Avdankade hits.

jalla jalla daniel lemma
c00l film.

Jag har hamnat i någon typ av "avdankade hits"-koma de senaste dagarna. Det är inte något jag är speciellt stolt över, nej. Bör jag dela med mig av de hits jag missbrukat de senaste dagarna? Nej, antagligen inte. Det kan komma och rasera hela min image som poet inom undergroundpopen och en ytterst medveten människa.

Och med det sagt, här kommer ett blogginlägg om avdankade hits:

Infinite Mass - She's A Freak. Inte så värst pinsam kanske. Faktiskt en förjävla bra bil-åkar-låt! Får flashbacks till Kalasturnén 2004, när vi stod i publikhavet och kvävdes halvt ihjäl (hälsar Pelle sexton bast). VAD HÄNDE FÖRRESTEN MED KALASTURNÉN?! Bästa på hela sommaren ju!

Daniel Lemma - If I Used To Love You. Soundtracket till Jalla! Jalla! från 2000. Tuva Novotny hade lämnat sin Nora-roll i Skilda Världar och alla som var något i sjätte klass - de gick och såg Jalla! Jalla! på bio. Jag gjorde aldrig det och missunnade alla som fick lov att se filmen för sina päron. Istället fick man överleva på låten, som spelades var femtonde minut på Rix FM.

Lene Marlin - Where I'm Headed. Hehehehhehe.... [skäms]. Fem poäng för emovideo! Så fort jag tänker på Lene Marlin, så tänker jag per automatik på syrran och hennes vän. De sjöng I'm Sitting Down Here i en lokal talangtävling (Talangen, Örebro ftw!). Om jag inte minns helt fel, så sket det sig för de. Ytterst roligt minne! Speciellt deras förlust!

Nu är det er tur - ge mig lite avdankade skämslåtar! Låt oss göra en Spotify-lista!
Bea

Säger bara en sak... Bring it all back med S Club 7... Kommer ni ihåg realityserien..?

Sabina

Rock U med supernatural xD den har jag på min happycat lista och skäms lite :P

Linn

Åh älskar sånna här låtar. Klassikern måste ju ändå vara I want i that way - Backstreet Boys. Många tryckare till den på skoldiscona!

Therese

Typ allt med Glennmark, Eriksson och Strömstedt, eller GES som de så fint kallade sig. Till mitt försvar var jag typ åtta-nio år när skivan spelades flitigt hemma.

Hääna Banääna

Jag skulle gärna hjälpa till, men jag känner att det finns lite för många sådana... Om jag börjar kan jag aldrig sluta! Men bara för att säga något säger jag Backstreet Boys med As long as you love me. Och däe måste jag sluta för nu kom jag direkt på ca 20 till!

Anna

Gimme, gimme, gimme är en goding från åttiotalet. Och jag lärde mej nyligen att allt med faithless är tydligen avdankat också. Speciellt insomnia..

Jessica

http://www.youtube.com/watch?v=wOem06X3uVo kylie alltid. påminner så fint om grabbarna i i paris. annars enrique iglesias, backstreet boys och ricky martin. klockrenish!!!!!!1