnygg, vecka 1:

Aktuell vikt
: 83,4 kg (-3,4 kg)
Antal rökta cigaretter: 1 stycken (under en karatefylla för fyra år sedan)
Humör: Sexuellt frustrerad

Så var det med det.

*hipsterlögn [hi-PP-st-a:r l-oegN] - vit lögn för att avväpna eventuella anklagelser på mainstreambeteende.
Publicerat i: Pelles vardag

LeAnn Rimes.


Såg på Vakna! med The Voice här om dagen, när Ana Gina var på besök. 2:40 in i klippet ovan så talar hon om Rix FM och deras "bäst musik just nu".

Vet ni hur många gånger jag sagt exakt samma sak om just LeAnn Rimes och hennes jävla Can't Fight the Moonlight? Varför spelas den skitlåten än? Är den outtalad tjänst svensk reklamradio och Rimes emellan? Visst är den hämtat från filmen Coyote Ugly? Den var ju inte heller någon höjdare.

Sen har vi ju Madonnas Don't Tell Me. Brr....
Publicerat i: Musik

Hur ser ert elfte september ut?

911 WTC world trade center DN dagens nyheter
DN har ägnat i stort sett hela dagens nummer åt terrorattacken mot USA för tio år sedan. Ett väldigt tjockt och bra nummer. Jag har inte ens hunnit läsa allt än. Vill nog inte läsa allt heller, mår fortfarande dåligt av att se på bilderna. Detta samtidigt som jag inte kan låta bli att ta åt mig allt. Så har det alltid varit, jag kan inte sluta läsa om nyheter som får en av vilja slita ut hjärnan och mala ned den i närmsta köttkvarn, för att man inte blir klok på varför detta hemska har hänt. Andra tillfällen har bland annat varit tsunamikatastrofen 2004, mordet på Anna Lindh, jordbävningen på Haiti, jordbävningen i Japan och massakern på Utøya.

Inte meningen att göra er mer deppade än nödvändigt denna dag. Tänkte ställa en fråga. En typisk kvällspressenfråga. Minns ni vad ni gjorde den 11 september 2001?

Själv hade jag nyligen kommit hem från... ja, andra eller tredje veckan av sjunde klass. Morsan jobbade skift på den tiden och var därför ledig. Hon stod och förberedde mat åt alla. Jag slog på fyran och tänkte glo på eftermiddags-TV:n. Kan hända att det var den eviga reprisen That's 70's Show som jag tänkte se. Eller Buffy. Men det var inte på, istället sändes CNN's livebilder från New York och en skyskrapa som brann.
- "Öj, du! Det brinner på TV:n. I ett av de där tornen! KOM! Vi har pratat om de på engelskan, de ska tydligen vara världens högsta byggnader".

Hade kanske inte ägnat hundraprocentig uppmärksamhet på engelsklektionerna, nej.

Sen följde vi förloppet på TV:n och resten är historia.
Publicerat i: På tapeten

Ja E så jävla bakis asså LOL.

kakel klister fejk
Jävlar vilken slitsam fredag man hade då. Det började med ett par bärs på min balkong i den tropiska värmen. I högtalaren dunkade vi högkvalitativ musik, så som Mr. Saxobeat och Party Rock Anthem. Vid skymningsdags så bar det iväg mot Öret och ölhakshäng. Vi slöt upp med 34 av våra närmsta peeps och drog sedan vidare mot dansgolvet. Vill höll igång till fyra i natt och avslutade kvällen med varsitt helrör.

Everyday I'm shuffling. Be-be-be-be-bop-bop-i-dop.

Fast nej. Egentligen underhöll jag mig med att klistra upp fejkkakel i Stefans nya lya. Det var tre av oss och min främsta uppgift var att spruta vatten- och diskmedelsblandning på kaklet, för att de andra lättare kunna applicera klisterplattorna. Jag gjorde det med yttersta precision. Skulle faktiskt kunna gå så långt och säga att hela projektet vore omöjligt om det inte hade varit för mig.

Nyktert var det också. Med inslag av Cluedo.
Publicerat i: Pelles vardag

Varför? Därför.

GI tjock fet ful
Hört på jobbet: "Pelle, har din blogg dött, eller?"

Nej, ingen bloggdöd.

Morsan skickade precis SMS med samma fråga, jag svarade att ett inlägg var på gång. "OK trodde du var sjuk" svarade hon.

Nej, inget vacklande immunsystem.

Det finns främst tre anledningar till att bloggen fick mögla ihop lite under ett par dagar. Först har det varit jobb. Inget konstigt. Det sker jämt. Det är som det gamla talesättet lyder: jobba bör man, annars kan man inte köpa ett Wii. Och inte nog med jobbet tagit upp en jävla massa tid, jag hade missuppfattat studieinstruktionerna på kursen jag läser. Något som resulterade i två dagars kontant pluggande för att komma ikapp de tre gångna veckorna. Slutligen har jag hoppat på en sundare livsstil och dränerat kroppen på all energi.

Mina päron är hängivna GI-anhängare, så jag beslöt mig för att sluta upp med de. Jag har gjort tafatta försök förr i tiden med GI. Sist när jag bodde i Norrköping och inte gjorde annat än dricka kaffe och plugga samhällsvetenskap. Då gjorde jag det mest för att bli pigg. Nu gör jag det mer av... "bukfettiga anledningar".

Något som alla kanske inte vet, det är att första veckan med GI-metoden - den är överjävligt jobbig. Kroppen ska hålla på och vänja sig och svetta ur överblivna kolhydrater. Tror jag. Jag litar mest på andra. Men veckan har i alla fall varit jobbig. Mycket jobb + plugg + sockerfattig buk = slocknat halv nio på kvällarna. Utan ork för den sociala sidan av internet.
Publicerat i: Pelles vardag

Om Ullared.

Ullared Gekås
Varje gång jag är i Ullared och besöker Gekås, så är det ett par saker som slår mig:

- De som gasar på värst med kundvagnarna och kör in i ens fötter flest gånger är äldre kvinnor. Inte ber de om ursäkt heller. När en annan ger ett menande leende eller ber om ursäkt för en högertackling, så kör tanterna bara på utan att se bakåt. Jag tror att de kan ha blandat ihop varuhuset med landstigningen i Normandie. "DET FINNS INTE TID ATT SE BAKÅT, BARA GÅ PÅ! RÄDDA ER SJÄLVA!".

- "Tänk vad världen skulle må bättre utan ställen som Gekås". Jo, jag kan inte låta bli att analysera hela stället ur miljöperspektiv. Det är en skam för mänskligheten att se hur folk (jag inkluderad), öser på sig skit man egentligen inte behöver. Det är inte ekologiskt försvarbart att gå loss på Gekås. Allt bara för att man tror sig spara ett par ören. Vilket man inte gör, för en slösad tjugolapp är alltid en slösad tjugolapp. Det brukar farsan säga. Och word på det, old man!

- Alla bra TV-serier står alltid orörda i DVD-ställen. Ni vet, guldkorn som The Walking Dead, Nurse Jackie och Modern Family. Bland de serier som är slutsålda hittar vi bland annat Tre Kronor, Two & a Half Men och Skilda Världar. Nog sagt.

Sprang på Ola-Conny gjorde vi också! Det är förvånande att jag kände igen karl'n, jag som knappt sett på Ullared, the TV edition.
Publicerat i: Pelles vardag

Jag överlevde Knullared denna gång med. Bl...

img_1809 (MMS)

Jag överlevde Knullared denna gång med. Blev mest "bra att ha skit". Som DVD-boxar, skivor, brädspel, rakhyvlar och så vidare. Bara essentiella ting. Trådlösa hörlurar fick jag med mig också! Score!

Publicerat i: Pelles vardag

Nördar.


Mitt YouTube-flöde svämmar över av nördar som filmar tilldelningen av deras elevhem på Pottermore. Som är, för er som inte vet, den virtuella Harry Potter-världen. Det är ett jävla kackel och hurrarop till höger och vänster. Så djävulskt überlamt.

Jag vill också!!!!!111

Fan, jag var inne på Pottermore i somras, för att försöka skriva upp mig. Fattade inte ett skit och sulade datorn i väggen. Vilket är den verkliga anledningen till att jag blev tvungen att köpa den här datorn. Det var säkert inte svårt, det tror jag inte. Men jag var utsliten av jobbet och hade rubbningar vid flertalet tillfällen. Och varje gång jag kommit på att besöka sajten så har registreringen varit stängd.

Det är så att man får göra ett Harry Potter-bål ute på gården. Elda upp sida för sida.

Ska upp och åka till Ullared om ett par timmar. Hög tid att sova lite. Hörs från Ge-Kås!
Publicerat i: På tapeten

Avdankade hits.

jalla jalla daniel lemma
c00l film.

Jag har hamnat i någon typ av "avdankade hits"-koma de senaste dagarna. Det är inte något jag är speciellt stolt över, nej. Bör jag dela med mig av de hits jag missbrukat de senaste dagarna? Nej, antagligen inte. Det kan komma och rasera hela min image som poet inom undergroundpopen och en ytterst medveten människa.

Och med det sagt, här kommer ett blogginlägg om avdankade hits:

Infinite Mass - She's A Freak. Inte så värst pinsam kanske. Faktiskt en förjävla bra bil-åkar-låt! Får flashbacks till Kalasturnén 2004, när vi stod i publikhavet och kvävdes halvt ihjäl (hälsar Pelle sexton bast). VAD HÄNDE FÖRRESTEN MED KALASTURNÉN?! Bästa på hela sommaren ju!

Daniel Lemma - If I Used To Love You. Soundtracket till Jalla! Jalla! från 2000. Tuva Novotny hade lämnat sin Nora-roll i Skilda Världar och alla som var något i sjätte klass - de gick och såg Jalla! Jalla! på bio. Jag gjorde aldrig det och missunnade alla som fick lov att se filmen för sina päron. Istället fick man överleva på låten, som spelades var femtonde minut på Rix FM.

Lene Marlin - Where I'm Headed. Hehehehhehe.... [skäms]. Fem poäng för emovideo! Så fort jag tänker på Lene Marlin, så tänker jag per automatik på syrran och hennes vän. De sjöng I'm Sitting Down Here i en lokal talangtävling (Talangen, Örebro ftw!). Om jag inte minns helt fel, så sket det sig för de. Ytterst roligt minne! Speciellt deras förlust!

Nu är det er tur - ge mig lite avdankade skämslåtar! Låt oss göra en Spotify-lista!
Publicerat i: Musik

Bruce och Wiin.

wii controller kontroll pelles
Det här är en Bruce Springsteen-morgon [slår på Darkness on the Edge of Town].

God morgon! Eller god förmiddag snarare. Jag glömde bort att blogga igår. Allt för att jag ägnade total uppmärksamhet åt tvätten och tvättstugan. Kom på mig själv med att sitta och stirra ut i tomma intet, i väntan på att tvätten skulle bli klar. Utan att ta mig för något annat. Som att blogga.

Det är så man spenderar sin ungdoms lillördagar, med ett berg att skitiga fillingar och svettiga t-tröjor.

[... we'll keep pushin' till it's understood and these badlands start treating us good]

Ikväll är sista kvällen på jobbet för denna gång. Jag har jobbat varje dag efter semestern. Tolv pass på raken har det blivit. Varför denna arbetsnarkomani, undrar ni? Har planer på att unna mig en spelkonsol. Gå full-blown materialist för en gångs skull. Är Wii något att ha? Den största anledningen till att jag vill ha just det är för att jag vill kunna bjuda in folk på vin och Wii.

Ha en wiinkväll.
Publicerat i: Okategoriserbart