Nördar.


Mitt YouTube-flöde svämmar över av nördar som filmar tilldelningen av deras elevhem på Pottermore. Som är, för er som inte vet, den virtuella Harry Potter-världen. Det är ett jävla kackel och hurrarop till höger och vänster. Så djävulskt überlamt.

Jag vill också!!!!!111

Fan, jag var inne på Pottermore i somras, för att försöka skriva upp mig. Fattade inte ett skit och sulade datorn i väggen. Vilket är den verkliga anledningen till att jag blev tvungen att köpa den här datorn. Det var säkert inte svårt, det tror jag inte. Men jag var utsliten av jobbet och hade rubbningar vid flertalet tillfällen. Och varje gång jag kommit på att besöka sajten så har registreringen varit stängd.

Det är så att man får göra ett Harry Potter-bål ute på gården. Elda upp sida för sida.

Ska upp och åka till Ullared om ett par timmar. Hög tid att sova lite. Hörs från Ge-Kås!
Marie

JAG VILL OCKSÅ MEN MAN KAN INTE BLI MEDLEM FÖRE OKTOBER JÄVLA SKITSAKFörr, på min tid, så fanns hogwarts.nu, där fick man ta ett litet minitest också och hamna i ett elevhem osv och det var kuuuuul, sen lade dom ner. :(/ledsen hp-nörd

monika

Varför, varför, varför, varför, VARFÖR skriver folk Gekås med ett bindestreck? Ge-kås? Det heter väl ändå inte Ge-kås. De som bor i ullared stavar det inte så, och uttalar det inte så. Och på loggan är det inget bindestreck! Det är nästan lika skumt som stavningen på Kadaffi.

Kajsa

JAG VILL OCKSÅ!Truth be told, jag ska få vara med innan oktober för nördig som jag är satt jag beredd framför datorn och uppdaterade sidan innan det hände, sen sumpade jag det nästan för att ad-block tydligen blockerade det man skulle göa och herrjävlar vad nervös jag blev ett tag. Nu uppdaterar jag mejlen var och varannan minut i väntan på att få ett welcome email så jag får vara med på rikigt också, fan vilken tid det ska ta...